Aminnn :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllahHepimizin bebişinin kilosu aynı olmuyor canım aşağı yukarı aynıdır işte. Doktorlarımız normal diyorsa normaldir :)
Kol çantası almıyorum ben şuanda. Çarpraz takılan çantamı alıyorum ama zamanla onu da bırakıcam. Taşıdıklarımız yeterince ağır zaten bebiş de ağırlaşmaya başlayacak artık.
Yaşı da göz önünde bulundurmak gerekir tabiki haklısın. İnşallah 2 yıla falan bi oğluşun olur :)) Allahım bizlere hayırlı evlatlar versin inşallah. AMİNN.
İlk dozunu olmuştun, ikincisi mi 28iydi?
Ona göre sorucam canım.
Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Aminnn :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah
Birinci aşımı 28 inde oldum , ikinciyi de diğer ayın 28 inde olacaktım . İşten izin alıp ta gidemedim bir türlü
Bebişlerde pişik oluyor canım. bu senin kötü bi anne olduğunu göstermez. Ciltleri çok hassas :))
Ben 15 yaşımdayken kardeşime bakmayı becerdiysem sen de bu yaşında becerirsin merak etme :))
Herşeyin hakkından geleceğiz inşAllah :) Biz çok iyi anne olacağız ...
Üzülme canım eminim birsey yoktur. Doktoruna sorsana hissedersin yakında diyecek :)Ben de hissediyorum ama çok azböyle nabız atımı gibi salı günü detaylı ultrason çekimim var doktora soracam niye tam hissedemiyorum diye. üzülüyorum bu duruma
Günaydınlar Arkadaşlar...
Hergün daha da iyi oluyoruz anne olmaya daha bir adapte olduk gibi değil mi
Ben bebeğimi merak etmeye başladım. Bir yandanda şişmeye başladık valla benim elim yüzüm epey toplandı dudaklarım bile şişti...
bu aylarda ani bir kilo artışı oluyor gibime geldi benim şimdiye kadar normal seyrindeydi de ...
Bu topic inşallah ozamanda devam eder de birbirimize yardımcı oluruz :)
Inşallah canım benim ya takıntısı hal almaya başladım sanırım kimse mükemmel değildir ama ben cocuğuma mükemmel bir anne olmak istiyorum kendi annem gibi arkadas olmak istiyorum istiyorum da istiyorum :)
Üzülme canım eminim birsey yoktur. Doktoruna sorsana hissedersin yakında diyecek :)
En merak ettiğim soru kaç kilo aldın :)
Tüm annelere günaydın. Kızlar dün aile hekimi ile görüştüm elevit i sordum zararı yok dedi ama içinde domuz jelatini var diye duydum dedi. Decavitte de sığır jelatini varmış o da deli dana riski var diyolar. Ne yapsam bilemedim
Elevit kullanıyordum ama içime kurt düştü. Eşim hiç birini kullanma diyor. Hiç kullanmayanlar var mı?
ben sadece demir için ilaç kullanıyorum. vitamin olarak bişey vermedi dr.
Tüm annelere günaydın. Kızlar dün aile hekimi ile görüştüm elevit i sordum zararı yok dedi ama içinde domuz jelatini var diye duydum dedi. Decavitte de sığır jelatini varmış o da deli dana riski var diyolar. Ne yapsam bilemedim
Elevit kullanıyordum ama içime kurt düştü. Eşim hiç birini kullanma diyor. Hiç kullanmayanlar var mı?
Aminnn :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah
Birinci aşımı 28 inde oldum , ikinciyi de diğer ayın 28 inde olacaktım . İşten izin alıp ta gidemedim bir türlü
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
Aşını bir ay arayla olman gerekiyormuş canım. En tez vakitte aşını ol.
Bu topic inşallah ozamanda devam eder de birbirimize yardımcı oluruz :)
Inşallah canım benim ya takıntısı hal almaya başladım sanırım kimse mükemmel değildir ama ben cocuğuma mükemmel bir anne olmak istiyorum kendi annem gibi arkadas olmak istiyorum istiyorum da istiyorum :)
Üzülme canım eminim birsey yoktur. Doktoruna sorsana hissedersin yakında diyecek :)
En merak ettiğim soru kaç kilo aldın :)
Günaydın şeker anneler ve minnoş bebekler
Doğum zamanı yaklaştıkça hepimizin kaygıları da artıyor. Damlacım hiç kaygılanma yanında annen var, evelAllah her şeyin üstesinden gelirsin, her kadın annelik içgüdüsü ile doğuyor sonuçtaglprenses cim altını değiştirmek değil de ben hastalıklardan korkuyorum, ateşi çıkarsa naparım falan diye
Ama sanırım en çok doğum süreci beni geriyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, emzirebilecek miyim, sağsalim doğacak mı gibi bi sürü deli soru kafamda
Bir de iki gündür doğum fotoğrafçısı arayışına girdim. Bikaç kişiden fiyat aldım. Hamile fotosu çektirmek isteyen varsa en geç 33.haftada çektirmek gerekiyormuş haberiniz olsun
Günaydın şeker anneler ve minnoş bebekler
Doğum zamanı yaklaştıkça hepimizin kaygıları da artıyor. Damlacım hiç kaygılanma yanında annen var, evelAllah her şeyin üstesinden gelirsin, her kadın annelik içgüdüsü ile doğuyor sonuçtaglprenses cim altını değiştirmek değil de ben hastalıklardan korkuyorum, ateşi çıkarsa naparım falan diye
Ama sanırım en çok doğum süreci beni geriyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, emzirebilecek miyim, sağsalim doğacak mı gibi bi sürü deli soru kafamda
Bir de iki gündür doğum fotoğrafçısı arayışına girdim. Bikaç kişiden fiyat aldım. Hamile fotosu çektirmek isteyen varsa en geç 33.haftada çektirmek gerekiyormuş haberiniz olsun
Canım seninki kaç aylık şimdi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?