canım durumun o kadar da ciddi olsaydı bir an önce tedaviye başlarlardı en aznıdan gözetim altına alırlardı. kontrole ne zaman çağırdılar?mutlaka git ihmal etme.zamana kadar da dr un dediklerini yap. nerde kontlrole nereye gidiyorsun.hangi ildeydin.. yani içine sinmiyorsa kontrolde uzaksa tam donanımlı bir hastaneye git. kontrol yakınsa duruma göre bakarsın.
korkma.. sen kendini sağlam tut. kasılırsan üzülürsen takarsan zarar verirsin. yapacağın en iyi şey dr un dediğini yapıp moralini sağlam tutmak.
az önce yazacaktım unuttum. dün de benim karnımda birşeyler oldu. yani değişik bir hareket vardı:) bugün sadece göbeğimin üstünde tekme duyorum. önceden sağlı sollu orta :) heryer tekmeleniyordu:)
canım ben de geçen gün 9 kutu aldım. yani bir koli:) ben enox kullanıyorum. gelince benim de gözüm korkmuştu. sonra olmam gerektiği ve tedavisi olduğu için şükrettim. korkmuyorum. ancak benim dr um coraspirini bir ay kala keseceksin ama iğneyi kesmeyeceğiz hatta doğumdan 1 ay sonra da kullanacaksın dedi. anne sağlığı içinmiş o da..
oysa sezaryanla olunacağı için iğneyi herkes 1 ay kala kesiyor. dr a böyle duymuştum ben diye sordum. coraspirin zararı olur da iğnenin olmaz dedi.
bir ben devam edeceğim sanırım.
Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)
Daha çok erken canım, bizim minnaklar içerde bi süre daha cambazlık yapabilirle hala o kadar yerleri var, sen bu fiziğin ve gayretinle çatır çatır doğuracaksın inşalalh:)
Ayy çok heyecanlı, biz de bugün ana kucağı alacaz inşallah, şimdiye kadar aldığımız ilk büyük parça olacak:) büyük parçalara geçince doğuma daha çok az kaldığını hissediyor insan:)
Bu minnakların her hali bizi düşündürmeye yetiyor, sen de merak etme Yeşim bu hareketlerle daha çok şekle girer bunlar. yerleri daralınca görecem ben onları:)
Bakın işte Coolcuğumu da korkuttunuz, pimpirikli hamişler siziCanım benim önceki kontrolllerde hep aşağıdaydı başı, bu hafta gittiğimde başı yukarıdaydı amam ben biliyordum döndüğünü biliyor musun, bir gün öncesinde karnımı iki kez yamuk yumuk oldu, bir sağ taraf aldı başını bir sol taraf:)
Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ben de bol su içmek gerektiğini biliyorum, ama imkanın varsa bi doktora daha görün derim. Sonuçta ultrasonografik incelemeler bunlar, belki doktorun öyle algıladı.
Öyle birşey olsa farkederdin ama Eczanelerde su testi var, bana da yapmıştı doktorum. Evde kendinde yapabilirsin ama bi doktora da yaptırabilirsin için rahat eder inşallah. Bize Amnisure su testini uyguladı.
bana 75 gr yükleceklerdi ama olmadı malesef. Saat 08:30'da adatepede olmadığım için yapmadılar. Saat 09:15'te oradaydım ve yapmadılar. Sonra aile hekimime geldim. Bana lütfi kırdardaki arkadaşından randevu aldı, pazartesi 08:40'ta oraya gidicem. Inşallah orada yaparlar. Adatepeyi de sağlık bakanlığına şikayet ettim... şuan hala açım. çok sinirli ve stresliyim...
Aile hekimin de iki tüp kan aldı. Sonuçlarını salı günü alıcam. şeker yükleme sonucumu da göstericem..
Eki Görüntüle 1177355
http://www.designcoholic.com/moda-tasarim/deltababyden-bebekler-icin-seyahat-cantasi.html
bu çantayı türkiyede bulabilirmiyim acaba?? mağazalarda gören varmı ?
Keyap benim işyerine çok yakın orda varmı ki?
Araba rahat olur da. Gemi de bunalır mıyım acaba dedim? Gerçi hareket edebiliyorsun ama. Sen kaç haftalıktan geldin çeşmeye telden göremiyorum da
Ramazan ramazan küfrettirecekler kendilerine. Bir şey değil ben günaha gircem :/
Ben lütfi kırdarın ana binasından randevuyu aldım. Adatepedeki semt polikliniği yapacak dediler. Ben de gittim işte yapmadılar. Sen lütfi kırdar ana binadan mı yaptırdın canım?
hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
deli mi onlar ya hakketten çok sinir bozucu canım sen üzme canını yok yere kuzucuk da aç kalmış bende yaptırdım ama bana demediler şu saatte gel die aç olman gerek ve bişiy yemiceksin 2 saat boyunca dediler bende 9:30 gittim 11:30 da bitti işim neyse canım pazartesi günü yaptır vardır bi hayır sıkma canını tamam mı...
english home daki battaniye ve yorgan hosuma gitti acaba güzel mi hiç gittiginde gördünmü cnm?
Sağol arkadaşımvalla çok makbule geçer... Şimdiden sağol
Kızlar benim bebeğim doğum pozisyonu aldı galiba , zaten dün doktor kakasını altta dedi . Göbeğimin altında sürekli tık tıklar var ,
uğraşmak istemediler işte canım.
Ben her zaman insanlara yardımcı oluyorum. Yapabileceğim ne varsa yapıyorum ama gittiğim bazı yerlerde böyle insanlar karşıma çıkıyor.
Allahım beni sınıyor herhalde..
gemi ne kadar sürecek? bence yürüyebilirsin gemide de bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben 24 haftalıktım canım
evet canım hatta kalpli nevresim takımını aldım ben, battaniyeleri de çok güzeldi ama ben mothercare den aldığım için ordan almadım, yoksa beğenmiştim. Yorganı bilmiyorum canım ama ben henüz yorgan olayına karar vermedim açıkçası
Aman etme boşver, onlar yüzünden girme günaha canım. Ama gerçekten çok sinir bozucu, neyse hayırlısı olsun boşver..
canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:
sakin olmalıyız hamile olduğumuz için ama bana aynısını yapsalardı ben o hastaneyi inletmiştim hayatta öyle şeylere tahammülüm yok benim neyse be canım pazartesi günü iyi haberlerle gel belki yanlış bişiy yapıcaklardı yanlış sonuçlancaktı vardır bi hayır de geç gitsin en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?