Kızlar şu an çok sinirliyim. Sitede bir komşumuz ve site yönetimi kaçak su bağlayıp, bedavadan suyu bol bol israf ediyorlar. Defalarca uyardık. En sonunda belediyeye şikayet ettik. Site yönetiminden komşu utanmadan "Siteyi kaçak su kullandığı için şikayet etmişsiniz, ayıpladım sizi." diyor. Bir de yaşlı başlı adam ya. Ayrıca bu insanların hepsi maddi açıdan ihtiyaçları olmayan insanlar. Kaçak su kullandığı için kendini ve komşularını ayıplamıyor ama bizi ayıplıyor. Ben de bağırdım çağırdım adama. "Sizin de suyunuz ısındı. Kaçak kat çıktınız çatıya, sıra size de geliyor. Hırsızlığı ayıplamıyorsunuz, yasa dışı işler yapıyorsunuz. Utanmadan laf ediyorsunuz. " diye yüklendim. Sesini çıkaramadı, defoldu gitti. İnsanlardan nefret ediyorum böyle durumlarda ya.
Ben olsam uyarmazdim bile anindaaaaa sikayet. Sacmalamasinlar ihtiyaci olan olmayanda ne demekmis ya turkiyenin suya ihtihaci var hanimlar lutfen duyarlı batandaslar olalim boyle soyler oldugunda aninda belediyenizin numarasini ariyorsunuz ve emin olun suyla ilgili olan seye aninda mudahale ediyorlar. Siz sitede oturuyormussunuz sizde olmaz ama eger normal apartman dairelerinde oturanlar bu yazimi ojurlarsa onlarda cevrelerine karsi duyarli olsun sokak aralarinda hali yikama olaylari yqz oldugundan dolayi cok oluyor ben hemen ariyorum sikayet ediyorum versinler hali yikamaya eminim onlar bizden daha tasarruflu kullaniyorlardir suyu. Hic affetmeyin. Geleceginiz için çocuğunuz icin torunlariniz icin yarinlarimiz icin duyarlı olun. Acimayin acinacak hale dusmeyin. Ben kendi ev sahibimi bile sikayet ettim yani iki tane apartmani var hala cimrilikediyor uc tane halisini yikamaya vermiyor. Bu arada zabita hic bir sekilde isim belirtniyor sikayetten oturu o konuda içiniz raahat olsun. Ben isim verselerde yine sikayet ederdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar şu an çok sinirliyim. Sitede bir komşumuz ve site yönetimi kaçak su bağlayıp, bedavadan suyu bol bol israf ediyorlar. Defalarca uyardık. En sonunda belediyeye şikayet ettik. Site yönetiminden komşu utanmadan "Siteyi kaçak su kullandığı için şikayet etmişsiniz, ayıpladım sizi." diyor. Bir de yaşlı başlı adam ya. Ayrıca bu insanların hepsi maddi açıdan ihtiyaçları olmayan insanlar. Kaçak su kullandığı için kendini ve komşularını ayıplamıyor ama bizi ayıplıyor. Ben de bağırdım çağırdım adama. "Sizin de suyunuz ısındı. Kaçak kat çıktınız çatıya, sıra size de geliyor. Hırsızlığı ayıplamıyorsunuz, yasa dışı işler yapıyorsunuz. Utanmadan laf ediyorsunuz. " diye yüklendim. Sesini çıkaramadı, defoldu gitti. İnsanlardan nefret ediyorum böyle durumlarda ya.
Canım amin, inşallah. Çok sağolasın. Senin de bayramın mübarek olsun. Nasılsın?
İyi yapıyorsun canım. Biz de ilk kez karşılaştık böyle bir durumla. Bir de kaçak suyu düz boruyla bağladıkları için, sayaçsız olarak su direkt hatta giriyor. Yüksek basınç nedeniyle boruları patlatıyor. Utanmadan da gelip sizin evden girip tamirat yapacağız diyorlar. Kaçak suyu nereye bağladıysanız gidin oradan tamir ettirin diye kovduk. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ya üstümüze gelmeye çalışıyorlar şimdi hırsızlar. Yüzsüzlük diz boyu insanoğlunda.
başkalarının haklarını çiğneyenlere çok sinir oluyorum. bir de kaçak kullanım bedellerini bize yüklüyorlar. hep kaçak kullan hem de yüzsüz yüzsüz niye şikayet ettin de. derler mi derler.
