- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Tmm cnm saol.verdigin bilgiler icin.en kisa zamanda dr a gidicem.insallah kotu bisey cikmaz..
canım kusura bakma kaçırdım bi sıkıntın mi var hayırdır?
Çok teşekkürler canım :) kraft rumba 60lık sanırım senin dediğini bilmiyorum ama eminim o da güzeldir canım :) sen de al artık gecikme sonra panik olma
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sorma canım hamile sıkıntısı böyle oluyormuş demekbende Ramazanda eşim yoruluyor diye hiç kıyamadım ama dün artık nerdeyse buhran geçiriyordum. Bugün viaporta gittik, bir iki mağaza gezdik biraz yoruldum iyi oldu, şimdi sıkıntıdan değil dinlenmek için uzanıyorum en azından:) sen de çık valla açık hava çok iyi geliyor..
Magnezyumla ilgili konuşmanızı okudum da bana da kramplarım çok artınca birde diş eti şişmesi olunca doktorum osteocare diye tablet bi ilaç yazdı, içinde hem kalsiyum hem magnezyum var. Reçeteyle satılmıyor, 30 tablet 18 tl ye aldık ama çok iyi bi ilaçmuş, içmesi de zor değil, bi sorun isterseniz kızlar..
Kızlar herkese iyi bayramlar. Ben stokke marka katlanır kuvet almayı dusunuyorum. Alan veya kullanan var mı acaba. Ya da sız nasıl kuvet aldınız. Tavsıyelerınızı beklıyorum.
canım yikanabilir bebek bezi kullanacaksan bambio mio stokladim ben bide alva baby aldim bilgine
Geçmis olsun canim dikkat et kendine gecmezse bi doktora görün istersen .Dun sag ayak bilegim ve belim cok agridi. Ve sag bilegm normale gore bayaga sisti. O yuzden arkadaslara danistm. Bugun de bilegm ve belim agrio ama sislik yok. Sanirim sicaktan veya bu ayagimi daha once kirmistm.ondan da olabilir dediler.eger gecmezse dr a gidicem cnm.oyle iste..
Saol canım söylediğin markaları da araştırdım. Bambino mio iyi bir seçenek gibi. Morhipoda 4 lü seti 270 tl. Sen nerden ne kadara aldın? baby de fena sayılmaz onunla ilgili de bilgi verirsen sevinirim.
Saol canım söylediğin markaları da araştırdım. Bambino mio iyi bir seçenek gibi. Morhipoda 4 lü seti 270 tl. Sen nerden ne kadara aldın? Alva baby de fena sayılmaz onunla ilgili de bilgi verirsen sevinirim.
ben 4ayimdan beri arastiriyorum. iki ay oncede stokladim :)) annelutfen diye bi site var ordan indirimli aldim bambio mı lari aveali annelere yuzde 20indirim vardi beş tane aldimm 160 falan geldi sanirim. senin bahsettigin marka kushis miydi ne o turkiyede satilmiyor artık hemde sizdiriyormus. alva babylari ebay dan aldım ama alvanin kendi siteside var ordan da alabilirsin.istersen resimlerini atayim sana. birde hastaneye goturmek icin ilk dogum anInda organik bez alicam e bebekde bulamadim ont. alicam.
Araştırmakta çok geç kaldım. Yenidoğan prima aldım bile keşke hiç o kimyasalları bebeğe sürmesem.
Eşim yiğenlerimiz hep o bezlerle büyüdü bişey olmadı dedi ancak içerisindeki kansorejen madde vücuda bir girdi mi bir daha çıkmıyor ve ileriki sürecinde kanser riskini arttırıyormuş. Daha bir çok senaryo okudum ondan bu yıkanabilir bezlere yöneldim.
Bunun dışında birsürü sebebi var. Doğaya düşmanlık bu sürekli kocaman bir çöp yığını oluşuyor evde..Ayrıca gereksiz bir maliyet..Hiçbir zaman kullan at bezler mantıklı gelmedi umarım yıkanabilirlerden memnun kalırız :)) Kushies okuduğum bloglarda en memnun kalınan bezdi. Ondan biraz takmıştım :) Babino mioların bir çok ödülü var. Kullanışlı görünüyor. Ağ kısmı biraz geniş duruyor ama kullananlar bunun sıkıntı yaratmadığını belirtiyor..
Gunaydin...2 gundur giremedim bayraminiz mubarek olsun..:)
liners de almak istiyorum iyi hatirlattin bi bakayim netten :) ben bebegin çantasını falan hazırladım :)
evet diger bezlerden daha büyük ama cok cok kalite farki var. bode carlie banana diye bir marka yeni geldi turkiyeye ondanda bir iki tane almak istiyorum.
Çanta hazırlamayı işi bıraktığım döneme bıraktım o kadar çok bebek eşyası varki önce yıkamalı katogorilere ayırmam gerekiyor. Gözümde büyüdü resmen :)
Liners dediğinde mi yıkanabilir bez? Sen de gelebilecek misin buluştuğumuzda?
yikanabilir bezin icerisine seriyorsun kaka yaptiginda kolaylikla temizlemek için. ne zamn bulusulacak bilmiyorum ? ve nerde calistigim icin umarım uygun bi gun olur
bende viaporttaydim 2saat once geldim eve .serindi acik hava iyi geldi
Canım kraft 006 bu model : http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...wwodpHwAWQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Ama açık halindeyken ölçüsü yine kaba oluyor anladığım kadarıyla. Rumbayı düşüneyim ben o halde, sağolasın. Sepet beşiği olduğu için çok sorun etmiyorum ilk etapta park yatağı. Ama diğer eksiklerimi biran önce tamamlamalıyım, haklısın. Yazlıkta olduğumuzdan sadece netten bakabiliyorum. Araştırmalarımı tamamlayıp, dönünce kısmetse hepsini birden alacağız.
Canım sağolasın yardımın için, geçmiş olsun sana. Ben ekstradan kalsiyum kullanmak istemiyorum. Doğal yollarla halletmeye çalışıyorum. Maşallah kalsiyum oranım da yüksek çıktı son tahlilde. Ama senin özel durumun varmış, gerekliymiş demekki. Aslında kramp falan da olmuyor çok şükür, magnezyum da kullanmak istemedim. Dahiliyecim ileride oluşabilecek kasılmalarını önler, kullanmalısın deyince başladım. Annelerimiz tek bir ilaç kullanmadan doğurmuş bizleri. Acaba çok mu yükleniyoruz minnaklarımıza
Aslında mantıklı farklı çeşitlerden almak... bebeğin için en uygun hangisi olursa onu arttırırsın ileride de...
Yalnız pek de yaygın değiller bulması zor oluyor...
yikanabilir bezin icerisine seriyorsun kaka yaptiginda kolaylikla temizlemek için. ne zamn bulusulacak bilmiyorum ? ve nerde calistigim icin umarım uygun bi gun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?