maşallah canım çok tatlı olmuşsun, benim de böyle karnım![]()
sagol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım çok tatlı olmuşsun, benim de böyle karnım![]()
Kızlar bankacılık çok zor gerçekten, simla kurtulmuş ama darısı sana entropi ciğim. Ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim, şubelere göre çok rahatız tabi ki. Şubelere çok baskı var üzülüyorum ben de..
ayyyy bak nasıl moral verdin bana canım benim ağzın bal yesin :) çok teşekkür ederim :) zaten bence insan hissettiği yaşta gerçekten de, ben ne zaman 32 oldum hiç anlamadım![]()
ştttt adminler duymasın face konuşmaları kk da yasakmış![]()
evet ya burdan pek kimse yok grupta eylüldekiler çoğunlukta sanki
Annesi yanında olanlar ne kadar şanslısınız, size çok imreniyorumözellikle hamilelik döneminde insan annesine çok ihtiyaç duyuyormuş bunu anladım
annem eylülde gelecek yanıma ama keşke hep burda olsaydı
![]()
Maşallah içimizde en kıdemli evli sizsiniz herhalde :)))
Napalım benzerse de babasına benzesin, başkasına benzemesin de :))
Ne güzel bak genç görünüyorsun demek ki :) İnşallah her daim genç gösteririz :)
Ben Ykb de genel müdürlükteydim. Koçla birleşmeden önce gerçekten iyiydi de sonrasında rahat bölüm bırakmadılar ne merkezde ne şubelerde... Memnunsanız güzel de değilseniz Allah kurtarsın. Benim bir tek memnun çalışan arkadaşım yok...
kızlar ikinizde çok küçük duruyorsunuz yaa damla zaten 17-18 gibi duruyor çok tatlısınız :)
Aynen öyle çok şanslılar...
Benim annem böyle giderse doğumumda bile yanımda olamıcakRizedeler babanem çok rahatsız yatağa düştü altını bezliyorlar o derece...
Çok özledim bende..
Aynen öyle çok şanslılar...
Benim annem böyle giderse doğumumda bile yanımda olamıcakRizedeler babanem çok rahatsız yatağa düştü altını bezliyorlar o derece...
Çok özledim bende..
kızlar ikinizde çok küçük duruyorsunuz yaa damla zaten 17-18 gibi duruyor çok tatlısınız :)
Eki Görüntüle 1212470
Bu da ben :) bi de kızım 31.haftadayız biz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kızım bayagı büyüdüşükürler olsun.. Allah olmayanlarada nasip etsin
Eki Görüntüle 1212433 Eki Görüntüle 1212434
aminnn canım çok teşekkürler hepimizinde inşaAllahcanımmm çok teşekkür ederiz :) o senin güzel görmenden kaynaklanıyor :) sen de öylesin maşallah, eşinle çok yakışmışsınız Allah daim etsin![]()
Eskiden cok severdimkücük durmayı ama şimdi hiç sevmiyorum insanlar once karnıma sonra suratıma bakıyorlar sanki evlenmeden yapmışımda sanki küçük yasta evlendirilmişim de oyle. Soruyorlar kac yaşındayım sen neden bukadar erken evlendin sanate diyemiyorum ya direk 24 yaşındayım ben diyorum sonra birazcık sok olduktan sonra he tamm ozaman diyor eleştiri memurlarım
Maşallah subanallah canım size :)
canım bölümünü bilemiyorum tabi ki YKB'yi de hiç bilmiyorum. Genel Müd. yoğun da olsa şubelerdeki çalışanlar daha çok zorlanıyor sanki bilemiyorum ama. Bankacılık yine de çok çok stresli tabi ki..
kızlar kızım bayagı büyüdüşükürler olsun.. Allah olmayanlarada nasip etsin
Eki Görüntüle 1212433 Eki Görüntüle 1212434
Arkadaşlar benim face üyeliğim yokSanki doğumlar olunca birbirimizi kaybedecekmişiz gibi konuşuyorsunuz !!! İlk doğumu yapan (ki muhtemelen bu Damla'cım olacak) zahmet olmazsa 2014 ekimde doğum yapmış anneler gibi bir başlık altında yine bizi toplayacak.Ve farklı sorunlarla yine birarada olacağız :) Hatta daha sık bile yazabiliriz çünkü 2 saatte bir süt için uyanacağız, belki gecenin bir yarısı uyku tutmayacak ve foruma geleceğiz :)
Doğumdan sonra kopmak yok yani, sadece yeni başlık altında toplanacağız :)