canım sorma ya gürkan hoca ya bende ısınamadım gercı bırebır sohbetimiz bile olmadı ama mılletın anlattığı kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum
ben gene orda denıcem rapor hakkım var cnku hayırlısı olsun hakkımzda
Evet canim baris hoca cok iyiydi ama malesef gitti.gurkan bey burnu havada konusmanin mumkunati yok ben ozeline gittim 1kez hani en azindan sorularima karsilik bulayim diye neyse tedaviye basladik transfer ler bayramami denk gelicek kimse bilgi vermiyor birde ilacla ilgili bir sey soracaktım tel ettim kendisine.bana birkere muayenehane me geldin diye bsna soru dorma hakkini kendindemi goruyorsun,brn fakultedeki hastalarin soru dormasindan hoslanmiyorum hele onlarin beni aramasindan hic hic hoslanmiyorum beni aramayin hem ben nerden bileyim bayrama denk mi gelir dedi ve daha neler neler ya...canim gel de onun hastasi ol.adama sirf biseyler sorayim diye 400tl verdim ama bosa...canım sorma ya gürkan hoca ya bende ısınamadım gercı bırebır sohbetimiz bile olmadı ama mılletın anlattığı kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum
ben gene orda denıcem rapor hakkım var cnku hayırlısı olsun hakkımzda
Yazik ya okadar egitim aliyolar ama insanlik egitimle verilemiyo konusup bilgi verseler agizlari eksiliyo sanki insanlari bu zorlu surecte bide dok yipratiyo paramizla rezil olup azar isitiyoruz doktorlardanEvet canim baris hoca cok iyiydi ama malesef gitti.gurkan bey burnu havada konusmanin mumkunati yok ben ozeline gittim 1kez hani en azindan sorularima karsilik bulayim diye neyse tedaviye basladik transfer ler bayramami denk gelicek kimse bilgi vermiyor birde ilacla ilgili bir sey soracaktım tel ettim kendisine.bana birkere muayenehane me geldin diye bsna soru dorma hakkini kendindemi goruyorsun,brn fakultedeki hastalarin soru dormasindan hoslanmiyorum hele onlarin beni aramasindan hic hic hoslanmiyorum beni aramayin hem ben nerden bileyim bayrama denk mi gelir dedi ve daha neler neler ya...canim gel de onun hastasi ol.adama sirf biseyler sorayim diye 400tl verdim ama bosa...
çok üzüldüm ya ne biçim insan para olmuş adamın içi dışı fakülte hastası olunca ne oluyormuş cebine maaşından ayrı para girmiyormuymuş bide söylüyor çok açık sözlüEvet canim baris hoca cok iyiydi ama malesef gitti.gurkan bey burnu havada konusmanin mumkunati yok ben ozeline gittim 1kez hani en azindan sorularima karsilik bulayim diye neyse tedaviye basladik transfer ler bayramami denk gelicek kimse bilgi vermiyor birde ilacla ilgili bir sey soracaktım tel ettim kendisine.bana birkere muayenehane me geldin diye bsna soru dorma hakkini kendindemi goruyorsun,brn fakultedeki hastalarin soru dormasindan hoslanmiyorum hele onlarin beni aramasindan hic hic hoslanmiyorum beni aramayin hem ben nerden bileyim bayrama denk mi gelir dedi ve daha neler neler ya...canim gel de onun hastasi ol.adama sirf biseyler sorayim diye 400tl verdim ama bosa...
Slm arkadasim sende bursadasin sanirim senin kaçıncı denemen sorun ne gurkanin ozeline gittin mimerhaba arkadaşlar
çok haklısın
özelinde pek bi samimi hastalarıyla her iş paraya bakıyor maalesef
merhaba ben evraklarımı mayısta verdim hala arıyacaklar bekliyorum bu arada bende sinir oldum osman beye yaptırdım bi kere kendisini orda gördüm hastasına ilk girişte gülümseyerek selam vermişti benimde dikkatimi çekti kim diye sordum gürkan bey dediler hatta sevindim sonuçta negatif alırsam üniversitede iyi bir dr. var belki daha iyi olur dedim eşime ama burda okuduklarımdan sonra aynı şeyi düşünmüyorumSlm arkadasim sende bursadasin sanirim senin kaçıncı denemen sorun ne gurkanin ozeline gittin mi
Aynen oyle canim cok üzüldüm o gun agla agla bi hal oldum tedaviye baslamisim ilaclar zaten Hassaslastiriyor zaten korkukorum olacakmi olmayacakmi diye bi de ustune moralimi cokertti Allah a havale ettim.ozelde insan da burdaki degil sanki.o kadar insanlar iste.sanki bana hayir yapiyorlarYazik ya okadar egitim aliyolar ama insanlik egitimle verilemiyo konusup bilgi verseler agizlari eksiliyo sanki insanlari bu zorlu surecte bide dok yipratiyo paramizla rezil olup azar isitiyoruz doktorlardan
Yani...o gun zaten o kadarrrrr nefret ettim ki ondan...bi de tedavi yarim kaldı...Allah im gorsun bu yasiklarimi da bitdin hayirlisiyla bu azapçok üzüldüm ya ne biçim insan para olmuş adamın içi dışı fakülte hastası olunca ne oluyormuş cebine maaşından ayrı para girmiyormuymuş bide söylüyor çok açık sözlü
neden yarım kaldı canım ya üzüldümYani...o gun zaten o kadarrrrr nefret ettim ki ondan...bi de tedavi yarim kaldı...Allah im gorsun bu yasiklarimi da bitdin hayirlisiyla bu azap
Zaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...merhaba ben evraklarımı mayısta verdim hala arıyacaklar bekliyorum bu arada bende sinir oldum osman beye yaptırdım bi kere kendisini orda gördüm hastasına ilk girişte gülümseyerek selam vermişti benimde dikkatimi çekti kim diye sordum gürkan bey dediler hatta sevindim sonuçta negatif alırsam üniversitede iyi bir dr. var belki daha iyi olur dedim eşime ama burda okuduklarımdan sonra aynı şeyi düşünmüyorum
demek art onunmuş he bilmiyordum ama hala aç adam yapacak bişey yok en kısa zamanda şu bursanın hali gözönüne alınırda iyi bir dr. atanır işlemler hızlanırZaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...
