- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Evet bir tane de emzirme atleti koymalıyım iyiki hatırlattın. Doleransa dan aldım ben sanırım oyle bir markaydı. Şampuan isterler mi acaba bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Yok ben belden aşağıyada tutamam, gerçi siz normal olacaksınız ama ben hastanede tuvalete bile zor giriyorum. 2 gece kocaman 2 gece nasıl geçecek hiç bilmiyırum. Bide şu Müslin bez dediğin nedir ben hiç almadım onlardan yada aldım da ben mi bilmiyırum acaba?canım benim listem de şöyle;
2-3 takım gecelik
sabahlık
diş fırçası
diş macunu
sabun
kağıt havlu
makyaj malzemesi
terlik
çorap
çamaşır (4 adet)
emzirme atleti (3 adet)
Göğüs pedi
ıslak mendil
Battaniye (biri penye)
Pamuk (baby&me)
Bebek bezi
Ped
Fırça
Şampuan
3 takım yenidoğan
Pişik kremi
Muslin bez
Havlu
Nevresim tk
Göğüs kalkanı
Göğüs koruyucu
Göğüs ucu kremi
Depend hasta çamaşırı
Nemlendirici
Dudak balmı
toka
Humana still-tee
Hastane çıkış kıyafeti
Fotoğraf Makinesi
Roll-on
Kirli çamaşır torbası
Sigorta kartı
Kimlik
İpad
Sarj aletleri
atıştırmalık
şampuanı ben kendim için değil kızım için koyucam canım, yıkarlarsa diye.. Ben de yapamam banyo hastanede, belki belden aşağıma bi su tutarım. Ama onun için de bi parmak arası terlik koymam lazım basamam yerlere öyle mümkün değil.. Emzirme sütyeni yerine atleti koyucam ben çok daha rahat oluyormuş canım. H&M'inkiler çok güzelmiş..
Canım boşuna işkence çekme git terlik giy. Ben parmak arası giyiyorum 3 aydır. Bi de sürekli ayaklarımı uzatıyorum sehpanın üstüne. Belki de o yüzden şişmedim.TERLİK HİÇ DENEMEDİM CANIM YA AYAĞIMDA TUTAMIORUM TERLİĞİ BEN ÖĞLEN ARASI GİDİP BAKSAM MI TERLİK BİLEMEDİM VALLA SANDALETLERİMDE KOPUCAK GİBİ OLUO ŞİŞİNCE BI YERDE BIRAKICAKTIM SANDALETLERİMİ :) BABET GİYİYORUM ONDA DA POĞAÇA GİBİ ŞİŞİO ÜSTÜNDEN PUF PUF OLUO :)
evet sigorta geçmiyor ama sigorta kartını alıp indirim yapıyor ve o şekilde 135 TL oluyor bana öyle yaptı sonrada sigorta için fatura verdi parayı almak için ama benim limitim az kaldı o yüzden cepten vericem kalan limitimi doğumda kullanıcam..Benimde 25 i pazartesi kontrolum var çok heyecanlı gün saymak:) inşallah sende memnun kalırsın doktordan.canım haftaya salı günü için randevu aldım, sigorta geçmiyormuş o yüzden 135 tl imiş ücreti. Hayırlısı bakalım
Ilerya 'ya
Canim benim iki cocukta hic yasina gore giymedi hep bir yas falan buyuk giyindiler.kaliplar çok fark ediyor bedenlere takilma cocugun gelişimine gore bakip giydirirsin
Kızlar günaydın. Kızım beni dün çok korkuttu. Hareketleri gün içinde azaldı da azaldı. Sabah hiç hareket etmiyordu artık. Babasıyla ikimiz konuşa konuşa dürte dürte hareketlendirdik. İçimden kaç kere sübhanallah çektim bilmiyorum. Dün bir elbisem vardı giydim, gören herkes çok beğendi. Acaba diyorum nazara mı geldik?
Günaydın kızlar,
siftahı yaptım, bugün devam edeceğim inşallah. yalnız sıcak çok zorluyor.
karnımda iyice büyüdü sanki :)
Eki Görüntüle 1216764 Eki Görüntüle 1216765
kızlar hepinize günaydın :)) .dün akşam bebeğim kaburgalarıma dayandı sanırım nefes alamadım eşimde çok korktu ,bende ne yalan söliyim tırstım birazsağlıklı,huzurlu bi gün geçiririz inşallah.
Günaydın canım şöyle bir durum var. Doktorum %90 Sezaryan dedi ama kesinlik kazanabilmesi için fıtık filmimi istiyor. Bende onu nereye kaldırdıysam bulamıyorum tekrar emar çektşrmekte istemiyorum. Aslına bakarsan her sekilde durumum sezaryanı gerektiriyor. Kansızlık desen hat safada, idrar yolları iltihabı var, panik atak var, fıtık var, plesanta yaşlanması var hemde ikinci seviyede ama işte doktoe yine de çatı diyor baska da birsey demiyor. Sanırım ben yaymayacağım oraya ne olursa olsun. 1 milyar fazla da verecek olsam yatmayacağım. Elle çatının kontrol edilmesi hiç etik gelmiyor bana.
