31 yaşındayım, sanırım geç anne olanlar biraz görmemiş anne oluyor. geç bulduk ya:))
Ben ne yapıyım 4 hafta oldu görmeyeli teyzesi kim bilir nasıl büyüdü ne kadar tatlı oldu
sen ayrıntılı ultrasondaan bahsediyorsun sanırım canım. ben ona gideli neredeyse 3 hafta oldu sanırım. evet cd miz ve bol bol fotoğrafımız var hatta bitanesi buzdolabının üstünde :)) ben yarın normal kontrole gidiyorum aa cok ozledim işte yine de 2 hafta oldu gitmeyeli ne kadar büyüdü kim bilir
canım ben her gittiğimde ayrıntılı bakıyor, yani her ay renkli görebiliyoruz yüzünü. Bence de git tekrar, insan çok merak ediyor yüzünü :)) günlük fikri de çok güzel, özellikle senin gibi duygularını yazıyla çok güzel ifade eden bir annenin mutlaka yazması gerekir bencecd vermiyor doktorum ama... videoya da eşim ben göremem o zaman detaylarını diye çekmek istemiyor oda heyecanla bekliyor ne yapsın:)))
iyidir inşallah canım merak etmeyerinde durmadığına göre gayet iyi
aa biliyorum kuklayı baktık biz de güzeldi modelleri. Güle güle kullanın canım, olsun insan heves ediyor işte boşveruyku mu uyuyamadın ilahi bence de dersin 18ine kadar kullanıcaksın diye
ay neresi geç cnm bence bu zamanda en ideal yaş.
bende 30 um :)
haklısın sanırım, hem ideal yaş hem de bilinçli anne olunacak yaş:) hayat kadın için 30 dan sonra başlar değil mi ama:)
Saol canım darısı başınasorma 3 gün çok pahalıya aldık diye düşündüm Hormonlar sanırım değişik yapıyor insanı... Çünkü herkes bi kaç sene anca kullanırsn dedi ama etrafa çok kulak asmamak lazım... Kızımız çok masraflı çıkacağa benziyor
Eki Görüntüle 1152804
Kizlar buda bizim cicilerimiz insallah yukleyebilmisimdir
Eki Görüntüle 1152804
Kizlar buda bizim cicilerimiz insallah yukleyebilmisimdir
Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?
İsim zor canım ya Derin de Ada da çok popüler, ben kendimden biliyorum, popüler isim koymak ilerde sinirlerini bozabiliyor insanınBiz Masal koyucaz canım inşallah
ay bende bu aralar sütyen arayışındaydım, fikir vermen ne iyi oldu:) bakıyorum hemen..Rica ederim canım ne demekben az önce aldım bi tane, penye emzirme döneminde de kullanılıyormuş Eki Görüntüle 1152493
bunu aldım ben canım
Aynen canim hic gec degil artik. Ben 28 yasinda evlendim, o yuzden cok normal bence bu yas. Artik degisti her sey :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy hadi gozunaydin tatlimm bebegin sana isaret yollamis:) sen yine de dinlenmeye devam et uzat bacaklarini ohh mis:)
Yaa oyle mi dersinnama senin prensesinn adini da cok begendimm laf aramizdaa belki calabilirimm:))
ay bende bu aralar sütyen arayışındaydım, fikir vermen ne iyi oldu:) bakıyorum hemen..
ben de 30 yaşında evlendim:) evet her şey değişti artık:)
Arkadaşlar hamileliğinin 21.haftasındayim halen içime sinen dogum yaptiracak iyi bir dr ve hastane bulamadım.. önerilerinizi alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?