Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?
İnşallah büyüdüğünde bebeğim de kendini böyle şanslı hisseder,iyi ki annemsin der:)) ben yazmayı ve okumayı çok severim, bir derginin genel yayın kurulu üyesiydim her ay gezi,kitap,sinema yorumları yazardım:) yazmak benim için konuşmaktan daha anlamlı ve güzel:) videoya aldım o anları, izleyip yine ağlıyorum:) ayakta çok beklediğim için bebek aşağı inmiş bu nedenle suratını görmek için çok uğraştı doktor ancak bu kadarı görünebildi:) senin bebeğinin fotoğrafları nasıl? senin ultrasonun nasıl geçti? Maşallah hepimizin minnak bebişlerine ve bize:)
Canim memnun kalmana cok sevindim yoksa uzulurdum seni birazda ben oraya yonlendirmis oldum vicdan yapardım valla neyseki guzel haberlerle geldin.kac dk.surdu videoyada cekmen iyi olmus
iyidir canım baksana hareketli maşallah bebişin. endişelenme arada öle üzer annesini ama aklında kalmasın yine bi görün yada sor doktoruna.bide yat uzan dinlen hep,bide boolll su iç.
canım ben yaptıralı 10 günü geçti ama çok şükür güzel geçmişti.ama şimdiden çook özledim bebeğimi ayın 23 üne şeker yüklemesi için randevu aldım.nasıl dayanıcam bilmiorum acaba bebeğimi özledim diyemi ağlıyorum :)))) dün sebebsiz yere ağladım tutamıyorum kendimi.:))
anladım canım ee bebek yukarı cıkarmıs ama dimi bir problem olmazmıs heralde? bizim yarın randevumuz 1.30 da özlemle yarın olmasını bekliyorum ben acıkcası kim bilir ne kadar büyüdü :) yazmayı bende cok fazla severim ama en cok okumayı severimde seenin gibi duygulu duygulu seyler yazamam ki ben birazcık odunum galiba :)
ya ben:)) 31 yaşıma girdim bu yaşıma kadar bu kadar ağladığımı bilmem, duygularım tavan. her gün ağlayacak bir şey buluyorum. eşim artık gülüyor bu halime:) hiçbir şey bulamazsam bebeğime bir şeyler yazıp onları okuyup ağlıyorum:)) günlük tutacağım kızıma, annesinden hatıra kalsın:)
hepimizin bebeğine Maşallah canım:) onun her tekmesi,dokunuşu öyle güzel hissettiriyor ki anneliği doğduğunda nasıl olurum bilmiyorum, görmemiş anne derler sanırım bana:))
evet biraz erken aslinda, ama ben anladigim kadariyla emzirmek gogusleri sarkitiyor pek bi kacis yok, belki ilk cocukta cok sarkmaz ama2. 3. den sonra hos durmuyo bi cok arkadas cok sarktigini soyluyolar emzirme donemi bittikten sonra
Kızlar bana isim konusunda yardimci olun esim bekir koycakmis onunede ben bi isim koycam ama kulaga guzel gelen bulamadim
Enes Bekir
Eren Bekir
Ali Bekir (bu arada Ali babamin adi Bekir'de kayinpederimin adi bu uyuyo gibi geliyo)
Ebu Bekir
Sizin onericeginiz bi isim varmi anlamida guzel olsun istiyorum bana yardimci olun
merhaba hanımlar ben 21. haftannı içindeyim şuan bebeğime bir şeyler almak için çok mu erken? benim gibi olanalrdan bir şeyler alan varmı acaba?
Canım benim, Allah seni ve bebeğini hep güldürsün inşallah...Ne kadar güzel bu şekilde duygularını ifade etme isteğin.Ben yapamıyorum bunu, günlük yazayım dedim,ilk aylar düşük olursa diye başlamadım, şimdi de ne yazacağım bilemiyorum.Kendi kendine konuşmak gibi geliyor.Yada bebeğinizle konuşun deniyor,ben onu da yapamıyorum.Ne dicem bilemiyorum,öylece göbeğime bakakalıyorum :)
Maalesef henuz karar veremedik tatlimben derin olsun istiyorum ama galiba esim begenmedi:) o da bi ara Ada mi olsa acaba dedi ama ona da ben pek isinamadim bilemiyorum yani sizin aklinizda var mi biseyler?
estagfurullah odun demeyelim bu biraz da zevk meselesi, ben seviyorum yazmayı:) her çocuk anne çok ayakta kalırsa aşağı inermiş. mutlaka fotoğraf paylaş, cdye çekmesini de söyle. bol bol renkli foto iste:)) benim bebiş 557 gr olmuş maşallah:))
canım ben her gittiğimde ayrıntılı bakıyor, yani her ay renkli görebiliyoruz yüzünü. Bence de git tekrar, insan çok merak ediyor yüzünü :)) günlük fikri de çok güzel, özellikle senin gibi duygularını yazıyla çok güzel ifade eden bir annenin mutlaka yazması gerekir benceevet ya fotoğraflar çok net olmadı, suratını çok zor gösterdiama ben hep videoya aldım,her anını izliyorum şimdi:)) sen detaylı ultrasona girdin mi? doktor 7. ayda daha fazla şekillenir bebeğin dedi ben 7. ayda yine gidebilirim renkli ultrasona:)))) bebeğime günlük tutmaya başlayacağım, her günümüzü, düşüncelerimi anlatacağım. kızıma güzel bir hatıra olur:))
iyidir inşallah canım merak etmeKızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?
Ben ne yapıyım 4 hafta oldu görmeyeli teyzesi kim bilir nasıl büyüdü ne kadar tatlı oldusen ayrıntılı ultrasondaan bahsediyorsun sanırım canım. ben ona gideli neredeyse 3 hafta oldu sanırım. evet cd miz ve bol bol fotoğrafımız var hatta bitanesi buzdolabının üstünde :)) ben yarın normal kontrole gidiyorum aa cok ozledim işte yine de 2 hafta oldu gitmeyeli ne kadar büyüdü kim bilir
Canım benim, Allah seni ve bebeğini hep güldürsün inşallah...Ne kadar güzel bu şekilde duygularını ifade etme isteğin.Ben yapamıyorum bunu, günlük yazayım dedim,ilk aylar düşük olursa diye başlamadım, şimdi de ne yazacağım bilemiyorum.Kendi kendine konuşmak gibi geliyor.Yada bebeğinizle konuşun deniyor,ben onu da yapamıyorum.Ne dicem bilemiyorum,öylece göbeğime bakakalıyorum :)
Sorma aynı şeyi ben de düşünüyorum :) kesin benim için görmemişin bi çocuğu olmuş dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?