- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ev alırsınız canım.Eşinin senden habersiz birikiminizi alması hoş olmamış.. Ben evliliklerde senin benim muhabbetini sevmem...Herşey ikinizin oluyor bence evlenince ama kullanımına da ikinizin karar vermesi gerekiyor. Benim evlilikte öyle ve bu konuda hiçbir prob. yaşamıyoruz. Eşim maaşını alır bana verir. Bende gerekli ödemeleri düzenler eşime söylerim. bu ay bu kadar kenarda bu kadar kullanabileceğimiz var bu kadar ödedik diye muhabbeti ay başında ve sonuna doğru yapılır. Para ilişkileri yıpratabilir. Sizde de bu olmuş...huzurunuz olsun siz iyi geçinin gerisi gelir evde olur herşeyde inş. O kadar başına kakma bence olan olmuş.Pişman da olmuş. Yaptıkları sonrası pişman değil pişkin olan ne kadar erkek var biliyor musun
Onu suçlamaktan ziyade bu durumun seni yıpratışı ve üzüşünü dile getirebilirsin bu onda daha etkili olur bence...
Kendini suçla bu onda tam tersi etki yaratacaktır :))
Ayrıca evliliklerde boşanma kelimesi şaka dahi olsa bence dile getirilmemeli annemle babam onca kavga ederlerdi asla böyle birşey duymadım. Kendi evliliğimde de bunu örnek alıyorum. Söylediğim tespitler ne kadar işe yarar bilemem ama mutlu bir yuvaya sahibim Allah a şükür...Bunun nedeni eşimin süper oluşu falan değil. Süperde değil zaten :) Onu tanıyorum ve ona eşim gibi davranıyorum. Bazılarımız bunu karıştırıyor. Göt etmeler üstünlük savaşları. Hata yaptıklarında her fırsatta dile getirmeler..Bu şekilde olunca ilşki yıpranıyor saygı azalıyor sevgi bile...
3 günlük dünya eşin yapmış bir hata para bulunur ama huzur bulunmaz.. Bence daha fazla bu konuda üstüne gitme...Söyle söyleyeceğini rahatla tekrar tekrar gündeme getirip huzurun bozulmasın...Çünkü bu hiçbir işe yaramaz ancak canınızı sıkmaya devam eder...
Birşeyi çok istersen olur elbet Allah yardımcı olacaktır inan umudunu kesme...Bizim kenarda sadece 25 bin vardı ve ev sahibi olduk ben çok istemiştimoldu. İste senin de olacak emin ol:))
Canım Kemeraltı'nda bulursun öyle incik cincik şeyleri, Kızlarağası Hanı var ya onun arka taraflarındaki sokaklarda falan. Aziz bebeyi ben yazmıştım ilk burada ama açıkçası ben de İdilbaby organik ürünlerinden .
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
Kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldınız çok merak ediyorum paylasirmisiniz.
cnm ben 30+3um. boyumda 1 .69.yanı boyuma gore kg gayet ıyı.ne zayıf nede şişman katogarısıne gırıorum
2,5 kg aldm.sanırım normal oldgm ıcın almadm zayıf olsam cok alırdım heralde..62yle hamıle kaldm suan 64,5um
haklısın aslında cnm .basına kakmıorum hanı soyle ettın böyle ettın seklınde dglde ne kadar uzuldugumu soyluorum.evlılıkte tabıkı senın bnm muhabbetı olmaz ancak soyle bır durum varkı o parayı ben kızken evlenmeden once afedersınız calısan arkadaşlarımdan ama resmen kopek gbı çalışarak bırıktırdım.ve araba alınsın dıye verdım alındı.arabayı sattırdm ama bır baktım para gelmedı bana.e esıne guvenmıcende kıme güvencen Allah askına.bence boşanma kelımesı dıle getırılmelı.adam senı kaybetcegını anlamalı.yanı hep onunsun ıstegdımı yaparım gözüyle bakmamalı.netıcede bır ınsan bosancagnı dıle getırıorsa sınırları zaten asılmıs demektır.bnde ışe yaradı.ben baktm degıscegı yok benı kaybetme kelımesı ne kadar ıse yaradı bır bılsen.o günden sonra bambaşka bırı oldu bu konularda.herseyını bana danışır bana sorarak yapar oldu.o yüzden bazen korkutmak işe yarıor.ben her hata yaptgnda tabıkı dıle getrmıorum her fırsatta.zaten bunu yapsam hala evlı kalamazdıkkı.soyledgm tek sey o bırıkım gtmeseydı smdı ev alırdık ,oda benle gurur duycaksın herseyı duzeltıcem dedı.yanı anlıcagn kızsamda kudursamda ıcımde yasıorum .bu huyunu duzzeltmesı ıcın kazık yemesı lazımmış.ıns artık hersey duzgun gıder.bu arada cok merak ettım 25le nasl ev sahıbı oldun.sıırrını banada ogrette bende olayım![]()
İnşallah teyzesiMaşallah canım boyuna posuna büyümüş Erdemimiz :))
Pazartesi gittiğinde 2 kiloyu geçmiş olur :))
Harikasin cok özendim sana valla massallah ben 28 hafta 5 günlugum ama 16 kilo aldim o yüzden merak ediyorum ne kadar kilo aldiginizi artık kacla boter bilmiyorum boyumda 173 kilom su an 81(
eşim işten gelince park yatağını açtık baktık.. işten geldi yemek bile yemeden onu kurduk..bakalım diye.. heveslenmesine sevindim.:)
ama daha erken değil mi? siz kurdunuz mu? katlayıp kaldırsak mı geri..
