2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet öyle yapıyor forum. Ben de deli oluyorum o zaman.
Teşekkür ederiz teyzesi. İnşallah 8inde hayırlısıyla bebeğimin döndüğü haberini alır yazarım sana da. Dönmezse de beklicem artık ama son ay dönmesi zor oluyormuş. Aslında sancıyla dönen de varmış ama bilmiyorum doktorum onu göze alır mı. Almaz herhalde sezeryana alır beni :/
İnşallah döner canım bir daha ki gittiğinde;) endişe etme;) bende detaylı alışverişi 8 inden sonra yapcam;) sizin aldıklarınızı gördükçe iyice hevesleniyorum:)))

Teşekkür ederiz teyzesi. İnşallah 8inde hayırlısıyla bebeğimin döndüğü haberini alır yazarım sana da. Dönmezse de beklicem artık ama son ay dönmesi zor oluyormuş. Aslında sancıyla dönen de varmış ama bilmiyorum doktorum onu göze alır mı. Almaz herhalde sezeryana alır beni :/

Kamuran diyelim ki senin doğum tarihine kadar olmadı , doktor sana gel hastaneye yatışını yapalım dedi . Zaman isteyecek misin gidecek misin . Bana en geç 4 ekim dedi de .

Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın inşallah :) ölçü konusunu bilemedim bi denemek lazım. Bize mobilyanın yanında verdiler canım yatağı yarı ortopedikmiş. Görürsem haber vericem canım ;)

teşekkür ederim tatlım ,bize de vermeyi teklif ettiler araştırmadan kabul etmiyeyim dedim ama galiba kimse özel bir şey seçmemiş alayım gitsin .
Nevresim olarak şunu beğendim http://www.tac.com.tr/p/13894/tac-lisansli-urunler-disney-winnie-new-born-baby
dolapların kulpları da ahşap dan winnie aynı nevresimdeki gibi, bir eli ağzında.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım , bende baktım taçınkiler büyük boy . Yorganın biraz büyük olması lazım bence . Bak bir battaniye buldum https://nevresim.com.tr/urun/winnie-the-pooh-bebek-battaniye/index.asp . Yastığı hiç bilemedim , ama ben boğulmasını önleyecek bir yastık almak istiyorum yan yatış için . Emzirdikten sonra düz yatmaları tavsiye edilmiyor . Yatak ben divandan yaptıracağım sanırım yarı ortapedik
Evet canım nevresim takımını yastıklı alacağım ama yastıkta yatırmayacağım sadece güzel dursun diye :)hatta şimdi yatak ararken doktor sitesinde bir soruya cevabı gördüm dr: pamuk yada yün fark etmez ama asla yastık kullanmayın yazmış. Kullamayacağız ozaman Prenses :)

Benimkisi de daha dönmemiş 3 temmuzda gitmiştim 10 temmuzda tekrar gittim çünkü karnımda bir yer şişti baya hareket etti ben de döndü diye düşündüm ama dönmemiş .Dönerler inş. canım daha zamanımız var.

Kızlar rahim kasılmalarınız oluyor mu ? Benim bu gün 2 defa kasıladı
Bende ara ara bir ağrı giriyor ama kasılma mıdır bilmiyorum

Rahimde canım sol tarafta oldu bugün , çok az sürdü ama baya kasılma gibi kasılıyor-duruyor .

Öyleyse artık kasılmalar başlayacak , bende bu gün oldu . Ama baya hissettiriyor . Rabbim korusun erken doğum falan olmasında . Endişeler başladı bende
korkma canım;) deme öyle erken doğum falan Allah korusun... Demek ki olacak artık bu tür kasılmalar büyüdük baya haliyle;)

Evet canım nevresim takımını yastıklı alacağım ama yastıkta yatırmayacağım sadece güzel dursun diye :)hatta şimdi yatak ararken doktor sitesinde bir soruya cevabı gördüm dr: pamuk yada yün fark etmez ama asla yastık kullanmayın yazmış. Kullamayacağız ozaman Prenses :)

Benimkisi de daha dönmemiş 3 temmuzda gitmiştim 10 temmuzda tekrar gittim çünkü karnımda bir yer şişti baya hareket etti ben de döndü diye düşündüm ama dönmemiş .Dönerler inş. canım daha zamanımız var.

Bende ara ara bir ağrı giriyor ama kasılma mıdır bilmiyorum

Kullanmayalım yastık . Ama yana nasıl yatıracağımı düşünüyorum ben :26: Ayy bana bir yardımcı gerek
Kasılmadır canım, bende bilemedim önce ama belli kasıldığı

korkma canım;) deme öyle erken doğum falan Allah korusun... Demek ki olacak artık bu tür kasılmalar büyüdük baya haliyle;)
Teşekkürler Lale moral veriyorsun bana , inşallah her şey normal seyrinde olur . Yavrularımız sağlıkla gelsinler Amin

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
biz de beşik-park yatak sorununu çözdükten sonra ben de yerleştireceğim. yeğenimin kıyafetleri aynen öyle duruyor. yıkayıp ütüleyip ayıracağım. hastane çantalarını hazırlayacağım..

