Kullaniyorim cnm gunde iki kez dun başladım
Slm canim.yurtdisinda nerde yasiyosun?[/QUOTE][QUu_K, post: 36564177, member: 356703"]Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) O zaman gelince büyük ihtimal doktorun verecektir gerekli ilaçları.. Burada biraz zor bu süreç doktorlar çok bir şey açıklamıyor ve kendi haline bırakıyorlar. O yüzden so:)rup duruyorum
Canim ben uludag univ. yaptırdım dr.prof.gunkan uncu biliyorsun ki dr lara tabi yiz onlar ne diyorlarsa ona gore hareket ediyoruz. Ben de bu seferkinden çoook umutluydum ama hevesim kursagimds kaldiTelefon dan yazdigim icin biraz karışık oldu. Ben internette okudum 4 ten az olursa 5.gune bekletilmiyormus.senin zaten azdi niye beklettilerki.o islem cok yumurta icin yapiliyormus.5.gune bekleyip en dayaniklisini koyuyarlarmis.ama zaten iki yumurta onu da kaybetmemeye calismalilardi.nerde yaptırdin peki ?
hepinize hayirli aksamlar guzel anne adaylari. bu sene oglan senesi galiba benimde iki pasam olacak insaallah.hepinizi tek tek tebrik ederim saglikli,hayirli ve hayirli uzun omurlu olsunlar insaallah.ama FLINYNGOM sana.enin kizin olacakmis gibi geliyo bana.Rabbim tum evlat hasreti ceke kardeslerime saglikli ve hayirli sekilde bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsi insaallah[/QUOTE
Yavrularini Allah sana bağışlasin saglikla kucagina alirsin insallah.senin kacinci denemede oldu sorunun neydi.Allah im bana da ikiz bebek nasip eder umarim cooook sanslisin canim
Yazdıklarını okudum, hevesiniz kursağınızda kalmış gerçekten..Canim ben uludag univ. yaptırdım dr.prof.gunkan uncu biliyorsun ki dr lara tabi yiz onlar ne diyorlarsa ona gore hareket ediyoruz. Ben de bu seferkinden çoook umutluydum ama hevesim kursagimds kaldi
Bu soylediklerini dikkate alicam canim bu cok hassas bir durum ve benim de 4.denemem psikolojimi tahmin edebiliyorsundur.insallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür.senin durumun ne canım ?Yazdıklarını okudum, hevesiniz kursağınızda kalmış gerçekten..Yine de üzme kendini fazla, her şerde bir hayır vardır derler.. İnşallah bir dahakine yüzün güler arkadaşım.. Ama gerçekten az sayıda yumurtayı 5. güne bekletmeleri çok saçma olmuş. Benim ilkinde 4 yumurta toplandı 2 si döllendi. riske girmemek için 2. gün transfer edildi. Bu seferde öyle olacak gibi çünkü 3 yumurtam gelişmiş. Sen bunu olmadı başka merkezlerle de görüş, olmadı başka yerde yaparsınız diğer denemeyi..
Kıyamam sana.. Doktorlar için sayılardan sonuçlardan ibaret bir durum ama bizim için öyle değil. Onca ilaç o bekleyişler iğneler derken madden de manen de her başarısız deneme büyük bir yıkım oluyor bizler için.. Sen iyice incele bu konuyu içine nasıl siniyorsa da öyle yaptır.. İnşallah hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..Bu soylediklerini dikkate alicam canim bu cok hassas bir durum ve benim de 4.denemem psikolojimi tahmin edebiliyorsundur.insallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür.senin durumun ne canım ?
Allah yardimcin olsun arkadaşım. Umarim her sey yolunda gider ve cifter cifter alirsin evlatlarini kucagina...Kıyamam sana.. Doktorlar için sayılardan sonuçlardan ibaret bir durum ama bizim için öyle değil. Onca ilaç o bekleyişler iğneler derken madden de manen de her başarısız deneme büyük bir yıkım oluyor bizler için.. Sen iyice incele bu konuyu içine nasıl siniyorsa da öyle yaptır.. İnşallah hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..
Benim 1 başarısız denemem var. 1 de embriyo çözülmediği için yarım kalmış donmuş tedavim. Şimdi tekrar başladık, yarın opum var. sadece 3 yumurtam gelişmişti son kontrolde. İnşallah sağlıkla toplanır döllenirlerse cuma da transfer yaparız dedi doktorum. Sayı az çünkü.. Bakalım.. İnşallah bu sefer tuttururuz..
Sağol arkadaşım..Allah yardimcin olsun arkadaşım. Umarim her sey yolunda gider ve cifter cifter alirsin evlatlarini kucagina...
Evet yaa başlamışsın bak.. bana niye vermiyor bu gıcık doktorlardonmuş tedavimden kalan ilacım var acaba ben de mi kullansam transfer sonrası
Slm canim.yurtdisinda nerde yasiyosun?
Ayy canim boyle duyunca gozlerim doluyor cunku benimde umudum paramparça oldu.ne kadar sanslisin insallah bende yasarim tez vakitte. Ne olur benim icin de dua edermisin.Rabbim ailene cocuklarina saglik ve mutluluk versinSELCiH canim yeni sistemden dolayi alinti yapamiyorum.iyi dileklerin icincok sagol.bende 4 olumsuz denemeden dolayi pek umitli degildim ama Rabbime binlerce sujusrler olsunki 5. denememi sonunda 7 yil aradan sonra ogluslarima hamileyim.hemde tek yumurta ikizleri. bizde sorun esimin sayi ve hareket azligi vardi.Rabbime cok dua edin ve umidinizi kayybetmeyin.hepinizde dualarimdasiniz.
eeeeeeeeeeeee bu çok güzel o zamanniyeyse ben de erkek validesi olacak hissiyatındayım
Günaydıngünaydın herkese sabah 5 te uyandım uyuyamadım bir daha
TÜM DUALRIM cennette ANNESİNİ BEKLEYEN MELEĞEkızlar bugün meleğimin doğum günü :)
cennette büyü melek kuzummmmm :)
geçen yıl akşam 7 de doğmuştu hayatımın en güzel anıydı ve o an en güzel sesi duydum onun sesiydi :)
su an mutsuz değilim üzgün değilim burukluk var ona özlem var :) saat 7 gibi pastaneye gittik eşimle pastasını yedik kızımın :)
seni seviyorum minik meleğim hep kalbimde olacaksın :)
ona dua eder misiniz :) teşekkür ederim :)
GünaydınGÜNAYDINLAR CAN DOSTLARR
Günaydın
günaydın günaydın günaydın uykumu alamadım ama içimde bilmediğim bir heycan varGÜNAYDINLAR CAN DOSTLARR
ınsallah bıtanem yaaa..kafama takmayacağım dedikçe olmuyor işte....kuzenım hamıleymıs aksam onu öğrendim onların mutlu haberı bana acı verıyor ne üzücüEvet biliyorum kuzum da burada sadece progesteron fitil ya da jel veriliyor. Türkiyede başka takviye ilaçlarda veriliyor da onu merak etmiştim
Canımsın, 3 iyi diyerek moral verdin bana :) Okudum evet başlamış iğnelerin, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tedavin.. İnşallah mutlu sona bu sefer ulaşırız
Sağol tatlım..İnşallah.. Yarın opudan sonra ilk fırsatta yazarım ne olup bittiğini..
Hadi bakalım, ben sonucu alıcam sen de o sıralarda başlayacaksın tedaviye.. İnşallah bu sefer güzel haberlerimiz birbirini takip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?