- 22 Kasım 2012
- 1.249
- 602
- 198
- 42
dha vaktım var belı olmaz ,bı baktın karnım kocaman oldu ::) otobüse pek bınmıorum zaten cnm.en son bayramda mınubuse bındık mesafe kısaydı.hamıle oldgmdan dglde bayan oldgmdan genç çocuklar hemen kalkıp yer verdı saolsunlar.hatta bırı oğlum kalk bayan bındı dedı dusun.benm hareketlerımdede 1 haftadr kısıtlama var cnm.kuyruk sokumunun sag yanından baslıor sag bacağıma ınıp ayağıma kadar felaket agrı var.bu yüzden topallıorum hareket edemıorum ağrıdan.ve işin ılgınc yanı bu ağrıların koca göbekle veya hıc olmayan göbekle alakası yokmuş.agrılar kocaman karnımızdan kaynaklanmıormus.sırt ta olan sinir kasları son aylarda gerılmeye baslıormus.sinir sıkışması oluormus.ıste magnezyım verdı.ıctım sabaha baya rahatlamıstm ama ben cok hareketlı bır ınsanım.oturmayı sevmıorum.evdede cok bunalıorum sıcaktan yalnzlktan.bıraz kendımı yorunca eskı halıne donuverıor agrı hemen.krampları hıc yasamıcam sanıodum ama anlıcagnız benıde vurdu.bu sekılde hareketlerm bayağı kısıtlandı.sabırla ağrının gecmesını beklıorum.yrnda denıze gtmek ıstıorum o yüzden bugun hıc evden cıkmıcamkı ııce hafıflesın.bebek karnımda saklanarak buyuyor teyzesıyerı rahat tabı.artık çıkınca ıncelıverım ınceldgm kadar ıyıdır de kopmayıverımde
![]()
![]()
Yeni birşey daha öğrendim. Ben de karnım büyük diye böyle ağrılar hareketlerde ağırlaşmalar başladı sanıyordum..Bu sene hiçç denize gitmedim

Geçen sene didime gitmiştik zaten oranın denizini de hiç sevmedim bana göre değilmiş zevk alamadım

şimdi sen deniz dedin...bir daha ki yaza kadar giremem bu gidişle hep bir program oluyor...Eşim de mikrop kaparım diye endişeleniyor bende pek üstüne düşmüyorum birşey olur diye bende tedirginim...Bir de hergün dibimde deniz denize girenler şlap şlap

Sen nereye gideceksin denize? Eşim istanbul da denizi kirli buluyor...