2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben olsam uyarmazdim bile anindaaaaa sikayet. Sacmalamasinlar ihtiyaci olan olmayanda ne demekmis ya turkiyenin suya ihtihaci var hanimlar lutfen duyarlı batandaslar olalim boyle soyler oldugunda aninda belediyenizin numarasini ariyorsunuz ve emin olun suyla ilgili olan seye aninda mudahale ediyorlar. Siz sitede oturuyormussunuz sizde olmaz ama eger normal apartman dairelerinde oturanlar bu yazimi ojurlarsa onlarda cevrelerine karsi duyarli olsun sokak aralarinda hali yikama olaylari yqz oldugundan dolayi cok oluyor ben hemen ariyorum sikayet ediyorum versinler hali yikamaya eminim onlar bizden daha tasarruflu kullaniyorlardir suyu. Hic affetmeyin. Geleceginiz için çocuğunuz icin torunlariniz icin yarinlarimiz icin duyarlı olun. Acimayin acinacak hale dusmeyin. Ben kendi ev sahibimi bile sikayet ettim yani iki tane apartmani var hala cimrilikediyor uc tane halisini yikamaya vermiyor. Bu arada zabita hic bir sekilde isim belirtniyor sikayetten oturu o konuda içiniz raahat olsun. Ben isim verselerde yine sikayet ederdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi yapıyorsun canım. Biz de ilk kez karşılaştık böyle bir durumla. Bir de kaçak suyu düz boruyla bağladıkları için, sayaçsız olarak su direkt hatta giriyor. Yüksek basınç nedeniyle boruları patlatıyor. Utanmadan da gelip sizin evden girip tamirat yapacağız diyorlar. Kaçak suyu nereye bağladıysanız gidin oradan tamir ettirin diye kovduk. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ya üstümüze gelmeye çalışıyorlar şimdi hırsızlar. Yüzsüzlük diz boyu insanoğlunda.

başkalarının haklarını çiğneyenlere çok sinir oluyorum. bir de kaçak kullanım bedellerini bize yüklüyorlar. hep kaçak kullan hem de yüzsüz yüzsüz niye şikayet ettin de. derler mi derler.

ben de bugün komşuyla söylendim. balkondan hergün halı çırpıyor. ilk taşındığım sıralar çırptığında seslenmiştim. aşağıda insan var diye. o da eşime söylemiş pzt günü halı çırpma günümüz diye. gün mün yok hergün çırpıyor. o günden belli de çırpıyor. birşey demiyorum diye görmüyorum sanıyor herhalde.. bugün 10 gibi kahvaltı tabaklarını koyuyorum balkona masaya çırpmaya başladı. hemen elimdekileri aldım kaçtım. sonra bir daha ...

artık benim buraya geldi.. aşağıda yemek yiyoruz,balkona da mı çıkamıyoruz sizin yüzünden. hergün hergün halı kilim çırpılır mı, süpürge tutsana, ne kadar cimrisiniz, halı çırparken birgün belinizi de kıracaksınız,mikropları daha çok yayıyorsunuz etrafa..çırpmadan duramıyorsan giriş katında otur..

çok kızmış olabilirim ama ileriye gittiğimi sanmıyorum..

hani ev hali şöyle birşeyi silkelersin anlarım. ama hergün halı kilim çırpılırmaz ki.. eminim aşağıda kızı -gelini olsa çırpmaz..

Son düzenleme:
Canım amin, inşallah. Çok sağolasın. Senin de bayramın mübarek olsun. Nasılsın?

Sağol ileryacım tşk ederim iyiyim,çok şükür haylaz oğlumun peşine koşturup duruyorum toparlandım şükür rabbime sizlerin miniklerin doğmasını bekliyorum,artık heyecanla😊

Hicc uğraşmaya gerek yok direk polis valla. Ayiptir ya ne bu hırsızlık yuzsuzluk. Haklisin sinirlenmekte bole seye hic gelemem.

