2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bilmiyirumki cnm ben cuma basladim pazartesine randevu verdiler.. istersen hastaneyi ara bi sor bugun mutlaka hatali birsey olmasin normalde yumurta takibi icin 6 gun uzun bi surec bence, zaten bana ilkinde uc gun sonra cagiriyoruz devaminda iki gunde bir demislerdi...[/QUOTE] saol canım tşk ederim aradık şimdi haber bekliyoruz.. bi de igneleri yapmaya basladiktan beri kasiklarin da bi ağrı oluyormuydu.. benim biraz agriyor.. kise yatkin vucudum var kist olursa die korktum

Cevap için teşekkürler canım500 tl için ziyan etmeye gelmez yunurtalar belki doktor2 koyar 2 dondurur
Bence iki tane transfer olsn kalani dondur belki de o bir tane embriyo lazim olablr.. Zaman gectikce yumurtalarimiz azaliyo, riske atmam ben olsam, para gene kazanilir..[/QUOTEa

Canım neden tutmadığı konusunda birşey demediler mi araştırdılar mı ?
Merhaba canım valla 2 kez denedik olmadı hepsi iyi kalitedeydi doktorum şyi güzel defi bende pko var eşindede mırfoloji sorunu vardı bide ileri hareketli yavaştı direk tüp yaptırdık ama olmadı 3 denemeyi düşünüyoruz bakalım kısmet

Bak goruomusunn gulden yok dedimm megersem buralardaymissin çamur at izi kalsinnn hesabi attim tuttum guldenim editcim nabersimn nerelerdesin sen yahuuu biraktin gittin bizii

bırakmadım canım ağustos ayında hesaplarımın dışı gelişmeler oldu...
bu ay sonuna kadar yoğunum..
siparişleri bile kabul etmiyorum...

kıznerdesin sen ozledik

canım ay sonuna kadar yokum...
paşalarım bende onlarla geziyoruz her günümüz dolu...
site ile ilgili şikayetler yoluna girecek..
sizin burada yazdığınız sorunları biliyorlar zaten tek şikayet eden sizler değilsiniz..
ama zamana ihtiyaç var..

Amayaa nın test sonucu ne oldu kızlar merak ediyorum...
Güzel bir haber verin bana lütfeeennnnn..

Napsakkiii bilemedimm Gülden de yok sankii buralarda azicik dert yansak iletiverse yetkili merciilere..amaa ben cok ozledimm yaa sahura kadar sohbetlerimiziii
aynen tatlm ya ozledk valla duzelir insallah oyle umit ediyoruz

olsun tatlm gez pasalarla kafanı dagıt bi ozluyoruz ama seni. biz beklemedeyiz canım site duzelir yakında

geçmiş olsun canım ama malesef üst üste ordakilerin negatif alması artık kafamda iyice soru işareti bıraktı??? ne yapıcaz bilmiyorum valla
daha öncede söylemiştim tatlım, bende erken menopoz riski var. ve benim durumumda olan hastalarda malesef ki tutunma sorunu çok sık gözlemlenen bir durum. yani ben açıkcası duymadım benim durumumda olup ilk tedavisinde gebe kalan... biraz zorlu bir grubuz biz.... bunu da kabul etmemiz gerekir....benim transferimin olduğu gün kırk yaş üstü bir bayan hemen benim önümde içeri alınmıştı ve sonucu pozitifti. şöyle düşünmek lazım, belki de pozitif alanlar buraya yazmayanlardır :) canını sıkma, moralini bozma... gürkan beyden öncesini bilmiyorum. ama şu da bir gerçek ki özellerde de ne kadar başarı sağlandığı yönünde çok sağlıklı bir bilgi edinmemiz çok da mümkün değil. özellikle de kendi durumumuzda olan hastalar için.... osman develioğlu misal bursada çok başarılı ve tavsiye edilen bir doktor; onunla ilgili forumu okuduğumda da pek çok hastanın ilk veya ikinci tedavilerinde pozitif aldığını pek okumadım. ben kendi özel hastanemden daha çok ilgilenildiği ve araştırıldığını düşünüyorum. özelde 2 günde bir kan verip hormonal değerlerime bakılmadı, tedavi öncesinde herhangi bir takviye uygulanmadı. biosteronu bile burda okuyup kullanmaya başlamıştım, gürkan hoca ilk muayene de biosteron kullanmamı ardından da saizen diye bir büyüme hormonu iğne vurulmamı söylemişti. 26 sında görüşmem var yine fakültede soracağım sorular var, cevap alıp almamam, alacağım cevapların beni tatmin etmesi elbetteki çok önemli. sonrasında yine yazarım düşüncelerimi.....

aynen öyle canım ama iyice kafayı yemek üzereim yaa bazen diblere iniyorum.ameliyat üzerinden 2 ay geçti.Bebek lafını kafamdan atmak istiyorum attım diyorum ama kendimi kandırıyorum( bi türlü atamıyorum

ben tedaviye bslamak istiyorum artık
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evet canim belli degil planladigimiz gibi olmadi malesef
ahh aynen bende istediğim zamanı tututuramadım daha şubattan beri hep bi sorun çıktı kaldı artık tarih koymuyorum zamanı gelince başlıcam tedaviye diyorum artık...
Teşekkür ederim arkadaşım, hala biraz birşeyler var devam ediyor onu bir atlatamadım
cnm nasılsın topiğin yeni halinde kim nerede göremiyorum
nasılsın tatlım tatilin nasıl geçiyor..anaannen nasıl

Çok gecmis olsun canım durumunuz senle aynı sayılır çok üzüldüm inanki bende de pkos var esimdede sadece spermleri yavaş harekette onun icin Tup bebek yaptıracağız bizde kılon nasıl canım zayıf mısın ?

Geçmiş olsun amayaa Yakınlarda sonuç bekleyip sınıfta kalanlardanım bende... 40 yaş üstü olunca bazen telaşa da düşebiliyoruz, yetişmek gereken yerler var denilebiliyor en azından benim için öyle Umarım mutlu sondan önceki son hüzündür... Daha donanımlı daha başarılı bir transfer gerçekleşir... Dondurulmuş transfer miydi bilmiyorum açıkcası daha fazla şans olduğu söyleniyor hep.. Negatife yol açan neyse yenisinde hiç ortaya çıkmasın.

Biz dondurulmuşlarla 3 kez transfere gelemeden iptal edip, negatifi aldığımız transferi de ne olacaksa olsun diyerek akışına bırakarak doğal siklusla yapmıştık... E olmayınca olmuyor işte, ister dondurulmuş ister yeni...
2 bekleyen daha var (bu anlamda şanslıyım diyebilirim hiç olmayabilirdi) galiba yine çok sorgulamadan ama elzem olan sağlıklı embriyo, sakinlik ve sağlıklı rahim şartlarını sağlayıp transfer yapmalı...

Dilerim güzel gelişmelerin yaşandığı günlerin hemen başlar ve şu günlerdeki keyifsizliğini unutturacak kadar mutlu haberler alırsın... Bizler de alırız... Geçmiş olsun tekrar...

Merhaba canım çok üzüldüm gercekten senle sorunumuzun büyük bir kısmı aynı bende pkosdan muzdaribim esimdede sperm hareketi yavaş onun icin tip bebek yaptıracağız bizde kılon nasıl canım pkoda kılo da önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…