Canım inşallah annen ayağa hayırlısıyla bir an önce kalkar. canım balşka kalacak yok mu.. tamam annen ama senin de dikkat etmen lazım. nasıl yardım edeceksin.
inşallah iyi geçer çabuk geçer de bir an önce bebek bekleme sevincine dönersiniz.
İnşallah canım. Yanında kalacak kimse yok. Kimseye minnet etmek istemiyorum. Bizimkiler akraba değil akbaba çünkü. Yardımları eksik kalsın..

amin canım inşallah. Sen de park yatağını alırsın, gecelikle pijama da kolay zaten. Ikimizin de bitti sayılır o zaman :)

aynen canım rahatla oturucaz odamızı düzenlicez cicilerimizi yıkayıp ütülicez. Haftasonu kuzenim geldi şu hazırlıkların en güzeli alışveriş yapmak ve aldıklarını ütülemek dedi küçücük oluo hemen bitiyo dediydi bayramdan sonra ben toparlıcam inşallah ve doğum çantamızıda hazırlamalıyız...

canım bende gecen hafta görmüştüm 2gün etkisinden kurtulamadım hatta perşembe günü doktorumuda söledim o da eyvah şimdiden başlamış hamilelik kabusları dedi :((( maalesef bilinçaltımız baya olumsuzluklarla dolu özellikle benim :((inşallah bir daha görmeyiz canım...

inşallah canım yaa

hep bu endişeler bize böyle rüyalar gördürüyor ama kan görmüşssün hep kan görünce rüya bozulur derler o yüzden bu rüyanın hükmü yok :52:

Bu arada ben aventin göğüs pompasını aldım maunel olanı.. Ebebekte indirime girmiş almak isteyenler alabilir.bu ürün hakkında yorum duyan var mı ben hep iyi duydum ama kötü var mı bilmiyorum?

evet öyleymiş kan görünce bozuluyomuş az önce biri yazmıştı sevindiydim :) canım ben de aventin göğüs pompasını aldım kötü yorum hiç duymadım manuel aldım bende iş yerinde elektrikliyi kullanmam zor olur onu takıp şakşak die çekicem inş sütümüz olurda kullanırız canım :) süt kabı aldınmı ben chıcco nun 4lü kabını aldım e-bebekten aventede uyumlu...

Son düzenleme:
Olsun canım . Annen iyi olsun da tatil çok önemli değil , daha ne tatiller olur
Önemli iş varsa bu hafta halledelim diye söylemiştir belki , malum başka senin idare edecek kimse olmadığı için orada . Kendini kurtarma çabasında

Cuma günü tekrar konuşuruz diyor manyak. Yok ya buna cenazem var demişti bi çalışan bayan. Bir şey olursa arar çağırırız dedi kadına :/
Maneviyatı sıfır adamın.

İnşallah döner canım bir daha ki gittiğinde;) endişe etme;) bende detaylı alışverişi 8 inden sonra yapcam;) sizin aldıklarınızı gördükçe iyice hevesleniyorum:)))

Evet hevesleniyor insan. Alırken de çok zevkli oluyor. Sen de ağustosta bitirmiş olacaksın benim gibi inşallah:)
Ağustos sonu park yatağını kurup, kıyafetlerini yıkayıp ütülemiş ve çantasını hazırlamış olucam yavrumun :)

cuma günü tekrar konuşuruz diyor manyak. Yok ya buna cenazem var demişti bi çalışan bayan. Bir şey olursa arar çağırırız dedi kadına :/
maneviyatı sıfır adamın.

canım inşallah iyi olur anneciğin... Malesef o patrondan bende de var bana dio sen eylülde de gelir çalışırsın dedim ayarlayın burayı burda doğum yapayım istersenz dedim bişiy demedi. Ben şuan duramıorum ağustosu geçirip geçiremicem belli değil bana ne dio slak :) hiç takma canım hepsi aynı kendilerini düşünolar hep...

Kamuran diyelim ki senin doğum tarihine kadar olmadı , doktor sana gel hastaneye yatışını yapalım dedi . Zaman isteyecek misin gidecek misin . Bana en geç 4 ekim dedi de .

Canım burada bi öğretmenin bebeği geç alındığı için kakasını yedi ve 1 ay yoğun bakımda kaldı, öldü.
Ben bu yüzden çok korkuyorum. Doğum tarihimi geçirmicem, doktor da söyledi bana. Kakasını yeme ihtimalini göze almam dedi. O zaman sancı gelmemiş olursa sezeryan yaparım işte dedi. Ben de göze alamam Allah korusun. Sezeryana razı olurum.

