ben esmerim eşim sarışın. ortaya nasıl bir şey çıkacak çooook merak ediyorum:)))hayatta hiçbir heyecan buna benzemiyor. ne güzel bir duyguymuş annelik. doğunca çıldıracam herhalde:))
Tesekkurler canim bende aradan cikarayim dedim simdi bi miktarda iccamasiri alip koyucam kenara buyuk bedenlerden
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Bizde duyarız o zaman canım. Kusura bakma şu an çok üzgünüm aşağıdaki haberi okudum(((
Canımmm o kadar kötü oldumki şuan anlatamam... gözlerim dolu dolu okuyorum. Emin misiniz canım başka bi doktora daha mı gitseniz... Bebek canlı mı peki.
Rabbimin sınavı canım sabırlı ol, elden bir şey gelmiyor.... Rabbim birdaha sana ve hiç kimseye yaşatmasın. Meleğimiz o bizim....
Kartalda. Ben 2 kere gittim. Ilkinde çok ilgiliydi. Herşeyini gösterdi oğlumun. Ikincisinde bi yere yetişecek gibiydi. Saniye sürdü oğlumu görmek. Bu gittiğimde konuşucam. Insanlar çok memnun kendisinden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler canım, bilgilendirdiğin için.. İçim rahatladı1 yaşında oğlum var ve 32. Haftada boynuna kordon dolanmıştı. Kordon dolanmasından çok kordon düğümlenmesi tehlikelidir. Kordon dolanmasının riski de şurda. Rahimde kasılmalar oldukça özellikle son zamanlarda kordon sıkışır boynunda. Doğum sancılarımın başlmasından 2 gün çnce kasılmalarım artmıştı ve her kasılmada oğlumun nabzı zayıflıyordu nst de. Nişanım ve sancım geldiği halde sezeryan oldum ve iyi ki de sezeryan olmuşum. O sancılar esnasında kordondan dokayı strese girmiş oğlum ve kakasını yapmış.
Çok şükür 37+6 da sağlıklı şekilde doğdu. Yiyememiş kakayı henüz çok yeni yapmış. Rabbim korumuş.
Kordon dolanması kasılmalar çoksa sıkıntı yaratıyor demem o ki. O da son günlerde sıkı takip gerektiriyor. Benim doktorum her gün sokuyordu beni nst ye.
Bu haftalarınızda dolansa da sıkınto yok. Düğümlenme olmadığı sürece.
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, senin için dua edeceğim.... Hareket ediyormuş miniğin, inşallah bir mucize olur, yanlış görmüş olurlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Ben bu bebek yatağı konusunda bir türlü karar veremiyorum,
Şu an için oda almayacaz çünkü bu evimizde yer yok, hem zaten bir yıl sonra çıkmayı düşünüyoruz. Yani bir yıl kullanacağım bir beşik işimi görür gibi.
Park yatak düşünmüyorum, çünkü hem mobilya daha sağlıklı geliyor hem de bebeklerin çok kıvır zıvırı var en azından alt kısmı çekmeceli bi beşik olsun diyorum ki bezleri, battaniyelerii araç-gereçleri elimin altında olsun. Ama birde Gün içinde de sürekli yatağında uyutamayız gibi geliyor, bebeklerin ilk ayları çoğunlukla uykuyla geçiyor, her an gözümüzün önünde olması için birde portatif bi beşik mi almak lazım acaba? Bulunduğumuz odaya taşıyabilmek için. Onun için de ana kucağı olur diyorlar ama ablam ve annem onun çocuğa zarar vereceğini düşünüyor, benim de içime simmiyor, sırtının düz olması daha sağlıklı olur.
Sonuç olarak bir karyola beşik bir portatif beşik alırsam fazla mı olur? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben ahşap beşikleri beğeniyorum , üzerine cibinlikle çok güzel oluyor :) Çevirmeleri oluyor zaten , özel olarak büyükte yaptırabilirsin .Aynı sorun bende de var canım, karar veremiyorum bir türlü. Park yatakta karar kılmıştım annem beşik daha güzel diyor. Aklım karıştıaslında park yatak daha güvenli geliyordu bana ama beşiklerde daha şirin... bir küçük beşik alıp yatak odasına koysam bir de oda yapsam diyorum. Ama bebek uzun bir süre yanımızda kalmalı öyle olunca yatak odasındaki beşiğinde büyük olması gerekir. İki beşikte fazla olur... yardım edin bize arkadaşlar.....
Benim de aklım çok karışık. Şimdilik planım şöyle. Bir sepet beşiği var hediye. Park yatak alacağız sanırım 60 cmliklerden. Beşik salonda durur, park yatak bizim odada ya da tam tersi. Sonrasında park yatağı yazlıkta bırakırım, orada yerim dar. Bahara doğru da odasını yaparız kısmetse, mobilyalarını alırız.
