Hayır daha aramadım
Daha gitmedim ama gitsem mi bazen sanki kendim abartiyorum gibi geliyor
note3 kadinlar_klubü
Önce ara , gel derse gidersin . Ama önemli bir durum değildir umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha aramadım
note3 kadinlar_klubü
doğum stresinden çok erken gelebilecek olmasının yaptığı stres var bende de canım ya inşallah erken gelmezler bebişler
özellikle bayram tatilinde gelecek olmasından çok korkuyorum kendi doktorumda yapmak istiyorum çünkü doğumumu tatile denk gelirse muhtemelen kendi doktorumda yapamam kızım inşallah bayram tatilinde gelmez
geçen senede kurban bayramının arifesinde de kürtaj olmuştum
illa erken geleceksen 25 eylülde gel kızım diyorum 25 eylül eşimle tanışma yıldönümümüz :)
benim kardeşim 20 yaşında,ama sanki 3 yaşında gibi. evin en küçüğü, kuzum sürekli çocuk muamelesi yapılmasından bıktığını söylüyor. askere gideceğine inanasım gelmiyor![]()
Hayır daha aramadım
note3 kadinlar_klubü
Canım yeni yaşına girince aslında tam bir önceki yaşın olursunda sonraki yaşında gün alırsın ya burası öyle yapıyor.Benimkini de öyle hesaplıyor.Sorun yok yani![]()
25+7 bitti ise 26 yazar , 26 nın içinde olursun yani :)
bayram tatilini hiç hatırlatma benim için tam kabusolumsuz düşünmek istemiyorum ama hamileliğin başından beri aklımdan çıkmıyor,zaten benim doktor gece felan doğum olursada gelmiyor
valla biraz abarttık galiba, bizimkide öyle çocuğun üniversite formunu bile ben doldurdum :))
gitmeden önce ara bence ,zaten önemli görürse doktorun çağırır
cok bunaldim ben kizlar.. hamilelikten tiksindim artik bunuda doguruyum bi 3-4 sene dusunmuyecegim.. ruhende bedenende cok yiprandim.. acim var bi yandan bi yandan hamileligin verdigi sikintilar.. Allahim diyorum insaallah 38. haftada dogum yaparim ho$ bu morelle zaten 40 beklemez gibi ya hayirlisi..
İsmiyle yaşasın canım, benim de düşündüğüm isimlerden biri.:)
bayram tatilini hiç hatırlatma benim için tam kabusolumsuz düşünmek istemiyorum ama hamileliğin başından beri aklımdan çıkmıyor,zaten benim doktor gece felan doğum olursada gelmiyor
valla biraz abarttık galiba, bizimkide öyle çocuğun üniversite formunu bile ben doldurdum :))
gitmeden önce ara bence ,zaten önemli görürse doktorun çağırır
Önce ara , gel derse gidersin . Ama önemli bir durum değildir umarım
cok bunaldim ben kizlar.. hamilelikten tiksindim artik bunuda doguruyum bi 3-4 sene dusunmuyecegim.. ruhende bedenende cok yiprandim.. acim var bi yandan bi yandan hamileligin verdigi sikintilar.. Allahim diyorum insaallah 38. haftada dogum yaparim ho$ bu morelle zaten 40 beklemez gibi ya hayirlisi..
Teşekkür ederim inşallah
note3 kadinlar_klubü
benim doktorumda gelmiyor canım
hastanede nöbetçi olarak yardımcı doçentler oluyor zaten dedi
ben gelemez misiniz öle bi durumda dedim gelmeyi isterim ama hastanenin kuralı bu bozamayız dedi
sürekli Allah'ım nolur mesai saatleri içinde gelsin bebiş diye dua ediyorum
komik bi dua olarak geliyo kulağa ama napıyım :)
hangi üniversitede okuyacak?
