2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Suan benim de kizimin boynuna 1 tur bir sekilde kordon dolanmis durumda doktorum ve kizlar beni baya rahatlatmisti ama dun gvn1907 den aldigim haber sorasinda baya sarsildim bugun bu mesajin bana moral oldu arkadasim cok tsk ederim...

Canim cok cok guzel ifade etmissin gvn1907 icin cok uzgunum ve dun geceden beri kendime gelemiyorum butun dualarim onunla insallah guzel haberlerle gelir...

Bende ultrason resimlerini yapıştırıyorum cnm. İlk defa nasıl hamile olduğumu öğrendğimi düşüncelerimi yazıyorum aslında çok duygusal oluyor ama bence çokda iyi oluyor. Şimdi babası ile nasıl tanıştığımızı anlatıyorum Belki ilerde hiç anlatmayabilirim o yüzden eşimle aramız bozuk ya malum

Gece uyku tutmadı, dua ettim sana ve yavruna. Sabah uyanınca da aklımdaydınız, dualarım sizinle. Allahım yardımcınız olsun arkadaşım.İnşallah hayırlı haberlerle dönersin.

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim yavrunu sana bağışlasın dualarım sizinle inşaAllah bi mucize olur evladını sağ salim kucağına alacağın günlere erişirsin.. Rabbim seninde böyle bir durumda gücünü artırsın

Aminnnn canım... ne güzel ifade etmişsin. Çok üzgünüm güven arkadaşımız inşallah güzel haberlerle döner....

Canim cok cok guzel ifade etmissin gvn1907 icin cok uzgunum ve dun geceden beri kendime gelemiyorum butun dualarim onunla insallah guzel haberlerle gelir...

Amin kızlar inşallah.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah.. Kimseye de evlat acısı vermesin..

Günaydın canım.. Aaa ben de 5 temmuzda gideceğim doktora 3 hafta nasıl dayanacağız bilmiyorum ama :44: 28 haziranda da şeker yüklemesi testim var

Hareket ettiği sürece ben rahatım :)
Ben de 20 haziranda gidicem şeker yüklemesine devlet hastanesine. Bakalım inşallah şekerimiz çıkmaz.

Ben de 20 haziranda gidicem şeker yüklemesine devlet hastanesine. Bakalım inşallah şekerimiz çıkmaz.

Aynen canım ben de artık daha rahatım gerçekten.. İnşallah canım ya, önemli şeker olayı.. Sen benden önce gidiyosun hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

TSH da yaptırmam lazım ama bi türlü yaptıramadım

Tsh'ı ihmal etme canım. Önemli o çünkü...

Canım daha önce randevumu alıyorsun? yani onlar mı sana şeker yüklemesi yapıcaz diyor ,
yoksa bir anda gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum mu diyorsun ?

Canım daha önce randevumu alıyorsun? yani onlar mı sana şeker yüklemesi yapıcaz diyor ,
yoksa bir anda gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum mu diyorsun ?

Canım son gittiğimde benim doktorum söyledi. 24-28 haftalar arası yaptırman gerekiyor diyip istek kağıdı yazdı. Doktorunla konuş istersen canım

Canim cok cok gecmis olsun dun gece yazdiklarini okudum ama yazicak bişey bulamadim.insallah doktorun yanilmistir.bize iyi haberlerle donersin.dualarimiz seninle.Rabbim saglik versin.

Ben karar verdim artık en geç iki hafta bekleyeceğim kızımı görmek için. Güvene cok üzüldüm sürekli gözetim altında olmamız gerekiyor bana göre tabi Rabbim bilir nefesi verende alanda Rabbim. Ama beklemeyeceğim artık kızımı görmek için sende bekleme. Güvenden cok etkilendim. Rabbim sabır versin ona. Hemen 1.30 olsunda göreyim kızımı için rahatlasın. Sende akşam gor sende rahatla. Ben de öyleyim kızımı göreceğim gün süslenir püslenirim o randevu benim için cok farklı sanki kızım beni görüyormuş gibi özen gösteririm. Eşimde oyle :)) bende ondan kopya çektim bu olayı zaten. Ne kusuru canım artık hepimiz cok cok müsait değiliz bende oyle eskisi kadar giremiyorum artık

Hayırlı sabahlar kızlar...
Özel doktoruma randevu aldım. 5 temmuz saat 12de..
Geç bir tarih değil mi, daha erkene neden vermediler ki... Bu arada başka doktora da gitmeyi düşünüyor musun?
Benim randevum da cumartesi saat 13.00 de. İnşallah güzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…