Selam nadilsiniz ben cok yorgunum dun gece 15 kisikik nisafirim vardi ve coxuklar haric...
Cok sukur gecti gitti sizlerde iyisiniz indlas...
Kamuran cok gecmis olsun Rabbim basindan eksik etmesin anneni..

aynen canım rahatla oturucaz odamızı düzenlicez cicilerimizi yıkayıp ütülicez. Haftasonu kuzenim geldi şu hazırlıkların en güzeli alışveriş yapmak ve aldıklarını ütülemek dedi küçücük oluo hemen bitiyo dediydi bayramdan sonra ben toparlıcam inşallah ve doğum çantamızıda hazırlamalıyız...
.

Ne güzel olacak minik minik kıyafetleri ütülemek :))))
Aslında bayramdan sonra annem bendeyken yıkayıp da ütüleyelim. Ben ağustos sonu ağır olursam ayakta ütü yapamam. Ben ütülemek istiyorum banane :)))

Teşekkürler Lale moral veriyorsun bana , inşallah her şey normal seyrinde olur . Yavrularımız sağlıkla gelsinler Amin
Amiiinnn:16: inşallah canım;)

Evet hevesleniyor insan. Alırken de çok zevkli oluyor. Sen de ağustosta bitirmiş olacaksın benim gibi inşallah:)
Ağustos sonu park yatağını kurup, kıyafetlerini yıkayıp ütülemiş ve çantasını hazırlamış olucam yavrumun :)
Olmaz olur mu;) hastane çıkışını koydum odasına gidip gelip seviyorum:))) bende park yatağını alır almaz kurucam:)) kıyafetlerini de izindeyken yıkar ütüler hazırlarım;) sabun tozuyla yıkıyorlarmış bebek kıyafetlerini sen ne kullanıcaksın canım?

ne güzel olacak minik minik kıyafetleri ütülemek :))))
aslında bayramdan sonra annem bendeyken yıkayıp da ütüleyelim. Ben ağustos sonu ağır olursam ayakta ütü yapamam. Ben ütülemek istiyorum banane :)))

bende kendim ütülemek istiyorummm :) tam bayram olucak desene ağustos sonu bende hazırlıycam herşeyini. Bayram sonrası perşembe cuma olmıcak sanırım o zaman çok rahat bi şekilde yaparım inşallah çünkü ağırlaşıoruz çok zorlanırız kendimizi iyi hissediyoken yapalım bitsin gitsin :)

canım inşallah iyi olur anneciğin... Malesef o patrondan bende de var bana dio sen eylülde de gelir çalışırsın dedim ayarlayın burayı burda doğum yapayım istersenz dedim bişiy demedi. Ben şuan duramıorum ağustosu geçirip geçiremicem belli değil bana ne dio slak :) hiç takma canım hepsi aynı kendilerini düşünolar hep...

Meral çok komiksin kız güldürdün beniiiiiiiiii :)))))))) Demek burayı hazırlayın doğum yapıyım dedin heeeeeeee :))))))) Patron ne dedi çok merak ettim. Kalmıştır öyle :)))))))
Ben de 1 eylülde çıkıcam iznime ama baktım zorlanıyorum çalışamaz raporumu alıp çıkabilirim dedim.

Amiiinnn:16: inşallah canım;)

Olmaz olur mu;) hastane çıkışını koydum odasına gidip gelip seviyorum:))) bende park yatağını alır almaz kurucam:)) kıyafetlerini de izindeyken yıkar ütüler hazırlarım;) sabun tozuyla yıkıyorlarmış bebek kıyafetlerini sen ne kullanıcaksın canım?

Ben dalinin bebek deterjanını alayım diyorum. Sabun tozunu görmedim hiç. Onu mu alıyım ki?

Canım burada bi öğretmenin bebeği geç alındığı için kakasını yedi ve 1 ay yoğun bakımda kaldı, öldü.
Ben bu yüzden çok korkuyorum. Doğum tarihimi geçirmicem, doktor da söyledi bana. Kakasını yeme ihtimalini göze almam dedi. O zaman sancı gelmemiş olursa sezeryan yaparım işte dedi. Ben de göze alamam Allah korusun. Sezeryana razı olurum.

Rabbim korusun , tarihi bende geçirmeyeceğim .

Merhaba hanımlar çok sık giremiyorum inş herkes iyidir. Bugün şeker yüklemesi için gittim ama sonuşları almadım henüz inş iyi çıkar..

Kızım 1 yaptı bize bugün çok tatlıydııı yaa maşallah....

$biii.webp

Back
X