Bence iki tane transfer olsn kalani dondur belki de o bir tane embriyo lazim olablr.. Zaman gectikce yumurtalarimiz azaliyo, riske atmam ben olsam, para gene kazanilir..[/QUOTEa
Merhaba canım valla 2 kez denedik olmadı hepsi iyi kalitedeydi doktorum şyi güzel defi bende pko var eşindede mırfoloji sorunu vardı bide ileri hareketli yavaştı direk tüp yaptırdık ama olmadı 3 denemeyi düşünüyoruz bakalım kısmetCanım neden tutmadığı konusunda birşey demediler mi araştırdılar mı ?
Bak goruomusunn gulden yok dedimm megersem buralardaymissinçamur at izi kalsinnn hesabi attim tuttum guldenim editcim nabersimn nerelerdesin sen yahuuu biraktin gittin bizii
Bizde seni edutorum
kıznerdesin sen ozledik
Canim amaya malesef sonuc alamadiAmayaa nın test sonucu ne oldu kızlar merak ediyorum...
Güzel bir haber verin bana lütfeeennnnn..
Canim amaya malesef sonuc alamadiBana gelince simdilik yolunda sayilir
aynen tatlm ya ozledk valla duzelir insallah oyle umit ediyoruzNapsakkiii bilemedimm Gülden de yok sankii buralarda azicik dert yansak iletiverse yetkili merciilere..amaa ben cok ozledimm yaa sahura kadar sohbetlerimiziii
olsun tatlm gez pasalarla kafanı dagıt bi ozluyoruz ama seni. biz beklemedeyiz canım site duzelir yakındacanım ay sonuna kadar yokum...
paşalarım bende onlarla geziyoruz her günümüz dolu...
site ile ilgili şikayetler yoluna girecek..
sizin burada yazdığınız sorunları biliyorlar zaten tek şikayet eden sizler değilsiniz..
ama zamana ihtiyaç var..
Merhaba,ignelerden bikac gun sonra hafif agri,oturunca baski bende oldu..yumurtalarin hizla gelismesinden sebep.hem sayi da fazla normale gore..kisti dusunme:)Arkadaşlar iğneleri yapmaya başladigınizdan beri kasıklarınizda agrı var mi ?
daha öncede söylemiştim tatlım, bende erken menopoz riski var. ve benim durumumda olan hastalarda malesef ki tutunma sorunu çok sık gözlemlenen bir durum. yani ben açıkcası duymadım benim durumumda olup ilk tedavisinde gebe kalan... biraz zorlu bir grubuz biz.... bunu da kabul etmemiz gerekir....benim transferimin olduğu gün kırk yaş üstü bir bayan hemen benim önümde içeri alınmıştı ve sonucu pozitifti. şöyle düşünmek lazım, belki de pozitif alanlar buraya yazmayanlardır :) canını sıkma, moralini bozma... gürkan beyden öncesini bilmiyorum. ama şu da bir gerçek ki özellerde de ne kadar başarı sağlandığı yönünde çok sağlıklı bir bilgi edinmemiz çok da mümkün değil. özellikle de kendi durumumuzda olan hastalar için.... osman develioğlu misal bursada çok başarılı ve tavsiye edilen bir doktor; onunla ilgili forumu okuduğumda da pek çok hastanın ilk veya ikinci tedavilerinde pozitif aldığını pek okumadım. ben kendi özel hastanemden daha çok ilgilenildiği ve araştırıldığını düşünüyorum. özelde 2 günde bir kan verip hormonal değerlerime bakılmadı, tedavi öncesinde herhangi bir takviye uygulanmadı. biosteronu bile burda okuyup kullanmaya başlamıştım, gürkan hoca ilk muayene de biosteron kullanmamı ardından da saizen diye bir büyüme hormonu iğne vurulmamı söylemişti. 26 sında görüşmem var yine fakültede soracağım sorular var, cevap alıp almamam, alacağım cevapların beni tatmin etmesi elbetteki çok önemli. sonrasında yine yazarım düşüncelerimi.....geçmiş olsun canımama malesef üst üste ordakilerin negatif alması artık kafamda iyice soru işareti bıraktı??? ne yapıcaz bilmiyorum valla
Sen neler yapıyorsun tatlimm?sonuclar temiz cikti cok sukur..simdi nolacak piki??tedavi merkez zaman bellimi??aynen tatlm ya ozledk valla duzelir insallah oyle umit ediyoruz
daha öncede söylemiştim tatlım, bende erken menopoz riski var. ve benim durumumda olan hastalarda malesef ki tutunma sorunu çok sık gözlemlenen bir durum. yani ben açıkcası duymadım benim durumumda olup ilk tedavisinde gebe kalan... biraz zorlu bir grubuz biz.... bunu da kabul etmemiz gerekir....benim transferimin olduğu gün kırk yaş üstü bir bayan hemen benim önümde içeri alınmıştı ve sonucu pozitifti. şöyle düşünmek lazım, belki de pozitif alanlar buraya yazmayanlardır :) canını sıkma, moralini bozma... gürkan beyden öncesini bilmiyorum. ama şu da bir gerçek ki özellerde de ne kadar başarı sağlandığı yönünde çok sağlıklı bir bilgi edinmemiz çok da mümkün değil. özellikle de kendi durumumuzda olan hastalar için.... osman develioğlu misal bursada çok başarılı ve tavsiye edilen bir doktor; onunla ilgili forumu okuduğumda da pek çok hastanın ilk veya ikinci tedavilerinde pozitif aldığını pek okumadım. ben kendi özel hastanemden daha çok ilgilenildiği ve araştırıldığını düşünüyorum. özelde 2 günde bir kan verip hormonal değerlerime bakılmadı, tedavi öncesinde herhangi bir takviye uygulanmadı. biosteronu bile burda okuyup kullanmaya başlamıştım, gürkan hoca ilk muayene de biosteron kullanmamı ardından da saizen diye bir büyüme hormonu iğne vurulmamı söylemişti. 26 sında görüşmem var yine fakültede soracağım sorular var, cevap alıp almamam, alacağım cevapların beni tatmin etmesi elbetteki çok önemli. sonrasında yine yazarım düşüncelerimi.....