Gecen sene temmuzda 5 aylik oglumu kaybettim ben... cenazeden donerken kazada annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. daha ne olsun...![]()
Gecen sene temmuzda 5 aylik oglumu kaybettim ben... cenazeden donerken kazada annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. daha ne olsun...![]()
kızlar bi arkadaş gece çok dönersen bebeğin boynuna kordon dolanır dedi beni o kadar çok strese soktu ki anlatamam hava sıcak zaten yatılmıyor doğru düzgün bide her on dakikada bir dönmeden rahat da edemiyorum ki sabahları çok stresli uyanıyorum bu yüzden gece bile uyuyamıyorum doğru düzgün
Canim ben ağustos ve eylul annelerinide okuyorum oyle giz atinca gordum neden olduklarini bilmiyorum allah sabır versinHayırlı olsun inşallah, neden erken doğmuşlar ki ağır falan mı kaldırmışlar acaba ?
Bu dönemde çok dikkat etmeliyiz , küvezden hayırlısıyla çıkarlar umarım
Canim ben dogumlarimda iki canta yapiyorum bir bana birde bebeğe ayrıca bebegin ilk giyecegi kıyafeti guzel bir poşete koyuyorum disarda bekleyenlerede gösteriyorum bunu ebeye verirsiniz diye oyle rahat oluyor zaten eger sezaryen olursa onceden odayada yerlesiyorsun ay ogunler bi gelseydi hayirlisiylabu arada akşam aklıma takıldı biz bir tane kendimize bir tanede bebeğe mi çanta hazırlayacağız doğum zamanı nasıl olacak çantayı direk ebelere mi veriliyor acaba. daha çok var ama bazen böyle aklıma takılıyor kalıyor
Kızlar Merhaba dünden beri belim çok ağrıyor du bir noktası bugunde sol kasigim da bi harekette felaket sancı girdi dayanılmaz bir sancı birde nefes zor alıyorum bu arda 29+1 haftalik hamileyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun(
Bence doktorunu ara onun yonlendirmesine gire hareket et gel yada gelme der
note3 kadinlar_klubü
Allah sabir versin arkadaşım yaşadığın kolay degil ates dusdugu yeri yakarGecen sene temmuzda 5 aylik oglumu kaybettim ben... cenazeden donerken kazada annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. daha ne olsun...![]()
doğumdaşım üzme kendini çok zor günler anlıyorum ama bak Rabbim yine sana evlat nasip etmiş onuda kendinide üzmecok bunaldim ben kizlar.. hamilelikten tiksindim artik bunuda doguruyum bi 3-4 sene dusunmuyecegim.. ruhende bedenende cok yiprandim.. acim var bi yandan bi yandan hamileligin verdigi sikintilar.. Allahim diyorum insaallah 38. haftada dogum yaparim ho$ bu morelle zaten 40 beklemez gibi ya hayirlisi..
canım seni çok iyi anlıyorum ama sen yinede dua et zamanında doğsun,neler yaşadığını tam olarak bilemiyorum ama benim hamileliğim hiç düşünmediğim gibi geçiyor, aylardır hiçbir arkadaşımı bile göremedim, yerimden kalkamıyorum kionlar gelmek isteyincede kabul edemiyorum, o kadar şey atlattım geçen gün sol ayağımın baş parmağında dolama çıktığını görünce sanırım bütün dayanma gücümü yitirmişim içimden salya sümük bağırarak ağlamak geçti, tuttum kendimi geçici şeyler olsun boşver dedim, ağzımı görsen yemek yemede konuşmada zorlanıyorum, 4 duvar arasında hastalıklarla 27 hafta geçirdim yani tek değilsin, kimisi bizim gibi zor geçiriyor malesef
büyük ihtimalle ben sezeryan olurum ama günüden önce olmak istemiyorum, artık dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok galiba
belli değil ,İstanbul aydın ün. olabilir veya Nişantaşı ün. olabilir, devletlerde hiçbir yer tutmuyor maalesef![]()