Canım hayırlı sabahlar.
Sen çok haklısın.
Evli bi adamın eski sevgilisini her ay araması hiç doğru bir şey değil. Bizim de eski sevgililerimiz oldu ama hiçbiri aklıma gelmiyor. Eşinin bir de üste çıkması çok ilginç gerçekten.
Ama sen hamilesin, bi bebeğiniz olacak. Otur, adam akıllı konuş. Biz anne baba olucaz de. Benim yerime koy kendini de. Öyle düşün. Hoş bir şey olur muydu yaptığım de. İnsan kolay güvenmiyor birine. Bunun farkına varmasını sağla.
Allahım inşallah hakkınızda hayırlısını eylesin. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın... AMİN.
önce kuzenine sor bence.
Benimde evde sürekli elim göbekte öyle açıp açıp bakıyorum
canım o benleri koparma normalde de iyi birşey değil zaten doktora bir sor bence..
Bu arada benim göğsümün uçları çok kaşınıyor ya şimdiden böyleyse bebek emince nasıl olacak diye korkuyorumböyle olan var mı?
canım Allah yardımcın olsun, insan gerçekten şok olur, ben olsam eşini seviyorsan mücadele et derdim, insanın hep bir yanında acaba sorusu oluyor ama hareketlerinden seni sevip sevmediğini anlarsın, mutsuz olursa aklı daha çok eski sevgilisine kayar, mutlu olursanız unutur gider, şimdi bebişi olunca gözü anne babasını bile görmez :) eski sevgili hep unutulur
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
Canım eşinin sana karşı davranışları nasıl sevdiğini hissediyor musun? Bence sadece merak ettiğinden bakıyordur bir his beslediğini düşünmedim açıkçası..Bazen biz bile arkadaşımızın eski sevgilisini bile merak ederiz bakarız.. Küs kalarak ve bu konuda kavga ederek aklına daha fazla gelmesine ve onu düşünmesine sebep olma bence..Hassas bir dönemdeyiz ve bu durum tabii ki başka düşünmene sebep bende olsam bende aynı düşünürüm ama o senin eşin artık üzülme hiç..Bak sana birşey anlatayım benim eşime asılan bir kadın vardı aynı iş yerinde resmen asılıyor ama ben eşime hiç birşey demedim Allah için eşimde de bir asılma yoktu sırf bu kadına bu adam benim demek için süslenip püslenip eşimin yanında oluyordum sen kimsin burada gül gibi karısı var demek için sende aynını yap güzel güzel resimler çek sende koy internete ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.Bırak başkaları üzülsün
benim de göğüs ucumda problem vardı burada zeytinyağı sürüldüğünü okudum kullanmaya başladığımdan beri de şimdilik fena değil ama sanırım çekicekmişim gibi geliyor her iki ablamda emzirirken resmen ağlıyordu çok korkuyorum:18:
okulla konuştum, kayıt sırasında konuşmaya karar verdik, eğer %100 burslu olursa zaten kuzene gerek kalmayacak :)
Bunca zaman sevgisinden şüphe etmedim. Hissettirmedi birşey.. Bizim için çok mücadele etti. Bilmiyorum çok karışık duygular.. Aslında haklisin aynen boyle yapmam lazim.. Cok tesekkur ederimm canim cok sagolll
maşallah çok güzel görünüyorsunuzKızlar karnımın bu sabahki hali..Hergün biraz daha büyük oluyor :))
yazdıklarını okudum çok üzüldüm canım... unutmak biraz zaman alacak, hatırladıkça için yanacak ama artık bir çocuğunuz var ve eşini çok seviyorsun, bu nedenle katlanmaktan başka çare yok. Eşinde senin ne kadar üzüldüğünü gördükçe hatasını anlayacak ona göre davranacaktır. Artık zaten ikisi de farklı bir yola girmiş. Zamana bırak umarım içindeki ateş çabuk söner...Sevmez olurmuyum. Ona öyle aşık öyle sevgi doluyum ki bu yüzden çok yaralandim. Ve bunu çok iyi biliyor. Sevgimden zerre şüphesi yok. Onun çocuğunu taşıyorum .. Bi ara yaklaşayim diyorum yapamiyorum. Aklima geliyor deli oluyorum. Nazil unutucam bilmiyorum. Bu yüzden uzagiz.. Hayir yani kizda evlenmiş hem de bizden bir gün sonra... Neyine bakiyor anlam veremiyirum
okurken gözlerim doldu seni o kadar iyi anlıyorum ki...abartmıyorsun da..
ama küsmek konuşmamak kaçmak inan durumu daha da çıkmaz bir hale getirir..
konuşmalısın..evlisiniz ve arada bir bebek var. artık bir ailesi olduğunu eski yeni kimseyi merak edip bakmaması gerektiğini söyle...eğer böyle bir arzusu varsa ona karşı eski şevkatli sevgi dolu eşi olamayacağını belirt. bebeğinizle beraber eşinle birlikte mutlu bir gelecek olmasını istediğini ve tekrar böyle bir sahneyle karşılaşmak istemediğini belirt bence.
çocukca bir heves bu eşinin yaptığı bence...seni sevdiğine eminim evlenmek o kadar basit bir karar değil bir de yeni evlisiniz...
tekrarlanmaması şartıyla olanı unutun bence gereksiz yere ilişkiniz daha fazla yıpranmasın derim..
Benimde iki ablam var onlarda sorun olmadı inşallah bende de olmaz ve kimsede.. Bende lansinoh krem aldım banyo yaptıkça hafiften sürüyorum çokta uyarmak istemiyorum tabii..Bende zeytinyağı süreyim arada..Aklımıza kötüyü getirmeyelim de kötü olmasın güzel güzel emeceklerini düşünelim
maşallah çok güzel görünüyorsunuzkaç kilo aldın sen canım, gayet iyi görünüyorsun maşallah
yazdıklarını okudum çok üzüldüm canım... unutmak biraz zaman alacak, hatırladıkça için yanacak ama artık bir çocuğunuz var ve eşini çok seviyorsun, bu nedenle katlanmaktan başka çare yok. Eşinde senin ne kadar üzüldüğünü gördükçe hatasını anlayacak ona göre davranacaktır. Artık zaten ikisi de farklı bir yola girmiş. Zamana bırak umarım içindeki ateş çabuk söner...
doğru diyorsun aldığım bir kitapta emzirme cd si vardı merak edip de bakmadım onu da izliyim elbet birşey öğretir :)
Kızlar karnımın bu sabahki hali..Hergün biraz daha büyük oluyor :))
maşallah çok güzel görünüyorsunuzkaç kilo aldın sen canım, gayet iyi görünüyorsun maşallah
Kızlar karnımın bu sabahki hali..Hergün biraz daha büyük oluyor :))
Denicem canım konuşmayı.. Umarim becerebilirim. Bu donemde boyle biseyi kaldiracak gücüm olmadigindan boyle oldu.. Yoksa savaşırım tabi ki.. İnsan hamileyken daha da duygusal oluyormuş.. Umarım geçecek bunlarda çok tesekkur ederim çok sağol :*
Bunca zaman sevgisinden şüphe etmedim. Hissettirmedi birşey.. Bizim için çok mücadele etti. Bilmiyorum çok karışık duygular.. Aslında haklisin aynen boyle yapmam lazim.. Cok tesekkur ederimm canim cok sagolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?