• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
dha vaktım var belı olmaz ,bı baktın karnım kocaman oldu ::) otobüse pek bınmıorum zaten cnm.en son bayramda mınubuse bındık mesafe kısaydı.hamıle oldgmdan dglde bayan oldgmdan genç çocuklar hemen kalkıp yer verdı saolsunlar.hatta bırı oğlum kalk bayan bındı dedı dusun.benm hareketlerımdede 1 haftadr kısıtlama var cnm.kuyruk sokumunun sag yanından baslıor sag bacağıma ınıp ayağıma kadar felaket agrı var.bu yüzden topallıorum hareket edemıorum ağrıdan.ve işin ılgınc yanı bu ağrıların koca göbekle veya hıc olmayan göbekle alakası yokmuş.agrılar kocaman karnımızdan kaynaklanmıormus.sırt ta olan sinir kasları son aylarda gerılmeye baslıormus.sinir sıkışması oluormus.ıste magnezyım verdı.ıctım sabaha baya rahatlamıstm ama ben cok hareketlı bır ınsanım.oturmayı sevmıorum.evdede cok bunalıorum sıcaktan yalnzlktan.bıraz kendımı yorunca eskı halıne donuverıor agrı hemen.krampları hıc yasamıcam sanıodum ama anlıcagnız benıde vurdu.bu sekılde hareketlerm bayağı kısıtlandı.sabırla ağrının gecmesını beklıorum.yrnda denıze gtmek ıstıorum o yüzden bugun hıc evden cıkmıcamkı ııce hafıflesın.bebek karnımda saklanarak buyuyor teyzesı:1: yerı rahat tabı.artık çıkınca ıncelıverım ınceldgm kadar ıyıdır de kopmayıverımde:1: :emir_bebek:

Yeni birşey daha öğrendim. Ben de karnım büyük diye böyle ağrılar hareketlerde ağırlaşmalar başladı sanıyordum..Bu sene hiçç denize gitmedim :25:
Geçen sene didime gitmiştik zaten oranın denizini de hiç sevmedim bana göre değilmiş zevk alamadım:43:
şimdi sen deniz dedin...bir daha ki yaza kadar giremem bu gidişle hep bir program oluyor...Eşim de mikrop kaparım diye endişeleniyor bende pek üstüne düşmüyorum birşey olur diye bende tedirginim...Bir de hergün dibimde deniz denize girenler şlap şlap :1:
Sen nereye gideceksin denize? Eşim istanbul da denizi kirli buluyor...

Kızlar merhabalar biz bu sabah kontrolümüze gittik geldik çok şükür herşey yolunda Duru'm 1300 gr 36 cm olmuş :) suyu gelişimi vs gayet güzel haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor. Şu geçen haftalarda bahsettiğim bi bakteri mevzusu vardı hatırlarsanız onun için tekrar tahlil verdim ptesi sonuçları çıkacak. Ve ben bu ay rekor kırarak 3,5 kilo almışım bir ayda :( toplamda 8 kilo almış oldum şuan doktorum fazla değil kilo ama artık dikkat etmelisin diye uyardı çokta yemiyorum ama bu ay bebeğe kilo aldırmaya çabalarken bende almışım :) Dönüşte de lohusalık için iç çamaşırı ve pijama takımı aldım bizden haberler böylee sizler nasılsınızz??

Gözün aydın olsun canım çok şükür iyi haberlerle geldin :)
Ben de 32. haftayı bitirdim ve toplamda 10 kilo aldım. Bana doktor kızsa da ben çok bulmuyorum. Can taşıyoruz herhalde. Aldırma sen doktorlar korkutuyor bizi.

Sağol tatlımm inşaAllah. evet teyzesi büyüyor minik kuşum :16: bende önce almııyorum diyordum doktorumda kilo aldırma taraftarıydı ama bugün uyarı verdi işte ama bende dediğin gibi çok takmıyorum veririz bebişlerimiz geldikten sonra :34:

aynen canım ben de başlarda çok almamıştım sonra birden aldım :53: daha 2 ay var artık kaç kilo olurum bilemiyorum :49: neyse ki aldığım kiloyu çok belli etmiyorum da ordan kurtarıyorum :) hayırlısıyla bir gelsinler de inşallah dobiş anne olmaya razıyım :25:

Canımmmm çok teşekkür ederiz :16: benzetirler bizi evet :) siz de öyle maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize ne güzel bir gelin olmuşsun :nazar:

Gerçekten çok benziyorsunuz :) Kızınız da size benzicek, güzelce bir prenses olacak :)))
Ben de teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim =) Su gibi geçiyor zaman, eskidik artık :)))

Gözün aydın olsun canım çok şükür iyi haberlerle geldin :)
Ben de 32. haftayı bitirdim ve toplamda 10 kilo aldım. Bana doktor kızsa da ben çok bulmuyorum. Can taşıyoruz herhalde. Aldırma sen doktorlar korkutuyor bizi.
sağol canımm bu ay aldığım kilo birden fazla olsada banada normal geliyor ya 12-15 kilo arası bitirsem hamileliği ohh ne ala :)
aynen canım ben de başlarda çok almamıştım sonra birden aldım :53: daha 2 ay var artık kaç kilo olurum bilemiyorum :49: neyse ki aldığım kiloyu çok belli etmiyorum da ordan kurtarıyorum :) hayırlısıyla bir gelsinler de inşallah dobiş anne olmaya razıyım :25:

sadece kiloda değil şişliklerimizde oluyor yemeyi abartmadıktan sonra içimiz rahat herşey melekleriniz için :16:

Gerçekten çok benziyorsunuz :) Kızınız da size benzicek, güzelce bir prenses olacak :)))
Ben de teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim =) Su gibi geçiyor zaman, eskidik artık :)))

aminnn inşallah canım :) valla ne yalan söyliyim bize benzesin başkasına benzemesin :1: yok be ya siz eskidiyseniz biz ölelim canım :))) maşallah ne güzel genç anne baba oluyorsunuz harika bişey bu. Oğlun da senin gibi güzel gözlü olur inşallah :34:

Yeni birşey daha öğrendim. Ben de karnım büyük diye böyle ağrılar hareketlerde ağırlaşmalar başladı sanıyordum..Bu sene hiçç denize gitmedim :25:
Geçen sene didime gitmiştik zaten oranın denizini de hiç sevmedim bana göre değilmiş zevk alamadım:43:
şimdi sen deniz dedin...bir daha ki yaza kadar giremem bu gidişle hep bir program oluyor...Eşim de mikrop kaparım diye endişeleniyor bende pek üstüne düşmüyorum birşey olur diye bende tedirginim...Bir de hergün dibimde deniz denize girenler şlap şlap :1:
Sen nereye gideceksin denize? Eşim istanbul da denizi kirli buluyor...

yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.

sağol canımm bu ay aldığım kilo birden fazla olsada banada normal geliyor ya 12-15 kilo arası bitirsem hamileliği ohh ne ala :)

sadece kiloda değil şişliklerimizde oluyor yemeyi abartmadıktan sonra içimiz rahat herşey melekleriniz için :16:

Canım bu haftadan sonrasına cok cok dikkat et. Ama bence bitirirsin. Tahmin ediyorum suanda 8 kilo isen bu hamilelik 12 kilo ile biter, inşallah :)) cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah annesi ve canına

canım senin bebeğine kaç kilo dedi doktor.Seninle aramızda birgün var bende pazartesi gitmiştim doktora 1460kg falandı ve doktor normal dedi..
Bende baktığımda bebek gelişimi diye internetten bu kilo normal görünüyor.

bizimki 1500 gr, belki boyuyla orantılamış olabilir sormak aklıma gelmedi boyu uzundu çünkü ama kaç cm dedi unuttum

Dozunu yükseltmiş senin ama olsun bebek doğduktan sonra yine düşer dozun inşallah.

büyük ihtimalle dozu düşürecek, o tarz bir şey demişti çünkü

Canım mesajının basını bulamadım ama okudum yazını. Bence de annenlerde gitmen en doğrusu git anneciğin baksın sana inşallah hemencecik toparlarsın ama bence sende baska bir doktora daha git bebeğinde bir problem yoksa bence kilo cokta problem değil. Tabi hepimiz 2,5-3 üzerimde olsun istiyoruz ama napalım Rabbim neylerse güzel eyler

doktorum çok tatlı başka doktorda rahat edemem, bu iki haftada biraz toparlarsam rahatlarım inşallah, hep bir şey olursa korkusuyla yaşadığım için belkide fazla panik yaptım, burda yazılanları okuyunca rahatladım çok şükür

arkadaşlar bir şey sorucam doğumu kolaylaştırmak için Fatma anamızın eli kullanılıyor suya koyulduğunu biliyorumda duası varmış bilen varmı acaba ...

İnşallah bekliyoruz oğluşumla arkadaşının güzel haberlerini;)
karçiçeğine Allah yardım etsin, çabucak büyüsün sabırsız bebeği inşallah;)

maşallah çok hareketlendiler minik kuşlar:nazar::nazar::nazar: alışverişlerini de bir tamamlasaydık hayırlısıyla:16:

inşallah :16::16: hazırlıklar hallolur yeterki saglıkla gelsinler küçük mucizeler :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ebru hanıma gidiyorum, senin doktorun kim? doktor sorun var demedi zaten kontrol altında tutalım dedi ama ben hemen paniğe bağladım, ilk haftalarda hep önden gidiyordu , bir kaç haftadır yavaşladı, annelik bu olsa gerek önden giderken mutlu, yavaşlayınca panik oluyor insan :) ben ayın 22sine randevu aldım,

Canim benim doktorum ayfer ozbek 8 yıllık doktorum iki dogumumu yapti simdi inşallah üçüncü olcak bende ayin 23 ünde gidicem ozaman 32 haftalik olcam sende yediklerine biraz daha dikkat et bol bol bebegine kilo yapıcak gıdalar tuket

ben bunu soylıcektım ama ne bılım bazı kızlar cekımser kalabılıor bu durumda.

Evet sonuçta internet ortamında tanışıyoruz ama olsun ya ben hiç birinizin izini kaybetmek istemiyorum. Iyi kotu 9 ay olacak neredeyse beraberliğimiz başlayalım acısıyla tatlısıyla burada olduk birbirimizin yanında olduk. Annemden kocamdan cok sizinle konuştum ben burada. O yüzden hepinizin yeri cok ayrı ve cok özel. Sizler benim doğum arkadaslarımsınız :))

Back
X