ben de bugün komşuyla söylendim. balkondan hergün halı çırpıyor. ilk taşındığım sıralar çırptığında seslenmiştim. aşağıda insan var diye. o da eşime söylemiş pzt günü halı çırpma günümüz diye. gün mün yok hergün çırpıyor. o günden belli de çırpıyor. birşey demiyorum diye görmüyorum sanıyor herhalde.. bugün 10 gibi kahvaltı tabaklarını koyuyorum balkona masaya çırpmaya başladı. hemen elimdekileri aldım kaçtım. sonra bir daha ...
artık benim buraya geldi.. aşağıda yemek yiyoruz,balkona da mı çıkamıyoruz sizin yüzünden. hergün hergün halı kilim çırpılır mı, süpürge tutsana, ne kadar cimrisiniz, halı çırparken birgün belinizi de kıracaksınız,mikropları daha çok yayıyorsunuz etrafa..çırpmadan duramıyorsan giriş katında otur..
çok kızmış olabilirim ama ileriye gittiğimi sanmıyorum..
hani ev hali şöyle birşeyi silkelersin anlarım. ama hergün halı kilim çırpılırmaz ki.. eminim aşağıda kızı -gelini olsa çırpmaz..
Gezerken hamile görünce hemen dikkatimi çekiyordu, belki seni de görmüşümdür:) benim üstümde mavi kot, mercan tunik, saks bi şal vardı, sen ne giymiştin?
Ben de 7. aya kadar kalsiyum magnezyum almıyordum ama sanırım kullandığım kan sulandırıcılardan diş etlerim belirgin kabardı ve kanamaları arttı, tahlilde de trombosit değerim düşük çıkınca mecbur verdi doktor, yoksa o da hep gıdalarla almamı istiyordu.
Bu eski yeni meselesi benim de içinden çıkamadığım bi konu:S Normal hayatımızda da eşimle çok dikkat ederiz yiyip içtiklerimize, kullandığımız ürünlere ama işte bi yandan gelişen tıbbın imkanlarından faydalanmak bi yandan da vücudun mekanizmasını tembelleştirmemek derdi var. Bizim anne-baba kuşağı da tutarsız, kimisi çok dinç, kanlı canlı kimisi 40ından sonra başladı ahlayıp uflamaya... duruma göre bakıcaz artık canım napalım:)
Kızlar kullan at bezlerle ilgili tespitleriniz çok doğru ama hiç görmedim bu yıkanabilir bezleri kullananları, şimdi araştırıcam biraz ama siz nasıl karar verdiniz, nasıl yıkanıyor, bizim için de pratik bi ürün mü bu? Malum ilk bebek, pes ettirmesin bizi hemen:)
merhaba kızlar, biz bayramdan döndük, annemleri de aldık geldik, o yüzden geçmişi pek okumaya fırsat bulamadm daha =/ bir sorum var hemen size de soraym dedim, bi arkadaşm araba koltuğunu bize verdi, onlarınkiler büyüdüğü için öyle boş boş duruyormş.. böylelikle bz de araba alırken ayrı 2 parçası olanlardan almamş oluruz dedik sevndk..sonra düşünürken aklıma takıldı, bu oto koltukları ana kucağı gibi de olduğu için bebişleri bi yerden bi yere taşırken de kolay oluodu sanki ama.. şimdi bu bzdeki oto koltuğu direkt oto koltuğu arabada durcak hep hani.. ana kucağı olmazsa çok sorun yaşar myz yani acaba ne dersnz?
oleyyy
bir üç gün daha geçti.. yarın hayırlısıyla temmuzu da bitireceğiz... yarın temmuz a veda yazısı mı yazsam ne:))
valla canım biraz kişilere bağlı bu galiba..
açıkçası ben çok önemli bir ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. çünkü bebekler durmuyor içinde.. yani iki hareketlendi mi gözünüz üzerinde de olsa korkuyorsunuz düşer diye..emniyet kemerleri oluyor ama yine de hareketliyse çocuklar özellikle erkek bebekler çok zor olur.. öncesinde de yani ilk 3 ay içinde falan da bir yerden bir yere ana kucağıyla taşımak daha zor.bebek arabalar daha çok kullandılar... büyük yeğenim 1aylık bile değildi annesi bebek arabasıyla çıkarmıştı.. küçüğü de o zamanlar parka bahçeye ellerinde taşıdılar.. yazın olduğu için. arabaya koydu orada vs.
