2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kendi dr uma solesem o da ister de artik gttigim hastaneye doktugum paranin haddi hesabi yok:) bari tahlilleri sgk anlasmali bi hastanede yaptirayim dedim...bide bizim hastanede dogum ucretleri pahali geldi bana o yuzden de moralim bozuk kendi dr umadan vazgecmek istemiyorum ama o kdr para vermek de suanlik isime gelmiyo:( acaba bana mi fazla geldi ucretler?

Normal: 3750
Epidural normal: 4750
Epidural Sezaryen:5250
Sezaryen. :5500
çok pahalıymış gerçekten... kontrol sonucunu yazarsın bize artık;)

Kendi dr uma solesem o da ister de artik gttigim hastaneye doktugum paranin haddi hesabi yok:) bari tahlilleri sgk anlasmali bi hastanede yaptirayim dedim...bide bizim hastanede dogum ucretleri pahali geldi bana o yuzden de moralim bozuk kendi dr umadan vazgecmek istemiyorum ama o kdr para vermek de suanlik isime gelmiyo:( acaba bana mi fazla geldi ucretler?

Gercekten cok fazlaymış. Bizim hastanede sezeryan 1500. Normal 1000 TL. Eski gittiğim medipol de bile sezeryan 2.500 dü sanırım. Ee baslarda bilmiyormuydun canım bu kadar pahalı olduğunu doğumun keske ona göre baska doktorla başlasaydın

Fiyatlar İstanbul gibi gerçekten.. Özel sağlık sigortan yok muydu canım? Benim hastanemde de fiyatlar aşağı yukarı böyle.. Doktor çok önemli canım ya, doğumda güvendiğin biri olmalı bence. O yüzden sen bilirsin tabi ki ama doktorunu bu saatten sonra eğer tabi aynı seviyede birini daha uyguna bulamazsan bırakma bence.. Başka doktor yok mu deneyebileceğin? Tavsiye edilen?

Herkese günaydın kızlar. Ben uzun zamandır giremiyorum herkes iyidir inş. Şeker yüklemem yapılıyor şu an 1 saat arayla kan veriyorum çok acıktımm susadımm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy poz verir inşallah :) çok tatlı kocaman olmuştur o şimdi ne güzel :16:
Ümitli değilim valla poz vereceğine. Sürekli uyuyor cunku benim kızım :) ama bu sefer uyandırmak için dondurma yicem bakalım hala uyuyabiliyor mu :))

geçmiş olsun canım, başarılı geçtiğine çok sevindim, çabucak toparlar inşallah;)

güzel haberlerini bekliyoruz;) resimde istiyoruz senden canım;)

aman canım şişe komple içilmez. Doktora ya da eczaneye sor o şekilde kullan bence;) ben şişe olanından kullanmadım, hamile kalmadan önce kaşık kaşık paketlenmişinden kullanmıştım. Günde bir kaşığı içiyordum.
Güzel poz verirse hemen koyarım biliyorsun teyzesi :)

Cok gecmis olaun canim Allah sifa versin insallah...

Canimm guzel haberlerle gel insallah... Bnde bugun baska bi dr a gidicem idrar ve kan tahlili yaptirmak icin firsat bu girsat bebisi de gormus olurum saat 4 te randevum ama dr uma ihanet ediyomus gibi hissediyorum kendimi:(...

Ne guzell 2015 yilinin bu aylarinda bizde yeni hamislere senin gbi destek veririz heralde:) Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin arkadasim:)

Aenin doktoe bir tane ama gercekten cok pahalıymış ücretleri. Bence de en güzeli daha uygun fiyata yapılıyorkan neden orada daha fazla para ver ki dimi yani? Bizde senden güzel güzel haberler bekliyoruz canım

Ümitli değilim valla poz vereceğine. Sürekli uyuyor cunku benim kızım :) ama bu sefer uyandırmak için dondurma yicem bakalım hala uyuyabiliyor mu :))

Benimki de göstermedi kendini biliyosun son gidişimizde, öyle olunca insan daha çok özlüyor sanki :( görememiş gibi hissediyorsun :( yok yok vericek bu sefer bence poz annesi, inanıyorum ben :16:

Bilinçli sayılır hamile kalmamak için hiç bişey yspmadım.doğumdan hemen sonra 8 kilom gitti hamile kalans kadarda 10 kilo.tek avantajım çok zayıftım önce ilk hamileliğimde 25 kilo aldım şimdi 9 kilo ama üzülmüyorum çünkü şişko değilim hamileyim ve mutluyum))))

2013ekim annesiyim

Tam istediğim örneksin :) Ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum. Eşim dünden razı zaten :)) Benim kendimi hazır hissetmeme bakıyor.
Emzirme durumuna baktı eşim eğer yeterli beslenilirse hamileykende emzirilebileceğini okudu o nedenle biz de buna yakın bir durumu düşünüyorduk.
Dün seni eşime anlattım gözleri parladı resmen :)
Umarım herşey yolunda gider :)

Cnım ben işe giderken bol blüzlerin içerisine askılı body giyiyorum.Dolayısıyla sütyenin üzerinde 2 kat kıyafet oluyor ve belli olmuyor.

