- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Çok güzelleeeerbenim oğluşuma ne de yakışır
Al koy canım bir köşeyeÇok güzeller valla birden benim bile alasım geldi :))
Al koy canım bir köşeyebelki 2. de lazım olur
Ben minnağım ama benim ki de maşallah 3,6 çıktı.Eşim çok güldürdü beni, minik kuşun ağzı büyük olur dememiş miydim ben sana dedi
Kızlar bi tulum gördüm tam erkek anneleri için yapılmış bakın şu tuluma ya :))
Eki Görüntüle 1142559
Eki Görüntüle 1142562
Önümüzdeki yıl bu zamanlarda oğluşlarımıza iyi olur bunlar :)))))))))))
İnşallahİnşallah canım ya Hena bi doğsun büyüsün de ozamanda kadar kim bilir neler neler çıkar :)
Çok tatlılar bayıldımbu arada canım önceki yazdıklarında gördüm, Beşiktaşlı mısınız :) beşiktaşın hastane çıkışı demişsin sanki?
Canim Günaydın ben nbb ninkini kullanmistim hemde 10 liraya almistim gecen gun sordum yine 10 lira dedi alcaktim ama bedenimi bulamadım
canım önümüzdeki yıl olmaz bunlar sankiÖnümüzdeki yıl bu zamanlarda oğluşlarımıza iyi olur bunlar :)))))))))))
canım önümüzdeki yıl olmaz bunlar sankiküçük olmaz mı, neredeyse 1 yaşında olacaklar
Ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı. Hastaneden beşiktaş kıyafetiyle çıkacakmış bebişimiz
Kocişim öyle istiyor :)
Ben minnağım ama benim ki de maşallah 3,6 çıktı.Eşim çok güldürdü beni, minik kuşun ağzı büyük olur dememiş miydim ben sana dedi
Kızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Benim kronik alerjik astımım var ve reflü sebebiyle boğazlarım fena tahriş olmuş evde hava makinam var tıkandıkça makina ile maske yardımıyla hava alıyorum buraya kadar normal ilaçlarda bi sıkıntı yok lakin yapmış olduğu yan etkiler sebebiyle göğüs uzm a başvurduk beni tanıyor ve uzm dok oluşu eşimin de sağlık çalışanı olması dr seçiminde şanslı olduğumu düşünüyorum dr bugün kü kontrolümde prednol vurdurucam böyle devam ederse ssn nefes alamazsan bebeğinde alamaz sıkıntı olur bebeğine hiç bir yan etkisi yok bebeklere bile yapılıyor dedi tabi ben ortalığı yıktım ağladım bebeğime kortizon verdirmem diye sonra kadın doğum doktorumu aradım hiç sıkıntı yapma vurdur rahatlatsın nefesini dedi zar zor ikna oldum ve zor günler geçirm tek dileğim kızımın iyi olması ben bi şekilde toparlamaya çalışıcam
kızlaaar işte bu da bizim minnağımız
Bu bebek kıyafetlerinde çok tecrübesizim ne olacak bu halim:))) bunları çok seviyorum mutlaka alırım8 aylık oluyorlar canım :) Küçük olmaz bence :) Ama bunların yenidoğanları bile var ben gördüm =))))))
Ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı. Hastaneden beşiktaş kıyafetiyle çıkacakmış bebişimiz
Kocişim öyle istiyor :)
Biz de koyu Beşiktaşlıyız :) kızımız oluyor ama şimdiden zıbınları alındısizinki tam yavru kartal olur ama ben bizim kızdan korkuyorum valla dişi kartal
Arkadaşlar herkese selam, son bir haftadır yazamadım, taşınma işleriyle uğraştık, yeni eve de internet bağlat vs. Derken iş bitmedi halainşallah bugün bitecek ve halılarımızı sereceğiz.taşınacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin, baya yorucu maalesef...
Bu arada bebiş çok iyi, çok şükür.dün kontrolden geldik ve herşey yolunda dedi doktor.çok fazla meyve yeme dedi, şekeri yükseltiyormuş.bir daha ki ay şeker yüklemesi yapılacak,salı günü de detaylı ultrasona gireceğim.
Bu arada carter's da %50 indirim var ve ürünleri çok güzel. Bu yoğunlukta indirimi de kaçıırmadım :)
Benden haberler bu kadar,yorucu bir haftadaydı,yarın da iş başııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?