Amin teyzesiii, çok teşekkür ederiz. Sağlıkla gelsinler; sağlıkla sevdikleriyle, güzel bahtlarıyla, uzun ömürleriyle yaşasınlar inşallah. Yıllık izin işini de unutmadım, geçiştirme sakın, bekliyoruz bak Mordoğan'a
Bu babalarda çok oluyo yahubizimki de aynı, göbeğimin resmini bile siyah beyaz resim olarak koymama ancak izin çıktı babamızdan neymiş efendim nazar değermiş:)) Allah korusun yavrularımızı
O zaman bizde duyuyoruz canım kalp atışlarını oğluşumuzun:))) inş iyi olursunda bi tatil yaparsınız. Ben de istiyorum tatile gitmeyi bakalım iyi olursak gideriz bi yerlere. Seneye bebeklerimiz hasta olur korkusuyla hiç gidemeyiz belki. Bu sene gittik gittik
kızlaaar işte bu da bizim minnağımız
Kızlar, yemek borum yanıyor bir haftadır. Özellikle genzime yakın kısmı. Şimdiden böyleyse karnım iyice büyüyünce ne yapacağım :44: Şekerli su içiyorum, rahatlatıyor. Ama boşuna şeker alıyorum o durumda da. Var mı benim gibi olup da çözümünü bilen
Kızlar, yemek borum yanıyor bir haftadır. Özellikle genzime yakın kısmı. Şimdiden böyleyse karnım iyice büyüyünce ne yapacağım :44: Şekerli su içiyorum, rahatlatıyor. Ama boşuna şeker alıyorum o durumda da. Var mı benim gibi olup da çözümünü bilen
Zaten kocişimin aklı fikri oradaki balıklarda:) benim durumum iyi olursa gelicez inşallah:) başbaşa bi tatil daha geçirmek istiyoruz biz de:) bakalım bebişimiz izin verecek mi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bir aydir yaniyor. Gebelikte olabiliyomus.doktorum sari leblebi tavsiye etti
Benimde bugün aynı şey oldu, ama oğlumun ayakları yukardaydı ordan vuruyordu ondan oluyordur diye düşündüm ben de
Aklımda bulunsun iyi fikirmiş gerçektenYok canım, sanırım ayaklarından değil. Bebeğimiz büyüdükçe midemize baskı yapacak. Yeter ki büyüsünler de birşey değil , dayanırız bir şekilde. Ama sarı leblebi mantıklı geldi bana da.
Süpersin arkadaşım, hemen şimdi gidiyorum mutfağa. İlk aylarda çok yemiştim bulantı için. Ama yanmaya iyi geleceğini düşünmemiştim. Hem kalorisi de az , çooooooook sağol.
İnşallah yorulmayız, çok mola verirsek yolda fazla etkilenmeyiz inş.Tabiki duyuyordur babası oğluşunun hızlı hızlı atan kalbini:) tatile de Inşallah gidebiliriz canım:) bizim için çok iyi olacak aslında ama yolculuk yormaZ inşallah bakalım doktora da sorucam tabiki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annisler herkese ii geceler herkesi okuyorum ama yazmaya çok firsatim olmuyor..herkesin ayrıntılısi çok güzel çıkmış masallah...gobuslerde harika:) birşey sormak istiyorum 20haftalık hamileyim dunden beri sağ kasigimda agri var sizdede oluyor mu dr kontrolumuze 2 hafta var gitsem mi acaba yoksa normal mi
Sağolasın teyzesiii, babamız istemiyor fotoğraf koymamızı :26: Nazardan korkuyor. Hatta burada gelişiminden falan bahsetmemi bile istemiyor. İkimiz başbaşa sohbet ederken bile tamam anlatma, nazar değmesin diyor. Nazara çok inanır. Allah korusun bebişlerimizi
Canim ben vakif gureba bezmi alem uni..de yaptircam 90 liraya.siyah beyaz cikti veriyor ama benim icin onemli olan bebegimin saglikli olmasi renkli.renksiz fark etmez. Gecen ay kadin hastaliklari gebe polikliniginden rendavu alip muayene oldum onlar yonlendirdi rendavuyudu onlar verdi.Allah izin verirse perşembe ayrintiliya giriyorum sen avrupa yakasindamisin yoksa anadolu yakasindamisin. Benim ayrintili rendavu almam zor olmadi hatta kk de bi kac arkadasta rendavu aldi daha oncede soylemistim ama kacirmissin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?