2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ÇOK ÇOK SEVİNDİM CANIM. BENDE ÇOK ÖZLEDİM KIZIMI YARIN GİDİP GÖRECEĞİM. BİZİM YARAMAZ GECE UYUTMUYOR BENİ TEKME ÜSTÜNE TEKME. BU ARADA İNŞALLAH TAHLİL SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR.

Maşallah minik erkeğine bizde onu öpüyoruz :) Hepimizin mutluluk kaynağı evlatlarımız oldu ne güzel:)İnşallah tahlillerde iyi çıkarda rahatlarsın iyice..

Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda bu acıları unutarak hayırlı haberlerle gelirsin.

inşallah hepimiz bol sütlü oluruz tatlım inşallah düzelmiştir, düzelmese de dert değil bir sürü kadında olan bir şey demek ki Cihangir bey doğumda yorulmak istemiyor
İnşallah canım hepimiz bol sütlü oluruz inşallah. Ya dün kayınvalideme söyledim de plesenta olayını. Sen çok oturuyorsun işyerinde, ondan olmuştur diyor. Ama benim gibi oturan çok kişi var. Sen de oturuyorsun, meral da oturuyor. Ki arada bi kalkıp yürüyorum. Bence ondan değil. Eşim de o kadar hareket ederse olacağı buydu diyor:)) Gitmiş de kendi yolunu kendi kapamış kuzum yaa :)))))))

ÇOK ÇOK SEVİNDİM CANIM. BENDE ÇOK ÖZLEDİM KIZIMI YARIN GİDİP GÖRECEĞİM. BİZİM YARAMAZ GECE UYUTMUYOR BENİ TEKME ÜSTÜNE TEKME. BU ARADA İNŞALLAH TAHLİL SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR.
SAĞOLASIN CANIM İNŞALLAH.. AYY NE GÜZEL GÖRMEK ÇOK İYİ GELİO VALLA HERGÜN GEL DESE GİDERİM VALLA. BENİM OĞLUŞUMDA UYUYACAĞIM ZAMAN FELAKET HAREKETLENIO TAM UYKUMU ALAMIORUM AMA ONLAR KIPIRDASINLAR YETERKİ RAZIYIM UYKUSUZLUĞA :) SENDE YARIN İYİ HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH CANIM

Maşallah minik erkeğine bizde onu öpüyoruz Hepimizin mutluluk kaynağı evlatlarımız oldu ne güzelİnşallah tahlillerde iyi çıkarda rahatlarsın iyice..

SAĞOL TEYZESİ TAHLİLLERİMZDE İİ ÇIKAR İNŞALLAH DA RAHATLA OĞLUMU BEKLERİM. ÖYLE OLDU VALLA EVLAT GERÇEKTEN ÇOK BAŞKAYMIŞ DOKTORUMA SORUCAKLARIMI UNUTTURUO RESMEN AKLIMI BAŞIMDAN ALIOO :)

ay ne alakası var canım oturmakla yahu.. Hahaha çok alem bu Cihangir gerçekten :)

canım ona hikaye diyorlar tecrübeli anneler istediğin kadar sür eğer doğru emzirme pozisyonunda emzirmezsen yara olur ve geçmezmiş bu yaralar.. ben sürmiycem şahsen
kızlar benim bi arkadasım emzirme kursu vermişler hastanenin birisinde ona gitmişti,gögüsün kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına vermke gerekiyomuş çok kolay bebek emiyormuş ve yara olma ihtimalide en aza iniyor,ve yarayı en cabuk geçiren kendi sütünü sürüyormussun arkadasım öle yapıyor ve hiç yara olmadı ve zorlanmadı benden size tavsiye :)

ay ne alakası var canım oturmakla yahu.. Hahaha çok alem bu Cihangir gerçekten
İnşallah çok yaramaz olmaz bebişlerimiz. Efendi olsun oğlum annesi gibi :)))
canım ona hikaye diyorlar tecrübeli anneler istediğin kadar sür eğer doğru emzirme pozisyonunda emzirmezsen yara olur ve geçmezmiş bu yaralar.. ben sürmiycem şahsen
Ben de duydum onu, ne kadar sürersen sür yara oluyormuş ama geçiyormuş. Hiç alışkın olmadığı için göğüslerimiz :) Neyse ben belki de hastaneye götürmem zeytinyağını. Eve dönünce bakarız. Acil bir şey olursa eczane hemen karşısında zaten eşime krem aldırırım.
Ben bu ay sonu hastanede kaç gün kalındığını da sorucam.

Facede gruptaki betülü gördün müüüüüü:) Benim oğlumdan 4 gün büyük oğlu ve yarın doğum yapıyorrr. Ayyy ben çok heyecanlandım. Benim hemen valizimi hazırlamam lazım. Yatağı bile kurulu değil, acil bir şey olsa hazır değilimmm. Kızlar artık 30 haftasını geçen herkes hazırlıklarını bitirsin, hiç belli olmuyor :))))

kızlar 32+ 4 haftadayım veee bebeğim yan duruyo hala dönmemiş sizin bebeişler döndümü? yoksa sezeryan diyo dr um(

HADİ YA PEKİ BİŞİY Mİ VAR ERKEN DOĞUMA ALICAKLAR. BİZİMDE SENİN GİBİ BİŞİY HAZIR DEĞİL BU HAFTA HALLETMELİYİM HEPSİNİ.

Ohh hayırlı uğurlu olsun :)) bende herşeyimi hazırladım. Dolabını yerleştirdim bavulumu düzenledim. Sadece yatağını kurması kaldı kızımın onu da bugun yapacagım Allah izin verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…