2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım bn doktoruma güveniyorum baskasına güvenemem cok sakin güleryüzlü o korkuya sokmycak şekilde anlattıda bn korktum nettede bişeyler yazıyo etkilndm 3hafta sonra cağrdı dedğin gibi acil bisey olsa arayı uzun tutmazdı zaten şükür bebşim masallahı var ama işte şimdiden herseyden paniklyruz saol ilgilndğin için bn ankaradayım

saol canım zaten sınırda falan demedi biraz suyu azalmıs dikkat et dedi doktor yönünden içim rahat alttan muayenede yaptı her ihtimale karsı ilgili biri bn panikledm

deli mi onlar ya hakketten çok sinir bozucu canım sen üzme canını yok yere kuzucuk da aç kalmış bende yaptırdım ama bana demediler şu saatte gel die aç olman gerek ve bişiy yemiceksin 2 saat boyunca dediler bende 9:30 gittim 11:30 da bitti işim neyse canım pazartesi günü yaptır vardır bi hayır sıkma canını tamam mı...

Merhaba sevgili annişler:) yarın eşim 1 yıldır hazırlandığı sınava giriyor ve artık bebişimize alışveriş yapmaya vakit ayırabileceğiz. İlk öncelikli olarak neler almalıyım? Listeniz var mı? Çocuk odasını duvar kağıdı mı yoksa normal boya mı yaptırsam? bebiş görmeye gelenlere hazırladığınız süsler var mı? nerelerden aldınız? siz mi yaptınız?

Aman etme boşver, onlar yüzünden girme günaha canım. Ama gerçekten çok sinir bozucu, neyse hayırlısı olsun boşver..

Canim geçmiş olsun bende sali gittim doktora benimde bebesim dogum pozisyonuna girmis doktor erken doğum riskin var dedi progestan verdi eagif is yapma bol bol dinlen dedi gunde iki defa kullaniyorum sen kac defa kullanıyorsun. Ayrica bende bas donmesi ve uyku yapti srnde yan etkisi oldumu.bende ilacim bitince gidicem yani bayram haftasi gidicem senin sadece suyumj azalmis bebegin basi yukardami bisey dedimi

Uğraşmak istemediler işte canım.
Ben her zaman insanlara yardımcı oluyorum. Yapabileceğim ne varsa yapıyorum ama gittiğim bazı yerlerde böyle insanlar karşıma çıkıyor.
Allahım beni sınıyor herhalde..

Kızlar benim bebeğim doğum pozisyonu aldı galiba , zaten dün doktor kakasını altta dedi . Göbeğimin altında sürekli tık tıklar var ,

english home daki battaniye ve yorgan hosuma gitti acaba güzel mi hiç gittiginde gördünmü cnm?

evet canım hatta kalpli nevresim takımını aldım ben, battaniyeleri de çok güzeldi ama ben mothercare den aldığım için ordan almadım, yoksa beğenmiştim. Yorganı bilmiyorum canım ama ben henüz yorgan olayına karar vermedim açıkçası

sakin olmalıyız hamile olduğumuz için ama bana aynısını yapsalardı ben o hastaneyi inletmiştim hayatta öyle şeylere tahammülüm yok benim neyse be canım pazartesi günü iyi haberlerle gel belki yanlış bişiy yapıcaklardı yanlış sonuçlancaktı vardır bi hayır de geç gitsin en iyisi...

gemi ne kadar sürecek? bence yürüyebilirsin gemide de bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben 24 haftalıktım canım

tahminim 2 saat falan. ben de sorun çıkmaz diyorum ama insan gene de hamileyken her şeyden tereddüt ediyor. gerçi ben fazla pimpirikliymişim annem falan hep öyle der:) ben 26. haftada olcam giderken. İnşallah sorunsuz olur.

yaa neden ki canım yorgan zararlımıymıs?

Aman etme boşver, onlar yüzünden girme günaha canım. Ama gerçekten çok sinir bozucu, neyse hayırlısı olsun boşver..

Bi de aile hekimim d vitaminini kullanıyor musun diye sordu. Hayır dedim. D vitamini eksikliği erken doğuma sebep olur dedi. Ama zeka geriliği yapıyormuş dedim. Yok öyle bir şey dedi tam tersi kullanmazsan sorun çıkar dedi. Ne yapsam bilemedim. Kendi doktorum da fazla kullanma diyor.

canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:

Araştırırken rastlamıştım ben de liimonlu su ile yapılırsa şeker ölçümü sonuç doğru çıkmayabilir diye

Bana elma aromalı gazoz gibi bir içecek içirdiler, cola gibi teneke kutuda.

Son düzenleme:

Aynen öyle diyorum canım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Bebeğim iyi olsun da önemli olan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…