- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
günaydın arkadaşlar![]()
Herkeslere günaydın :)
Herkese günaydın arkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar![]()
Herkese günaydın arkadaşlar![]()
Gunaydinnn tatlimm:))
günaydın arkadaşlar![]()
Hayırlısı olsun inşallah kız çocuklarını da çoook seviyorum. Bir de kız nasip eder Rabbim inşallah ikimize desüre meselesine gelince 1,5-2 yıl sonra da olabilir:)))))
Herkese günaydın arkadaşlar![]()
Ee haklısın sonuc olarak sen annesin hazırlamak istiyorsun herseyininyavas yavaş. Bende sürekli tablet elimde bebek sitelerine bakıyorum eşim artık alıştı Halim'e :)) bütün anneler aynı diyor kediler bile aynı şimdiden kızımın yuvasını yapmaya çalışıyorsun diyor. Eskiden sağlıklı mı diye endişe ediyorduk simdi acaba neyi alsam bi eksiği kalır mı diye endişe ediyorsun diyor :) dün bide bende oturdum ağladım saçmasapan birsekilde kızıma bakamayacakmışım iyi anne olamayacaksınız gibi hissetmeye başladım. Bezini nasıl değiştircem diyorum eşimde demez mi ben değiştiririm diye kocacık benden cok güveniyor valla kendisine :)
Zamanla bebek bakmanın kitabını bile yazarız canım sen hiç meraklanma :))
Öyle durup dururken ağlamalar oluyor hamilelikte. Bana da olmuştu. Kociş şaşırıp kalmıştı :)) Niye ağlıyorsun diyor bilmiyorum diyorum :)
Hepimiz süper anneler olucaz canım hiç meraklanma :)
B arada eşini de tebrik etmek lazım. Benim kociş altını değiştirmez:)
günaydın:) canım bebeğini hissetmeye başladın mı?
:))) erkenden kardeşi gelsin oğluşumunOooo maşallah bayağı erken düşünüyorsun :))) Ben 4 ya da 5 yıl ara düşünüyorum :) Allahım ne zaman nasip ederse artık :)
Herkese hayırlı sabahlaarr :)))
Bugün aile hekimim çağıracaktı ama çağırmadı nedense :) Tetanoz aşımı olacaktım. Bakalım ne olacak:)
Kardeşiyle arasında 8 yaş falan fark var ordan tecrübeli sanırım. Ya ben tiksindiğim için falan değil hani becerebilirmiyim meme verebilirmiyim ağlarsa ne yapcam ya pişik olursa ya beceremezsem boyle saçmasapan seyler düşünmeye başladım artık anneliğe daha çok yaklaşıyoruz ve bu beni hem cok tedirgin ediyor hemde cok heyecanlandırıyor
Csnim kendi bebegin olunca tiksinme olmuyo hic aklina bile gelmiyo. Hele ilk zamanlar altini actiginda birden kakasini bile yapcak guluceksin bendd başkasının bebeginin altını degistiremem ama kendi canından olunca farkli oluyo
Kızlar ben doguma yakin difrize kurabiye.pogaca.kek ve borek sarip koymayi dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye malum evde bakmam gereken 3 cocuk olucak buyuk kizimin okulu olcak onca isin icinde misafire hazirlik benim icin cok zor olcak. Siz neler dusunuyorsunuz varmi planlarıniz.bu sekilde yaparsam geriye bi salata turum kalır
Bu ara ben de yoğunum işyerimde. Zor yazıyorum:))) çok şükür iyisin:)) bebeğinin kilosu falan da normaldir. Sen böyle stres yapma ki yediklerin yarasın tatlı kızına:) çalışan insanlarız ama buna rağmen iyi besleniyoruz canım. Evden işe hergün taşıyoruz. Sen hiç meraklanma. Bebeklerimizin boyu kilosu iyi maşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
3 yıl sonra bi tane daha kardeş yaparsın belki annesi:)) ikincilerimiz de hayırlısıyla kız olur inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminnn , Birbirimize dua edilim :) bende o kadar ara vermek istiyorum hayırlısıyla ...Hayırlısı olsun inşallah kız çocuklarını da çoook seviyorum. Bir de kız nasip eder Rabbim inşallah ikimize desüre meselesine gelince 1,5-2 yıl sonra da olabilir:)))))
Ee haklısın sonuc olarak sen annesin hazırlamak istiyorsun herseyininyavas yavaş. Bende sürekli tablet elimde bebek sitelerine bakıyorum eşim artık alıştı Halim'e :)) bütün anneler aynı diyor kediler bile aynı şimdiden kızımın yuvasını yapmaya çalışıyorsun diyor. Eskiden sağlıklı mı diye endişe ediyorduk simdi acaba neyi alsam bi eksiği kalır mı diye endişe ediyorsun diyor :) dün bide bende oturdum ağladım saçmasapan birsekilde kızıma bakamayacakmışım iyi anne olamayacaksınız gibi hissetmeye başladım. Bezini nasıl değiştircem diyorum eşimde demez mi ben değiştiririm diye kocacık benden cok güveniyor valla kendisine :)
Aile hekimim aradı. Gel tetanoz aşını vurucam diyor :)
Dr kilosu haftasına göre iyi dedi ,ama ben burada arkadaşların yazdıklarını okuyunca acaba iyi beslenemiyorum mu diye düşünekten kendimi alamadım
Her gün taşıyoruz evet :) ben artık kol çantamı almıcam galiba , omzum ağrıyor
Bende yaşım ve zor hamile kalabildiğim için , hemen istiyorum kısmet olursa ... Bende ikinciyi erkek istiyorum :) Birbirimize dua edelim
Ama önce bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşAallah Aminnn :)
Canım 17. Haftamdan beri hissediyorum. 21. Haftamdan itibaren hergün net bir şekilde hissetmeye başladım: hatta bazen okadar farklı hissediyorum ki yerimden sıçrıyorum :) sen başladın mı?
Benim tetanoz aşım , geçen ayın 28 idi gitmedimbir sıkıntı olur mu acaba ? sorar mısın canım .
Yarın gitmeyi düşünüyorum ,