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben tedaviye bslamak istiyorum artık
ahh aynen bende istediğim zamanı tututuramadım daha şubattan beri hep bi sorun çıktı kaldı artık tarih koymuyorum zamanı gelince başlıcam tedaviye diyorum artık...Evet canim belli degil planladigimiz gibi olmadi malesef
cnm nasılsın topiğin yeni halinde kim nerede göremiyorumTeşekkür ederim arkadaşım, hala biraz birşeyler var devam ediyor onu bir atlatamadım
Çok gecmis olsun canım durumunuz senle aynı sayılır çok üzüldüm inanki bende de pkos var esimdede sadece spermleri yavaş harekette onun icin Tup bebek yaptıracağız bizde kılon nasıl canım zayıf mısın ?Merhaba canım valla 2 kez denedik olmadı hepsi iyi kalitedeydi doktorum şyi güzel defi bende pko var eşindede mırfoloji sorunu vardı bide ileri
hareketli yavaştı direk tüp yaptırdık ama olmadı 3 denemeyi düşünüyoruz bakalım
kısmet
daha öncede söylemiştim tatlım, bende erken menopoz riski var. ve benim durumumda olan hastalarda malesef ki tutunma sorunu çok sık gözlemlenen bir durum. yani ben açıkcası duymadım benim durumumda olup ilk tedavisinde gebe kalan... biraz zorlu bir grubuz biz.... bunu da kabul etmemiz gerekir....benim transferimin olduğu gün kırk yaş üstü bir bayan hemen benim önümde içeri alınmıştı ve sonucu pozitifti. şöyle düşünmek lazım, belki de pozitif alanlar buraya yazmayanlardır :) canını sıkma, moralini bozma... gürkan beyden öncesini bilmiyorum. ama şu da bir gerçek ki özellerde de ne kadar başarı sağlandığı yönünde çok sağlıklı bir bilgi edinmemiz çok da mümkün değil. özellikle de kendi durumumuzda olan hastalar için.... osman develioğlu misal bursada çok başarılı ve tavsiye edilen bir doktor; onunla ilgili forumu okuduğumda da pek çok hastanın ilk veya ikinci tedavilerinde pozitif aldığını pek okumadım. ben kendi özel hastanemden daha çok ilgilenildiği ve araştırıldığını düşünüyorum. özelde 2 günde bir kan verip hormonal değerlerime bakılmadı, tedavi öncesinde herhangi bir takviye uygulanmadı. biosteronu bile burda okuyup kullanmaya başlamıştım, gürkan hoca ilk muayene de biosteron kullanmamı ardından da saizen diye bir büyüme hormonu iğne vurulmamı söylemişti. 26 sında görüşmem var yine fakültede soracağım sorular var, cevap alıp almamam, alacağım cevapların beni tatmin etmesi elbetteki çok önemli. sonrasında yine yazarım düşüncelerimi.....
Merhaba canım çok üzüldüm gercekten senle sorunumuzun büyük bir kısmı aynı bende pkosdan muzdaribim esimdede sperm hareketi yavaş onun icin tip bebek yaptıracağız bizde kılon nasıl canım pkoda kılo da önemli çünküMerhaba canım valla 2 kez denedik olmadı hepsi iyi kalitedeydi doktorum şyi güzel defi bende pko var eşindede mırfoloji sorunu vardı bide ileri hareketli yavaştı direk tüp yaptırdık ama olmadı 3 denemeyi düşünüyoruz bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?