Bu beşiğimiz: https://www.google.com.tr/search? ...%2F2010%2F02%2Ftatataammmm-odamz.html;600;450
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
evet canım çooook acı, Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Kontroller çok önemli ihmal etmeyelim...offf ne acırabbim kimseye yaşatmasın. sabah sabah çok kötü oldum. sık sık doktora gidip kontrol altında tutmak lazım ama olacağa hiçbir şey çare olmuyor. cennete bir kuzusu bekleyecek artık onu
2. beşik bence de gereksiz ama ben bebeğimi yanımda isterim. Yatak odasına park yatak alıcam sanırım. Mobilyaları çok beğensemde... Beşikten ayaklanınca düşme riski var ondan korkuyorum.1 beşik al canım , birde odasına bebek kameraları var ondan al :)
Gece gündüz yatağında yatsın , uyandığında kameradan görür gidersin hemen . 2. beşik gereksiz masraf benim fikrim bu :)
Ben ahşap beşikleri beğeniyorum , üzerine cibinlikle çok güzel oluyor :) Çevirmeleri oluyor zaten , özel olarak büyükte yaptırabilirsin .
pişşttt ben de 27 yaşında evlendim,31 imde anne oluyorum, 31 yaş geç kalmış bir yaş değil, yaşlı değiliz biz :)
Canım ben bebeğe oda yapmayı düşünüyorum ama çok pahalı olmayacak bir takım bakacağım.Çünkü 2 yıl sonra sanırım korsanlı, arabalı yatak odası takımı isteyebilir çocuk.Bir tane de park yatak alacağım, aslında beşik de istiyorum ama biraz gereksiz olacak o nedenle beşiği eledim, park yatak alacağım, hem akşamları yanımda yatırmak için hem de gündüzleri salona gözümün önüne koymak için.Zaten biraz hareketlenince de bizim için kurtarıcı olacak park yataklar,en azından içerisinde güvende olacağını bileceğim.Ama park yatağa ne kadarlık bütçe ayırmalı ona karar veremedim.E-bebekte 129 tl ye var,arkadaşım kullanıyor çok da memnun ama sanki kraft ın 250- 350 tl olanları daha sağlam gibi duruyor.Kararsızım yani o konuda...Ama ana kucağında uyutmak çok sağlıklı olmaz bence...Uygun fiyatlı bir yatak al,ikea dan çok rahat bulabilirsin canım...
Çok şükür canım, çok sevindim.Sen yine de dinlenmeni ihmal etme...
Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm canım ama acaba acele karar vermeden bir doktora daha mı görünsen ?Bir umut belki daha olumlu birşeyler söyler ? Allah sabır versin,dualarım seninle canım...
Günaydın aynen canım çok güzel bir duygu bende kesin doğunca çıldırıcam zamanda geçmiyor yada belki bana öyle geliyor
yarın beenimde randevum var cok ozledim bende kızımı :)) iki hafta oldu gitmeyeli bizimde randevumuz 13.20 de doğum odalarını falan gezcez hastanenin fotoğrafcısıyla konuscaz beğenmezsek fotoğraflarını doktorddan izin alcaz kendi fotoğrafcımız için falan filan ay cok heyecanlandım :))
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Ben mektupları mail atıyorum:) bebişine defter de tutuyor musun canım. Babasına da yazdır. Büyüyünce okuyacaklar çok güzel olacak:) senin eşin de çok duygusal baksana ağlamış:) kız babası olacak ne de olsa:) o ne duygusal olacak ilerde gör bak sen:) kimseye vermem kızımı demeye de başladı mı:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese Günaydın,
Dün akşam kötü bir haber aldık maalesefburada hem sevinçlerimizi, özelimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz, belki yüzyüze tanışmıyoruz ama aslında o kadar önemli bir şey, bir dönem paylaşıyoruz ki aile gibi olduk.. O yüzden hepinizin üzüntüsünü, sevincini en derinden hissediyorum..
Allah güven arkadaşımıza sabır, güç versin.. Hepimize de sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hepinizi kucaklıyorum..
Aminnnn canım... ne güzel ifade etmişsin. Çok üzgünüm güven arkadaşımız inşallah güzel haberlerle döner....Herkese Günaydın,
Dün akşam kötü bir haber aldık maalesefburada hem sevinçlerimizi, özelimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz, belki yüzyüze tanışmıyoruz ama aslında o kadar önemli bir şey, bir dönem paylaşıyoruz ki aile gibi olduk.. O yüzden hepinizin üzüntüsünü, sevincini en derinden hissediyorum..
Allah güven arkadaşımıza sabır, güç versin.. Hepimize de sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hepinizi kucaklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?