• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım sanırım çoğumuzda bu düşünceler var , soru işaretlerimiz bitmez bizim :1:
Rabiim in izniyle hakkından geleceğimize inanıyorum ben :)
Fotoğrafçı düşünmüyorum cnm ben , kendimiz çekeriz :1:

Çekebilecekmisiniz gercekten? Kocişim Hena'ya gördüğü an sözde videoya çekiyordu heyecandan yarımyamalak çekmiş. Kızımızı görünce heyecandan hiç çekemez ;)

Bende yaşım ve zor hamile kalabildiğim için , hemen istiyorum kısmet olursa ... Bende ikinciyi erkek istiyorum :) Birbirimize dua edelim
Ama önce bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşAallah Aminnn :)
Aminnn , Birbirimize dua edilim :) bende o kadar ara vermek istiyorum hayırlısıyla ...
Herşeyin hakkından geleceğiz inşAllah :) Biz çok iyi anne olacağız ...

İnşallah bebeklerimizi kucağımıza bir alalım, ikinci olarak Rabbim bana bir kız, sana da bir erkek evlat verir, sağlıklı sıhhatli hayırlı;)) bende şeker hamurundan bebek kurabiyesi yapmak istiyorum. Gelenlere birer tane vermek için;) bebek şekeri gibi;) onlarda biraz zahmetli ve 10 gün saklanıyormuş gerçi ama bilemiyorum. O anki psikolojime bağlı:51: ama dolaba koymak için hazırlık yaparım kesinlikle;) hazır versek ne oluyorsa sanki biz hanımlar da böyleyiz işte, kendimizi yormaya bayılıyoruz :9:

Günaydın şeker anneler ve minnoş bebekler :16:

Doğum zamanı yaklaştıkça hepimizin kaygıları da artıyor. Damlacım hiç kaygılanma yanında annen var, evelAllah her şeyin üstesinden gelirsin, her kadın annelik içgüdüsü ile doğuyor sonuçta :34: glprenses cim altını değiştirmek değil de ben hastalıklardan korkuyorum, ateşi çıkarsa naparım falan diye :53:

Ama sanırım en çok doğum süreci beni geriyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, emzirebilecek miyim, sağsalim doğacak mı gibi bi sürü deli soru kafamda :14:

Bir de iki gündür doğum fotoğrafçısı arayışına girdim. Bikaç kişiden fiyat aldım. Hamile fotosu çektirmek isteyen varsa en geç 33.haftada çektirmek gerekiyormuş haberiniz olsun :49:

benim doğum yapacağım hastane dışardan doğum fotoğrafçısına izin vermiyor:(

günaydın kızlar yaz temizliği ile ugraşıyodum ve hafta sonu temizlikle ugraştım dünde temizlikçi geldi bitirdi. pazartesi bebegim sadece 1 kere tekme attı salıda akşama kadar oynamadı dün akşam acile gittik bebişcik fena yorulmuş ve uyuyomuş kalp atışı ve hareketlerine baktılar ebe hanım yorulursan uyku zamanı artar ve güçlü hareket etmez dedi. neyseki kötü bişey olmadı .sizler nasılsınız annişler bebekleriniz nasılllar

Annesi dikkat et artık fazla yorma kendini:20: temizlikte bitmiş ne güzel artık bebeğine odaklanma zamanı;) yavrularımız nasılda etkileniyorlar annelerinin yorgunluklarından;)bende iş yerinde yorulursam az hissediyorum. Dün çok hareketliydi :nazar:bugün az mesela;) gün gün farklı tavır sergiliyorlar:emir_bebek:

Günaydın şeker anneler ve minnoş bebekler :16:

Doğum zamanı yaklaştıkça hepimizin kaygıları da artıyor. Damlacım hiç kaygılanma yanında annen var, evelAllah her şeyin üstesinden gelirsin, her kadın annelik içgüdüsü ile doğuyor sonuçta :34: glprenses cim altını değiştirmek değil de ben hastalıklardan korkuyorum, ateşi çıkarsa naparım falan diye :53:

Ama sanırım en çok doğum süreci beni geriyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, emzirebilecek miyim, sağsalim doğacak mı gibi bi sürü deli soru kafamda :14:

Bir de iki gündür doğum fotoğrafçısı arayışına girdim. Bikaç kişiden fiyat aldım. Hamile fotosu çektirmek isteyen varsa en geç 33.haftada çektirmek gerekiyormuş haberiniz olsun :49:
Ne gerek var doğum fotoğrafçısına falan :)
Elimizde son model telefonlarımız var :) Eşim, kayınbiraderim, erkek kardeşim çekecekler bir sürü :)) Ben o fotoğrafçılara verilen paraya acıyorum canım ya teknoloji çok gelişti. Bütün imkanlar bizimle çok şükür.

Canım sanırım çoğumuzda bu düşünceler var , soru işaretlerimiz bitmez bizim :1:
Rabiim in izniyle hakkından geleceğimize inanıyorum ben :)
Fotoğrafçı düşünmüyorum cnm ben , kendimiz çekeriz :1:

Aynen canım annelik demek evham demek :9: amin inşallah

Canım orda heyecandan kimsenin fotoğraf çekmeyi akıl edebileceğini sanmıyorum, en azından benim ailemde çekmezler :) beni iyice sinir ederler :9: fotoğrafı hep çok sevdiğim için bu anların güzel hatıraları olsun istedim açıkçası. Bakalım kısmet tabi ki her şey :16:

Ay canım nasıl yüreklendirici bir konusma yaptın sen oyle :) Allah razı olsun canım evet annem cok şükür yanımda ilk aylarda bırakmayı düşünmüyorum kendi evine. Fotoğrafçı konusuna gelince nereleri buldun?

