2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar, yemek borum yanıyor bir haftadır. Özellikle genzime yakın kısmı. Şimdiden böyleyse karnım iyice büyüyünce ne yapacağım :44: Şekerli su içiyorum, rahatlatıyor. Ama boşuna şeker alıyorum o durumda da. Var mı benim gibi olup da çözümünü bilen

Zaten kocişimin aklı fikri oradaki balıklarda:) benim durumum iyi olursa gelicez inşallah:) başbaşa bi tatil daha geçirmek istiyoruz biz de:) bakalım bebişimiz izin verecek mi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki duyuyordur babası oğluşunun hızlı hızlı atan kalbini:) tatile de Inşallah gidebiliriz canım:) bizim için çok iyi olacak aslında ama yolculuk yormaZ inşallah bakalım doktora da sorucam tabiki:)

kızlaaar işte bu da bizim minnağımız

Maşallah maşallah miniğimize:) nazar değmesin de çok tatlı annesi. O kadar da net ki:) Allahım nazarlardan saklasın yavrularımızı:)

Benimde bugün aynı şey oldu, ama oğlumun ayakları yukardaydı ordan vuruyordu ondan oluyordur diye düşündüm ben de

Benim bir aydir yaniyor. Gebelikte olabiliyomus.doktorum sari leblebi tavsiye etti

Verir annesi, bundan sonraki yazlar hep onun olacak nasılsa Mordoğan'ın yolu çok virajlıdır, sadece o sıkıntı yapabilir birazcık.

Benim bir aydir yaniyor. Gebelikte olabiliyomus.doktorum sari leblebi tavsiye etti

Süpersin arkadaşım, hemen şimdi gidiyorum mutfağa. İlk aylarda çok yemiştim bulantı için. Ama yanmaya iyi geleceğini düşünmemiştim. Hem kalorisi de az , çooooooook sağol.

Benimde bugün aynı şey oldu, ama oğlumun ayakları yukardaydı ordan vuruyordu ondan oluyordur diye düşündüm ben de

Yok canım, sanırım ayaklarından değil. Bebeğimiz büyüdükçe midemize baskı yapacak. Yeter ki büyüsünler de birşey değil , dayanırız bir şekilde. Ama sarı leblebi mantıklı geldi bana da.

Yok canım, sanırım ayaklarından değil. Bebeğimiz büyüdükçe midemize baskı yapacak. Yeter ki büyüsünler de birşey değil , dayanırız bir şekilde. Ama sarı leblebi mantıklı geldi bana da.
Aklımda bulunsun iyi fikirmiş gerçekten siz çok yaşayın emi devam ederse kullanırım bu yöntemi büyüsünler kocaman olup kucağımıza gelsinler biz herşeye dayanırız )

İnşallah yorulmayız, çok mola verirsek yolda fazla etkilenmeyiz inş.

annisler herkese ii geceler herkesi okuyorum ama yazmaya çok firsatim olmuyor..herkesin ayrıntılısi çok güzel çıkmış masallah...gobuslerde harika:) birşey sormak istiyorum 20haftalık hamileyim dunden beri sağ kasigimda agri var sizdede oluyor mu dr kontrolumuze 2 hafta var gitsem mi acaba yoksa normal mi

Ben hamileliğimde doktorlara neyi sorsam hep aynı cevap "Normal, çok normal, olacak bunlar." Üşütmemeye çalış, eğilip kalkarken dikkat et annesi. Yükseklere de uzanma mümkün olduğunca.

Canim bende esimde nazardan cok korkarız helede gecen ay haziran annelerinden dumadumadum adli kullanıcı erken dogum yapti bebegini kuveze aldilar sabah bebegini gorursun demisler ama ne yazikki uzucu haber geldi bebegini kaybetti artik ne kadinlar kulubune nede face gircem diye en son notunu iletmis gercekten cok uzucu kader bu...
Belki bu nazar degil Rabbimin takdiri ama ne bileyim herzaman dua ederken Allah'im sen kotu gozden.seytandan uzak tut diye dua ederim. Suanda icime nasil bi huzun coktu anlatamam gercekten nazar var ben buna inananlardanim.
bazen cocugum bile cok guzel yemek yedi diyince esim sus simdi nazarin degcek diyor.

Kızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Benim kronik alerjik astımım var ve reflü sebebiyle boğazlarım fena tahriş olmuş evde hava makinam var tıkandıkça makina ile maske yardımıyla hava alıyorum buraya kadar normal ilaçlarda bi sıkıntı yok lakin yapmış olduğu yan etkiler sebebiyle göğüs uzm a başvurduk beni tanıyor ve uzm dok oluşu eşimin de sağlık çalışanı olması dr seçiminde şanslı olduğumu düşünüyorum dr bugün kü kontrolümde prednol vurdurucam böyle devam ederse ssn nefes alamazsan bebeğinde alamaz sıkıntı olur bebeğine hiç bir yan etkisi yok bebeklere bile yapılıyor dedi tabi ben ortalığı yıktım ağladım bebeğime kortizon verdirmem diye sonra kadın doğum doktorumu aradım hiç sıkıntı yapma vurdur rahatlatsın nefesini dedi zar zor ikna oldum ve zor günler geçirm tek dileğim kızımın iyi olması ben bi şekilde toparlamaya çalışıcam

Günaydın yanıtına teşekkür ederim evet maalesef kaçırmışım ben avrupa yakasındayım bir çok hastaneye sordum 200 den aşağı yapan yok bende kendi hastanemdekine gidicem 150 tl devlette bakmıyormuş. Benim içinde bebeğimin sağlığı önemli haklısın ama yaa renkli görmeyi yani daha net görmeyi çok istiyorum insanın başına kaç defa geliyor ki bu olay hem çokta merak ediyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…