Hııııı tamam canım. Benim bodyler dar genelde, olmaz bana öyle. Evde de kullanmıyorum zaten sütyen. Pentinin yarım atletleri var, ben onlarla çok rahat ediyorum. Uçları da hiç belli olmuyor.

Tam istediğim örneksin :) Ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum. Eşim dünden razı zaten :)) Benim kendimi hazır hissetmeme bakıyor.
Emzirme durumuna baktı eşim eğer yeterli beslenilirse hamileykende emzirilebileceğini okudu o nedenle biz de buna yakın bir durumu düşünüyorduk.
Dün seni eşime anlattım gözleri parladı resmen :)
Umarım herşey yolunda gider :)

Umarım canım! Ben normal doğum yaptım normal doğumun en son 20 dk çok fena ama o minik şeyi koklayınca dünyaya yeniden geliosun o nasıl bir koku anlatamam sizeee allahım agZından mis akıo şimdi ise sürekli onu takip ediyorum şuanda yazlıktayız ben hamileyim sagolsun kayınvalidemlerleyim ve ilgileniolar..zorlukları yokmu varr tabi rahatlıkla bebeğinizi kucagınıza alamıosun ama şunu farkettim ilk gebeliğimde yaptıgım titizlikler şuanda yok olamaz zaten ama herşey yolunda yaklaşık 10 kiloyu her gün 100 kere kaldırıp indiriorum )))

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

benim de size sorum olucakti.
bana hastanede seker testi yaptilar seker testi yapmadan önce bana iki bardak hemsire visne suyu iceceksin dedi. ictim ve hemen kan aldi. sekerim cikti.
doktor bana sekerin var dedi bende olamaz dedim ve ertesi gun tekrar denendi.
ve hic bir sey icmedim.
sadece yemeklerden bir saat sonra parmagimdan kan aliyorlardi.
kahvaltidan sonra sonuc 86. ögle yemeginden sonra 96 aksam yemeginden sonra 121 cikti.
bir tane doktora sordum gayet normal oldugunu söyledi. ve baska gun bir doktor geldi sekerim oldugunu söyledi bana diyet yazdi.
Kendi kendime güldüm cok kiloluyum ya dedim, diyet yaziyor.

Zaten sorunda, 52 kiloyla geldim hastaneye toplam 20 gün oldum suan 48 kiloyum.
sizce gerilemesi normal mi???

Bence doktorunu değiştir derim..Değerlerin benim de bildiğim kadarıyla normal.
Anlamadığım neden vişne suyu içirdiler. Tüm doktorlar şeker yüklemesi yaparken..
Ayrıca hiç sağlıklı değil hamile birinin katkılı bir suyu 2 bardak içmesi.

%100 doğal vişne suyu ben içmediğim için biri gelince veririrm diye buzdolabında duruyordu 3 aydan fazla durdu ve hiçbir şey olmadı içildi bile...Doğal olsaydı asla o kadar uzun süre dayanmazdı.

Yani kendi tercihimizle içebiliriz de bir doktorun zararlı bir içecekle şeker testi yapmasını hiç doğru bulmuyorum. Ayrıca çok zayıfsın. Bildiğim kadarıyla zayıflar hamilelikte daha fazla kilo alıyor örnek ben..Her hamilede farklı olsa da 7. ayda artık bu kadar zayıf bir hamilenin 2 kilo vermesini de hiç mantıklı bulmuyorum.

çok pahalıymış gerçekten... kontrol sonucunu yazarsın bize artık;)

Yazarim canim :)

Gercekten cok fazlaymış. Bizim hastanede sezeryan 1500. Normal 1000 TL. Eski gittiğim medipol de bile sezeryan 2.500 dü sanırım. Ee baslarda bilmiyormuydun canım bu kadar pahalı olduğunu doğumun keske ona göre baska doktorla başlasaydın

Ya ben daha once 2 dusuk yaptigim icin hamile kalmadan once simdiki doktoruma muayene olmaya basladim ve biliyosun sende canim cok memnunum kendisinden...fiyatlari asagi yukari biliyodum ama guvenebilecegim bi doktora ihtiyacim vardi benim:(

Fiyatlar İstanbul gibi gerçekten.. Özel sağlık sigortan yok muydu canım? Benim hastanemde de fiyatlar aşağı yukarı böyle.. Doktor çok önemli canım ya, doğumda güvendiğin biri olmalı bence. O yüzden sen bilirsin tabi ki ama doktorunu bu saatten sonra eğer tabi aynı seviyede birini daha uyguna bulamazsan bırakma bence.. Başka doktor yok mu deneyebileceğin? Tavsiye edilen?