Yumurta 5.gunde trasfer zamanı bozulmaya baslamis beni cagirdi istersen koyarim ama %95 tutmaz hakkin da gider dedi ne yapayım aglaya aglaya dondum evime Rabbimden geliyor...neden yarım kaldı canım ya üzüldüm
SELCiH canim yeni sistemden dolayi alinti yapamiyorum.iyi dileklerin icincok sagol.bende 4 olumsuz denemeden dolayi pek umitli degildim ama Rabbime binlerce sujusrler olsunki 5. denememi sonunda 7 yil aradan sonra ogluslarima hamileyim.hemde tek yumurta ikizleri. bizde sorun esimin sayi ve hareket azligi vardi.Rabbime cok dua edin ve umidinizi kayybetmeyin.hepinizde dualarimdasiniz.
Devlet pararasi kadar aliniyor canim.ben dr.la konustum da kendilerini oyle bir yuksekte goruyorlar ki anlatamam.yuzune bile bskmiyorlar seninle muhattap kontrollerde asistanlar o bile bakmiyor ki asistanlar bile sanki sen cuzzamlisin oyle davraniyorlar.benim zaten sorunsuz kolay bi durumum olsa dize neden geleyim degilmi.anliyacagin insanin moralli olmasi gereken durumu sacma sapan konusarak senin yumurtan yok kalitesiz vb..mahvediyor yerle yeksan yapıyorlar. Adam prof. Tup bebek bolum baskani 3tane yeri var ozel bu işi yapan ekstra uludag univ. Hoca ve gecici olarak orda duruyor...kime derdimi anlatayim kime haykirayim sen soyle arkadasim
Aynenn ac ki hemde nasill benim yüzüme benim isim cok sizle ugrasamam baris orada yatiyordu nerdeyse onun isi ne dedi sanki biz hayvaniz cok afedersin.madem ozeline geldiğinde de ben fakultedeki hastalati almıyorum diye niye 400tl mi alıyorsun degilmi...!demek art onunmuş he bilmiyordum ama hala aç adam yapacak bişey yok en kısa zamanda şu bursanın hali gözönüne alınırda iyi bir dr. atanır işlemler hızlanır
Nasil aliniyor canım buTek
devlet hastanesinde işin zor..dış heyet raporu al sgk anlaşmalı özel yerde yaptır en iyisi bu,insanı düşünen yok
öyle ALLAH nasıl yazdıysa biz onu görüyoruzYumurta 5.gunde trasfer zamanı bozulmaya baslamis beni cagirdi istersen koyarim ama %95 tutmaz hakkin da gider dedi ne yapayım aglaya aglaya dondum evime Rabbimden geliyor...
yani parayı almayı biliyor gelde sinir olma ya insanların nasıl sorunları var destek olacağına birde insanı strese sokuyor Allah ıslah eylesinAynenn ac ki hemde nasill benim yüzüme benim isim cok sizle ugrasamam baris orada yatiyordu nerdeyse onun isi ne dedi sanki biz hayvaniz cok afedersin.madem ozeline geldiğinde de ben fakultedeki hastalati almıyorum diye niye 400tl mi alıyorsun degilmi...!
bursada dışarıda yapacak biyer yok sgk ile anlaşması olan bi yer yok öyle biliyorumNasil aliniyor canım bu
Hmm ben zaten böyle bişey duymamistim ama olsaydi iyi olurduöyle ALLAH nasıl yazdıysa biz onu görüyoruz
yani parayı almayı biliyor gelde sinir olma ya insanların nasıl sorunları var destek olacağına birde insanı strese sokuyor Allah ıslah eylesin
bursada dışarıda yapacak biyer yok sgk ile anlaşması olan bi yer yok öyle biliyorum
Canim senin kaç tane yumurta transfer yaptilarTek
devlet hastanesinde işin zor..dış heyet raporu al sgk anlaşmalı özel yerde yaptır en iyisi bu,insanı düşünen yok
Nasil aliniyor canım bu
Canim senin kaç tane yumurta transfer yaptilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?