2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ramazan ramazan küfrettirecekler kendilerine. Bir şey değil ben günaha gircem :/

Ben lütfi kırdarın ana binasından randevuyu aldım. Adatepedeki semt polikliniği yapacak dediler. Ben de gittim işte yapmadılar. Sen lütfi kırdar ana binadan mı yaptırdın canım?

Tatlım ben yavuz selime gittim orda yaptılar, doktordan randevu aldım ilk önce . Doktorda çok iyiydi ayrıntılı bir şekilde baktı sağolsun
Neyse sen pazartesi bir git bakalım , yaparlar herhalde . Bu nedir ya ,

ins düzelir canım ya zaten suyu cok içen bi insanım bn demekki daha cok icmem gerekiyor bide haftalrdır bası asağıda hiç yukarı dönmedi buda korkutuyo beni
canım durumun o kadar da ciddi olsaydı bir an önce tedaviye başlarlardı en aznıdan gözetim altına alırlardı. kontrole ne zaman çağırdılar?mutlaka git ihmal etme.zamana kadar da dr un dediklerini yap. nerde kontlrole nereye gidiyorsun.hangi ildeydin.. yani içine sinmiyorsa kontrolde uzaksa tam donanımlı bir hastaneye git. kontrol yakınsa duruma göre bakarsın.

korkma.. sen kendini sağlam tut. kasılırsan üzülürsen takarsan zarar verirsin. yapacağın en iyi şey dr un dediğini yapıp moralini sağlam tutmak.

az önce yazacaktım unuttum. dün de benim karnımda birşeyler oldu. yani değişik bir hareket vardı:) bugün sadece göbeğimin üstünde tekme duyorum. önceden sağlı sollu orta :) heryer tekmeleniyordu:)

canım ben de geçen gün 9 kutu aldım. yani bir koli:) ben enox kullanıyorum. gelince benim de gözüm korkmuştu. sonra olmam gerektiği ve tedavisi olduğu için şükrettim. korkmuyorum. ancak benim dr um coraspirini bir ay kala keseceksin ama iğneyi kesmeyeceğiz hatta doğumdan 1 ay sonra da kullanacaksın dedi. anne sağlığı içinmiş o da..

oysa sezaryanla olunacağı için iğneyi herkes 1 ay kala kesiyor. dr a böyle duymuştum ben diye sordum. coraspirin zararı olur da iğnenin olmaz dedi.

bir ben devam edeceğim sanırım.

Tatlım ben yavuz selime gittim orda yaptılar, doktordan randevu aldım ilk önce . Doktorda çok iyiydi ayrıntılı bir şekilde baktı sağolsun
Neyse sen pazartesi bir git bakalım , yaparlar herhalde . Bu nedir ya ,

Bu saçmalıklar lütfi kırdar hastanesine has bir şey zaten.. Her zaman tanıdık araya sokuyorum iş gördürmek için. Tanıdık biri olmayanlar ölsün zaten. Doktora randevu alıyorum doktor yerinde yok. Asistan çıkıyor karşına. Neymiş eğitim hastanesiymiş. Eğitecekse asistanını eğitsin, ama bizi doktor muayene eder asistan ne ya. Bunları da yazdım şikayetime.

english home daki battaniye ve yorgan hosuma gitti acaba güzel mi hiç gittiginde gördünmü cnm?

Bir gün oraya acile gittim de , hiç beğenmemiştim . Bu sefer de gitmedik iyi de gitmemişim
Canım baya sinirlendin haklısın da ama tamam üzülme artık takma kafana unutmaya çalış
gereken şikayetini de yapmışsın zaten , oğluşunda etkilemesin

Ya yakın olmasa asla gitmicem buraya da yakın diye işten 1-2 saatliğine izin alıp geçiyorum hemen. Yoksa gidilecek bi yer değil. Çingene dolu hep
Neyse boşverdim artık karnımız da doydu çok şükür oğlum da hareketli. Babası kalp atışını da dinledi bugün aile hekimimde :)))

Allah Allah nasıl bir saçmalık bu böyle, kendileri sanki herşeyi dakik yapıyorlar, sen aç gittikten sonra saat ne fark ederki???
Allah akıl fikir versin, birgün bu duruma kendilerinin de düşebileceğii hiç düşünmüyorlamı acaba

Merhaba anneler nasılsınızzz?? uzun bi süre girip bakamadım sizlere inşaAllah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır hazırlıklar ne alemde şöyle böyle derken yaklaşıyor zaman :))

merhaba, herkeste bir telaş kimi alışverişini tamamladı, kimi başlamadı, kiminin bebeğinin başı yukarda ,kiminin bebişi dönmüş, yürüyen var yürüyemeyen var, koşturmaca devam

Oh maşallah , bak biz dinlemedik . Aile hekiminde iyi , hemen yardımcı oldular

Aman boşver canım. Herkes bu yollardan geçiyor. Onlar da başka bi yere gittiklerinde aynı muameleyi görsünler inşallah. Amin.

Teşekkürler canım , hastanede giymek için mi? birde 10 adet çok değilmi kanama ne kadar sürecek ki?

canım kanamanın tam ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama korkutmak istemem sizleride baya bi çok geliyomus kanama 10 paketi bitirmiş.bizlerde tedarikli gidelim de rezil olmıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…