Haklısın canım. Biz kötü komşu yüzünden ev sattık. Satarken de alıcıyı uyardık komşular konusunda. "Biz doğuluyuz, hallederiz hepsini." dedi adam ama o da boşaltmış evi. İnsanlarla bir arada yaşamak gerçekten yoruyor insanı. Bizim de eski üst komşumuzun 3 tane köpeği vardı. Köpeklerin yataklarını devamlı aşağıya silkeliyorlardı. Heryer köpek kılı, tiksiniyordum. Üstelik de bu insanlar İngiliz. Balkondan aşağı kafamıza kafamıza sosis yağdırıyorlardı, tüm kediler dibimizde. Ben de hayvan severim, köpeğim de var. Ama herşeyin de bir adabı var. İngiltere'de sıkıysa yapsın bunları. Sinir oluyorum şu yabancıların memleketimizde böyle rahat tavırlarına.

oleyyy
bir üç gün daha geçti.. yarın hayırlısıyla temmuzu da bitireceğiz... yarın temmuz a veda yazısı mı yazsam ne:))

merhaba kızlar, biz bayramdan döndük, annemleri de aldık geldik, o yüzden geçmişi pek okumaya fırsat bulamadm daha =/ bir sorum var hemen size de soraym dedim, bi arkadaşm araba koltuğunu bize verdi, onlarınkiler büyüdüğü için öyle boş boş duruyormş.. böylelikle bz de araba alırken ayrı 2 parçası olanlardan almamş oluruz dedik sevndk..sonra düşünürken aklıma takıldı, bu oto koltukları ana kucağı gibi de olduğu için bebişleri bi yerden bi yere taşırken de kolay oluodu sanki ama.. şimdi bu bzdeki oto koltuğu direkt oto koltuğu arabada durcak hep hani.. ana kucağı olmazsa çok sorun yaşar myz yani acaba ne dersnz?

canım uzerimde kot gömlek mavi eşarp vardi esimde kot gomlekliydi.yıkanabilir bezlere gelince kayinpederim bi doktordan duymuş hazir bezler kısır yapiyor flan diye.baska ne kullanilabilirki diye düşündüm bi çalıştığım icin pratik şeyler dikkatimi çekiyor. sonra bi.araştırdım baya kötü kimyasallarla bebekler temas ediyor.yıkanabilir bez kullananlarda cok memnun ee napalim ozamn stok yapalım maliyetine ilk adımda fazla oluyor ama genel kullanima göre cok ekonomik.

valla canım biraz kişilere bağlı bu galiba..

açıkçası ben çok önemli bir ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. çünkü bebekler durmuyor içinde.. yani iki hareketlendi mi gözünüz üzerinde de olsa korkuyorsunuz düşer diye..emniyet kemerleri oluyor ama yine de hareketliyse çocuklar özellikle erkek bebekler çok zor olur.. öncesinde de yani ilk 3 ay içinde falan da bir yerden bir yere ana kucağıyla taşımak daha zor.bebek arabalar daha çok kullandılar... büyük yeğenim 1aylık bile değildi annesi bebek arabasıyla çıkarmıştı.. küçüğü de o zamanlar parka bahçeye ellerinde taşıdılar.. yazın olduğu için. arabaya koydu orada vs.

ne yalan söyleyim ben evde ana kucağına koymaya korkuyorum. yani o yanımdayken iş yapıyım diye durumlara girmeyeceğim. yeğenlerime annesi yapıyordu öyle.. ama ben yapmam.. benim işim varsa başkaları bakar.. olmadı yatağında kalır..

yine de sen bilirsin.. bakalım başka arkadaşlar ne diyecek..

Son düzenleme:
oleyyy
bir üç gün daha geçti.. yarın hayırlısıyla temmuzu da bitireceğiz... yarın temmuz a veda yazısı mı yazsam ne:))

Agustos sicagini unutmamak lazim isilik doktukk vallaa

off bilemedm bakalm..başka fikri olan var mı kızlar?

