2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben esmerim eşim sarışın. ortaya nasıl bir şey çıkacak çooook merak ediyorum:)))hayatta hiçbir heyecan buna benzemiyor. ne güzel bir duyguymuş annelik. doğunca çıldıracam herhalde:))

Günaydın aynen canım çok güzel bir duygu bende kesin doğunca çıldırıcam zamanda geçmiyor yada belki bana öyle geliyor

Gnv1907 😞
Hiçbir şey söyleyemiyorum sana. Oğluna uzun hayırlı ömürler versin Rabbim. Suyu bittiği için mi sonlandırmak istiyorlar yoksa diğer sorunlardan dolayı mı? Çapada ki heyette Recep Has ta vardır inşallah.. İnşallah o beklediğin ümitle beraber gelirsin tekrsr buraya.

Canım çok üzüldüm, hiçbir kelime yeterli gelmez biliyorum ama buradayız,yanındayız ne zaman istersen yaz bize. Hatta istersen telefonla bile konuşabiliriz. Cennette bir melek bekliyor seni. Rabbim size sabır versin. Allah'a emanet ol.

Canım canilik olur mu öyle düşünme, senin canından can gidiyor sonuçta...İnşallah heyet baktığında olumlu birşeyler söyler.Çapa'da Recep Has çok değerli ve bilgili bir hocadır,umarım o da kontrol eder seni.Dualarım seninle,lütfen kendini çok yıpratma.Maalesef herşey olacağına varıyor...Allah'ım seni ve bebeğini korusun canım...

offf ne acı rabbim kimseye yaşatmasın. sabah sabah çok kötü oldum. sık sık doktora gidip kontrol altında tutmak lazım ama olacağa hiçbir şey çare olmuyor. cennete bir kuzusu bekleyecek artık onu

uzakmış off ya doktor aramak, bulmak ne zor bir işmiş

Çok teşekkürler canım, bilgilendirdiğin için.. İçim rahatladı bu haftalar inşallah kordon problem oluşturmaz. Ama son haftalar hemen hemen her gün doktordayım. Oğluna Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin, biraz stres yaşamış karnında ama çok şükür Rabbim sana bağışlamış
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, senin için dua edeceğim.... Hareket ediyormuş miniğin, inşallah bir mucize olur, yanlış görmüş olurlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

1 beşik al canım , birde odasına bebek kameraları var ondan al :)
Gece gündüz yatağında yatsın , uyandığında kameradan görür gidersin hemen . 2. beşik gereksiz masraf benim fikrim bu :)

Ben ahşap beşikleri beğeniyorum , üzerine cibinlikle çok güzel oluyor :) Çevirmeleri oluyor zaten , özel olarak büyükte yaptırabilirsin .

Çok üzgünüm , çok geçmiş olsun . Neden bir anda böyle oldu hiç anlamadım , yaşıyor mu peki .
Ne diyeceğimi hiç bilemiyorum Rabbim sabır versin

offf ne acı rabbim kimseye yaşatmasın. sabah sabah çok kötü oldum. sık sık doktora gidip kontrol altında tutmak lazım ama olacağa hiçbir şey çare olmuyor. cennete bir kuzusu bekleyecek artık onu
evet canım çooook acı, Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Kontroller çok önemli ihmal etmeyelim...
2. beşik bence de gereksiz ama ben bebeğimi yanımda isterim. Yatak odasına park yatak alıcam sanırım. Mobilyaları çok beğensemde... Beşikten ayaklanınca düşme riski var ondan korkuyorum.

ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım:) daha fazla yaş ilerlemesin diye:) yaşlı demeyelim de olgunlaşıyoruz diyelim:)

günaydın canım ve büyük gün geldi sonunda :) dün yazdığını şimdi gördüm kusura bakma doğum iznine çıkmadan toparlamak istediğim işler var ondan dolayı yoğunluk var biraz :) önce sen görceksin prensesini akşama da ben görücem prensimi canımın içini. çok heycanlıyım patronum anlıcak yine oğlumu görmeye gideceğimi. çok güzel olmuşsun dio muayne var galiba dio. Her zaman özen gösteririm ama böyle zamanlarda çok çok özen gösteriorum kendime :)))

canım ya geçmiş olsun lütfen strese sokma bebişide kendınıde inşallah çok iii haberlerle dönerlersin bizlere dualrımız senınle

Ben gerçekten çok üzgünüm , Rabbim yardım etsin Amin

Dünden beri çok çok üzgünüm.. Diyecek bir şey bulamıyorum.. Lütfen metin ol, doktorlarına güven. Arkadaşların da dediği gibi Recep Hoca çok çok iyi bir doktor, inşallah heyette vardır. Bir oğlun var, sana muhtaç.. Onu düşün, ona sarıl.. Allahım sana sabır versin, dünden beri dua ediyorum..

Canım defter yapıyorum, ama öyle yazı çok yazmıyorum, belirli tarihlerde fotoğraf, obje yapıştırıp o gün ne olduğunu yazıyorum mesela bugün cinsiyetini öğrendik yazıp, pembe şeyler yapıştırdım o sayfaya yazı yazarsam çok çok duygusallaşırım, başka şey düşünemez olurum kendimi tanıyorum, yengeç burcuyum aşırı duygusalım
Ay demez mi hiç, ben evlendirmiycem kızımı diyor, ben de biz yerden bittik çünkü babamız yoktu diyorum

Herkese Günaydın,

Dün akşam kötü bir haber aldık maalesef burada hem sevinçlerimizi, özelimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz, belki yüzyüze tanışmıyoruz ama aslında o kadar önemli bir şey, bir dönem paylaşıyoruz ki aile gibi olduk.. O yüzden hepinizin üzüntüsünü, sevincini en derinden hissediyorum..

Allah güven arkadaşımıza sabır, güç versin.. Hepimize de sağlıklı gebelikler nasip etsin..

Hepinizi kucaklıyorum..

Günaydın canım , gerçekten çok önemli bir dönemi birlikte paylaşıyor olmak çok güzel :)
Ben sabah okudum gvn yi çok üzdü beni de Rabbim sabır versin
Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin Rabbim Aminn

Aminnnn canım... ne güzel ifade etmişsin. Çok üzgünüm güven arkadaşımız inşallah güzel haberlerle döner....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…