2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amin canım, Allah korusun nazarlardan yavrularımızı. Çok üzüldüm o arkadaşın başına gelen olaya, Allahım sabır versin ona. Garip bir enerji ama ben de çok şahit oldum nazara. Özellikle babamın çok nazarı değer, gözleri mavi. Bir keresinde "Bu evin elektrik tesisatını ne iyi yaptı adam, hiç sorun çıkartmadı." dedi ve anında şalter patladı, kablolar yandı, evdeki tüm elektrikli cihazlar bozuldu. Bu tesadüf olamaz. Bir keresinde de bizim evliliğimize, yaşantımıza çok özendiğini, bizi kıskandığını söyleyen çok sevdiğimiz bir arkadaşımız, eşim bisikletle bakkala giderken, "Oh, hayat size güzel, kıskanıyorum be." demiş ve eşim bakkala varamadan trafik kazası geçirdi, beli kırıldı, 1 yıl yatalak kaldı. Bilimsel olarak ispatlanmamış belki ama var birşeyler işte. Negatif enerji mi her neyse, Allah korusun hepimizi

günaydın annecikler ve minik kelebekleri yılmaznevalin ve kutsalaşkın mesajını okuduktan sonra üzüldüm(( Allah bebeğini kaybeden aileye sabır versin, kutsalaşka da şifa versin inşallah....

Arkadaşım, renkli olunca daha net oluyor diye birşey yok. Biz önce özel hastanede yaptırdık, siyah beyazdı ve çok netti. Dün perinatolog profa yaptırdık, renkliydi ama eşim siyah beyaz olanda oğlumuzun yüzünün daha net olduğunu söylüyor. Renkli olması zaten daha ayrıntılı olduğu demek değilmiş. İncelemeler renkliyle yapılmıyor. Herşeyine siyah beyazla bakıyor, bir tek bize yüzünü gösterirken renkliyi açıyor. Bu konuda nette de açıklamalar var. Sırf renkli olsun diye fazla para verilmez bence. Ama perinatologa göstermek için fark ödenir. Dün perinatolog "İyi ki gelmişsin, mutlaka her hamile bu haftalarda perinatologa görülmeli." dedi. Bir de herşeyi normal denilip de perinatolog hocaya gelince çok problemleri olduğu görülen bir hastasını örnek verdi, çok üzüldüm. Detaylarını anlatmayayım. İçin rahat etsin istiyorsan perinatoloji uzmanına görün derim. Verdiği güven hissi bambaşka oluyor. Yine de Allah bilir elbette.

Canım, geçmiş olsun. Üzme kendini de bebeğini de. Sağlığınız için şartsa ve faydası zararından çoksa yaptırman gerekebilir elbette. İçine sinmiyorsa başka doktora da görün ama kendini üzme. Allah çekilmeyecek dert vermesin, güçlü ol.
Ne anneler var gebeliğinde Allah uzak etsin, meme kanseri olup, herşeye rağmen bebeğini aldırmayıp, kemoterapi görüp, sağlıkla dünyaya getiren. Şükür halimize.

