Ramazan ramazan küfrettirecekler kendilerine. Bir şey değil ben günaha gircem :/aaa ne kadar saçma bir şey olmuş böyle, ne demek zamanında gelmedin diye yapmamak, labatuar 24 saat çalışmalı bi kere.. Acil bişey olduğunda ne yapıyolarmış? İyi yapmışsın şikayet etmekle gerçekten çok saçma
Deli mi bunlarhamile bir bayana yapılır mı bu ? Sen neden adatepeden aldın randevu . Ben dün gittim hemen hallettiler çok şükür . Hatta ayakla bekleme falan dediler , ileçlı suyu kendileri hazırladı limonata bu iç dediler. Anlayış olacak . Bende kızdım bak şimdi , neyse canım stres yapma boş ver
pazartesi yaparlar ,
Ramazan ramazan küfrettirecekler kendilerine. Bir şey değil ben günaha gircem :/
Ben lütfi kırdarın ana binasından randevuyu aldım. Adatepedeki semt polikliniği yapacak dediler. Ben de gittim işte yapmadılar. Sen lütfi kırdar ana binadan mı yaptırdın canım?
canım durumun o kadar da ciddi olsaydı bir an önce tedaviye başlarlardı en aznıdan gözetim altına alırlardı. kontrole ne zaman çağırdılar?mutlaka git ihmal etme.zamana kadar da dr un dediklerini yap. nerde kontlrole nereye gidiyorsun.hangi ildeydin.. yani içine sinmiyorsa kontrolde uzaksa tam donanımlı bir hastaneye git. kontrol yakınsa duruma göre bakarsın.ins düzelir canım ya zaten suyu cok içen bi insanım bn demekki daha cok icmem gerekiyor bide haftalrdır bası asağıda hiç yukarı dönmedi buda korkutuyo beni
Bakın işte Coolcuğumu da korkuttunuz, pimpirikli hamişler siziCanım benim önceki kontrolllerde hep aşağıdaydı başı, bu hafta gittiğimde başı yukarıdaydı amam ben biliyordum döndüğünü biliyor musun, bir gün öncesinde karnımı iki kez yamuk yumuk oldu, bir sağ taraf aldı başını bir sol taraf:)
.
Pıhtılı Arkadaşlarım
Dün 10 kutu Clexan iğnemi de doktora yazdırdım ve eczaneden temin ettim.Alırken duygusal anlar yaşadım,çünkü büyük olasılıkla bu almış olduğumuz son 10 kutu.Yani doğumdan sonra da kullanmayacaksak ki ben sanmıyorum kullanacağımızı,doktordan son kez Clexan reçetesi aldım :)
Dolapta dağ gibi birikti iğneler ama gözümü korkutamazlar,biliyorum ki zaman hemen geçecek ve nasıl olduğunu anlamadan iğneler bitecek.
Bu arada kolumdan iğne olmaya baya alıştım.Bacağa ve göbeğe göre iğne çok rahat ve sorunsuz giriyor.Tabi son 1 haftadır kolumdan iğne oluyorum,zaman geçtikçe zorlaşırsa bilemem.Hafif morarmalar başladı ama önemsemiyorum.Sonuçta geçici bir rahatsızlığım var ve bu bir tedavi...
Bacağınız yada göbeğiniz sizi zorluyorsa kolu deneyin derim ben...
