2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben ne yapıyım 4 hafta oldu görmeyeli teyzesi kim bilir nasıl büyüdü ne kadar tatlı oldu

4 haftamı offff :s nasıl dayanıyorsun neden gitmiyorsun? başlarda hatırlıyorum seni sende benim gibi her hhafta gidiyordun doktora :)

aaa çok pardon, evet senin bebek büyük Eylül doğumlu görünüyor takvimde:) eğer gününde doğarsa benim eşimle doğumdaş olacaklar:) Allah sana sabır versin, başak burcuyla uğraş dur:)) insan özlüyor ya, ben de iki hafta sonrasına randevu aldım şeker yüklemesi bahane bebeğimi görmek şahane:)

sen de yaz, her anne yazmalı. kimi çok coşkulu kimi daha sakin yazar ama her anne mutlaka bebeğine günlük tutmalı, ölümsüz hatıra:) her seferinde renkli görmen çok güzel, çok şanslısın. bebeğinin ismi belli mi cnm?

aa biliyorum kuklayı baktık biz de güzeldi modelleri. Güle güle kullanın canım, olsun insan heves ediyor işte boşver uyku mu uyuyamadın ilahi bence de dersin 18ine kadar kullanıcaksın diye

Saol canım darısı başına sorma 3 gün çok pahalıya aldık diye düşündüm Hormonlar sanırım değişik yapıyor insanı... Çünkü herkes bi kaç sene anca kullanırsn dedi ama etrafa çok kulak asmamak lazım... Kızımız çok masraflı çıkacağa benziyor

Son düzenleme:
haklısın sanırım, hem ideal yaş hem de bilinçli anne olunacak yaş:) hayat kadın için 30 dan sonra başlar değil mi ama:)

Aynen canim hic gec degil artik. Ben 28 yasinda evlendim, o yuzden cok normal bence bu yas. Artik degisti her sey :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kukla cok kaliteli yapiyormus canim, bence bikac seneden daha uzun kullanirsin, ilkokula baslatir bebisini bence amaaan saglikla dogsunlar da elimizden geldigince aliriz canim :)

Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?

Ayy hadi gozunaydin tatlimm bebegin sana isaret yollamis:) sen yine de dinlenmeye devam et uzat bacaklarini ohh mis:)

İsim zor canım ya Derin de Ada da çok popüler, ben kendimden biliyorum, popüler isim koymak ilerde sinirlerini bozabiliyor insanın Biz Masal koyucaz canım inşallah

Yaa oyle mi dersinn ama senin prensesinn adini da cok begendimm laf aramizdaa belki calabilirimm:))

Ayy hadi gozunaydin tatlimm bebegin sana isaret yollamis:) sen yine de dinlenmeye devam et uzat bacaklarini ohh mis:)

Yaa oyle mi dersinn ama senin prensesinn adini da cok begendimm laf aramizdaa belki calabilirimm:))

:))))) aaa cal canim askolsun adas da olsunlar ne guzel :) belki ilerde arkadas da olurlar
Ben beliz, lavinya gibi isimleri de begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…