Bugun gidecegim doktoru herkea tavsiye ediyo ama ben kendi doktorumdan o kadar memnunum ki bugunku adama karsi nasil on yargisiz gidicem hic bilmiyorum:) doguma girerken stressiz kendimi emanet edebilcegim bi dr istiyorum cunku iyice korkmaya basladim:( o yuzden doktorumdan vazgecmek istemiyorum off kafam karisti:(

Canım Ahu Hetman'ın SGK anlaşması yok mu? Ne saçma. Keşke özel sigortan olsaymış. Gerçekten de fiyatlar İzmir'e göre yüksekmiş.

Bugun gidecegim doktoru herkea tavsiye ediyo ama ben kendi doktorumdan o kadar memnunum ki bugunku adama karsi nasil on yargisiz gidicem hic bilmiyorum:) doguma girerken stressiz kendimi emanet edebilcegim bi dr istiyorum cunku iyice korkmaya basladim:( o yuzden doktorumdan vazgecmek istemiyorum off kafam karisti:(

canım çok haklısın ama insanlar bu kadar tavsiye ediyorsa önyargılı gitme bence. belki çok seveceksin :34:

Umarım canım! Ben normal doğum yaptım normal doğumun en son 20 dk çok fena ama o minik şeyi koklayınca dünyaya yeniden geliosun o nasıl bir koku anlatamam sizeee allahım agZından mis akıo şimdi ise sürekli onu takip ediyorum şuanda yazlıktayız ben hamileyim sagolsun kayınvalidemlerleyim ve ilgileniolar..zorlukları yokmu varr tabi rahatlıkla bebeğinizi kucagınıza alamıosun ama şunu farkettim ilk gebeliğimde yaptıgım titizlikler şuanda yok olamaz zaten ama herşey yolunda yaklaşık 10 kiloyu her gün 100 kere kaldırıp indiriorum )))

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

Maşallah sana:nazar: çok imrendim aslında :D
Bütün anneler onca acılı doğuma rağmen herşeye değerdi diyorlar hatta ablam ki doğum sırasında yanındaydım.2. doğumunda ayaklarıyla yerleri kazıdı suni sancı verdiler berbattı. Şimdi durmuş tekrar hamile kalmak isterdim diyor. Doğum anını tekrar yaşamak isterdim diyor.Bunu ancak yaşadıktan sonra anlayabilirim :1:

Hayırlı sabahlar herkese.
Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.

Dün aklımdaydın Kamuran, haydi gözünüz aydın, çok geçmiş olsun. Sen de kendini çok yorma, iki canlısın, dikkat et. Anneye de acil şifalar.

Canım Ahu Hetman'ın SGK anlaşması yok mu? Ne saçma. Keşke özel sigortan olsaymış. Gerçekten de fiyatlar İzmir'e göre yüksekmiş.

Yok canim maalesef ahunun sgk anlasmasi yok:( mugladaki yucelen hastan marmarise de acildi hastane cok guzel bu dr u da baya övüyolar bi gidicem bakalim orda dogum fiyatlari naslmis...

canım çok haklısın ama insanlar bu kadar tavsiye ediyorsa önyargılı gitme bence. belki çok seveceksin :34:

Oyle mi dersin:( neyse artik bugun gidip bi bakalim...inanirmisin resmen insallah dogum icretleri benim hastaneden cok farkli diildir diye dua edicem:) idrar ve kan test yaptirmak idrarla ilgili sorun cikabilir sanii bazen yanma oluyo ama psikopata da baglamis olabilirim:)

0-3 bi kaç tane yeter hızla büyüyolar..bi tavsiye tulum almayın hemen küçülüo onun yerine çoraplı altlar var çok kullanışlı bacak açıldı derdiolmuo ;)

2013ekim annesiyim

Ben abartmışım sanırım 0-3 ay arasını, listeme baktım da en çok o aralıkta almışım. Bir arkadaşım da tulumların ayaklarını kesersin, lastik takarsın biraz büyüyünce dedi. Aklıma yattı bu fikir. Kış olacak ya dışarı çıkamayız diye korktum, ufak giysilerini çok aldım. Diğerlerini zamanla alırız nasılsa diye.

Hayırlı sabahlar herkese.
Çok şükür annemin ameliyatı iyi geçti. Doktor başarılı geçtiğini söyledi. Kendine geldi. Bugün de hastanede kalacak. Yarın duruma göre çıkarabiliriz dedi doktor. Cuma günü izne ayrılıyorum. İple çekiyorum. Anneme lazımım çünkü.

Gözün aydın sevindim. Merak etmiştik anneni..Annene acil şifalar canım :)

Back
X