2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

gel gaza gel, yarın başla yazmaya. al güzel bi defter:) tabi ya bir dahaki hamileliğimizde rehber olur bize:) süper bir isim, ismiyle yaşasın Erdem paşa:)

Ben umut hastanesine Şeyma Hanım'a gidiyordum en son canım. Sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umut hastanesi nerede? memnun musun doktorundan? ben 6 doktor değiştirdim sanırım, medipol mega ya gidiyordum ama bakalım bir dahaki sefere nereye gidecem:)

İnşallah canım. Evet dua edelim güzelce atlatalım inşallah:) göbeğim nasıl geriliyor öyle sert vurunca:))) bazen çok hareket edincede korkuyorum kordon dolaştıda çırpınıyor mu ne oluyo diye:)))
Çok heveslendim canım ilk işim oğluşumla hediye almak babamıza) not fikride güzelll

gel gaza gel, yarın başla yazmaya. al güzel bi defter:) tabi ya bir dahaki hamileliğimizde rehber olur bize:) süper bir isim, ismiyle yaşasın Erdem paşa:)
Teşekkür ederiz teyzesi aminnn inşallah. Geldim gaza en kısa zamanda başlıyorum. Hemde en baştan anlatıcam ilk haftalarda yaşadıklarımı da:)))
Siz isim düşündünüz mü?

Rica ederim canım, benim için de bilgilendirici oldu. Takip edeceğim sanırım o sayfayı. Beşiğe teker de takılabiliyormuş sanırım. Belki tekerli kullanırım, mutfağa falan çekerim iş yaparken. Acaba nasıl bir anne olacağım çok merak ediyorum

Tabi ki tercih meselesi canim, benim evimde tasindigimdan beri bi oda bebek odasi olmak icin bos duruyor :) o odayi yapacagim, mobilyayi da begendim. Ben acikcasi en gec 6 aylikken ayiricam odasini cunku izinden donuyorum canim, alismasi lazim odasina.

Ayyy cok tatliiii :) ben de esime tshirt yaptirdim bir de kizimin agzindan mektup yazdim, agladi bitanem :) cok tatlilar nasil heyecanlaniyolar :)

Doga cok guzel bir isim canim, cok begendim adiyla yasasin insallah minnos :)

Telefondan girdigim icin tam bakamadim ama yarin ilk is bakicam, cunku ben de liste yaptim, eksiklerimi tamamlarim cok tesekkurler canim :)

Teşekkür ederiz teyzesi aminnn inşallah. Geldim gaza en kısa zamanda başlıyorum. Hemde en baştan anlatıcam ilk haftalarda yaşadıklarımı da:)))
Siz isim düşündünüz mü?

biz eşimle iddiaya girmiştik kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım kız oldu o koyacak, henüz düşünme aşamasında. basın açıklaması ile halka duyuracakmış bulacağı ismi:) henüz ismi yok fındığımın anlayacağın:) anlat anlat, hamilelik haberini ilk aldığın ünden başla hatta:)

Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi

Bizde duyarız o zaman canım. Kusura bakma şu an çok üzgünüm aşağıdaki haberi okudum(((
Canımmm o kadar kötü oldumki şuan anlatamam... gözlerim dolu dolu okuyorum. Emin misiniz canım başka bi doktora daha mı gitseniz... Bebek canlı mı peki.
Rabbimin sınavı canım sabırlı ol, elden bir şey gelmiyor.... Rabbim birdaha sana ve hiç kimseye yaşatmasın. Meleğimiz o bizim....

umut hastanesi nerede? memnun musun doktorundan? ben 6 doktor değiştirdim sanırım, medipol mega ya gidiyordum ama bakalım bir dahaki sefere nereye gidecem:)

Kartalda. Ben 2 kere gittim. Ilkinde çok ilgiliydi. Herşeyini gösterdi oğlumun. Ikincisinde bi yere yetişecek gibiydi. Saniye sürdü oğlumu görmek. Bu gittiğimde konuşucam. Insanlar çok memnun kendisinden.

Mükemmel bir anne olacaksın canım... yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gvn1907 arkadaşımıza çok üzüldüm(( kimse yaşamasın böyle kötü bi durumu. Aminnnn....

canım inan çok üzüldüm tutamadım ağladım allahım sabır versin sana bence başka dr gittt

O kordon olayını bi doktora sorucam. Korkuyorum dolaşmasından. Bizim bi öğretmeninin bebeğine 30. Haftada dolaştığını görmüş doktor. Kadına söylememiş. 37. Haftada söylemiş. Bunun açılacağı yok alalım bebeği demiş. Sezeryana doğum olmuş. Demek ki dolaşsa da problem olmuyor. Allahıma emanet kuzularımız.

Evet kızlar yeni isimlerin artık modası geçti yeni moda yine eski isimler baksanıza nil bile oğlunun adını arif koymuş. Bizimkinin adı da Tarık olacak inşallah

Ben moda oldugunicin o isimleri tercih etmedim canim hosuma gitti ama eski isimleri de pek tercih edecegimi sanmiyorum isim secerken anlami guzel olsun anne babamin icine sinsin yeter bence

Mesajin basindan sonuna kadar yazdigin her cumlede senle ayni fikirdeyim canim

Yapmaa canim cokk cokk uzgunumm Allahim hem sana hem esine sabir versinn en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah

Ayyy cok tatliiii :) ben de esime tshirt yaptirdim bir de kizimin agzindan mektup yazdim, agladi bitanem :) cok tatlilar nasil heyecanlaniyolar :)

Ben mektupları mail atıyorum:) bebişine defter de tutuyor musun canım. Babasına da yazdır. Büyüyünce okuyacaklar çok güzel olacak:) senin eşin de çok duygusal baksana ağlamış:) kız babası olacak ne de olsa:) o ne duygusal olacak ilerde gör bak sen:) kimseye vermem kızımı demeye de başladı mı:))

Son düzenleme:

Nasil yaniiii??? Bugun aklimdaydin nerde acaba diye dusundum! Allahim sana yardimci olsun canim, cok cok uzuldum allah oglunu sana bagislasin, baska aci vermesin, senin icin dua edicem canim.. Ne diyecegimi bilemiyorum.. Cok cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…