Sen detayları anlatınca seni daha iyi anladım. Sanırım senin eşinin de anladığı dil bu :) işe yaramış sonuçta...Eşine güvenebilmeli insan bu güveni sarsmış ama sonrasında anlamış neyseki... Umarım tekrarlanmaz.. Şimdi bebeğiniz de oluyor bence hareket etmeden önce bir kez daha düşünür.
Eşin senin çabana tepki veriyor. anlayabiliyor. Daha önceden yazdıklarını birazda ablamın evliliğiyle bağdaşlaştırmış olabilirim..
Ama şimdi anladım çok daha başarılı bir evlilik bence sevindim :)
Ev alma konusu ise tamamen bebeğimizin bereketi bence...
Güzel bir yerde büyük evde kiradaydık. Aynen senin gibi soğuğundan bezmiştim bende ısınmıyor ne kadar yaksamda ev kocaman temizliği ayrı dert yeri çok iyi, evde güzel kirada da anlaşınca tutuvermiştik işte...
Neyse ben sahibindene aradığım evin kriterlerini girmiştim. Uzun aylar oldu bir iki eve teklif verdik o evleri bize vermediler :)) Olmadı...
Artık kriterlere uygun evler bakılmaya değer bile değildi yerin altı çatı katı falan. Bizde vazgeçtik evden ses sistemi aldık kirada olduğumuz evi tadilat yaptık. Eşim alet takımı aldı matkap v.s. Bir dünya masraf anlayacağın yayıldık :)) Nisan ayı bana bi ev ilanı geldi girdiğim alarmdan...Tuzlanın en eski ve nezih sitesi direk sahil 3 katlı bina ben de orta kattayım gerçi bahçeyi de tercih ederdim bahçeleri o kata ait süper bir site hala...Eşime ilanı gönderdim hemen bakalım dedi. küçükken o siteye gidip yüzüyorlarmış.Burada hala yüzüyorlar da...
Satan kadın eski osmanlı kadınlarından zamanında çocuklarına almış çocukları bir kullanmış sonra göztepeye gitmişler..Kadında göztepede oturuyor acil ihtiyacı var. Ev fiyatlarından da bihaber sanırım biz ısrarlı istekli olduk evi görünce...İndirimde yaptı saolsun..Denizi bile görüyor zaten sahil dibindeyiz.Geçen hortum olmuştu ucuz kurtardık tam bizim evin orada...Mucize gibi birşey anlayacağın..Yerleri kapıları boya badanayı yaptırdık mutfak banyo ve pencereleri zaten yeni yapılmış. Resmen 0 ev gibi oldu. Şuan bu sitede evler dolarla satılıyor. Sessiz sakin ve yemyeşil biryer..tek sorun uzak ama zaten eşimi tuzladan dışarı çıkartamazdım büyüdüğü yer bende sevdim zaten...Ama şimdi yıkımla ilgili durumlar var..anlattığım gibi içimde hep bir tedirginlik var..Sitede oturanlar oldukça zengin zaten bir kısmı villa...biz daha yeni hayata atılmış gençleriz ancak ki evi aldık..ekstradan milyarlar dökecek birikimimiz yok. Hayırlısı olsun ne diyim. kumru yuva yaparsa bir eve ev sahibi olunurmuş dediler bizim kiradaki eve yuva yapmıştı bebeğini de büyütmüştü sanırım işe yaradıDarısı başına canım..
bebeğin gelişimi iyiyse.. tahlillerde iyi çıkıyorsa kiloya niye takılıyorlarsa..ya o doktora bnde uyuz oldum maalesef bole doktor larda var ıste.hepımızı uyuz edıorlar.başka doktora gec cnm doktorun gelene kadar
Hayırlı olsun yatağınız canım:) Ben bu ayın sonunda kurucum canım. Alez ve nevresimini falan da sericem:) tamamen hazır dursun istiyorum. Bi de şu süslü kırlentten alacak mısınız siz kızlar? Altın takıyor ya bazıları üstüne. Çok gerekli mi ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay cnm var ya resmen sok oldum.kadın 25emı sattı yada ustunu taksıte bagladınızhemen bnde o sıteye ılan verım kendımı kayıt ettırım Allah buyuk.kadın ev fıyatını bılıodur belkı ama bıkmıştır ne bılım kotu anıları vardır elden çıkarmak ıstemıstır falan.ya blmıom ınan anlattın ya cok sevındım sankı kendım ev almış gbı hıssettım.uzulme oyle yıkım ıslerı falan kolay dgl.canını skma bu konuda.ıns rabbım bızede nasıp eder cok dua edıorum.bızde umranıyede alcaz burada evler cok pahalı.esımın ısı de burda.ama oyle tuzla veya uzak yerlerdede senın gbı bulursakta hıc kaçırmayız.senın mucıze olmuş gerçekten.rabbım cok buyuk.bendemı kumru alıp zorla yavrulattırsam acaba
![]()
sadece kusmak yetmez , çişini felanda onun üzerine yaptırayım![]()
eşim işten gelince park yatağını açtık baktık.. işten geldi yemek bile yemeden onu kurduk..bakalım diye.. heveslenmesine sevindim.:)
ama daha erken değil mi? siz kurdunuz mu? katlayıp kaldırsak mı geri..