maşallah bebeğine annesikızlaaar işte bu da bizim minnağımız
Canim bende esimde nazardan cok korkarız helede gecen ay haziran annelerinden dumadumadum adli kullanıcı erken dogum yapti bebegini kuveze aldilar sabah bebegini gorursun demisler ama ne yazikki uzucu haber geldi bebegini kaybetti artik ne kadinlar kulubune nede face gircem diye en son notunu iletmis gercekten cok uzucu kader bu...
Belki bu nazar degil Rabbimin takdiri ama ne bileyim herzaman dua ederken Allah'im sen kotu gozden.seytandan uzak tut diye dua ederim. Suanda icime nasil bi huzun coktu anlatamam gercekten nazar var ben buna inananlardanim.
bazen cocugum bile cok guzel yemek yedi diyince esim sus simdi nazarin degcek diyor.
Günaydın yanıtına teşekkür ederim evet maalesef kaçırmışım ben avrupa yakasındayım bir çok hastaneye sordum 200 den aşağı yapan yok bende kendi hastanemdekine gidicem 150 tl devlette bakmıyormuş. Benim içinde bebeğimin sağlığı önemli haklısın ama yaa renkli görmeyi yani daha net görmeyi çok istiyorum insanın başına kaç defa geliyor ki bu olay hem çokta merak ediyorum.:44:
Kızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Benim kronik alerjik astımım var ve reflü sebebiyle boğazlarım fena tahriş olmuş evde hava makinam var tıkandıkça makina ile maske yardımıyla hava alıyorum buraya kadar normal ilaçlarda bi sıkıntı yok lakin yapmış olduğu yan etkiler sebebiyle göğüs uzm a başvurduk beni tanıyor ve uzm dok oluşu eşimin de sağlık çalışanı olması dr seçiminde şanslı olduğumu düşünüyorum dr bugün kü kontrolümde prednol vurdurucam böyle devam ederse ssn nefes alamazsan bebeğinde alamaz sıkıntı olur bebeğine hiç bir yan etkisi yok bebeklere bile yapılıyor dedi tabi ben ortalığı yıktım ağladım bebeğime kortizon verdirmem diye sonra kadın doğum doktorumu aradım hiç sıkıntı yapma vurdur rahatlatsın nefesini dedi zar zor ikna oldum ve zor günler geçirm tek dileğim kızımın iyi olması ben bi şekilde toparlamaya çalışıcam
Arkadaşım, renkli olunca daha net oluyor diye birşey yok. Biz önce özel hastanede yaptırdık, siyah beyazdı ve çok netti. Dün perinatolog profa yaptırdık, renkliydi ama eşim siyah beyaz olanda oğlumuzun yüzünün daha net olduğunu söylüyor. Renkli olması zaten daha ayrıntılı olduğu demek değilmiş. İncelemeler renkliyle yapılmıyor. Herşeyine siyah beyazla bakıyor, bir tek bize yüzünü gösterirken renkliyi açıyor. Bu konuda nette de açıklamalar var. Sırf renkli olsun diye fazla para verilmez bence. Ama perinatologa göstermek için fark ödenir. Dün perinatolog "İyi ki gelmişsin, mutlaka her hamile bu haftalarda perinatologa görülmeli." dedi. Bir de herşeyi normal denilip de perinatolog hocaya gelince çok problemleri olduğu görülen bir hastasını örnek verdi, çok üzüldüm. Detaylarını anlatmayayım. İçin rahat etsin istiyorsan perinatoloji uzmanına görün derim. Verdiği güven hissi bambaşka oluyor. Yine de Allah bilir elbette.
Evet canım o çok önemliymiş. Benimki 4 cm çıktı. Senin kaç cm?Kızlar bu arada hepinize günaydın. Sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi, hemen yazayım dedim. Dün ayrıntılıda rahim ağzı uzunluğumu da ölçtü hoca. Alttan muayene etmedi, üstten ultrasonla baktı ve ölçtü. 2,5 cm nin altında olanlarda erken doğum riski oluyor dedi. Mutlaka ayrıntılıda bu ölçümü yaptırın. Ben girmeden önce hemşireye sordum, alttan mı ölçülecek rahim ağzı uzunluğu diye. Üstten ölçemezse alttan bakar hoca dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Astım zor bi hastalık. Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Benim kronik alerjik astımım var ve reflü sebebiyle boğazlarım fena tahriş olmuş evde hava makinam var tıkandıkça makina ile maske yardımıyla hava alıyorum buraya kadar normal ilaçlarda bi sıkıntı yok lakin yapmış olduğu yan etkiler sebebiyle göğüs uzm a başvurduk beni tanıyor ve uzm dok oluşu eşimin de sağlık çalışanı olması dr seçiminde şanslı olduğumu düşünüyorum dr bugün kü kontrolümde prednol vurdurucam böyle devam ederse ssn nefes alamazsan bebeğinde alamaz sıkıntı olur bebeğine hiç bir yan etkisi yok bebeklere bile yapılıyor dedi tabi ben ortalığı yıktım ağladım bebeğime kortizon verdirmem diye sonra kadın doğum doktorumu aradım hiç sıkıntı yapma vurdur rahatlatsın nefesini dedi zar zor ikna oldum ve zor günler geçirm tek dileğim kızımın iyi olması ben bi şekilde toparlamaya çalışıcam
Geçmiş olsun tatlım yaa üzülme bu hastalıklar üzülünce artar Dua et Allah Yardım eder meleklere hiç merak etme senKızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Nas ve felak dualarını dilinden düşürme canım. İnş. birşey olmaz.Canim bende esimde nazardan cok korkarız helede gecen ay haziran annelerinden dumadumadum adli kullanıcı erken dogum yapti bebegini kuveze aldilar sabah bebegini gorursun demisler ama ne yazikki uzucu haber geldi bebegini kaybetti artik ne kadinlar kulubune nede face gircem diye en son notunu iletmis gercekten cok uzucu kader bu...
