2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canim baris hoca cok iyiydi ama malesef gitti.gurkan bey burnu havada konusmanin mumkunati yok ben ozeline gittim 1kez hani en azindan sorularima karsilik bulayim diye neyse tedaviye basladik transfer ler bayramami denk gelicek kimse bilgi vermiyor birde ilacla ilgili bir sey soracaktım tel ettim kendisine.bana birkere muayenehane me geldin diye bsna soru dorma hakkini kendindemi goruyorsun,brn fakultedeki hastalarin soru dormasindan hoslanmiyorum hele onlarin beni aramasindan hic hic hoslanmiyorum beni aramayin hem ben nerden bileyim bayrama denk mi gelir dedi ve daha neler neler ya...canim gel de onun hastasi ol.adama sirf biseyler sorayim diye 400tl verdim ama bosa...

Yazik ya okadar egitim aliyolar ama insanlik egitimle verilemiyo konusup bilgi verseler agizlari eksiliyo sanki insanlari bu zorlu surecte bide dok yipratiyo paramizla rezil olup azar isitiyoruz doktorlardan

çok üzüldüm ya ne biçim insan para olmuş adamın içi dışı fakülte hastası olunca ne oluyormuş cebine maaşından ayrı para girmiyormuymuş bide söylüyor çok açık sözlü

Slm arkadasim sende bursadasin sanirim senin kaçıncı denemen sorun ne gurkanin ozeline gittin mi
merhaba ben evraklarımı mayısta verdim hala arıyacaklar bekliyorum bu arada bende sinir oldum osman beye yaptırdım bi kere kendisini orda gördüm hastasına ilk girişte gülümseyerek selam vermişti benimde dikkatimi çekti kim diye sordum gürkan bey dediler hatta sevindim sonuçta negatif alırsam üniversitede iyi bir dr. var belki daha iyi olur dedim eşime ama burda okuduklarımdan sonra aynı şeyi düşünmüyorum

Yazik ya okadar egitim aliyolar ama insanlik egitimle verilemiyo konusup bilgi verseler agizlari eksiliyo sanki insanlari bu zorlu surecte bide dok yipratiyo paramizla rezil olup azar isitiyoruz doktorlardan
Aynen oyle canim cok üzüldüm o gun agla agla bi hal oldum tedaviye baslamisim ilaclar zaten Hassaslastiriyor zaten korkukorum olacakmi olmayacakmi diye bi de ustune moralimi cokertti Allah a havale ettim.ozelde insan da burdaki degil sanki.o kadar insanlar iste.sanki bana hayir yapiyorlar

çok üzüldüm ya ne biçim insan para olmuş adamın içi dışı fakülte hastası olunca ne oluyormuş cebine maaşından ayrı para girmiyormuymuş bide söylüyor çok açık sözlü
Yani...o gun zaten o kadarrrrr nefret ettim ki ondan...bi de tedavi yarim kaldı...Allah im gorsun bu yasiklarimi da bitdin hayirlisiyla bu azap

Zaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...

Zaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...
demek art onunmuş he bilmiyordum ama hala aç adam yapacak bişey yok en kısa zamanda şu bursanın hali gözönüne alınırda iyi bir dr. atanır işlemler hızlanır

Tek

devlet hastanesinde işin zor..dış heyet raporu al sgk anlaşmalı özel yerde yaptır en iyisi bu,insanı düşünen yok

demek art onunmuş he bilmiyordum ama hala aç adam yapacak bişey yok en kısa zamanda şu bursanın hali gözönüne alınırda iyi bir dr. atanır işlemler hızlanır
Aynenn ac ki hemde nasill benim yüzüme benim isim cok sizle ugrasamam baris orada yatiyordu nerdeyse onun isi ne dedi sanki biz hayvaniz cok afedersin.madem ozeline geldiğinde de ben fakultedeki hastalati almıyorum diye niye 400tl mi alıyorsun degilmi...!

Yumurta 5.gunde trasfer zamanı bozulmaya baslamis beni cagirdi istersen koyarim ama %95 tutmaz hakkin da gider dedi ne yapayım aglaya aglaya dondum evime Rabbimden geliyor...
öyle ALLAH nasıl yazdıysa biz onu görüyoruz

yani parayı almayı biliyor gelde sinir olma ya insanların nasıl sorunları var destek olacağına birde insanı strese sokuyor Allah ıslah eylesin

Nasil aliniyor canım bu
bursada dışarıda yapacak biyer yok sgk ile anlaşması olan bi yer yok öyle biliyorum

Hmm ben zaten böyle bişey duymamistim ama olsaydi iyi olurdu

Nasil aliniyor canım bu

bursa da bilmiyorum ama ben istanbulda eğitim ve araştırma hastanesinden aldım.bana hiç dış heyet raporudan bahsetmediler...hatta nerdeyse o hastane için rapor vereceklerdi.Burda bir arkadaş yazmış sağolsun. ben de evrakları verirken dış heyet raporu alacağım dedim. en yakındaki özel hastaneden sağlık raporu alabilirsiniz dedi.Gittim 100 lira verdim sağlık raporumu onaylattım.Aldım rapor.ilaçlara 550 tl verdim. özel hastaneye de 2678 tl verdim.ama en azından canıma okumadılar..olmazsa sorarsın dış heyet raporu almak istiyorum ne yapmam lazım diye.En azından uzman doktorlar yapıyor işlemleri

Canim senin kaç tane yumurta transfer yaptilar

benim yumurtam azdı 4 tane büyütebildiler. hatta rapor harici ilaç bile aldım. .ancak 2 si çatlamış. 2 tane topladılar.ikisi de döllendi.fakat biri 3 hücreli olduğu için onu transfer yapmadılar. 10 hücreli olanı transfer yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…