Öff bir benzeri de bende var. Illallah ettim üst kat komşumdan. Pencere önü saksılarım vardı, çekirdek kabuğu, çiğnenmiş sakız vs toplamaktan nefret edip kaldırdım. Şimdi de balkona çamaşır asmaya korkuyorum. Ne zaman assam ya sigara külü ya yemek artığı. Yöneticiyle de konuştum apartmana yazı da yazdım, fayda etmedi. Yüz yüze gelsen dünyanın en kibar insanları, ama gel gör ki çok düşüncesizler

Canım benim araştırdığıma göre çok ufakken otomobilde ana kucağı olması şartmış. Hastaneden çıkartmıyorlarmış ana kucağı olmadan. Bizim bebek arabamız ve ana kucağımız hediye geldi. Kısmetse biraz daha büyüyünce oto koltuğu alacağız, o da mecburi zaten. Ama ben ana kucağını evde kullanmayacağım.Zaten çok ağır birşey, çocuk içindeyken taşıyamam. Sonuçta otomobil ve bebek arabası için ilk aylarda gerekli.

Agustos sicagini unutmamak lazim isilik doktukk vallaa

valla canım artık ne yapalım. ağustosun 15i yaz 15i kış derler.. ama mevsimlere de güven olmuyor değişti artık..

hayırlısını versin allah.

canım sonuç beklemekti,hastalıktı vs doğum hastanesinde epey bir zamanım geçti. yenidoğanları o kadar görüyor duyuyordum ki.. ağlamaları götürmeleri,ailelerin heyecanı paniklikleri vs..

neyse sanırım ev yakınlığına bağlı bazıları battaniyede götürüyordu. bazıları bu el bebek taşıma çantaları varya onlarla götürüyorlardı. ana kucağı olanlarda vardı..

ben çıkışı neyle yapacağım karar vermedim henüz.. hayırlısıyla bir o günlere yaklaşalım.

Son düzenleme:

Eger ana kucagiysa hem evde hem arabada kullanabilirsiniz.onlar dogumdan itibaren 1 yila kadar kullaniliyor hatta ben cybex aldim 1.5 yas diyorlar ici genis oldugu icin.bide aparat aldim bebek arabasina uygun yani ilk zamanlar bebek arabadinin puseti yerine ana kucagini takicaz.arabada da onu kullanicaz.bir de bwbekler 6 aydan donra oturmaya baslayinca kullanabildikleri oto koltuklari var.sizinki hangisinden anlamadim ama o da modeline gore 2.3.4 yasa kadar kullaniliyor.ben benim aldigimi ekliyim fikir olsun..umarim yardimci olabilmisimdir.

Eklentiler

• $1406755375397.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 67

Aynı dert bendede var canım tek değilsin
Benim ust katımda iki gelin var kv ve kp var hepsi aynı evde yaşıyor haa bide çocuklar var evde uc yatak odası var ve bir oturma odası vsr ayrica unutmamak gerek bunların hepsi bir banyo kullanıyor inanki her camimim önünden sigara külleri ni silmek ten aksama kadar balkon silmekten biktim ksc defada söyledim ama hanzolar iste gorgusuzler anlamiyorlarki zirt pirt silkelemeleride var tabi onların yuzunden balkonumu kapattırcam

Of of of of. Yanmissin sen ya :) ayyyy hic sevmiyorum ya ole seyi. Bende hali silkerim ama ole surekli degil. Onuda inan halilarimiz tuylu halilardan onlardanda illallah etmis durumdayim tuylu hali olmasa silkelemem icinde ekmek kirintilaei falan olabiliyor bazen mecburen silkeliyorum napiyim. Ama bizim balkonlarimiz camli ararım alt komsumu camini kapatır oyle silkerim acikken hic silkelemedim yani. Birde aofra bezi falan silkeliyorlar hep biz kullanmadigimiz için ole bisey yapmiyoruz kullanirkende lavobonun icine yapardi annem. Komsuluk iliskileri onemli derler ya kotu komsu insani ev sahibi bile yapar diye.

Herkese günaydın arkadaşlar,

Bayramda yazlıktaydım,hem internetin olmaması, hem de telefonla uğraşınca eşimin kızması :) sonucunda foruma uğrayamadım.Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

Bir daha ki bayrama büyük olasılıkla bebişler evlerinde olacak hayırlısıyla

Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?

Eklentiler

• $bbk odasý 2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…