Çok güzeller , iyi günlerde kullan canım . Kaça aldın sabahlıklı olan takımı ?
canım güzel günlerde kullan.. ben de sabahlıklı gecelikten bir tane aldım. bir tane farklı bir model aldım.. bakalım inşallah güzel çıkar..
Bende yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak
selam kızlar..
dün akşam mothercare dan bebek arabamızı aldık.daha doğrusu kız kardeşim ödedi.. teyzesinden oğluma hediye :) yaklaşık bir buçuk aydır bu modele bakıyordum çok beğendim.. inşallah oğlumda içinde rahat eder
kampanyası vardı 1.199 tl den 925 e düştü.. ana kucağıda var..
Eki Görüntüle 1191098
http://www.youtube.com/watch?v=237DTTaaCpM:46::46:
Benim kız bu zamana kadar yan yatıyordu iki gündür tepetaklak oldu sanırım ayakları rahmime idrar torbama vuruyor çok garip bir his oluyor biraz daha büyüyünce canımı çok acıtacak belli
Kızlar karnımın bu sabahki hali..Hergün biraz daha büyük oluyor :))
he anladm canım ozman rahat edrsincnm bunlarda emzirme özellikli çıtçıtlılar. hastane için aldım. ama dediğin gibi sadede alırım.
ah canım benım 4 5 gün önce öyleydi kasklarmda agrm oldu rahmime sancı griyodu braz yürüym karnımın altna sancı giriyo allahtan bi kaçgundr iyi düzeltmiş kendiniBenim kız bu zamana kadar yan yatıyordu iki gündür tepetaklak oldu sanırım ayakları rahmime idrar torbama vuruyor çok garip bir his oluyor biraz daha büyüyünce canımı çok acıtacak belli
Benimki de vuruyor ama başı aşağıda, dönmüş yani.. sanırım yumruk atıyor:))))Benim kız bu zamana kadar yan yatıyordu iki gündür tepetaklak oldu sanırım ayakları rahmime idrar torbama vuruyor çok garip bir his oluyor biraz daha büyüyünce canımı çok acıtacak belli
Maşallah canım büyümüş miniğin :)
Masaallah tatlim cook tatlisinnn:)
kızlar ben sızın karnınızı böyle görünce bende mı bır sorun var acaba dıyorum.karnım kucucuk.gecen esım bıle yaw herkesın karnı kocaman,senın yok yoksa sen benımı kandırıon dıe takılıordu.yarın randuvum var doktora sorcam bunu.endıse var ıns hersey yolundadır.simlaa sende zayıf bır bayansın sanırım mASALLAH SIZE
2 aydır idrar torbama vuruyor yaramaz oğlum. Geçici bir baskı sadece:)
Glprenses sana bahsettiğim olay bu:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde oğluşum öyle yapyodu bna ama bi kaç gündr olmuyo düzelmş galba ama nezman tekrar döneckleri belli olmuyo :)
ewet canım bende pek anlayamıyorum ama aşagda sancm olunca tahminen ayakları yine aşagda diyorum :)Her an dönebiliyorlar:) benim bebişim her yerime vuruyor. Anlamıyorum ki kafası nerede ayakları nerede:) iyi olduklarını anlıyoruz bu şekilde çok şükür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?