anammmmmmmmmmmmmmmm oğluşun olcak demek ne güzel ya..Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
canım benim okudum çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin, sende benim gibi oğlan annesi olcaksın demek belli mi olur bakarsın kanka olurlar kız tavlamaya çıkarlarKizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
günaydın canımmm nasılsıngünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
O HEYCAN KATLANSIN KATLASIN KOCAMAN OLSUNN BEBİŞİN HABERCİSİ OLSUN İNŞgünaydın günaydın günaydın uykumu alamadım ama içimde bilmediğim bir heycan var
Canim.memorial derken sisli memoriami
GÜNAYDIN BİTANEM.aslında ıyıyım ama halıme üzülüyorum.akşam teyze kızının hamiş olduğunu öğrendim.kendım ıcın üzüldüm de..günaydın canımmm nasılsın
Hayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
Cnm banada onerdilerde kararsizim birde fiyatta daha uygun dediler ilac haric 4500lira bi bilgin varmi fiyat konusunda canimevet canım
TEBRIKLERrrrrHayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...
Canim, benim pek bulantim olmadi ama ozellikle aksamlari eskiden yedigim miktar fazla geliyor,cikartmak zorunda kaliyorum.sicaklardan zaten istahim yok..simdilerde de yanma cok hissediyorum,bu yuzden az yiyorum,test tarihinden bu yana 1,5kg verdim..ancak dr hic sikinti olmadigini mide yanmasi icin rennie kullanmami tavsiye etti..3.-4.ay bitimine kadar bebek tamamen anne depolarini kullaniyor merak etme...Canlarim sizleri cok ozledimm..ama aksama kadar mide bulantisi ve yanmayla gecio vakit..saglikli olsunda , ben raziyim tabi buna..ama yiyemiom icemiom..sanki onu besleyemiom gbi gelio..hamisler siz nasil atlattiniz bulanti yanma surecini..lutfen yardimmm..
canım benim kıyamam sana üzülme emin ol inşallah rabbim sabrını mükafatlandıracak en güzeli en hayırlısı ve en sağlıklı ahlaklısı nasip olur inşallah tez zamanda sana
GÜNAYDIN BİTANEM.aslında ıyıyım ama halıme üzülüyorum.akşam teyze kızının hamiş olduğunu öğrendim.kendım ıcın üzüldüm de..
siz nasılsınız bakalım? oğluşun nasıl
evet şekerim eee bu oğlanlara bi de kız lazım seninki kız olursa istemeye geliriz belkiiiiiSelam kızlarrrrrr
Maşallah bu sene oğlan yılı galiba
Transfer oncesi rahim kalinligini arttirmak icin gunde 2tane kullanmaya basladim.ilave olarak vitamin destegi elevit ve jel..estrofem sanirim kalp atisini duyana kadar yani 6+2 ye kadar devam ettim...ama bildigim kadariyla kanitlanmis bir faysasi yok..o yuzden icini ferah tut,olacagi varsa oluyor bebek:)Kızlar sizler transfer sonrası estrofem kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz hala? Ne kadar süreyle ve ne dozda kullandınız? Burdaki doktorlar bi garip fitil al bi tek tutarsa tutar tutmazsa napalım modundalar deli ediyorlar beni
Merhaba,sen suanki kalinligina gore degerlendiriyorsun,halbuki dr transfer tarihini dusunuyor..yani reglin 4.gunu 9mm ise reglin 12.-14.gunu kimbilir kac olur,di mi...transfer tarihinde en az 7mm olmali,yanlis hatirlamiyorsam benimki 9-10mm idi..biliyirsun fazla olunca da embriyo tutunamiyor..dr guven bence,icini rahat tutKızlar iyi akşamlar 10 gündür sistemden dolayı giremedim yazamadım ama buna cvp verirseniz çok sevinirim tüp bebeğe başladık rahim duvarım adetin 4 günü 9 mm di doktor kalın dedi ve sınır 7 dedi ilsçlarda kalınlaştırıyormuş olmaz dedi ve incelti sonra eve geldim netten baktım en az 7 mm okudum bilginiz var mı lütfen yardım tşkler
Gözün aydın canım tebrik ederimKizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
hepinize hayirli aksamlar guzel anne adaylari. bu sene oglan senesi galiba benimde iki pasam olacak insaallah.hepinizi tek tek tebrik ederim saglikli,hayirli ve hayirli uzun omurlu olsunlar insaallah.ama FLINYNGOM sana.enin kizin olacakmis gibi geliyo bana.Rabbim tum evlat hasreti ceke kardeslerime saglikli ve hayirli sekilde bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsi insaallah
hayırlı olsun kızlar ogluşlarınız :) eeee bunlara kız doğurmak lazım ben kız hissediyorummmmm :)Hayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...
günaydın günaydın günaydın uykumu alamadım ama içimde bilmediğim bir heycan var
ınsallah bıtanem yaaa..kafama takmayacağım dedikçe olmuyor işte....kuzenım hamıleymıs aksam onu öğrendim onların mutlu haberı bana acı verıyor ne üzücü
Bu soylediklerini dikkate alicam canim bu cok hassas bir durum ve benim de 4.denemem psikolojimi tahmin edebiliyorsundur.insallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür.senin durumun ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?