2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ben kullanıyorum canım. Bugün transferimin 12. Günü. Ben günde 4 tane kullanıyorum 2sabah 2 aksam..... ayrıca gunde iki kez crinone jel her akşam progestan yumuşak kapsül ve her gun progestan igne kullanıyorum. ...

Cnm banada onerdilerde kararsizim birde fiyatta daha uygun dediler ilac haric 4500lira bi bilgin varmi fiyat konusunda canim

canım raporun varsa 1000 tl indirim yapılıyor. 4000 küsür +ilaç masrafın oluyor diye biliyorum. ama normalde 5000küsür fiyatı.ben tecrübeli olduklarını düşünüyorum konuşmaları beni rahatlattı diyebilirim bu zamana kadar rahim filmime herkes bişey yok dedi ama bu doktor küçük bir ihtimal ama 2 tane 1.kalite embriyoya rağmen gebelik elde edemezsek o zaman laparoskopi gerekir dedi

C
Canım şuan datçadayız, ananem, tüm teyzelerim kuzenlerim eşim karrdeşim anam babamnyanımda. Bu kadar fazla olmamızın sebebi düğünümüz var.
Dün akşam eşimle bir yerde oturuyoruz, kız çocuğu var harika bir elbise giyinmiş salına salına önümüzden geçti ilk defa eşimden böyle bir şey duyuyorum" bir tanede ben böyle istiyorum dedi" asla o duygularını belli etmeyen biridir bunu söylediyese o da çok şok şok fazla istiyor

çok üzüldüm
artık birşeyler yoluna girsin tüm kızçelerim iyi olsun mutlu olsun istiyorum..
Canım merhaba, izindeyim datçadayım bütün akrabalar bir araya geldim hem bu yoğunluktan hem malum sitenin değişmesi tabletten zor idare edilmesinden dolayı pek gelemedim. Nasılsın canım keyfin iyi mi?

Allah gönlünüze göre versin cnm.. ayrıca o salınandan bi tanede ben istiyorum:))

QUOTE="flyingmom, post: 36570317, member: 517204"]Selam tatilciiii nasılsın bakalım?[/QUOTE]
an
canım sana yazdım cevap yukarı bakar mısın site sinirimi bozuyor nereye gitmiş yazmış.

ınsallah canım dediğin gibi olur ya..
insan engel olamıyor kı kendıne..üzülüyorum ama ınsallah bı gun son bulcak üzgüntüm..
vayy demek oğluşunu görcen 3 gun sonraaaaaaaaa ne guzelllllll ya

saol bitanem yaaaaaaaaaaaaaaaa..inşallah..bu sabah yazıklarını okudum senın de alıntı yapamadım cennetteki yavrun ıcın dua ettım.
rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Valla bence hesabini sor.uludag unv.devlet hastanesi ucretimi aldi yoksa ozel yer ucretimi aliyor.ozel yer ucreti aliyorsa da dus pesine gerekirse parami geri iste ne bu ya keyf işimi cok kızdım. .
Devlet pararasi kadar aliniyor canim.ben dr.la konustum da kendilerini oyle bir yuksekte goruyorlar ki anlatamam.yuzune bile bskmiyorlar seninle muhattap kontrollerde asistanlar o bile bakmiyor ki asistanlar bile sanki sen cuzzamlisin oyle davraniyorlar.benim zaten sorunsuz kolay bi durumum olsa dize neden geleyim degilmi.anliyacagin insanin moralli olmasi gereken durumu sacma sapan konusarak senin yumurtan yok kalitesiz vb..mahvediyor yerle yeksan yapıyorlar. Adam prof. Tup bebek bolum baskani 3tane yeri var ozel bu işi yapan ekstra uludag univ. Hoca ve gecici olarak orda duruyor...kime derdimi anlatayim kime haykirayim sen soyle arkadasim

Elimde 2015 son kullanim tarihli ilaclarim var cok ilac almamda sadece kafam karisik iki deneme yaptik birinci kalite embrilog insallah hamilesin bile dexi ama olmadi bende artik tecrube ariyorum rapor hakkim bitti on gorusme icin randevu aliyomusun

canım sorma ya gürkan hoca ya bende ısınamadım gercı bırebır sohbetimiz bile olmadı ama mılletın anlattığı kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum
ben gene orda denıcem rapor hakkım var cnku hayırlısı olsun hakkımzda

merhaba arkadaşlar

çok haklısın

özelinde pek bi samimi hastalarıyla her iş paraya bakıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…