Artık hareket ediyor ya teyzesi içim biraz rahatladı, o nedenle gitmiyorumdoktorumuz ayda bir çağırıyor bizde o zaman gidiyoruz. Başka yerlerin cihazından birşey anlamıyorum hem belli olmuyorki hiç bebek. Eski cihazlar iyi göstermiyor.
Bende çok severim yazmayı bebeğim içinde yazmak istedim aslında ama bir şey olur korkusuyla bugüne kadar yazamadım. Yoksa yazı ayrı bir şey, okununca insan tekrar aynı duyguları yaşıyor... duyguları somutlaştırıyor adeta. Beni gaza getirdin yazsam mı ki:))))
Şöyle birde avantajı var hafta hafta neler yaşadığımızı yazarsak bir dahaki hamileliğimiz içinde kaynak niteliğinde bir esere imza atmış oluruz
Bebeğimin adını erdem koymayı düşünüyoruz canım, nasıl sence
Çok güzel cicileri annesi güle güle kullansın
Ben umut hastanesine Şeyma Hanım'a gidiyordum en son canım. Sen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım. Evet dua edelim güzelce atlatalım inşallah:) göbeğim nasıl geriliyor öyle sert vurunca:))) bazen çok hareket edincede korkuyorum kordon dolaştıda çırpınıyor mu ne oluyo diye:)))Tanıdığın tam yerinde canım sana yardımcı olur inşallah. Allahımm işlerimizi rast getirsin. Dua edelim birbirimize. Duaya çok ihtiyacımız var.
Maşallah oğluşuna annesii:) hep öyle sert vurur inşallah :)) ama o sert vuruşlarında da göbişimiz bi anda çok geriliyor dimi:) bi garip oluyor insan:))) sen de oğluşunun babasına bir şey al canım çok mutlu oluyorlar bi gör o halini:) içine not da yazdım ben çok tatlıydı kocam ya :)) sen de yapmalısın:)
Teşekkür ederiz teyzesigel gaza gel, yarın başla yazmaya. al güzel bi defter:) tabi ya bir dahaki hamileliğimizde rehber olur bize:) süper bir isim, ismiyle yaşasın Erdem paşa:)
Alıntıladığın yazıyı okudum çok güzel bilgiler var canım. Liste yaparken çok işime yarayacakteşekkürler... yaramaz olur mu canım beşik çok kullanışlı olur, bebeğin gözünün önünde uyur için rahat eder
Ben de park yatak alacağım basta bence oda yapmak gereksiz başta bende park yatak alacağım 1-2 yıl sonra oda olayina girisecegim zaten odasında yatamiyor kaç arkadaşım yaptı pişman oldu park yatak alanların yorumları hrp olumlu
Benim cihangirim babasını çok mutlu etti bugün:) babacığına babalar günü hediyesi olarak o çok beğendiği gömleği aldı:) yerim ben kocişimi de oğluşumu da:))))
canım ilk yazını alıntılamıştım ama bunu görünce vazgeçtim. önemli olan iyi olması. bence iyidir. ancak şunu soruyum lekelenme devam etmiyorsa ve çok azsa hiç endişelenme ama yinede dr a da görüşmeyi unutma.
inşallah sağlıklıdır..sorun yoktur.
evet kızlar ben kızımın adına karar verdim. yani :) yüzde %80 onu açıklıyorum. Hatta Damlaya da buradan duyurulur:) Kızımın adı söylüyorum.. söy lü yo rum:))) DOĞA :)) çok sevdim çok alıştım.
canım açıkçası ben pek masraf yapmayı düşünmüyorum. çevremdeki en uygun beşiği alacağım. tabi varsa.. var diyor görümce ama belli de olmaz. arkadaşların dedikleri gibi çok kısa süre için kullanılacak. ancak ne yalan söyleyim maddiyata bakmasam mobilya beşik alırım. bu dönemde bebeğim rahat etsin.. 2 yaşından sonra da çocukların rahat edeceği güzel yatak odaları var. gençlerin de kullanabilir. çift kişilik gibi nerdeyse.. görümce koçtaştan almıştı.
Rica ederim canım, benim için de bilgilendirici oldu. Takip edeceğim sanırım o sayfayı. Beşiğe teker de takılabiliyormuş sanırım. Belki tekerli kullanırım, mutfağa falan çekerim iş yaparken. Acaba nasıl bir anne olacağım çok merak ediyorum
Teşekkür ederiz teyzesiaminnn inşallah. Geldim gaza en kısa zamanda başlıyorum. Hemde en baştan anlatıcam ilk haftalarda yaşadıklarımı da:)))
Siz isim düşündünüz mü?
Bizde duyarız o zaman canım. Kusura bakma şu an çok üzgünüm aşağıdaki haberi okudumbiz eşimle iddiaya girmiştik kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım kız oldu o koyacak, henüz düşünme aşamasında. basın açıklaması ile halka duyuracakmış bulacağı ismi:) henüz ismi yok fındığımın anlayacağın:) anlat anlat, hamilelik haberini ilk aldığın ünden başla hatta:)
Canımmm o kadar kötü oldumki şuan anlatamam... gözlerim dolu dolu okuyorum. Emin misiniz canım başka bi doktora daha mı gitseniz... Bebek canlı mı peki.Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi[/biniş
Canim ya inan cok uzuldum evlat acisini cok yakindan yasamis biri olarak nekadar zor bisey oldugunu biliyorum ama herseyin Rabbimiz den geldigini sakin unutma Rabbim bi dert verdiyse sabir gostermekten baska yapacak biseyimiz yok... canim baska bi doktora gorunmeyide dusunuyomusun istersen baska bi doktora da danis aklinda suphe kalmasin peki Bionceki muaynende hersey normal miydi en son nezamwn gitmistin Allah im dayanma gucu versin ...
umut hastanesi nerede? memnun musun doktorundan? ben 6 doktor değiştirdim sanırım, medipol mega ya gidiyordum ama bakalım bir dahaki sefere nereye gidecem:)
Mükemmel bir anne olacaksın canım... yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gvn1907 arkadaşımıza çok üzüldümRica ederim canım, benim için de bilgilendirici oldu. Takip edeceğim sanırım o sayfayı. Beşiğe teker de takılabiliyormuş sanırım. Belki tekerli kullanırım, mutfağa falan çekerim iş yaparken. Acaba nasıl bir anne olacağım çok merak ediyorum
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
İnşallah canım. Evet dua edelim güzelce atlatalım inşallah:) göbeğim nasıl geriliyor öyle sert vurunca:))) bazen çok hareket edincede korkuyorum kordon dolaştıda çırpınıyor mu ne oluyo diye:)))
Çok heveslendim canım ilk işim oğluşumla hediye almak babamıza) not fikride güzelll
Evet kızlar yeni isimlerin artık modası geçti yeni moda yine eski isimler baksanıza nil bile oğlunun adını arif koymuş. Bizimkinin adı da Tarık olacak inşallah
Tabi ki tercih meselesi canim, benim evimde tasindigimdan beri bi oda bebek odasi olmak icin bos duruyor :) o odayi yapacagim, mobilyayi da begendim. Ben acikcasi en gec 6 aylikken ayiricam odasini cunku izinden donuyorum canim, alismasi lazim odasina.
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
Ayyy cok tatliiii :) ben de esime tshirt yaptirdim bir de kizimin agzindan mektup yazdim, agladi bitanem :) cok tatlilar nasil heyecanlaniyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?