2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?

iyidir canım baksana hareketli maşallah bebişin. endişelenme arada öle üzer annesini ama aklında kalmasın yine bi görün yada sor doktoruna.bide yat uzan dinlen hep,bide boolll su iç.

anladım canım ee bebek yukarı cıkarmıs ama dimi bir problem olmazmıs heralde? bizim yarın randevumuz 1.30 da özlemle yarın olmasını bekliyorum ben acıkcası kim bilir ne kadar büyüdü :) yazmayı bende cok fazla severim ama en cok okumayı severimde seenin gibi duygulu duygulu seyler yazamam ki ben birazcık odunum galiba :)

Canim memnun kalmana cok sevindim yoksa uzulurdum seni birazda ben oraya yonlendirmis oldum vicdan yapardım valla neyseki guzel haberlerle geldin.kac dk.surdu videoyada cekmen iyi olmus

teşekkür ederim canım beni yönlendirdiğin için. sonuçta bebeğin gelişimini öğrenmek için gidiyoruz ve bunlarla ilgili de güzel sonuçlar aldım. 15 dk kadar sürdü sanırım.

iyidir canım baksana hareketli maşallah bebişin. endişelenme arada öle üzer annesini ama aklında kalmasın yine bi görün yada sor doktoruna.bide yat uzan dinlen hep,bide boolll su iç.

Tamam canım çok sağolun desteğiniz için. İnş bir daha olmaz. Uzanıyorum hep ondan da hareketlendi maşallah herhalde. Su içmeye devam.

hormonlar yapıyor bunları hep hormonlar:)) 7. ay renkli ultrasona yine gidebilirim, o zaman tam şekilleniyormuş yüzü:)) ben de senin yaptıracağın aralar yaptırmayı düşünüyorum şeker yüklemesini.

estagfurullah odun demeyelim bu biraz da zevk meselesi, ben seviyorum yazmayı:) her çocuk anne çok ayakta kalırsa aşağı inermiş. mutlaka fotoğraf paylaş, cdye çekmesini de söyle. bol bol renkli foto iste:)) benim bebiş 557 gr olmuş maşallah:))

Canım benim, Allah seni ve bebeğini hep güldürsün inşallah...Ne kadar güzel bu şekilde duygularını ifade etme isteğin.Ben yapamıyorum bunu, günlük yazayım dedim,ilk aylar düşük olursa diye başlamadım, şimdi de ne yazacağım bilemiyorum.Kendi kendine konuşmak gibi geliyor.Yada bebeğinizle konuşun deniyor,ben onu da yapamıyorum.Ne dicem bilemiyorum,öylece göbeğime bakakalıyorum :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben 21. haftannı içindeyim şuan bebeğime bir şeyler almak için çok mu erken? benim gibi olanalrdan bir şeyler alan varmı acaba?

hepimizin bebeğine Maşallah canım:) onun her tekmesi,dokunuşu öyle güzel hissettiriyor ki anneliği doğduğunda nasıl olurum bilmiyorum, görmemiş anne derler sanırım bana:))

Sorma aynı şeyi ben de düşünüyorum :) kesin benim için görmemişin bi çocuğu olmuş dicekler

evet biraz erken aslinda, ama ben anladigim kadariyla emzirmek gogusleri sarkitiyor pek bi kacis yok, belki ilk cocukta cok sarkmaz ama2. 3. den sonra hos durmuyo bi cok arkadas cok sarktigini soyluyolar emzirme donemi bittikten sonra

Yapacak bir şey yok canım, onlara feda olsun, ben emzirebildiğim kadar emziricem inşallah

Ben Eren Bekir diyorum canım, hem modern isim hem geleneksel isim istediğini kullanır büyüyünce

merhaba hanımlar ben 21. haftannı içindeyim şuan bebeğime bir şeyler almak için çok mu erken? benim gibi olanalrdan bir şeyler alan varmı acaba?

Selam canım, ben daha cinsiyeti belli olmadan başladım alışverişe :) 23.haftadayız bi sürü şey var şimdiden :26:

aynı ben. ilk aylar heyecanla basladım deftere. defter bombos duruyor :) şimdide yazmak istiyorum ama ne yazacagımı bilemiyorum. karnımla bazen konusmak cok güzel oluyor ama bazende deli gibi hissediyorum kendimi :))

Maalesef henuz karar veremedik tatlim ben derin olsun istiyorum ama galiba esim begenmedi:) o da bi ara Ada mi olsa acaba dedi ama ona da ben pek isinamadim bilemiyorum yani sizin aklinizda var mi biseyler?

İsim zor canım ya Derin de Ada da çok popüler, ben kendimden biliyorum, popüler isim koymak ilerde sinirlerini bozabiliyor insanın Biz Masal koyucaz canım inşallah

sen ayrıntılı ultrasondaan bahsediyorsun sanırım canım. ben ona gideli neredeyse 3 hafta oldu sanırım. evet cd miz ve bol bol fotoğrafımız var hatta bitanesi buzdolabının üstünde :)) ben yarın normal kontrole gidiyorum aa cok ozledim işte yine de 2 hafta oldu gitmeyeli ne kadar büyüdü kim bilir

canım ben her gittiğimde ayrıntılı bakıyor, yani her ay renkli görebiliyoruz yüzünü. Bence de git tekrar, insan çok merak ediyor yüzünü :)) günlük fikri de çok güzel, özellikle senin gibi duygularını yazıyla çok güzel ifade eden bir annenin mutlaka yazması gerekir bence cd vermiyor doktorum ama... videoya da eşim ben göremem o zaman detaylarını diye çekmek istemiyor oda heyecanla bekliyor ne yapsın:)))
Kızlar doktorumla görüşemedim ama bebeğim çok hareketlendi dışardan bile gözüktü iyidir inş o zaman değil mi kızlar?
iyidir inşallah canım merak etme yerinde durmadığına göre gayet iyi

Ben ne yapıyım 4 hafta oldu görmeyeli teyzesi kim bilir nasıl büyüdü ne kadar tatlı oldu

al güzel bir günlük eline başla yazmaya, emin ol su gibi akacak kelimeler. sonra al yazdıklarını kızına oku.hem kızına hatıra bırakmış hem de onunla konuşmuş olursun:) yazdıkça bebeğinle bağlarının daha fazla kuvvetlendiği hissedeceksin inan bana. içinden ne gelirse yaz, saçma bile gelse sana yaz. bir süre sonra yazdıklarına sen bile şaşıracaksın:) Amin, Allah hepimizi güldürsün İnşallah canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…