Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583
Herkese günaydın arkadaşlar,
Bayramda yazlıktaydım,hem internetin olmaması, hem de telefonla uğraşınca eşimin kızması :) sonucunda foruma uğrayamadım.Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
Bir daha ki bayrama büyük olasılıkla bebişler evlerinde olacak hayırlısıyla
Herkese günyadın,
İş başı yaptık yine geldik kürkçü dükkanımıza:) Herkesin geçmiş bayramı bir kere daha kutlu olsun inşallah güzel geçmiştir.
Ben üsttekini beğendim belki yatak falan koydukları için daha hoşta gelmiş olabilir ama üstteki daha güzel sanki güle güle kullansın bebeğin..
Bende bayramdan önce doktorun dedikleriyle kafamı doldurup durdum bakalım haftasonu başka doktora gidicem o ne diyecek bebeğime..İki beyincik arası boşluk bunu duyan olmadı sanırım
Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583
en alttaki takım çok iyi ablam kullanıyor çok kullanışlı ve bebeğin uzun süre kullanabilecek :)))
Çok teşekkür ederim. Çoğunluk yarı açık dolaptan ziyade kapalı dolaplı takımı beğendi sanırım. En alttaki takımı yanlışlıkla ekledim canım,dolabı 2 kapılı olarak almayı düşünüyorum. İyice kararsız kaldım :)
Eger ana kucagiysa hem evde hem arabada kullanabilirsiniz.onlar dogumdan itibaren 1 yila kadar kullaniliyor hatta ben cybex aldim 1.5 yas diyorlar ici genis oldugu icin.bide aparat aldim bebek arabasina uygun yani ilk zamanlar bebek arabadinin puseti yerine ana kucagini takicaz.arabada da onu kullanicaz.bir de bwbekler 6 aydan donra oturmaya baslayinca kullanabildikleri oto koltuklari var.sizinki hangisinden anlamadim ama o da modeline gore 2.3.4 yasa kadar kullaniliyor.ben benim aldigimi ekliyim fikir olsun..umarim yardimci olabilmisimdir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın. Ne yazık ki yeni bir hafta daha başladı eşim yine gitti işe bizde annemle evden çalısmaya devam edeceğiz artık. Bu bayramda biz kızımla cok deli kilo aldık 2 kilo alarak 60 kilo olduk toplamda 13 kilo almış bulunmaktayız. Bayram oluğu için rejim falan kalmadı tabi baklavalar ekmekler oooo havada uçuştu cok yürüyüşde yapamayınca hayli ile cok kilo aldık. Siz nasılsınız bakalım nasıl gecti Bayram?
Bizimkide cybex. Kesin zaten lazım anakucağı. Yazık bir sey oldu mu battaniye mi koruyacak yavrumu. Ben kızımı başlarım arka koltuğa kemerini talarım rahat rahat giderim hastanemiz bize 5 dakika yürüme 15 dakika. Ama yok kızımı 2 dakika dahi olsa riske atamam. Bence arabası olan herkesin bunütünü alması şart
damlacım bende alıcam anakucagı seninkisinin fotograıfnı yüklermisin??bide fiyatı ne kadardı ?? yarın doktora gidicem tartıya cıkınca şok olmam inşallah bayramda tatlıyı abarttım baya :))dakika bir, gol bir sana bunu yazarken bi arkadasım geldi ve kilo almıssın baya dedi ağlıcam valla((
evet kesinlikle haklısın..
ama dewy arkadaşımız ana kucağı - oto bebek koltuğu olandan alacakmış. sanırım bir yakını biz de var demiş vermiş.. ama sonradan farketmiş ki sadece oto koltuğu olarak kullanılıyormuş.. yani evde veya araba dışında taşıma esnasında kullanılmıyormuş. dolasıyla ayrıca ana kucağına ihtiyaç oluyor mu alıyım mı tarzında bir sorusu var.
Eki Görüntüle 1204620 cybex aton basic modeli bu canım alla nette en ucuz 249a vardı bizde hemen aldık gittigidiyordan. Bizim yatağım hemen yanında tartı var gece yatarken sabah kalktığımda direk tartılıyorum ama bugun 60 ı görünce sok oldum cunku dün 59.2 ydim su falan topladı heralde vücudum. 1 günde 1 kilo almış olabilir miyim ya? Suyu güzel güzel haberlerle gel inşallah yarın
Ben kapalı olanı daha cok beğendim. Cibinlik olayından mıdır eşit bilmiyorum ama bana kapalı olan daha güzel geldi canım valla sen hangisini istiyorsan onu al sağlıkla büyüsün yavrucuğun içinde
Canım ben kimseye birsey demedim ki sadece gerekten şart dedim. Gecen bir video izledim annenin kucağında onde oturuyor bebek ve baba sadece 40 km hızla ilerliyor bebek fırlıyor falan aynı anne arkada oturuyor baba yine aynı hızla gidiyor bebeği yine tutamıyorlar cok etkilendim o videodan o yüzden 2 dakika bile olsa ana kucağı şart diye düşünüyorum. Onun ışında bizimde bebek arabamız var yada pusetimix ama bak bunu erken almışız diye düşünüyorum ilk aylar için sadece ana kucağı yeterliymiş. Ya yalnıs anlaşıldım bn sanırım özür dilerim ben sadece fikrini belirtmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?