ne yalan söyleyim ben evde ana kucağına koymaya korkuyorum. yani o yanımdayken iş yapıyım diye durumlara girmeyeceğim. yeğenlerime annesi yapıyordu öyle.. ama ben yapmam.. benim işim varsa başkaları bakar.. olmadı yatağında kalır..
yine de sen bilirsin.. bakalım başka arkadaşlar ne diyecek..
başkalarının haklarını çiğneyenlere çok sinir oluyorum. bir de kaçak kullanım bedellerini bize yüklüyorlar. hep kaçak kullan hem de yüzsüz yüzsüz niye şikayet ettin de. derler mi derler.
ben de bugün komşuyla söylendim. balkondan hergün halı çırpıyor. ilk taşındığım sıralar çırptığında seslenmiştim. aşağıda insan var diye. o da eşime söylemiş pzt günü halı çırpma günümüz diye. gün mün yok hergün çırpıyor. o günden belli de çırpıyor. birşey demiyorum diye görmüyorum sanıyor herhalde.. bugün 10 gibi kahvaltı tabaklarını koyuyorum balkona masaya çırpmaya başladı. hemen elimdekileri aldım kaçtım. sonra bir daha ...
artık benim buraya geldi.. aşağıda yemek yiyoruz,balkona da mı çıkamıyoruz sizin yüzünden. hergün hergün halı kilim çırpılır mı, süpürge tutsana, ne kadar cimrisiniz, halı çırparken birgün belinizi de kıracaksınız,mikropları daha çok yayıyorsunuz etrafa..çırpmadan duramıyorsan giriş katında otur..
çok kızmış olabilirim ama ileriye gittiğimi sanmıyorum..
hani ev hali şöyle birşeyi silkelersin anlarım. ama hergün halı kilim çırpılırmaz ki.. eminim aşağıda kızı -gelini olsa çırpmaz..
merhaba kızlar, biz bayramdan döndük, annemleri de aldık geldik, o yüzden geçmişi pek okumaya fırsat bulamadm daha =/ bir sorum var hemen size de soraym dedim, bi arkadaşm araba koltuğunu bize verdi, onlarınkiler büyüdüğü için öyle boş boş duruyormş.. böylelikle bz de araba alırken ayrı 2 parçası olanlardan almamş oluruz dedik sevndk..sonra düşünürken aklıma takıldı, bu oto koltukları ana kucağı gibi de olduğu için bebişleri bi yerden bi yere taşırken de kolay oluodu sanki ama.. şimdi bu bzdeki oto koltuğu direkt oto koltuğu arabada durcak hep hani.. ana kucağı olmazsa çok sorun yaşar myz yani acaba ne dersnz?
Agustos sicagini unutmamak lazimisilik doktukk vallaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim araştırdığıma göre çok ufakken otomobilde ana kucağı olması şartmış. Hastaneden çıkartmıyorlarmış ana kucağı olmadan. Bizim bebek arabamız ve ana kucağımız hediye geldi. Kısmetse biraz daha büyüyünce oto koltuğu alacağız, o da mecburi zaten. Ama ben ana kucağını evde kullanmayacağım.Zaten çok ağır birşey, çocuk içindeyken taşıyamam. Sonuçta otomobil ve bebek arabası için ilk aylarda gerekli.
Öff bir benzeri de bende var. Illallah ettim üst kat komşumdan. Pencere önü saksılarım vardı, çekirdek kabuğu, çiğnenmiş sakız vs toplamaktan nefret edip kaldırdım. Şimdi de balkona çamaşır asmaya korkuyorum. Ne zaman assam ya sigara külü ya yemek artığı. Yöneticiyle de konuştum apartmana yazı da yazdım, fayda etmedi. Yüz yüze gelsen dünyanın en kibar insanları, ama gel gör ki çok düşüncesizler
Aynı dert bendede var canım tek değilsin
Benim ust katımda iki gelin var kv ve kp var hepsi aynı evde yaşıyor haa bide çocuklar var evde uc yatak odası var ve bir oturma odası vsr ayrica unutmamak gerek bunların hepsi bir banyo kullanıyor inanki her camimim önünden sigara külleri ni silmek ten aksama kadar balkon silmekten biktim ksc defada söyledim ama hanzolar iste gorgusuzler anlamiyorlarki zirt pirt silkelemeleride var tabi onların yuzunden balkonumu kapattırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?