• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Annemde oyle söylüyor kadın hastaneye yeni başladı ya hani ben biliyorum bak ben yapıyorum edasında olmaya çalışıyor ki onun hastası olayım. Belki de doğum dan ekstra ücret alıyordur beni kapmaya çalıştı gibi. Bide doğum tarihi verdi. Kendi doktorumun söylediği tarihten daha oncesine 10 Eylül'de alırız dedi. Bende hayır 15 iyidir dedim 10 cok erken dedim. Birsey demedi. Bana muhalebi ye bol bol, dondurma ye en az 3 öğün meyve ye dedi. Şaka gibi kendi doktorumla alakası yok valla.

anlaşıldı şimdi sebebi canım, sen hiç üzme kendini boşver. ay manyak mı bu ya ne muhallebisi ne dondurması töbe töbe.. doktor değil de sanki sahte doktor. Sen yarın bir git bakalım canım da hayırlısıyla.. Yani anlamıyorum kendi egoları için hamile bir insanı neden bu duruma sokarlar.

Canım endişelenme anlattığın durumları ayrı ayrı herbirimiz yaşıyoruz..Sıcaklardan dolayı eller de ayaklar da şişiyor. Ayakları kalp seviyesinden yukarıda tutup iyice dinlen bol bol su iç iyi geliyor..Gün geçtikçe hareketleri daha netleşecek güçleniyor bebeklerimiz korkucak birşey yok rahat ol :) Sürekli sıcağım terliyorum hep neyseki bebek gibi kokuyorum :D Şimdi yine duşa giricem.
Şuan seninle aynı durumdayım uzanıyorum halsiz bir halde.. Benzer durumları yaşıyoruz için rahat olsun...

Ben de bebek gibi kokuyormuşum eşim diyor da ben inanmıyordum ama geçen gece terden sırılsıklam olunca ben de duydum kokuyu ama ne biliyim inanmadım gene demek böyle bir şey varmış ne kadar garip ya ama güzel:) bugün biraz daha iyi gibiyim evde dinleniyorum ama gündüzleti uyku ihtiyacı başlıyor sanki ilk 3 aydaki gibi. Şu sıcaklarda bir bitse artık süper olucak. Benzer şeyler yaşadığınızı duyunca çok rahatlıyorum ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiki erken saate almışsın. O kadın doktor değil kasapmış, sen takma onu kafaya canım. Yarın tamamen tersi şeyler öğrenip geleceksin hayırlısıyla. İlk defa duyuyorum duman gören doktoru da. Zaten hiçbir şeyini de söylememiş, benim devletteki doktorlar gibi. Parasıyla böyle rezil oluyor insan. Yarın ola hayrola canım :)

Evet canım yarın ola hayrola. Ben şimdi unutuyorum herseyi. Ay iyiki var valla burası insan kafayı yer yoksa. Ben yiyordum gercekten doktordan bi çıktım başladım ağlamaya eşim dedi saçmalama ya doktor saçmaladı işte şimdi eve bırakayım seni sen yarın için baska hastaneden randevu al hemen gidip bakalım. Kendi doktorumuza da randevu al yer kalmaz sonra dedi. Ben en iyisi kitaplarımı okuyayım da kendime geleyim. Bu arada gercekten zam gelmiş. Arkadasım doğumdan sonra bi ödemiş ücreti 1500 tl dolandırıldım demiş eşime :)) hemde normal doğum ücreti 1500 ciddi cok geldi bana.

sorma o uyanık teyzeleri..
ben otobüste şoförün arkasındaki koltuktayım.hemen arkası olunca da bir çıkıntı vardı. teyzenin biri geldi. sen o tarafa geç de ben oraya geçiyim dedi.. ben teyze orası güneş nasıl geçiyim dedim. oraya sığmam ki diyor çıkıntı var diyor. minyon bir teyzeydi üstelik. ben de hamileyim biz nasıl sığalım dedim. daha bekliyor başımda.. sonra gitti..

dedim el insaf bu kadar da olmaz ki...

İyi demişsin sen de. Ne gıcıklar ya komikler de :)))

ay nerde acaba o sokak bulabilir miyim ki sorsam bilirler mi? Heyecanlandım bak :)

Benim bebeğim kız canım evet. O yüzden kokoş şeyler alabilirim ben :34: doğru boş taç da almak lazım. Sen şanslısın canım çok becerikli arkadaşların var maşallah :16:

eminönünde cupcake standı çikolata vb. bulabileceğin yeri tarif edecektim canım. peynircilerin oradan içeri giriyorsun, kurukahveci mehmet efendiyi görünce sağa dönüyorsun, o yol boylu boyunca bardak tabak cupcake çikolata falan ;)

anlaşıldı şimdi sebebi canım, sen hiç üzme kendini boşver. ay manyak mı bu ya ne muhallebisi ne dondurması töbe töbe.. doktor değil de sanki sahte doktor. Sen yarın bir git bakalım canım da hayırlısıyla.. Yani anlamıyorum kendi egoları için hamile bir insanı neden bu duruma sokarlar.

