Amin canım hepimiz hep iyi olalım:)
İnşallah hepimiz memnun kalırız canımBüyük ihtimal canım :) İçime böylesi siniyor ...
Maşallah Sokrates hanımaamin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.. Ne güzel yazmışsın, hamileyken bile insan hissediyor biz gerçekten önce anneyiz..
İnşallah hepimiz memnun kalırız canıminsanlara sürü muamelesi yapmaları hiç hoş değil.. Ne yazık ki devlette yapmak zorunda olan bir çok insan aynı muameleye maruz kalıyor...
Ne güzel ya çok duygulandım.İnşallah her kontrol böyle sağlıkla geçerde bebeğine kavuşursunAllah nazarlardan saklasın
maşallah fındığına annesiresimler pek net olmamış, ikinci resimden biraz anlaşılıyor yüzü bende çoook merak ediyorum oğluşumu, yüzü baya şekillendi kuzularımızın maşallah gözlerim doldu yazdıklarını okurken ne kadar güzel anlatmışsın...
Canim cok guzel şeyler yazmışsın. Ayrintilininda iyi geçmesine cok sevindim. Nasil memnun kaldinmi.cekimi banu hanimmi yapti.
katılıyorum canımOnların böyle yapmaları da özellere yarıyor , fiyatlar da böyle olur sonrasında
Canım konuyla alakası yok ama merak ediyorum, ilk cocuğunda hangi boy aldın kıyafetleri?3-6 ay alıyorum ben genelde ama 6-9 ay arasımı almak gerekiyor?
Eki Görüntüle 1152561 Eki Görüntüle 1152562
Merhaba annişler ve fındık kızımın arkadaşları:) alın işte size elini sürekli yanağına koyup düşünen sokrates kızım:)) müthiş bir duyguydu. detaylı ultrasonumuzun tüm sonuçları normal çıktı Allah'a şükür. Ben ayakta çok kaldığım için bebek biraz aşağı inmiş o nedenle tam suratını görmek çok zor olduama gülüyordu ya valla cidden gülüyordu, ben onunla konuştukça gülüyordu:) parmağını emiyordu:)) babası gibi olacak kızım, bol bol düşünen ve bol bol yemek düşkünü olacak:))) tabi yine ağladım ultrason çekiminde. Allah'ım hak eden ve isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu, seni çoooooook seviyorum akvaryumumda büyüyen cansuyum, kalbimin kalbinde attığı yavrum, sığınağım,cennetim,hayata sıfırdan başladığım,beni temizleyenim,beni büyütenim, olgunlaştıranım, en güzel müziğim, hikayem,huzurum,avucumun içi, dünyamdaki cennetim, ruhuma ilaç olanım,tüm sıfatlarım yok oldu. ben ne üniversite mezunu çalışan bir iş kadınıyım, ne bir sürü eğitimlerden geçen bir insanım ben sadece ve sadece senin annenim ve son nefesime kadar hep yanına kalan ben olacağım söz veriyorum meleğim.
Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin canım...Hepimizi ağlattın sanırım :)
Bi de şöyle bi şey var. Belki de bizim doktorlardan daha iyisi denk gelecek doğum anında. Orasını da bilemeyiz. Umutta 3 kadın bir erkek var. Diğer kadın doktora da iyi diyorlar internette. Erkek de ayrıntılı ultrasonu çeken zaten. Aslında işini iyi yapan güleryüzlü birisi olduktan sonra hepsi yaptırabilir ama beni takip eden birinin yaptırması da daha iyi olur tabi. Gerçi risk grubunda değilim çok şükür. O yüzden fark etmez herhalde. Özel bi durumum yok.
Doktorunun yorum yapmaması gidebilirim burada olmayabilirim anlamına da geliyor olabilir.
Bazılarının doğumdan sonra büyüyomuş canım ya daha erken bence :) üff sarkmadan kurtulamıycaz desene canım
evet canım Banu Hanım yaptı. Çok güzel geçti, renkli fotoğraf da verdi. cd veremediği için ben videoya çektim:))) demokraside çareler tükenmez:))
canım gözünaydın cok sevindim ..ne güzel şeyler yazmısın,çok duygulandım zaten su sıralar herşeye ağlıyorum:))
Kızlar bana isim konusunda yardimci olun esim bekir koycakmis onunede ben bi isim koycam ama kulaga guzel gelen bulamadim
Enes Bekir
Eren Bekir
Ali Bekir (bu arada Ali babamin adi Bekir'de kayinpederimin adi bu uyuyo gibi geliyo)
Ebu Bekir
Sizin onericeginiz bi isim varmi anlamida guzel olsun istiyorum bana yardimci olun
Allah'ım ne güzel kelimeler bunlar. Kızın bence annesi sen olacagın için cok ama cok şanslı. 40 yıl düşünsem boyle kelimeler aklıma gelmez sanırım birazcık duygusuzum ben :)) kızının fotoğrafları cok net cıkmasa da sanki az cok gozukuyor gibi ama hiç birsey onemli değil cok güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah hem sana hemde fındık sokrates kızına :)
sorma ben de aynen öyle, gözler musluk gibi:) çooook teşekkür ederim, senin detaylı ultrasonun nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?