• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bankacılık çok zor gerçekten, simla kurtulmuş ama darısı sana entropi ciğim. Ben de bir bankanın genel müdürlüğündeyim, şubelere göre çok rahatız tabi ki. Şubelere çok baskı var üzülüyorum ben de..

Ben Ykb de genel müdürlükteydim. Koçla birleşmeden önce gerçekten iyiydi de sonrasında rahat bölüm bırakmadılar ne merkezde ne şubelerde... Memnunsanız güzel de değilseniz Allah kurtarsın. Benim bir tek memnun çalışan arkadaşım yok...

ayyyy bak nasıl moral verdin bana canım benim ağzın bal yesin :) çok teşekkür ederim :) zaten bence insan hissettiği yaşta gerçekten de, ben ne zaman 32 oldum hiç anlamadım :53:

kızlar ikinizde çok küçük duruyorsunuz yaa damla zaten 17-18 gibi duruyor çok tatlısınız :)

Annesi yanında olanlar ne kadar şanslısınız, size çok imreniyorum :14: özellikle hamilelik döneminde insan annesine çok ihtiyaç duyuyormuş bunu anladım :( annem eylülde gelecek yanıma ama keşke hep burda olsaydı :14:

Aynen öyle çok şanslılar...
Benim annem böyle giderse doğumumda bile yanımda olamıcak:43:Rizedeler babanem çok rahatsız yatağa düştü altını bezliyorlar o derece...
Çok özledim bende..

Maşallah içimizde en kıdemli evli sizsiniz herhalde :)))
Napalım benzerse de babasına benzesin, başkasına benzemesin de :))
Ne güzel bak genç görünüyorsun demek ki :) İnşallah her daim genç gösteririz :)

Valla canım genc anne olmanin avantajini yaşıyorum bende senin yaşındayken ilk cocugumu kucagima aldım sende benim yaşıma geldiğinde bunun farkina varicaksin

Ben Ykb de genel müdürlükteydim. Koçla birleşmeden önce gerçekten iyiydi de sonrasında rahat bölüm bırakmadılar ne merkezde ne şubelerde... Memnunsanız güzel de değilseniz Allah kurtarsın. Benim bir tek memnun çalışan arkadaşım yok...

canım bölümünü bilemiyorum tabi ki YKB'yi de hiç bilmiyorum. Genel Müd. yoğun da olsa şubelerdeki çalışanlar daha çok zorlanıyor sanki bilemiyorum ama. Bankacılık yine de çok çok stresli tabi ki..

Benim annem böyle giderse doğumumda bile yanımda olamıcak:43:Rizedeler babanem çok rahatsız yatağa düştü altını bezliyorlar o derece...
Çok özledim bende..

Canım ya bende annemle yakin oturuyorum yani aracla 15 dk.ama iki hafta sonra memlekete gidicek ve benim dogumumda burda olmicak neyapicam ben onsuz bilmiyorum simdiden kafama takmaya başladım cok zor olacak iki dogumumdada yanimdaydi bu sefer mecbur olamicak bu arada hastanız icin geçmiş olsun

Çok özledim bende..

aaa Rizeli misin canım? Çok severim Rize'yi :16: eşim askerliğini orda yaptı, çok gittim zamanında :)

geçmiş olsun canım ya çok zor ama gelir yine de belki? Yok mu bakabilecek kimse?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407419636.382073.webp
Bu da ben :) bi de kızım 31.haftadayız biz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ikinizde çok küçük duruyorsunuz yaa damla zaten 17-18 gibi duruyor çok tatlısınız :)

Eskiden cok severdimkücük durmayı ama şimdi hiç sevmiyorum insanlar once karnıma sonra suratıma bakıyorlar sanki evlenmeden yapmışımda sanki küçük yasta evlendirilmişim de oyle. Soruyorlar kac yaşındayım sen neden bukadar erken evlendin sanate diyemiyorum ya direk 24 yaşındayım ben diyorum sonra birazcık sok olduktan sonra he tamm ozaman diyor eleştiri memurlarım

canımmm çok teşekkür ederiz :) o senin güzel görmenden kaynaklanıyor :) sen de öylesin maşallah, eşinle çok yakışmışsınız Allah daim etsin :16:
aminnn canım çok teşekkürler hepimizinde inşaAllah :16:
Eskiden cok severdimkücük durmayı ama şimdi hiç sevmiyorum insanlar once karnıma sonra suratıma bakıyorlar sanki evlenmeden yapmışımda sanki küçük yasta evlendirilmişim de oyle. Soruyorlar kac yaşındayım sen neden bukadar erken evlendin sanate diyemiyorum ya direk 24 yaşındayım ben diyorum sonra birazcık sok olduktan sonra he tamm ozaman diyor eleştiri memurlarım

aman canım ya boşver millete bakma sen herkes her konuda söz sahibi olmayı pek seviyor hadi ki küçük yaşta çocuk yapmış olsan bile kime ne yani.. böyle çok tatlısın :16:

Arkadaşlar benim face üyeliğim yok :( Sanki doğumlar olunca birbirimizi kaybedecekmişiz gibi konuşuyorsunuz !!! İlk doğumu yapan (ki muhtemelen bu Damla'cım olacak) zahmet olmazsa 2014 ekimde doğum yapmış anneler gibi bir başlık altında yine bizi toplayacak.Ve farklı sorunlarla yine birarada olacağız :) Hatta daha sık bile yazabiliriz çünkü 2 saatte bir süt için uyanacağız, belki gecenin bir yarısı uyku tutmayacak ve foruma geleceğiz :)

Doğumdan sonra kopmak yok yani, sadece yeni başlık altında toplanacağız :)

canım bölümünü bilemiyorum tabi ki YKB'yi de hiç bilmiyorum. Genel Müd. yoğun da olsa şubelerdeki çalışanlar daha çok zorlanıyor sanki bilemiyorum ama. Bankacılık yine de çok çok stresli tabi ki..

Şubelerde de çalışan arkadaşlarım var. Haksız sayılmazsın onlarda ki baskı çok ayrı... İmkanlar işte sanki bulunmaz hint kumaşı ayrılmaya korkuyor çoğu arkadaşlarım. Ayrılanlar da daha kötü yerlerde değil halbukii..

Eşimle bankada tanıştık o yüzden kader diyorum :1:
O da askerden sonra bankaya dönmedi yazılımcı oldu iyiki dönmemiş...Bankacılıktaki stress hiçbir işte yok sanırım kabus gibi :))

Arkadaşlar benim face üyeliğim yok :( Sanki doğumlar olunca birbirimizi kaybedecekmişiz gibi konuşuyorsunuz !!! İlk doğumu yapan (ki muhtemelen bu Damla'cım olacak) zahmet olmazsa 2014 ekimde doğum yapmış anneler gibi bir başlık altında yine bizi toplayacak.Ve farklı sorunlarla yine birarada olacağız :) Hatta daha sık bile yazabiliriz çünkü 2 saatte bir süt için uyanacağız, belki gecenin bir yarısı uyku tutmayacak ve foruma geleceğiz :)

Doğumdan sonra kopmak yok yani, sadece yeni başlık altında toplanacağız :)

Ben de tam sana yazıyordum özelden ki gordüm yokmuş. İnşallah kaybolmamız canım ya okadar zaman geçirdik beraber

Back
X