1 yaşında oğlum var ve 32. Haftada boynuna kordon dolanmıştı. Kordon dolanmasından çok kordon düğümlenmesi tehlikelidir. Kordon dolanmasının riski de şurda. Rahimde kasılmalar oldukça özellikle son zamanlarda kordon sıkışır boynunda. Doğum sancılarımın başlmasından 2 gün çnce kasılmalarım artmıştı ve her kasılmada oğlumun nabzı zayıflıyordu nst de. Nişanım ve sancım geldiği halde sezeryan oldum ve iyi ki de sezeryan olmuşum. O sancılar esnasında kordondan dokayı strese girmiş oğlum ve kakasını yapmış.
Çok şükür 37+6 da sağlıklı şekilde doğdu. Yiyememiş kakayı henüz çok yeni yapmış. Rabbim korumuş.
Kordon dolanması kasılmalar çoksa sıkıntı yaratıyor demem o ki. O da son günlerde sıkı takip gerektiriyor. Benim doktorum her gün sokuyordu beni nst ye.
Bu haftalarınızda dolansa da sıkınto yok. Düğümlenme olmadığı sürece.
Herkese Günaydın,
Dün akşam kötü bir haber aldık maalesefburada hem sevinçlerimizi, özelimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz, belki yüzyüze tanışmıyoruz ama aslında o kadar önemli bir şey, bir dönem paylaşıyoruz ki aile gibi olduk.. O yüzden hepinizin üzüntüsünü, sevincini en derinden hissediyorum..
Allah güven arkadaşımıza sabır, güç versin.. Hepimize de sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hepinizi kucaklıyorum..
Canım defter yapıyorum, ama öyle yazı çok yazmıyorum, belirli tarihlerde fotoğraf, obje yapıştırıp o gün ne olduğunu yazıyorummesela bugün cinsiyetini öğrendik yazıp, pembe şeyler yapıştırdım o sayfaya yazı yazarsam çok çok duygusallaşırım, başka şey düşünemez olurum kendimi tanıyorum, yengeç burcuyum aşırı duygusalım
Ay demez mi hiç, ben evlendirmiycem kızımı diyor, ben de biz yerden bittik çünkü babamız yoktu diyorum
Hayırlı sabahlar kızlar...
Özel doktoruma randevu aldım. 5 temmuz saat 12de..
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Canım liste mükemmel olmuş. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Günaydın canım , gerçekten çok önemli bir dönemi birlikte paylaşıyor olmak çok güzel :)
Ben sabah okudum gvn yi çok üzdü beni de Rabbim sabır versin
Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin Rabbim Aminn
Aminnnn canım... ne güzel ifade etmişsin. Çok üzgünüm güven arkadaşımız inşallah güzel haberlerle döner....
Canim cok cok guzel ifade etmissin gvn1907 icin cok uzgunum ve dun geceden beri kendime gelemiyorum butun dualarim onunla insallah guzel haberlerle gelir...
Hayırlı sabahlar kızlar...
Hayırlı sabahlar
3 hafta var :) benim de en uzun bu randevum olacak sanırım, 1 ay - 1hafta
Günaydın canım.. Aaa ben de 5 temmuzda gideceğim doktora3 hafta nasıl dayanacağız bilmiyorum ama :44: 28 haziranda da şeker yüklemesi testim var
Hareket ettiği sürece ben rahatım :)
Ben de 20 haziranda gidicem şeker yüklemesine devlet hastanesine. Bakalım inşallah şekerimiz çıkmaz.
Aynen canım ben de artık daha rahatım gerçekten.. İnşallah canım ya, önemli şeker olayı.. Sen benden önce gidiyosun hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
TSH da yaptırmam lazım ama bi türlü yaptıramadım
Tsh'ı ihmal etme canım. Önemli o çünkü...
Hareket ettiği sürece ben rahatım :)
Ben de 20 haziranda gidicem şeker yüklemesine devlet hastanesine. Bakalım inşallah şekerimiz çıkmaz.
Canım daha önce randevumu alıyorsun? yani onlar mı sana şeker yüklemesi yapıcaz diyor ,
yoksa bir anda gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum mu diyorsun ?
günaydın canım ve büyük gün geldi sonunda :) dün yazdığını şimdi gördüm kusura bakma doğum iznine çıkmadan toparlamak istediğim işler var ondan dolayı yoğunluk var biraz :) önce sen görceksin prensesini akşama da ben görücem prensimi canımın içini. çok heycanlıyım patronum anlıcak yine oğlumu görmeye gideceğimi. çok güzel olmuşsun dio muayne var galiba dio. Her zaman özen gösteririm ama böyle zamanlarda çok çok özen gösteriorum kendime :)))
Geç bir tarih değil mi, daha erkene neden vermediler ki... Bu arada başka doktora da gitmeyi düşünüyor musun?Hayırlı sabahlar kızlar...
Canım son gittiğimde benim doktorum söyledi. 24-28 haftalar arası yaptırman gerekiyor diyip istek kağıdı yazdı. Doktorunla konuş istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?