2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kullaniyorim cnm gunde iki kez dun başladım

Evet yaa başlamışsın bak.. bana niye vermiyor bu gıcık doktorlar donmuş tedavimden kalan ilacım var acaba ben de mi kullansam transfer sonrası

Slm canim.yurtdisinda nerde yasiyosun?[/QUOTE]

Selam kuzum Finlandiyadayım.. Herşey iyi hoş ama bu tüp bebek olayında türkiyedeki gibi değiller

Canim ben uludag univ. yaptırdım dr.prof.gunkan uncu biliyorsun ki dr lara tabi yiz onlar ne diyorlarsa ona gore hareket ediyoruz. Ben de bu seferkinden çoook umutluydum ama hevesim kursagimds kaldi

Canim ben uludag univ. yaptırdım dr.prof.gunkan uncu biliyorsun ki dr lara tabi yiz onlar ne diyorlarsa ona gore hareket ediyoruz. Ben de bu seferkinden çoook umutluydum ama hevesim kursagimds kaldi
Yazdıklarını okudum, hevesiniz kursağınızda kalmış gerçekten.. Yine de üzme kendini fazla, her şerde bir hayır vardır derler.. İnşallah bir dahakine yüzün güler arkadaşım.. Ama gerçekten az sayıda yumurtayı 5. güne bekletmeleri çok saçma olmuş. Benim ilkinde 4 yumurta toplandı 2 si döllendi. riske girmemek için 2. gün transfer edildi. Bu seferde öyle olacak gibi çünkü 3 yumurtam gelişmiş. Sen bunu olmadı başka merkezlerle de görüş, olmadı başka yerde yaparsınız diğer denemeyi..

Bu soylediklerini dikkate alicam canim bu cok hassas bir durum ve benim de 4.denemem psikolojimi tahmin edebiliyorsundur.insallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür.senin durumun ne canım ?

Bu soylediklerini dikkate alicam canim bu cok hassas bir durum ve benim de 4.denemem psikolojimi tahmin edebiliyorsundur.insallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür.senin durumun ne canım ?
Kıyamam sana.. Doktorlar için sayılardan sonuçlardan ibaret bir durum ama bizim için öyle değil. Onca ilaç o bekleyişler iğneler derken madden de manen de her başarısız deneme büyük bir yıkım oluyor bizler için.. Sen iyice incele bu konuyu içine nasıl siniyorsa da öyle yaptır.. İnşallah hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..

Benim 1 başarısız denemem var. 1 de embriyo çözülmediği için yarım kalmış donmuş tedavim. Şimdi tekrar başladık, yarın opum var. sadece 3 yumurtam gelişmişti son kontrolde. İnşallah sağlıkla toplanır döllenirlerse cuma da transfer yaparız dedi doktorum. Sayı az çünkü.. Bakalım.. İnşallah bu sefer tuttururuz..

Allah yardimcin olsun arkadaşım. Umarim her sey yolunda gider ve cifter cifter alirsin evlatlarini kucagina...

SELCiH canim yeni sistemden dolayi alinti yapamiyorum.iyi dileklerin icincok sagol.bende 4 olumsuz denemeden dolayi pek umitli degildim ama Rabbime binlerce sujusrler olsunki 5. denememi sonunda 7 yil aradan sonra ogluslarima hamileyim.hemde tek yumurta ikizleri. bizde sorun esimin sayi ve hareket azligi vardi.Rabbime cok dua edin ve umidinizi kayybetmeyin.hepinizde dualarimdasiniz.

Kızlar iyi akşamlar 10 gündür sistemden dolayı giremedim yazamadım ama buna cvp verirseniz çok sevinirim tüp bebeğe başladık rahim duvarım adetin 4 günü 9 mm di doktor kalın dedi ve sınır 7 dedi ilsçlarda kalınlaştırıyormuş olmaz dedi ve incelti sonra eve geldim netten baktım en az 7 mm okudum bilginiz var mı lütfen yardım tşkler

Evet yaa başlamışsın bak.. bana niye vermiyor bu gıcık doktorlar donmuş tedavimden kalan ilacım var acaba ben de mi kullansam transfer sonrası

Slm canim.yurtdisinda nerde yasiyosun?

Selam kuzum Finlandiyadayım.. Herşey iyi hoş ama bu tüp bebek olayında türkiyedeki gibi değiller [/QUOTE]
Kesinlikle oyleler canim bende almanyadayim ayni durumda bende muzdaripim malesef

Ayy canim boyle duyunca gozlerim doluyor cunku benimde umudum paramparça oldu.ne kadar sanslisin insallah bende yasarim tez vakitte. Ne olur benim icin de dua edermisin.Rabbim ailene cocuklarina saglik ve mutluluk versin

TÜM DUALRIM cennette ANNESİNİ BEKLEYEN MELEĞE

ınsallah bıtanem yaaa..kafama takmayacağım dedikçe olmuyor işte....kuzenım hamıleymıs aksam onu öğrendim onların mutlu haberı bana acı verıyor ne üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…