Kızlar bu arada hepinize günaydın. Sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi, hemen yazayım dedim. Dün ayrıntılıda rahim ağzı uzunluğumu da ölçtü hoca. Alttan muayene etmedi, üstten ultrasonla baktı ve ölçtü. 2,5 cm nin altında olanlarda erken doğum riski oluyor dedi. Mutlaka ayrıntılıda bu ölçümü yaptırın. Ben girmeden önce hemşireye sordum, alttan mı ölçülecek rahim ağzı uzunluğu diye. Üstten ölçemezse alttan bakar hoca dedi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
bugün nazardan bahsetmişsiniz haklısınız evet ben de nazara çok inanıyorum.hele hamilelere daha çok nazar değdiğini duydum doğru mu bilemiyorum.
ben de okulda bir öğretmen arkadaşım da hamileyiz.onun ilk haftaları bana göre zor geçmişti.
beni gören arkadaşlar(!) sürekli ooo sen çok iyisin, o hastanede, sen geziosun o yatıo falan konuşuolardı hep.
bi gün gene böyle muhabbet oldu ve akşamına kanamam geldi acile koştuk.
çok şükür bişey olmadı ama o korku bana epey yetti..
gene geçenlerde sosyal medyaya bi fotoğrafımı koydum akşamına rahatsızlandım ve ertesi gün acillik oldum.
durum böyle yani artık daha dikkatli olmaya çalışcam.
herkes sizin kadar iyi niyetli, güzel düşünceli olmayabiliyor...
malesef bu böyle..bol bol felak-nas okuyalım kendi kendimize..
Allah bebişlerimizi ve bizleri bütün kötü gözlerden korusun inşallah

Evet zaten bende uzmana yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu renkli olsun renkli olmasın fiyat 150 tl ultrason cihazı çok iyi ve 4 boyutlu daha önce ikili tarama testinde de oraya yaptırmıştım 4 boyutluda bakmamıştı ölçümlerini yapmıştı ama çok net görünmüştü. Bakalım kısmet allahım herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini

Evet canım o çok önemliymiş. Benimki 4 cm çıktı. Senin kaç cm?

Çok geçmiş olsun canım. Astım zor bi hastalık. Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun tatlım yaa üzülme bu hastalıklar üzülünce artar Dua et Allah Yardım eder meleklere hiç merak etme sen
Nas ve felak dualarını dilinden düşürme canım. İnş. birşey olmaz.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın canımmm...
Günaydın kızlar :)
İşim yoğunlaşmadan yazayım dedim :)
Günaydın canımmm...
hepinize günaydın kızlar....mutlu,güneşli,sağlıklı günler.....
Günaydın canımmm...
günaydın annecikler ve minik kelebekleri yılmaznevalin ve kutsalaşkın mesajını okuduktan sonra üzüldüm(( Allah bebeğini kaybeden aileye sabır versin, kutsalaşka da şifa versin inşallah....
Günaydın canımmm...

Evet canım o çok önemliymiş. Benimki 4 cm çıktı. Senin kaç cm?

Ben minnağım ama benim ki de maşallah 3,6 çıktı. Eşim çok güldürdü beni, minik kuşun ağzı büyük olur dememiş miydim ben sana dedi

Son düzenleme:
günaydın anneler. emzirme sütyeni aldınız mı? ben araştırıyorum en iyisi marks&spencer diyorlar. aranızda bu markayı kullanan var mı?

Çok çok geçmiş olsun canım bende de alerjik astım ve nefes darlığı var nefes alamamk cok zor bilirim. Bu havalar beni de mahvediyor ama dayanmaya calısıyorum. Hamileliğin son haftalarında daha kotu olacakmışız nefes konusunda Allah yardımcımız olsun.

Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olması dileğiyle...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

hepinize günaydın kızlar....mutlu,güneşli,sağlıklı günler.....

Günaydın sizlere de güzel annecikler.

Güzel güzel haberlerle gelmişsin sende maşallah hem annesine hem Denizi'ne :)

kızlaaar işte bu da bizim minnağımız

Ay şunun ağzına burnuna bak maşallah ne de çabuk büyüdüler boyle ya Rabbim nazarlardan saklasın sizi.

Kızlar bi tulum gördüm tam erkek anneleri için yapılmış bakın şu tuluma ya :))

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın anneler. emzirme sütyeni aldınız mı? ben araştırıyorum en iyisi marks&spencer diyorlar. aranızda bu markayı kullanan var mı?

Canim Günaydın ben nbb ninkini kullanmistim hemde 10 liraya almistim gecen gun sordum yine 10 lira dedi alcaktim ama bedenimi bulamadım

Ahh inşallah bir an önce geçer günler
Herkese Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…