maşallah oğluna...
canım inşallah tahlillerde güzel çıkar..
ÇOK ÇOK SEVİNDİM CANIM. BENDE ÇOK ÖZLEDİM KIZIMI YARIN GİDİP GÖRECEĞİM. BİZİM YARAMAZ GECE UYUTMUYOR BENİ TEKME ÜSTÜNE TEKME. BU ARADA İNŞALLAH TAHLİL SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR.GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ
Maşallah minik erkeğine bizde onu öpüyoruz :) Hepimizin mutluluk kaynağı evlatlarımız oldu ne güzel:)İnşallah tahlillerde iyi çıkarda rahatlarsın iyice..GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ
Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda bu acıları unutarak hayırlı haberlerle gelirsin.Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.
İnşallah canım hepimiz bol sütlü oluruz inşallah. Ya dün kayınvalideme söyledim de plesenta olayını. Sen çok oturuyorsun işyerinde, ondan olmuştur diyor. Ama benim gibi oturan çok kişi var. Sen de oturuyorsun, meral da oturuyor. Ki arada bi kalkıp yürüyorum. Bence ondan değil. Eşim de o kadar hareket ederse olacağı buydu diyor:)) Gitmiş de kendi yolunu kendi kapamış kuzum yaa :)))))))inşallah hepimiz bol sütlü oluruz tatlıminşallah düzelmiştir, düzelmese de dert değil bir sürü kadında olan bir şey demek ki Cihangir bey doğumda yorulmak istemiyor
Yara olmadan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş sanırım. Eylülün ikinci haftası sürmeye başlarım olmazsa :)ooo bu ne hız maşallah sanacanım sürekli sürmeyeceksin ki zeytinyağını, eğer yara olursa süreceksin zaten
SAĞOLASIN CANIM İNŞALLAH.. AYY NE GÜZEL GÖRMEK ÇOK İYİ GELİO VALLA HERGÜN GEL DESE GİDERİM VALLA. BENİM OĞLUŞUMDA UYUYACAĞIM ZAMAN FELAKET HAREKETLENIO TAM UYKUMU ALAMIORUM AMA ONLAR KIPIRDASINLAR YETERKİ RAZIYIM UYKUSUZLUĞA :) SENDE YARIN İYİ HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH CANIMÇOK ÇOK SEVİNDİM CANIM. BENDE ÇOK ÖZLEDİM KIZIMI YARIN GİDİP GÖRECEĞİM. BİZİM YARAMAZ GECE UYUTMUYOR BENİ TEKME ÜSTÜNE TEKME. BU ARADA İNŞALLAH TAHLİL SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR.
Maşallah minik erkeğine bizde onu öpüyoruzHepimizin mutluluk kaynağı evlatlarımız oldu ne güzel İnşallah tahlillerde iyi çıkarda rahatlarsın iyice..
oleyyy doktorum şu anda inisüline gerek yok ama yediklerinize çok dikkat edin yazmış)))))
İnşallah canım hepimiz bol sütlü oluruz inşallah. Ya dün kayınvalideme söyledim de plesenta olayını. Sen çok oturuyorsun işyerinde, ondan olmuştur diyor. Ama benim gibi oturan çok kişi var. Sen de oturuyorsun, meral da oturuyor. Ki arada bi kalkıp yürüyorum. Bence ondan değil. Eşim de o kadar hareket ederse olacağı buydu diyor) Gitmiş de kendi yolunu kendi kapamış kuzum yaa ))))))
Yara olmadan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş sanırım. Eylülün ikinci haftası sürmeye başlarım olmazsa
ÇOK ÇOK SEVİNDİM CANIM. BENDE ÇOK ÖZLEDİM KIZIMI YARIN GİDİP GÖRECEĞİM. BİZİM YARAMAZ GECE UYUTMUYOR BENİ TEKME ÜSTÜNE TEKME. BU ARADA İNŞALLAH TAHLİL SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR.GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ
kızlar benim bi arkadasım emzirme kursu vermişler hastanenin birisinde ona gitmişti,gögüsün kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına vermke gerekiyomuş çok kolay bebek emiyormuş ve yara olma ihtimalide en aza iniyor,ve yarayı en cabuk geçiren kendi sütünü sürüyormussun arkadasım öle yapıyor ve hiç yara olmadı ve zorlanmadı benden size tavsiye :)canım ona hikaye diyorlar tecrübeli anneleristediğin kadar sür eğer doğru emzirme pozisyonunda emzirmezsen yara olur ve geçmezmiş bu yaralar.. ben sürmiycem şahsen
İnşallah çok yaramaz olmaz bebişlerimiz. Efendi olsun oğlum annesi gibi :)))ay ne alakası var canım oturmakla yahu.. Hahaha çok alem bu Cihangir gerçekten
Ben de duydum onu, ne kadar sürersen sür yara oluyormuş ama geçiyormuş. Hiç alışkın olmadığı için göğüslerimiz :) Neyse ben belki de hastaneye götürmem zeytinyağını. Eve dönünce bakarız. Acil bir şey olursa eczane hemen karşısında zaten eşime krem aldırırım.canım ona hikaye diyorlar tecrübeli anneleristediğin kadar sür eğer doğru emzirme pozisyonunda emzirmezsen yara olur ve geçmezmiş bu yaralar.. ben sürmiycem şahsen
Facede gruptaki betülü gördün müüüüüü:) Benim oğlumdan 4 gün büyük oğlu ve yarın doğum yapıyorrr. Ayyy ben çok heyecanlandım. Benim hemen valizimi hazırlamam lazım. Yatağı bile kurulu değil, acil bir şey olsa hazır değilimmm. Kızlar artık 30 haftasını geçen herkes hazırlıklarını bitirsin, hiç belli olmuyor :))))canım ona hikaye diyorlar tecrübeli anneleristediğin kadar sür eğer doğru emzirme pozisyonunda emzirmezsen yara olur ve geçmezmiş bu yaralar.. ben sürmiycem şahsen
Dönmesi zorlaşıyormuş yeri daraldığı için ama bence belli olmaz. Doktorlar biraz zor diyor dönmesi.kızlar 32+ 4 haftadayım veee bebeğim yan duruyo hala dönmemiş sizin bebeişler döndümü? yoksa sezeryan diyo dr um(
Facede gruptaki betülü gördün müüüüüüBenim oğlumdan 4 gün büyük oğlu ve yarın doğum yapıyorrr. Ayyy ben çok heyecanlandım. Benim hemen valizimi hazırlamam lazım. Yatağı bile kurulu değil, acil bir şey olsa hazır değilimmm. Kızlar artık 30 haftasını geçen herkes hazırlıklarını bitirsin, hiç belli olmuyor )))
Sürekli sürmüyormuyuz canım emzirirken zeytinyağını ben bilmiyırum orasını cok net.ooo bu ne hız maşallah sanacanım sürekli sürmeyeceksin ki zeytinyağını, eğer yara olursa süreceksin zaten
Ohh hayırlı uğurlu olsun :)) bende herşeyimi hazırladım. Dolabını yerleştirdim bavulumu düzenledim. Sadece yatağını kurması kaldı kızımın onu da bugun yapacagım Allah izin verirse :)Benim yıkama ütüleme işlerim bitti kızlar
Bebeğimin dolabını da güzelce sildim, yerleştirdimAma dolap kocaman, yarısı boş kaldı )))))))))))))
Şimdi de valizimi hazırlıcam))
Bu arada göğüs uçlarımıza zeytinyağı sürdüğümüz zaman bebeğimiz emebilecek mi? Zeytinyağının bebeğimize zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?