Artık hareket ediyor ya teyzesi içim biraz rahatladı, o nedenle gitmiyorum4 haftamı offff :s nasıl dayanıyorsun neden gitmiyorsun? başlarda hatırlıyorum seni sende benim gibi her hhafta gidiyordun doktora :)
Bende çok severim yazmayı bebeğim içinde yazmak istedim aslında ama bir şey olur korkusuyla bugüne kadar yazamadım. Yoksa yazı ayrı bir şey, okununca insan tekrar aynı duyguları yaşıyor... duyguları somutlaştırıyor adeta. Beni gaza getirdin yazsam mı ki:))))sen de yaz, her anne yazmalı. kimi çok coşkulu kimi daha sakin yazar ama her anne mutlaka bebeğine günlük tutmalı, ölümsüz hatıra:) her seferinde renkli görmen çok güzel, çok şanslısın. bebeğinin ismi belli mi cnm?
Çok güzel cicileri annesi güle güle kullansınEki Görüntüle 1152804
Kizlar buda bizim cicilerimiz insallah yukleyebilmisimdir
arkadaşlar merhaba show arkadaşın sütyen markası ne acaba
Ben bu bebek yatağı konusunda bir türlü karar veremiyorum,
Şu an için oda almayacaz çünkü bu evimizde yer yok, hem zaten bir yıl sonra çıkmayı düşünüyoruz. Yani bir yıl kullanacağım bir beşik işimi görür gibi.
Park yatak düşünmüyorum, çünkü hem mobilya daha sağlıklı geliyor hem de bebeklerin çok kıvır zıvırı var en azından alt kısmı çekmeceli bi beşik olsun diyorum ki bezleri, battaniyelerii araç-gereçleri elimin altında olsun. Ama birde Gün içinde de sürekli yatağında uyutamayız gibi geliyor, bebeklerin ilk ayları çoğunlukla uykuyla geçiyor, her an gözümüzün önünde olması için birde portatif bi beşik mi almak lazım acaba? Bulunduğumuz odaya taşıyabilmek için. Onun için de ana kucağı olur diyorlar ama ablam ve annem onun çocuğa zarar vereceğini düşünüyor, benim de içime simmiyor, sırtının düz olması daha sağlıklı olur.
Sonuç olarak bir karyola beşik bir portatif beşik alırsam fazla mı olur? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
tamam canım teşekkür ederimmCanim benimkini mi soruyosun? Gebe diye bir marka canim, internetten bakabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı sorun bende de var canım, karar veremiyorum bir türlü. Park yatakta karar kılmıştım annem beşik daha güzel diyor. Aklım karıştıBen bu bebek yatağı konusunda bir türlü karar veremiyorum,
Şu an için oda almayacaz çünkü bu evimizde yer yok, hem zaten bir yıl sonra çıkmayı düşünüyoruz. Yani bir yıl kullanacağım bir beşik işimi görür gibi.
Park yatak düşünmüyorum, çünkü hem mobilya daha sağlıklı geliyor hem de bebeklerin çok kıvır zıvırı var en azından alt kısmı çekmeceli bi beşik olsun diyorum ki bezleri, battaniyelerii araç-gereçleri elimin altında olsun. Ama birde Gün içinde de sürekli yatağında uyutamayız gibi geliyor, bebeklerin ilk ayları çoğunlukla uykuyla geçiyor, her an gözümüzün önünde olması için birde portatif bi beşik mi almak lazım acaba? Bulunduğumuz odaya taşıyabilmek için. Onun için de ana kucağı olur diyorlar ama ablam ve annem onun çocuğa zarar vereceğini düşünüyor, benim de içime simmiyor, sırtının düz olması daha sağlıklı olur.