Belki bu nazar degil Rabbimin takdiri ama ne bileyim herzaman dua ederken Allah'im sen kotu gozden.seytandan uzak tut diye dua ederim. Suanda icime nasil bi huzun coktu anlatamam gercekten nazar var ben buna inananlardanim.
bazen cocugum bile cok guzel yemek yedi diyince esim sus simdi nazarin degcek diyor.
Günaydın canımmm...günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın canımmm...Günaydın kızlar :)
İşim yoğunlaşmadan yazayım dedim :)
Günaydın canımmm...hepinize günaydın kızlar....mutlu,güneşli,sağlıklı günler.....
Günaydın canımmm...günaydın annecikler ve minik kelebekleriyılmaznevalin ve kutsalaşkın mesajını okuduktan sonra üzüldüm (( Allah bebeğini kaybeden aileye sabır versin, kutsalaşka da şifa versin inşallah....
Evet canım o çok önemliymiş. Benimki 4 cm çıktı. Senin kaç cm?
Kızlar merhaba öncelikte hayat geçmiş olsun
Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olması dileğiyle...
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
hepinize günaydın kızlar....mutlu,güneşli,sağlıklı günler.....
günaydın annecikler ve minik kelebekleriyılmaznevalin ve kutsalaşkın mesajını okuduktan sonra üzüldüm (( Allah bebeğini kaybeden aileye sabır versin, kutsalaşka da şifa versin inşallah....
Teyzeleri biz de güzel haberlerle geldik ayrıntılımızdan. Cumartesi radyoloji uzmanı bakmıştı, adamı daha önceden bildiğimden ve beğenmediğimden bir profesörden de randevu almıştım gitmeden. Bugün perinotoloji uzmanı olan hocaya gittik. 15-20 dakika baktı, idrar torbasına kadar gördük yavrumuÇok şükür herşey yolunda, bu doktor amcamız da maşallah gelişimi önde dedi. Ayrıca "Mutlaka perinatolog görmeli, radyolog, kadın doğumcu falan olmaz. İyi etmişsin gelmekle." dedi. Çok hareketli dedim, iyi ne güzel işte dedi. Doğunca da hareketli olacağına mı işaret bu dedim, bilemem atmayayım orasını dedi. Bel ağrısını sordum, çok normal dedi. "En önemli test 2li tarama, sonucun çok iyiymiş. Bebeğin beyni %100 sağlıklı, kalp kapakçıkları, 3 damarı, kan akımı, ayaklarını basışı, parmak kemikleri herşey çok iyi dedi." CD verdi ama henüz izlemedim, babamızda kaldı CD. Umarım herkes çok iyi haberlerle döner.
kızlaaar işte bu da bizim minnağımız
günaydın anneler. emzirme sütyeni aldınız mı? ben araştırıyorum en iyisi marks&spencer diyorlar. aranızda bu markayı kullanan var mı?
Kızlar bi tulum gördüm tam erkek anneleri için yapılmış bakın şu tuluma ya :))
Eki Görüntüle 1142559
Eki Görüntüle 1142562
Çok güzelleeeerKızlar bi tulum gördüm tam erkek anneleri için yapılmış bakın şu tuluma ya :))
Eki Görüntüle 1142559
Eki Görüntüle 1142562
Teşekkür ederim canım rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah
aynen canım öncelikle sağlıklı olsunlarda gözü kaşı ten rengi nasıl olucak bende merak ediyorum. Annelerinin kuzucukları onlar ya
teşekkür ederim canımmm çok tatlı demee bal o bal annesinin ballı kaymağı o :)
inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin canım bu zamana kadar girdiğim en güzel ultrasondu etkisindeyim halaa :) sende öyle hissedeceksin bak. Izlemeye doyamıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?