2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım sen ne diyorsun ya çok üzüldüm ben. Allahım sabır versin sana. Allahım yardımcın olsun. Rabbim ne kadar ömür yazarsa o kadar yaşıyoruz. Elden bir şey gelmiyor. Ben çok üzüldüm ama ya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım lütfen başka doktora da görün , lütfen. Umarım yanılmıştır doktorun. Allahım yardımcınız olsun, dua edeceğim.

Sor canım inşallah birşey olmaz yavrularımıza. Ben hergün uyandığımda Allah'ım sana emanet yavrum diyorum. Endişelerimiz hiç bitmeyecek mi ne... Bende sorarım inşallah unutmazsam heyecandan yine sorularımı. Doktorun 30. Haftada söylemediğine göre çokta korkmamak gerekiyor. Ben şahsen söylemesini tercih ederim. Bi bayanında 9. Ay kordon dolaşmadı sebebiyle kayıp yaşadığını biliyorum,güvenilir ellerde olmak lazım.

Allahım ömür biçtiyse yaşıyor yavrular. İçecek suyu yoksa ne yapsan nafile. Allahım güven arkadaşımıza da sabır versin. İnşallah başka doktora da gider de bi sorun olmadığını yanlışlık olduğunu yazar ne biliyim ya çok sevinirim öyle bir şey olsa.

Allahım ömür biçtiyse yaşıyor yavrular. İçecek suyu yoksa ne yapsan nafile. Allahım güven arkadaşımıza da sabır versin. İnşallah başka doktora da gider de bi sorun olmadığını yanlışlık olduğunu yazar ne biliyim ya çok sevinirim öyle bir şey olsa..

Evet canım Evlat acısıyla sınamasın inşallah Rabbim. İnşallah sorun yokmuş diye döner bende çok sevinirim. Bi mucize olsun inşallah...

Calsimax d3 ü kesinlikle kullanmadım ben de ama bu sefer de idrar yolu enf. cıktı antibiyotiğe başlıycam sanırım bunun ikamesi yok malesef

canım ikea dan veya bu tarz yerlerden mobilya yatak alabilirsin pahalı da değil fazla ilk aylar içinde sepetler oluyor ya da daha ufak beşikler mothercare de gördüm mesela o tarz şeyleri onlara bir bak istersen sepet 200 küsür ufak beşikte 300 küsürdü..Bir sene kullanacaksan park yatakta olabilir aslında onlara da bir bak istersen..

Gerçekten çok üzüldüm keşke bi doktor daha baksaydı allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın allah sabır versin arkadaşım

Arkadaşım Allah sabır versin, başka acı göstermesin inşallah. Biz her zaman yanındayız, dualarımız seninle...

Canım liste mükemmel olmuş. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun keske baska bir doktora daha gozujseydin coook cok üzüldüm Rabbim oğluna uzun uzun ömürler versin inşallah bir mucize olur ne biliyim bebeğin Yaşar yada hata olmuş olur almazlar

Hayırlı uğurlu olsun arkadasım öğlen eklerim bebişimizin ismini

Günaydın annişler .. Gvn arkadaşım çok üzüldüm... Rabbim bir daha ayni aciyla sınamasın seni.. Dualarım seninle.. Keşke yanlis olsa .. Ne diyecegimi bilemiyorum..

ben de 30 yaşında evlendim:) evet her şey değişti artık:)

pişşttt ben de 27 yaşında evlendim,31 imde anne oluyorum, 31 yaş geç kalmış bir yaş değil, yaşlı değiliz biz :)

Canım ben bebeğe oda yapmayı düşünüyorum ama çok pahalı olmayacak bir takım bakacağım.Çünkü 2 yıl sonra sanırım korsanlı, arabalı yatak odası takımı isteyebilir çocuk.Bir tane de park yatak alacağım, aslında beşik de istiyorum ama biraz gereksiz olacak o nedenle beşiği eledim, park yatak alacağım, hem akşamları yanımda yatırmak için hem de gündüzleri salona gözümün önüne koymak için.Zaten biraz hareketlenince de bizim için kurtarıcı olacak park yataklar,en azından içerisinde güvende olacağını bileceğim.Ama park yatağa ne kadarlık bütçe ayırmalı ona karar veremedim.E-bebekte 129 tl ye var,arkadaşım kullanıyor çok da memnun ama sanki kraft ın 250- 350 tl olanları daha sağlam gibi duruyor.Kararsızım yani o konuda...Ama ana kucağında uyutmak çok sağlıklı olmaz bence...Uygun fiyatlı bir yatak al,ikea dan çok rahat bulabilirsin canım...

çok şükür bebeğimin hareketlerini hissettim ya rahatladım biraz. çok sağolun destekleriniz için. dinleniyorum hala.

Çok şükür canım, çok sevindim.Sen yine de dinlenmeni ihmal etme...

Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm canım ama acaba acele karar vermeden bir doktora daha mı görünsen ?Bir umut belki daha olumlu birşeyler söyler ? Allah sabır versin,dualarım seninle canım...

günaydın kızlar.Gvn olayını daha yeni okudum ve coook üzüldüm .Allahım inşalalh bi yanlışlık vardırda bebeğine birşey olmaz.Hakkımızda hayırlısını versin Allahım hepimizin.

Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢

1 yaşında oğlum var ve 32. Haftada boynuna kordon dolanmıştı. Kordon dolanmasından çok kordon düğümlenmesi tehlikelidir. Kordon dolanmasının riski de şurda. Rahimde kasılmalar oldukça özellikle son zamanlarda kordon sıkışır boynunda. Doğum sancılarımın başlmasından 2 gün çnce kasılmalarım artmıştı ve her kasılmada oğlumun nabzı zayıflıyordu nst de. Nişanım ve sancım geldiği halde sezeryan oldum ve iyi ki de sezeryan olmuşum. O sancılar esnasında kordondan dokayı strese girmiş oğlum ve kakasını yapmış.
Çok şükür 37+6 da sağlıklı şekilde doğdu. Yiyememiş kakayı henüz çok yeni yapmış. Rabbim korumuş.

Kordon dolanması kasılmalar çoksa sıkıntı yaratıyor demem o ki. O da son günlerde sıkı takip gerektiriyor. Benim doktorum her gün sokuyordu beni nst ye.
Bu haftalarınızda dolansa da sıkınto yok. Düğümlenme olmadığı sürece.

canım dualarımız seninle.Allahım inşalalh bebeğine birşey olmaz.bizi habersiz bırakma inşalalh Allahım güzel haberlerle gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…