Sonuç olarak bir karyola beşik bir portatif beşik alırsam fazla mı olur? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım panik yapma bak bi daha olmamış, Allah korusun hiç bir şey olmaz. Senin oluyordu zaten arada. O yüzden korkma hiç. Doktoruna ulaş, bol bol su iç ve dinlen
Aynı sorun bende de var canım, karar veremiyorum bir türlü. Park yatakta karar kılmıştım annem beşik daha güzel diyor. Aklım karıştıaslında park yatak daha güvenli geliyordu bana ama beşiklerde daha şirin... bir küçük beşik alıp yatak odasına koysam bir de oda yapsam diyorum. Ama bebek uzun bir süre yanımızda kalmalı öyle olunca yatak odasındaki beşiğinde büyük olması gerekir. İki beşikte fazla olur... yardım edin bize arkadaşlar.....
çok şükür bebeğimin hareketlerini hissettim ya rahatladım biraz. çok sağolun destekleriniz için. dinleniyorum hala.
tamam canım teşekkür ederimm
Panik yapma canım , olabilir . Devam ediyor mu ?
Ediyorsa doktora git , durduysa gerek yok
Canim besikleri 5 aydan fazla kullanamazsin, park yataklar 2 yasina kadar kullaniliyor hem yatak hem oyun parki olarak. Besik gorsel olarak guzel ama gereksiz masraf bence
Cok sukur canim cok cok sevindim, Allah bi daha yasatmasin :)
Aynı sorun bende de var canım, karar veremiyorum bir türlü. Park yatakta karar kılmıştım annem beşik daha güzel diyor. Aklım karıştıaslında park yatak daha güvenli geliyordu bana ama beşiklerde daha şirin... bir küçük beşik alıp yatak odasına koysam bir de oda yapsam diyorum. Ama bebek uzun bir süre yanımızda kalmalı öyle olunca yatak odasındaki beşiğinde büyük olması gerekir. İki beşikte fazla olur... yardım edin bize arkadaşlar.....
Arkadaşlar hamileliğinin 21.haftasındayim halen içime sinen dogum yaptiracak iyi bir dr ve hastane bulamadım.. önerilerinizi alabilir miyim??
Çok güzelmiş canım beşiği. Bence park yatağı odanda dursun bebek gece rahat rahat uyur genişce sende alıp koyarken gece rahat edersin.Benim de aklım çok karışık. Şimdilik planım şöyle. Bir sepet beşiği var hediye. Park yatak alacağız sanırım 60 cmliklerden. Beşik salonda durur, park yatak bizim odada ya da tam tersi. Sonrasında park yatağı yazlıkta bırakırım, orada yerim dar. Bahara doğru da odasını yaparız kısmetse, mobilyalarını alırız.
Bu beşiğimiz: https://www.google.com.tr/search?q=...%2F2010%2F02%2Ftatataammmm-odamz.html;600;450
İşte benim en çok korktuğum şey tutunup kalkmaya çalışırken düşmesi... tamamen senin gibi düşünüyorum. Aklım kalacak beşik almazsam çok şirinler. Biraz kendim için almış olacağım beşiği aslında :))) ama bebeğimin güvenliğini ve boş yere iki masraf olmamasını düşünürsem park yatak almak daha mantıklı. Sanırım park yatak alacağım. Büyüyünce kendisiyle beğeniriz odasını oğluşumun :)))Kizlar yerinizde olsam mobilya bedik almam iki cocugumda mobilya besikte sadece 9 ay yatabildi tutunup kalkincs tehlikeli oluyo bendr besigi ihtiyaci olan birine verdim simdi bebegime park yatak alcam.simdiden ida yapmanizida tavdiye etmem cunku cicuklat buyuyunce kiyafetlerini bile kendi srcmeye başlıyor odalarınıda begenmeme ihtimali olcak.buyuk kizim ana sinifina baslayinca odasini yaptim kendisi begenfi tabi bende yardimci oldum.zaten bebeklerimiz belli zamana jadar ayni odada uyucak onun icin park yatak isinizi gorur.deneyimli anne olarak benim tavsiyem budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?