- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
Kızlar sizler transfer sonrası estrofem kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz hala? Ne kadar süreyle ve ne dozda kullandınız? Burdaki doktorlar bi garip fitil al bi tek tutarsa tutar tutmazsa napalım modundalar deli ediyorlar beni
Cnm banada onerdilerde kararsizim birde fiyatta daha uygun dediler ilac haric 4500lira bi bilgin varmi fiyat konusunda canim
Canım şuan datçadayız, ananem, tüm teyzelerim kuzenlerim eşim karrdeşim anam babamnyanımda. Bu kadar fazla olmamızın sebebi düğünümüz var.bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahh aynen bende istediğim zamanı tututuramadım daha şubattandünneşimle birnyerde oturuyoruz beri hep bi sorun çıktı kaldı artık tarih koymuyorum zamanı gelince başlıcam tedaviye diyorum artık...
cnm nasılsın topiğin yeni halinde kim nerede göremiyorum
nasılsın tatlım tatilin nasıl geçiyor..anaannen nasıl
Canım merhaba, izindeyim datçadayım bütün akrabalar bir araya geldim hem bu yoğunluktan hem malum sitenin değişmesi tabletten zor idare edilmesinden dolayı pek gelemedim. Nasılsın canım keyfin iyi mi?çok üzüldüm
artık birşeyler yoluna girsin tüm kızçelerim iyi olsun mutlu olsun istiyorum..
C
Canım şuan datçadayız, ananem, tüm teyzelerim kuzenlerim eşim karrdeşim anam babamnyanımda. Bu kadar fazla olmamızın sebebi düğünümüz var.
Dün akşam eşimle bir yerde oturuyoruz, kız çocuğu var harika bir elbise giyinmiş salına salına önümüzden geçti ilk defa eşimden böyle bir şey duyuyorum" bir tanede ben böyle istiyorum dedi" asla o duygularını belli etmeyen biridir bunu söylediyese o da çok şok şok fazla istiyor
Selam tatilciiii nasılsın bakadatçadayım.TE]
merhaba canım, nasıl olayım harala gürüle tatil yapıyoruz, epey kalabalıyız. Düğünümüz var pazar günü, datçadayım. siteyede pek giremiyorum girdiğimdede bir rahat yazamıyorum. Sana yazarken bile bir bakıyorum sayfa yukarı çıkmış, hadi yazdığımı bul hadi buluyorum yazmaya devam edemiyorum. Vs vs
Cinsiyetini öğrendin mi canım?
Ah inşallah canım inşallahAllah gönlünüze göre versin cnm.. ayrıca o salınandan bi tanede ben istiyorum:))
Canım yukarı okuSelam tatilciiii nasılsın bakalım?
ınsallah canım dediğin gibi olur ya..canım benim kıyamam sana üzülme emin ol inşallah rabbim sabrını mükafatlandıracak en güzeli en hayırlısı ve en sağlıklı ahlaklısı nasip olur inşallah tez zamanda sanaoğluşumda iyidir inşallah teyzesi ctesi görecez bakalım kısmetse
saol bitanem yaaaaaaaaaaaaaaaa..inşallah..bu sabah yazıklarını okudum senın de alıntı yapamadım cennetteki yavrun ıcın dua ettım.hayırlı olsun kızlar ogluşlarınız :) eeee bunlara kız doğurmak lazım ben kız hissediyorummmmm :)
ne güzel heyecan iyidir :) hayırlara çıksın inşallahhhhh :)
canım bu duygun gayet normal :) aynı duygular bende de oluyorduonlar için seviniyordum ama kendim için üzülüyordum Allahım en yakın zamanda mucizeni sana nasip etsin canımmmmm :)
naber kızzzzzzzzzzzzzCanım yukarı oku
Hadi bakalim Allah hayirlar getirsin arkadasimgünaydın günaydın günaydın uykumu alamadım ama içimde bilmediğim bir heycan var
Canım yukarı oku
Devlet pararasi kadar aliniyor canim.ben dr.la konustum da kendilerini oyle bir yuksekte goruyorlar ki anlatamam.yuzune bile bskmiyorlar seninle muhattap kontrollerde asistanlar o bile bakmiyor ki asistanlar bile sanki sen cuzzamlisin oyle davraniyorlar.benim zaten sorunsuz kolay bi durumum olsa dize neden geleyim degilmi.anliyacagin insanin moralli olmasi gereken durumu sacma sapan konusarak senin yumurtan yok kalitesiz vb..mahvediyor yerle yeksan yapıyorlar. Adam prof. Tup bebek bolum baskani 3tane yeri var ozel bu işi yapan ekstra uludag univ. Hoca ve gecici olarak orda duruyor...kime derdimi anlatayim kime haykirayim sen soyle arkadasimValla bence hesabini sor.uludag unv.devlet hastanesi ucretimi aldi yoksa ozel yer ucretimi aliyor.ozel yer ucreti aliyorsa da dus pesine gerekirse parami geri iste ne bu ya keyf işimi cok kızdım. .
