- Emoji Skoru
- 1.321
- Puanlar
- 148
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
Canim anlasilan bugun canini cok sıkmislar her doktoruz farkli oluyo yaklasimlari daha once duydugum var canim bu plasentanin yaslanmasi yani kireclenmesi olayini cok sukur ki senin haftan epey ilerledi daha erken baslasa belki tehlikeli olabilirdi sen bundan sonra daha sik git kontrollerine ayni ultrasonla haftada bir yapilan olcumlerde gelisimde etkilenme gorulurse bebisi riske atmamak icin bjraz erken alabilirler sen moralini bozma insallah etkilenmez 40 haftayi doldurur henamiz bi akrabada olmustu oyle oda son zamanlarini siki takip altinda gecirdi cok sukur sorun olmadi vaktinde geldi ya rusu ama tedbirli olmakta fayda var ki sen zaten cok bilincli bir anne adayisin maasallah yarin baska doktora git aklina takilanlari sor iyice guzel haberlerle gel insallah.bende pazartesi gunu yapilan doopler sonuclarini doktor sitesinden seval tasdemir var daha once bilgilerine cok danistigim ona gonderdim preeklemsi yonunden takip edilmelisiniz yazmis yani diger adiyle gebelik zehirlenmesi tansiyonun yukselmesi idrarda protein kacagi asiri kilo alimi ve odemle kendini gosteren anne ve bebek icin cok tehlikeli bi durum oysa kendi doktorum cok rahat bi sekilde gonderdi beni bi sorun yok hersey yolunda artik doopler e gerek yok uc hafta sonra gel dedi hic tehlikelerden bahsetmedi tamda aksilik evdeki tansiyon aleti bozuldu garantisine yolladik olcemiyorum yarin bi saglik ocagina gidip baktirayim normalde hep dusuk tansiyonum ilk gebeligim dede cok problemler vardi ondada hergun tansiyon olcerdim o zamanda boyle risklerim vardi ama cok sukur hic yukselmemistj insallah bundada yukselmez gunler azaldikca risklerimiz de artiyo tedirginliklerimiz endiselerimiz Rabbim insallah hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip eder...