2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aminnn :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah

İlk dozunu olmuştun, ikincisi mi 28iydi?
Ona göre sorucam canım.

Birinci aşımı 28 inde oldum , ikinciyi de diğer ayın 28 inde olacaktım . İşten izin alıp ta gidemedim bir türlü

Canım hatırlamak ne demek, hiç unutmadık ki, sevinçten ağlıyorum iş yerinde, yanımdakilerde bakıyor ne oldu diye :))) Nasıl sevindim anlatamam,sanki kendim yeniden hamile kalmışım gibi...Çok şükür tatlım, en kısa sürede iyi haberler ver bize demiştik ve sen de verdin :))

İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek,aklına hiç kötü düşünceleri getirme canım, bizi biliyorsun iğneydi,3 gr dı, kanamaydı vs. derken bugünlere geldik, sen de inşallah böyle olacaksın...

Dualarım seninle ve forumlarda gözüm üzerinde :)

Bebişlerde pişik oluyor canım. bu senin kötü bi anne olduğunu göstermez. Ciltleri çok hassas :))
Ben 15 yaşımdayken kardeşime bakmayı becerdiysem sen de bu yaşında becerirsin merak etme :))

Bu topic inşallah ozamanda devam eder de birbirimize yardımcı oluruz :)

Herşeyin hakkından geleceğiz inşAllah :) Biz çok iyi anne olacağız ...

Inşallah canım benim ya takıntısı hal almaya başladım sanırım kimse mükemmel değildir ama ben cocuğuma mükemmel bir anne olmak istiyorum kendi annem gibi arkadas olmak istiyorum istiyorum da istiyorum :)

Ben de hissediyorum ama çok az böyle nabız atımı gibi salı günü detaylı ultrason çekimim var doktora soracam niye tam hissedemiyorum diye. üzülüyorum bu duruma
Üzülme canım eminim birsey yoktur. Doktoruna sorsana hissedersin yakında diyecek :)

En merak ettiğim soru kaç kilo aldın :)

Tüm annelere günaydın. Kızlar dün aile hekimi ile görüştüm elevit i sordum zararı yok dedi ama içinde domuz jelatini var diye duydum dedi. Decavitte de sığır jelatini varmış o da deli dana riski var diyolar. Ne yapsam bilemedim
Elevit kullanıyordum ama içime kurt düştü. Eşim hiç birini kullanma diyor. Hiç kullanmayanlar var mı?

5 kilo almışım canım

ben sadece demir için ilaç kullanıyorum. vitamin olarak bişey vermedi dr.

Bunu ben de yazmıştım geçen hafta, sığır jelatininden deli dana bulaşma riski olduğunu. İlaçta domuz jelatini var diye içmiyor insanlar ama yoğurtta da, dondurmada da, yediğimiz pek çok paketli üründe de var domuz jelatini. Bana kalsa hiç vitamin kullanmak istemiyorum. Ama vitamin hapının içinde kalsiyum da var ve benim kalsiyuma ihtiyacım var. Çünkü süt ve ürünlerini pek tüketemiyorum. O nedenle dahiliye doktorum da içmen lazım dedi. Beslenmen iyiyse, kalsiyum, vitamin vs tahlillerin de düşük değilse doktoruna danış bence.

Aminnn :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah

Birinci aşımı 28 inde oldum , ikinciyi de diğer ayın 28 inde olacaktım . İşten izin alıp ta gidemedim bir türlü

Aşını bir ay arayla olman gerekiyormuş canım. En tez vakitte aşını ol.

Haftada bir alıyorum :)

Canım dur, sakin ol. Madem için içini yiyor ki seni anlayabiliyorum istersen İzmir'den iki tane çok iyi hoca önerebilirim. Prof. Yakup Erata ve Prof. Sermet Sağol. Ben özel hastanedeki ayrıntılıya güvenemedim, doktorumun önerisiyle bu iki hocadan Yakup beye göründüm. İyi ki de gitmişim, 400 liramız eksik olsun cebimizde de içimiz rahat olsun dedik. Yakup hocanın muayenesi 300, ayrıntılısı 400 nakitte. Ayrıntılı için randevu alırsın istersen. Sermet hoca da çok iyiymiş teşhis konusunda yalnız biraz insani ilişkileri zayıfmış. Mesafeli, ketum biriymiş. O nedenle Yakup hocayı tercih ettim. İkisinden birini tercih edebilirsin. Hem İzmir candır, havanız da değişir. Hiç sıkma canını, yavrularımız Allah'a emanet.

Günaydın şeker anneler ve minnoş bebekler

Doğum zamanı yaklaştıkça hepimizin kaygıları da artıyor. Damlacım hiç kaygılanma yanında annen var, evelAllah her şeyin üstesinden gelirsin, her kadın annelik içgüdüsü ile doğuyor sonuçta glprenses cim altını değiştirmek değil de ben hastalıklardan korkuyorum, ateşi çıkarsa naparım falan diye

Ama sanırım en çok doğum süreci beni geriyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, emzirebilecek miyim, sağsalim doğacak mı gibi bi sürü deli soru kafamda

Bir de iki gündür doğum fotoğrafçısı arayışına girdim. Bikaç kişiden fiyat aldım. Hamile fotosu çektirmek isteyen varsa en geç 33.haftada çektirmek gerekiyormuş haberiniz olsun

Canım lütfen ağlama ve sakin olmaya çalış. Eğer imkanın varsa İstanbulda Atıl Yüksel hoca var. Duayen bir doktor ve riskli gebeliklerde bir numara. Ondan randevu al ve bir görün. Eminim hiçbir şey çıkmayacak. Bazı doktorlar daha pimpirikli oluyorlar işte.

tabloya ekledin mi mimoza dün yolladığım bilgileri:) bu arada kaç kilo aldın?:)

günaydın kızlar yaz temizliği ile ugraşıyodum ve hafta sonu temizlikle ugraştım dünde temizlikçi geldi bitirdi. pazartesi bebegim sadece 1 kere tekme attı salıda akşama kadar oynamadı dün akşam acile gittik bebişcik fena yorulmuş ve uyuyomuş kalp atışı ve hareketlerine baktılar ebe hanım yorulursan uyku zamanı artar ve güçlü hareket etmez dedi. neyseki kötü bişey olmadı .sizler nasılsınız annişler bebekleriniz nasılllar

Canım sanırım çoğumuzda bu düşünceler var , soru işaretlerimiz bitmez bizim
Rabiim in izniyle hakkından geleceğimize inanıyorum ben :)
Fotoğrafçı düşünmüyorum cnm ben , kendimiz çekeriz

Ay canım nasıl yüreklendirici bir konusma yaptın sen oyle :) Allah razı olsun canım evet annem cok şükür yanımda ilk aylarda bırakmayı düşünmüyorum kendi evine. Fotoğrafçı konusuna gelince nereleri buldun?

Canım seninki kaç aylık şimdi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 bucuk aylık yani 23+0 haftalık oğluşum canım senin var mi varsa kaç haftalık

canım ben haftada bir kullanıyorum oda aklıma gelirse onun dışında iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü ilaçlar artık miğdemi bulandırıyor geçen hafta dr gittiğimde sordum haftasına göre iyi dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…