2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese :) bikaç gündür yoğunluktan giremedim birazdan geçmişi okuyacağım, herkese güzel bir gün dilerim

İnşallah canım ya Hena bi doğsun büyüsün de ozamanda kadar kim bilir neler neler çıkar :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde doğsunlar kucağımıza alalım ikinciyi de nasip etsin inş. Rabbim hepimize kardeş çok güzel bir şey çocuğumuzun en güvenilir arkadaşları

Çok tatlılar bayıldım bu arada canım önceki yazdıklarında gördüm, Beşiktaşlı mısınız :) beşiktaşın hastane çıkışı demişsin sanki?

Ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı. Hastaneden beşiktaş kıyafetiyle çıkacakmış bebişimiz
Kocişim öyle istiyor :)

Canim Günaydın ben nbb ninkini kullanmistim hemde 10 liraya almistim gecen gun sordum yine 10 lira dedi alcaktim ama bedenimi bulamadım

marks&spancer markasında gögsün sadece ucu değil her yeri açıldığı için bebiş daha rahat dokunabiliyormuş gögüse, doktorlar da bebeğin emerken gögsü hissetmesi önemli diyor ya o nedenle bunu mu alsam dedim:)

Ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı. Hastaneden beşiktaş kıyafetiyle çıkacakmış bebişimiz
Kocişim öyle istiyor :)

Biz de koyu Beşiktaşlıyız :) kızımız oluyor ama şimdiden zıbınları alındı sizinki tam yavru kartal olur ama ben bizim kızdan korkuyorum valla dişi kartal

Canım çok geçmiş olsun, biz sağlıklı olacağız ki bebişlerimiz de olsun doktorlar gerek gördüyse yapacak bir şey olsun, inşallah en kısa zamanda toparlarsın

kızlaaar işte bu da bizim minnağımız

Ay ay ay maşallah maşallah tütütü çok tatlı

8 aylık oluyorlar canım :) Küçük olmaz bence :) Ama bunların yenidoğanları bile var ben gördüm =))))))
Bu bebek kıyafetlerinde çok tecrübesizim ne olacak bu halim:))) bunları çok seviyorum mutlaka alırım giydirmesi de kolay olur yenidoğanlar için alırsak. Zaten insan korkuyor ilk doğduğunda giydirirken bir yerini incitirim diye, kolay giydirilen şeyler pratik olmamızı sağlar:) ilk zamanlar annemler yardımcı olur zaten, tek başıma halledemem:) göbek bağı oluyor ya altını bağlarken zorlanırım diye düşünüyorum, göbeği düşene kadar en azından annemin yanımda olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Biz de koyu Beşiktaşlıyız :) kızımız oluyor ama şimdiden zıbınları alındı sizinki tam yavru kartal olur ama ben bizim kızdan korkuyorum valla dişi kartal

Bazen eşimi sinirlendiriyorum aslan parçası diye :))))) Hayır yavru kartal bebeğimiz diyor :)))
Beşiktaşın hastane çıkış setleri var. 100 lira bir şeydi sanırım. Ondan alıcaz:) Maşallah siz almışsınız bile:))))

Canım yeni evin hayırlı olsun, bebişinizle güzel günlerde oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…