Canım benim Allah senden de razı olsun ne demek ;) bırakma ben de ilk 40 gün göndermiycem annemi memlekete kalsın yanımda.

Canım bikaç kişiye mail attım. Burcu Ertur, Şeyda Odabaş, Özlem Poyraz isimleri. Sanırım Burcu Ertur'a çektireceğim. Fotoğraflarını beğendim. Fiyatları hepsinin aşağı yukarı aynı gibi zaten. Azıcık gözden çıkarıcaz parayı :16:

Aynen canım annelik demek evham demek :9: amin inşallah

Canım orda heyecandan kimsenin fotoğraf çekmeyi akıl edebileceğini sanmıyorum, en azından benim ailemde çekmezler :) beni iyice sinir ederler :9: fotoğrafı hep çok sevdiğim için bu anların güzel hatıraları olsun istedim açıkçası. Bakalım kısmet tabi ki her şey :16:

Aynen bizde de kimse çekmez heyecandan. Eşim kesin bayılır yada eli ayağı titrer çekemez annem desen heyecandan yine çekemez :)) eşimin ailesi beceremez. Düğünümde eşimin arkadaşı çekti kardeşim çekti gayet güzeldi ama doğumda bana da şart

Canım benim Allah senden de razı olsun ne demek ;) bırakma ben de ilk 40 gün göndermiycem annemi memlekete kalsın yanımda.

Canım bikaç kişiye mail attım. Burcu Ertur, Şeyda Odabaş, Özlem Poyraz isimleri. Sanırım Burcu Ertur'a çektireceğim. Fotoğraflarını beğendim. Fiyatları hepsinin aşağı yukarı aynı gibi zaten. Azıcık gözden çıkarıcaz parayı :16:

Fiyatı ne kadar canım??

5 bucuk aylık yani 23+0 haftalık oğluşum canım senin var mi varsa kaç haftalık

canım ben haftada bir kullanıyorum oda aklıma gelirse onun dışında iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü ilaçlar artık miğdemi bulandırıyor geçen hafta dr gittiğimde sordum haftasına göre iyi dedii

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Benimki biri 11aylık oğlum öbürü de inşlhh yolda 5+6 günlük hamileyim şimdi
Sen gaziantepte misin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım :(((

Ne gerek var doğum fotoğrafçısına falan :)
Elimizde son model telefonlarımız var :) Eşim, kayınbiraderim, erkek kardeşim çekecekler bir sürü :)) Ben o fotoğrafçılara verilen paraya acıyorum canım ya teknoloji çok gelişti. Bütün imkanlar bizimle çok şükür.

Canım bizim kimse çekmez foto, çekse de benim içime sinmez :9: ben kendim fotoğraf çektiğim için kimseninkini beğenmiyorum :) senin herkes seferberse sorun yok tabi ki ama benim nişanımda bile doğru düzgün fotoğrafım yok sağolsunlar :(

Çok saçma gerçekten de mecburuz sanki o fotoğrafçıya para vermeye töbe töbe :19: ben sordum canım benim dışardan alıyorlarmış o yüzden araştırma yapıyorum ben de

tabi başkasına izin vermez kendi fotoğrafçıları 2 katı para alıyor bundan da hastane prim alıyor. çok kötü ya. sen hangi hastanede doğrum yapacaksın? normal veya sezaryan diye bir tercihin var mı?

Canım bizim kimse çekmez foto, çekse de benim içime sinmez :9: ben kendim fotoğraf çektiğim için kimseninkini beğenmiyorum :) senin herkes seferberse sorun yok tabi ki ama benim nişanımda bile doğru düzgün fotoğrafım yok sağolsunlar :(

Neden çekmiyorlar anlamıyorum. Benim nişanımda, nikahımda, kına gecemde, düğünümde bir sürü fotoğraf çekildi. Tabi düğün için ayrıca fotoğrafçı ayarlamıştık:) Koca bi albümümüz var. Oğluşuma da çektiğimiz fotoğrafları bastırıp albüm hazırlarız biz :)

Bide ben anı defteri alıcam :) Özel mavi gösterişli bebiş defterlerinden :) Bizi görmeye gelenler dileklerini yazacaklar :)))

Benim kocacık ayrıntılıya bile elinde Nikonuyla girdi. Hoca şaşırdı, "Oooo çantasından belli bayağı profesyonel bir kamera bu." diye. Hoca CD verecek, çekmene gerek yok, izle rahat rahat dedim. Bozuldu sanki biraz yavrum :38: Benim hastanede doğum fotoğrafçısı oluyor sanırım paketin içinde. Olmazsa adamcığım dalar zaten içeri :52:

Aynen bizde de kimse çekmez heyecandan. Eşim kesin bayılır yada eli ayağı titrer çekemez annem desen heyecandan yine çekemez :)) eşimin ailesi beceremez. Düğünümde eşimin arkadaşı çekti kardeşim çekti gayet güzeldi ama doğumda bana da şart

Yok canım yok ben kimseye güvenemem sonra sinir küpü olurum kocişime patlarım :9:

Fiyatı ne kadar canım??

Canım 500 TL doğum fotoğrafı, albüm istersen istediğin boyuta göre ek ücret istiyor. Ben hamilelik fotosu da istedim ikisine 900 dedi. Diğerleri hep 600 falan dediler ama bu kızın elektriği çok hoşuma gitti açıkçası, sıcak geldi bana. Tesadüfen bi arkadaşın da doğum fotoğraflarını çektiğini öğrendim şimdi sordum memnun kaldı mı cevap bekliyorum :16:

Back
X