Tatlım ben yavuz selime gittim orda yaptılar, doktordan randevu aldım ilk önce . Doktorda çok iyiydi ayrıntılı bir şekilde baktı sağolsun
Neyse sen pazartesi bir git bakalım , yaparlar herhalde . Bu nedir ya ,
haa o zaman almalısın tabi ki annesitulumları 3-6 ay al o zaman canım, diğerlerini 0-3 bak. bi de ben böyle her şeyi zamanı gelince yapmak istedim, o yüzden 3-6 falan almadım hiç onları da o zaman alırım daha eğlenceli
aa evet biliyorum kuklayı biz de baktık oraya, güzel modeller vardısenin için perili görürsem mutlaka fotosunu çekicem canım evet biliyorum antialerjik, mikrobiyal halıları ama 3 ay halısız yaşıycaz
Bu saçmalıklar lütfi kırdar hastanesine has bir şey zaten.. Her zaman tanıdık araya sokuyorum iş gördürmek için. Tanıdık biri olmayanlar ölsün zaten. Doktora randevu alıyorum doktor yerinde yok. Asistan çıkıyor karşına. Neymiş eğitim hastanesiymiş. Eğitecekse asistanını eğitsin, ama bizi doktor muayene eder asistan ne ya. Bunları da yazdım şikayetime.
Bir gün oraya acile gittim de , hiç beğenmemiştim . Bu sefer de gitmedik iyi de gitmemişim
Canım baya sinirlendin haklısın da ama tamam üzülme artık takma kafana unutmaya çalış
gereken şikayetini de yapmışsın zaten , oğluşunda etkilemesin
Bana 75 gr yükleceklerdi ama olmadı malesef. Saat 08:30'da adatepede olmadığım için yapmadılar. Saat 09:15'te oradaydım ve yapmadılar. Sonra aile hekimime geldim. Bana lütfi kırdardaki arkadaşından randevu aldı, pazartesi 08:40'ta oraya gidicem. İnşallah orada yaparlar. Adatepeyi de sağlık bakanlığına şikayet ettim... Şuan hala açım. Çok sinirli ve stresliyim...
Aile hekimin de iki tüp kan aldı. Sonuçlarını salı günü alıcam. Şeker yükleme sonucumu da göstericem..
Merhaba anneler nasılsınızzz?? uzun bi süre girip bakamadım sizlere inşaAllah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadırhazırlıklar ne alemde şöyle böyle derken yaklaşıyor zaman :))
Ya yakın olmasa asla gitmicem buraya da yakın diye işten 1-2 saatliğine izin alıp geçiyorum hemen. Yoksa gidilecek bi yer değil. Çingene dolu hep
Neyse boşverdim artık karnımız da doydu çok şükür oğlum da hareketli. Babası kalp atışını da dinledi bugün aile hekimimde :)))
Allah Allah nasıl bir saçmalık bu böyle, kendileri sanki herşeyi dakik yapıyorlar, sen aç gittikten sonra saat ne fark ederki???
Allah akıl fikir versin, birgün bu duruma kendilerinin de düşebileceğii hiç düşünmüyorlamı acaba
merhaba, herkeste bir telaş kimi alışverişini tamamladı, kimi başlamadı, kiminin bebeğinin başı yukarda ,kiminin bebişi dönmüş, yürüyen var yürüyemeyen var,koşturmaca devam
Oh maşallah , bak biz dinlemedik . Aile hekiminde iyi , hemen yardımcı oldular
Eki Görüntüle 1177355
http://www.designcoholic.com/moda-tasarim/deltababyden-bebekler-icin-seyahat-cantasi.html
bu çantayı türkiyede bulabilirmiyim acaba?? mağazalarda gören varmı ?
Çantayı bilmemde bebiş çok tatlı :)
Aile hekimim çok iyi ya oğluşum rahatsızlandı diyelim Allah korusun hemen alır gelirim çok iyi birisi.
daha tatlıları bizim olsun inşallah,
şimdi ben aylardır yatıyorum ya, doğumdan sonra inşallah kendimi gezmelere vermeyi düşünüyorum, böyle bir çanta iyi olur dedim ama türk sitelerde göremedim
Teşekkürler canım , hastanede giymek için mi? birde 10 adet çok değilmi kanama ne kadar sürecek ki?
Aminnnnn :) ebeya falan bak canım oradan alınıyor
Doğumdan sonra değişmezlerse iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?