kıznerdesin sen ozledikNasılda özlemişimmmmmmm
telefonla randevu alsan olmaz mı pekiya çok salak bi kız bi kere gittim ve bna randevu vermedi napsam bilemedim taa oralara gidip boş dönmek istemiyorm puff yol mahvedio zaten zmnda kaybetmek istemiyorm 2 aydır alamadım randevuyu sağol cvb için
Bence iki tane transfer olsn kalani dondur belki de o bir tane embriyo lazim olablr.. Zaman gectikce yumurtalarimiz azaliyo, riske atmam ben olsam, para gene kazanilir..Merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı ? Şubat ayında 2 kez tüp bebek yaptırmıştım donmuş emriyo transferi yapmışlardı 2 tane ama tutmadı bu ay sonunda dondurulmuş emriyolaromın ödemesi geldi ve ben çok kararsızım 550 tl vivarı 1 yıllık saklama süresi tekrar denemem 3 drneme 1500 civarı kalan emriyom 4 yanlış hatırlamıyorsam 3 drnemede kaç emriyo koyarlar sizce karar veremiyorum 3 transfer ettirip 1 imha etyirsem mi yoksa dondurup seneye trkrar denesem maddi yönden biraz sıkıntılıyım hep tekrar deneyip hemde donduramam galıba bsna yardımcı olurmusunuz
Napsakkiii bilemedimm Gülden de yok sankii buralarda azicik dert yansak iletiverse yetkili merciilere..amaa ben cok ozledimm yaa sahura kadar sohbetlerimiziiiay evet sitenin degismesi sohbetleri etkiledi valla
Oyleee derimm tabiiiside:)) sende oyle dee iyi dusunelim de iyi olsunn insallahhÖylemi dersin inşallah dediğin gibi olur cnm busefer hiç heycan fln yok nötrüm zaman yaklasınca heycan baslar sanırım.
Canım neden tutmadığı konusunda birşey demediler mi araştırdılar mı ?Merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı ? Şubat ayında 2 kez tüp bebek yaptırmıştım donmuş emriyo transferi yapmışlardı 2 tane ama tutmadı bu ay sonunda dondurulmuş emriyolaromın ödemesi geldi ve ben çok kararsızım 550 tl vivarı 1 yıllık saklama süresi tekrar denemem 3 drneme 1500 civarı kalan emriyom 4 yanlış hatırlamıyorsam 3 drnemede kaç emriyo koyarlar sizce karar veremiyorum 3 transfer ettirip 1 imha etyirsem mi yoksa dondurup seneye trkrar denesem maddi yönden biraz sıkıntılıyım hep tekrar deneyip hemde donduramam galıba bsna yardımcı olurmusunuz
Aramada zatenn en iyisi..o kadar yanıltıcı olabiliyorki o ağrılar bi kere bissürü ilac icioruz onlarda agri yapabilio..bi tupcu arkidisim hic agrisi sizisi olmadii ay olmadi galiba diye dusunurken bizz kizcemin su an annesinin gobusunde yedinci ayını bitirio:)rabbim esirgesin..insallahh kavusucak annesi melegine..o yuzdenn en guzeli relaxxxx olmak bol bol dua et huzurlu olabilecegin seyler yap.rabbim vakti gelince ol diyicek oluverecek insallah sizin icin de o vakut bu vakittir de kavusursunuz meleginle..evet canım güzel haberlerimi burada paylaşacağım inşallah.... valla bende hiç belirti yok ama artık vücudumu dinlememeye karar verdim. belirti aramaktan bi hal oldum. düşün ağrım bile yok yani :)
Bak goruomusunn gulden yok dedimm megersem buralardaymissinNasılda özlemişimmmmmmm
günaydınnnnn canımmgünaydın arkadaşlar, hayırlı, mutlu, bol pozitifli bir hafta olsun inşallah
OTE="kelebekelif, post: 36533251, member: 575758"]hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sana.. benim de transferimin 9. günü bugün. bana transferden yarım saat sonra kalkabilirsiniz tuvalet için demişlerdi. ben de40 dk sonra kalktım. ama senin de bi şey olmamıştır inşallah merak etme.... ben aynı gün izmirden denizliye geldim....
OTE="kelebekelif, post: 36533251, member: 575758"]hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sana.. benim de transferimin 9. günü bugün. bana transferden yarım saat sonra kalkabilirsiniz tuvalet için demişlerdi. ben de40 dk sonra kalktım. ama senin de bi şey olmamıştır inşallah merak etme.... ben aynı gün izmirden denizliye geldim....
geçmiş olsun canımmalesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
gittim cnm randevu aldım sağol cvb içintelefonla randevu alsan olmaz mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?