2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Maşallah Sokrates hanıma amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.. Ne güzel yazmışsın, hamileyken bile insan hissediyor biz gerçekten önce anneyiz..

hepimizin bebeğine Maşallah canım:) onun her tekmesi,dokunuşu öyle güzel hissettiriyor ki anneliği doğduğunda nasıl olurum bilmiyorum, görmemiş anne derler sanırım bana:))

evet ya fotoğraflar çok net olmadı, suratını çok zor gösterdi ama ben hep videoya aldım,her anını izliyorum şimdi:)) sen detaylı ultrasona girdin mi? doktor 7. ayda daha fazla şekillenir bebeğin dedi ben 7. ayda yine gidebilirim renkli ultrasona:)))) bebeğime günlük tutmaya başlayacağım, her günümüzü, düşüncelerimi anlatacağım. kızıma güzel bir hatıra olur:))

Onların böyle yapmaları da özellere yarıyor , fiyatlar da böyle olur sonrasında
katılıyorum canım bebeklerimiz iyi olsunda katlanıcaz artık napalım. Özel hastaneyi de iyi araştır daha önce doğum yapmış olanlara sor. Özelde doğum yapıp memnun kalmayanlar da çok canım. Ayyy büyümüşlerde doğumunu düşünüyoruz Rabbim'e şükürler olsun

Canım konuyla alakası yok ama merak ediyorum, ilk cocuğunda hangi boy aldın kıyafetleri?3-6 ay alıyorum ben genelde ama 6-9 ay arasımı almak gerekiyor?

merhaba canim, iri bebekler genelde hemen 3 aylik giyiyolar ama yinede her boydan almalisin, ben 4 tane Tulum birsuru zibin almistim 1 ayliklardan 3 hafta giydi sonra 3 aylik giydirmeye basladim, 3 aylik oldugunda ise 6 aylik giydiriyodum, bebekler cok cabuk buyuyolar, ama cok kustuklari icin ilk donemler cok degistirmek lazim, bazen kakasi yada pipisi tasiyor zibin da cok almak lazim... battaniyler havlularda altini degistirirken cabuk batiyor, ben bazen elimde yikayip kurutuyodum :)) bide cok hirka yelek lazim olacak benim cok isime yaramisti cunku 1. ayindan sonra battaniye ye sarmak pek iyi olmuyo,hep topaklaniyodu bende hep hirka giydiriyodum :) bende simdi ince hirka ve battaniyeler alicam insallah

Allah'ım ne güzel kelimeler bunlar. Kızın bence annesi sen olacagın için cok ama cok şanslı. 40 yıl düşünsem boyle kelimeler aklıma gelmez sanırım birazcık duygusuzum ben :)) kızının fotoğrafları cok net cıkmasa da sanki az cok gozukuyor gibi ama hiç birsey onemli değil cok güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah hem sana hemde fındık sokrates kızına :)

Kızlar bana isim konusunda yardimci olun esim bekir koycakmis onunede ben bi isim koycam ama kulaga guzel gelen bulamadim
Enes Bekir
Eren Bekir
Ali Bekir (bu arada Ali babamin adi Bekir'de kayinpederimin adi bu uyuyo gibi geliyo)
Ebu Bekir
Sizin onericeginiz bi isim varmi anlamida guzel olsun istiyorum bana yardimci olun

Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin canım...Hepimizi ağlattın sanırım :)

ya ben:)) 31 yaşıma girdim bu yaşıma kadar bu kadar ağladığımı bilmem, duygularım tavan. her gün ağlayacak bir şey buluyorum. eşim artık gülüyor bu halime:) hiçbir şey bulamazsam bebeğime bir şeyler yazıp onları okuyup ağlıyorum:)) günlük tutacağım kızıma, annesinden hatıra kalsın:)

canım hangi hastane ve doktora gidiyorsun?

Bazılarının doğumdan sonra büyüyomuş canım ya daha erken bence :) üff sarkmadan kurtulamıycaz desene canım

evet biraz erken aslinda, ama ben anladigim kadariyla emzirmek gogusleri sarkitiyor pek bi kacis yok, belki ilk cocukta cok sarkmaz ama2. 3. den sonra hos durmuyo bi cok arkadas cok sarktigini soyluyolar emzirme donemi bittikten sonra

evet canım Banu Hanım yaptı. Çok güzel geçti, renkli fotoğraf da verdi. cd veremediği için ben videoya çektim:))) demokraside çareler tükenmez:))

Canim memnun kalmana cok sevindim yoksa uzulurdum seni birazda ben oraya yonlendirmis oldum vicdan yapardım valla neyseki guzel haberlerle geldin.kac dk.surdu videoyada cekmen iyi olmus

Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?

kucuk yegenim adi Ebu Bekir ama Enes Bekir de cok guzel...

İnşallah büyüdüğünde bebeğim de kendini böyle şanslı hisseder,iyi ki annemsin der:)) ben yazmayı ve okumayı çok severim, bir derginin genel yayın kurulu üyesiydim her ay gezi,kitap,sinema yorumları yazardım:) yazmak benim için konuşmaktan daha anlamlı ve güzel:) videoya aldım o anları, izleyip yine ağlıyorum:) ayakta çok beklediğim için bebek aşağı inmiş bu nedenle suratını görmek için çok uğraştı doktor ancak bu kadarı görünebildi:) senin bebeğinin fotoğrafları nasıl? senin ultrasonun nasıl geçti? Maşallah hepimizin minnak bebişlerine ve bize:)

sorma ben de aynen öyle, gözler musluk gibi:) çooook teşekkür ederim, senin detaylı ultrasonun nasıl geçti?

canım ben yaptıralı 10 günü geçti ama çok şükür güzel geçmişti.ama şimdiden çook özledim bebeğimi ayın 23 üne şeker yüklemesi için randevu aldım.nasıl dayanıcam bilmiorum acaba bebeğimi özledim diyemi ağlıyorum :)))) dün sebebsiz yere ağladım tutamıyorum kendimi.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…