Canım normal beklenen tarih 25 Eylül ama sezeryan olacağım için 15 gün once yani 38. HAftanın dolumunda alıyorlarmış. Buda 10 Eylül'e denk geliyor. Son gittiğim doktor emar sonucunu bulursan 10-11 Eylül gibi alırız demişti
Bekliyoruz yani anlayacağın heyecanla :)
Evet bu son hazırlık cok daha güzel. Bugun çantamızı hazırlayıp koymuş oluruz kapının yanına ve güzel bekleyişe geçeriz artık geçsin zaman alıyım kucağına kızımı :) tam 27 gün kaldı inşallah
Kızlar ya biraz önce yüzümde pire gördüm. Kaçtııı. Ayyyyyyyyyyyyy delircem ya nerden geldi bu. Gelirken ağaçlardan mı düştü anlamadım. Eve gidince sirkeli suyla yıkanıcam. Çok huylandım ya bildiğiniz gibi değil.
Canım belki olağan bir şeydir. Üzme kendini. İğne yapan arkadaşlar yazarlar şimdi.off kızlar ya dün göbeğimden iğne yaparken cok zorlanmstım,biraz önce gömleğime bi baktım kan olmuş birde beyaz.ay nasıl kanamış sinirim bozuldu ya ağladım bi güzelallahtan kimse görmedi
off kızlar ya dün göbeğimden iğne yaparken cok zorlanmstım,biraz önce gömleğime bi baktım kan olmuş birde beyaz.ay nasıl kanamış sinirim bozuldu ya ağladım bi güzelallahtan kimse görmedi
Canım boşuna işkence çekme git terlik giy. Ben parmak arası giyiyorum 3 aydır. Bi de sürekli ayaklarımı uzatıyorum sehpanın üstüne. Belki de o yüzden şişmedim.
Sağol canım, ne güzel tecrübelisin. Ben giydiririm, olmazsa çıkartır farklı beden giydiririm alışana kadar. Zaten ilk etapta yenidoğandan 6 aylığa kadar olanları ütüledim. Daha büyükler yıkanmış ama ütüsüz bekliyor dolapta. Elim alışır sanırım belli bir süre sonra bedenine.
Olabilir canım, Allah hepimizi, canlarımızı nazarlardan saklasın. Maşallah bizeeeee.
Çok cici annesi, hayırlı olsun aldıkların.
Geçmiş olsun canım, bana da olmuştu birkaç hafta önce. Ama geç saatte yemek yemiştim, ondan olmuştu. Çok korkmuştuk.
Damlacığım filmi çektirdiğin yerde kayıtlıdır belki arşivde filmin. Oradan gidip isteyebilirsin. Bir sor istersen.
Çok az kaldıııı, canııııım, maşallah size. Ay çok heyecanlı, hayırlısıyla gelsin Henamız. Bu arada çifte kavrulmuş lokumun gülümsetti beni, yerim sizi :)
Bizim okulda da var pire, okulların kaderi bu :) İnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar :)
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.
Tiksiniyorum huylanıyorum ben. Buradan üstüme çıkar da eve gelirse benimle, o zaman iyice çıldırırım artık.Bizim okulda da var pire, okulların kaderi bu :) İnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar :)
canım haftaya salı günü için randevu aldım, sigorta geçmiyormuş o yüzden 135 tl imiş ücreti. Hayırlısı bakalım
günaydın tatlım. Yavaş yavaş eski haline dönüyor canım artık çoklu alıntı da yapılıyor. Bence daha sık gir gözün alışsın
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.
bina ve daire ilaçlanacaksa sen ne yapacaksın canım.. evde duracak mısın yatacak mısın..Tiksiniyorum huylanıyorum ben. Buradan üstüme çıkar da eve gelirse benimle, o zaman iyice çıldırırım artık.
Bizim apartman sahibi bu pazar bütün daireleri ve binayı komple ilaçlama yaptıracak gerçi. Ben evimde böcek görsem taşınırım, çok psikopatım bu konuda :/
Çıkıp bi yere gidicez canım ilaçlandıktan sonra. Evde durulmaz zaten ev sahibi de benim hamile olduğumu bildiği için önceden haber verdi. Evden çıkarsınız o gün diye..bina ve daire ilaçlanacaksa sen ne yapacaksın canım.. evde duracak mısın yatacak mısın..
etkileniyoruz biz aman dikkat et kendine..ve bebeğine..
Bence deniz bi tarafa toplanmış ve totosunu havaya kaldırmış :)))))))))) Benimki de yapıyor öyle. Bazen de bi geriliyor, karnım iki taraflı açılıyor. O çok acıtıyor :))))))))geçmiş olsun canım. bazen benimde öyle içe dönük olmadı ama aşağıda hissedip geldi gibi tuvalete zor gidiyorum.
acaba Deniz bir tarafa mı kıvrıldı.. belki ondandır..
Bence deniz bi tarafa toplanmış ve totosunu havaya kaldırmış :)))))))))) Benimki de yapıyor öyle. Bazen de bi geriliyor, karnım iki taraflı açılıyor. O çok acıtıyor :))))))))
valla kızlar allahım sabır versin hepimize tabi özellikle gebelikle birlikte başka rahatsızlığı olanlara.benim bacağım innaılmaz acıo ve morarıyo o yüzden yapmıorum kolumdanda hiç denemedim.allahtan doğumdan sonra yapmıcaksın dedi doktorum yap deseydide yapmazdım heralde bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?