Elimde 2015 son kullanim tarihli ilaclarim var cok ilac almamda sadece kafam karisik iki deneme yaptik birinci kalite embrilog insallah hamilesin bile dexi ama olmadi bende artik tecrube ariyorum rapor hakkim bitti on gorusme icin randevu aliyomusuncanım raporun varsa 1000 tl indirim yapılıyor. 4000 küsür +ilaç masrafın oluyor diye biliyorum. ama normalde 5000küsür fiyatı.ben tecrübeli olduklarını düşünüyorum konuşmaları beni rahatlattı diyebilirim bu zamana kadar rahim filmime herkes bişey yok dedi ama bu doktor küçük bir ihtimal ama 2 tane 1.kalite embriyoya rağmen gebelik elde edemezsek o zaman laparoskopi gerekir dedi
canım sorma ya gürkan hoca ya bende ısınamadım gercı bırebır sohbetimiz bile olmadı ama mılletın anlattığı kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorumDevlet pararasi kadar aliniyor canim.ben dr.la konustum da kendilerini oyle bir yuksekte goruyorlar ki anlatamam.yuzune bile bskmiyorlar seninle muhattap kontrollerde asistanlar o bile bakmiyor ki asistanlar bile sanki sen cuzzamlisin oyle davraniyorlar.benim zaten sorunsuz kolay bi durumum olsa dize neden geleyim degilmi.anliyacagin insanin moralli olmasi gereken durumu sacma sapan konusarak senin yumurtan yok kalitesiz vb..mahvediyor yerle yeksan yapıyorlar. Adam prof. Tup bebek bolum baskani 3tane yeri var ozel bu işi yapan ekstra uludag univ. Hoca ve gecici olarak orda duruyor...kime derdimi anlatayim kime haykirayim sen soyle arkadasim
çok haklısınDevlet pararasi kadar aliniyor canim.ben dr.la konustum da kendilerini oyle bir yuksekte goruyorlar ki anlatamam.yuzune bile bskmiyorlar seninle muhattap kontrollerde asistanlar o bile bakmiyor ki asistanlar bile sanki sen cuzzamlisin oyle davraniyorlar.benim zaten sorunsuz kolay bi durumum olsa dize neden geleyim degilmi.anliyacagin insanin moralli olmasi gereken durumu sacma sapan konusarak senin yumurtan yok kalitesiz vb..mahvediyor yerle yeksan yapıyorlar. Adam prof. Tup bebek bolum baskani 3tane yeri var ozel bu işi yapan ekstra uludag univ. Hoca ve gecici olarak orda duruyor...kime derdimi anlatayim kime haykirayim sen soyle arkadasim
özelinde pek bi samimi hastalarıyla her iş paraya bakıyor maalesefcanım sorma ya gürkan hoca ya bende ısınamadım gercı bırebır sohbetimiz bile olmadı ama mılletın anlattığı kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum
ben gene orda denıcem rapor hakkım var cnku hayırlısı olsun hakkımzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?