Evet silkeleniyorum ve kendime geliyorum cok cok cok teşekkür ediyorumm hersey için bugun benden kazandığı 2 lira bile de varsa da helal etmiyorum o kadına. Yazık valla bunun eline düşenlere.

eminönünde cupcake standı çikolata vb. bulabileceğin yeri tarif edecektim canım. peynircilerin oradan içeri giriyorsun, kurukahveci mehmet efendiyi görünce sağa dönüyorsun, o yol boylu boyunca bardak tabak cupcake çikolata falan ;)

çok teşekkür ederim canım ilgine :16: inşallah ben de aradıklarımı bulabilirim, sağolasın :54:

Evet canım yarın ola hayrola. Ben şimdi unutuyorum herseyi. Ay iyiki var valla burası insan kafayı yer yoksa. Ben yiyordum gercekten doktordan bi çıktım başladım ağlamaya eşim dedi saçmalama ya doktor saçmaladı işte şimdi eve bırakayım seni sen yarın için baska hastaneden randevu al hemen gidip bakalım. Kendi doktorumuza da randevu al yer kalmaz sonra dedi. Ben en iyisi kitaplarımı okuyayım da kendime geleyim. Bu arada gercekten zam gelmiş. Arkadasım doğumdan sonra bi ödemiş ücreti 1500 tl dolandırıldım demiş eşime :)) hemde normal doğum ücreti 1500 ciddi cok geldi bana.

Sen unut bugünü, yarına bak canım. Yarın güzel şeyler duyacaksın çünkü önceki gibi :))
Biz eşimle bi muhasebeye çıkalım cuma günü. Bakalım öyle bir şey varsa pendik bölge hastanesine gidicem. O kadar çok vermeye ne gerek var hastaneye. Halamın kızı 700e sezeryan oldu. Normal doğum da 700 orada. Eğer keyfi sezeryan olursa anca 1500 falan alıyorlarmış işte. Bu kadar zam da fazla. Şu cuma bir an önce gelsin :)

Son düzenleme:
Evet silkeleniyorum ve kendime geliyorum cok cok cok teşekkür ediyorumm hersey için bugun benden kazandığı 2 lira bile de varsa da helal etmiyorum o kadına. Yazık valla bunun eline düşenlere.

evet harikasın :46: bu arada geçen gün yazdığın kitabın adını yeniden yazar mısın canım :26: ben de alacağım da

Eskiden içiyordum. Ama yine oyle hergün bir paket değil nefes darlığım oldugu için 3-4 günde bir paket falan ancak içebiliyordum. Hayır eşimde bıraktı sigarayı zarar gelmesin diye, yanımda zaten kimse içmiyor bende anlamadım sigara ne alaka. İnşallah yafın güzel haberlerle geleceğim buraya

canım gerçekten çok sinir bozucu bi durum yaşamışsın.. ama dr un bir lafı bile elle tutulur gibi değil.. ne demek dr sırrı :/ gerizekalı doğrudüzgün bilgi vermek zorunda, ölçümü de eksik yapmış zaten.. sen bence onun dediklerini hiç dikkate alma. zati yeni randevularını almışsın.. inşallah yarınki muayeneden güzel sonuçlar alırsın.. boşuna stres yapıp kendini ve bebeğini üzme..

evet canım çok şükür düzeldi :16: düzelmeseydi zaten bebek yapmam yasaktı :( düzelir düzelmez hemen giriştik :1:

Biz de düzelmeden bebiş çalışmalarına girişmedik :))
Geçen yaptırdığım tahlil sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür. Artık bi de eylül başında sağlık ocağında yaptırıcam sonra bitiyor :))

Biz de düzelmeden bebiş çalışmalarına girişmedik :))
Geçen yaptırdığım tahlil sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür. Artık bi de eylül başında sağlık ocağında yaptırıcam sonra bitiyor :))

ben de yarın kan vericem canım, ama son günlerde çok çarpıntım var sanırım ilaç fazla geliyor :( bakalım ne çıkacak sonuç. Evet doğuma kadar bir kez daha yaptıracağız :16: ama emzirme döneminde de sık sık takip gerekebilir :53:

ben de yarın kan vericem canım, ama son günlerde çok çarpıntım var sanırım ilaç fazla geliyor :( bakalım ne çıkacak sonuç. Evet doğuma kadar bir kez daha yaptıracağız :16: ama emzirme döneminde de sık sık takip gerekebilir :53:

O zaman sen kan verdikten sonra sonucunu endokrine göster. Kalp çarpıntından da bahset.
Emzirme dönemi için aile hekimine sordum sütüme geçecek mi bu ilaç diye. Geçer ama bebeğe zarar vermez. O ilaç sana anca yetiyor zaten dedi.

Ben de ekimde anne olucam inşallah 28 hafta 5 gün oldu bugün ama hala bi doktorum yok sefakoydeki Rumeli hastanesinden memnun kalmadim yeni bosna nisa hastanesi için çok iyi diyorlar ama hangi doktora gitsem bilmiyorum inşallah Onbesine randevu alicam bi fikriniz varmi

O zaman sen kan verdikten sonra sonucunu endokrine göster. Kalp çarpıntından da bahset.
Emzirme dönemi için aile hekimine sordum sütüme geçecek mi bu ilaç diye. Geçer ama bebeğe zarar vermez. O ilaç sana anca yetiyor zaten dedi.

aynen canım zaten uzman olduk artık sonuçlar konusunda :) kesin düştü yine değerim benim hiperde şuanda. Çünkü en son 0,38di. Yok canım bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta tiroid hastası bir sürü anne var. Ama bizim de kontrol altında olmamız gerekebilir

aynen canım zaten uzman olduk artık sonuçlar konusunda :) kesin düştü yine değerim benim hiperde şuanda. Çünkü en son 0,38di. Yok canım bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta tiroid hastası bir sürü anne var. Ama bizim de kontrol altında olmamız gerekebilir

Emzirirken de ara ara baktırırız artık napalım. 3 aydan 3 aya yeter herhalde. Sorarız doktorumuza :)

merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..:1: 25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.:ssz: sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.

Eki Görüntüle 1209288

oy oy oyyy kırkbinnn kere maşalaaaaaah :) :nazar:

Back
X