bilmiyorum ki hiç:S ben 32+2de aldım raporu, hastanedeki kadın 32 haftalk gösterelm paranı tam al gibi bşy söylendi ama hçbşy anlamadım ne dediyse onu yaptık valla =) 15eylülde de tekrar gel mi demşti,aaa unuttum valla bak..kesinlikle işe gtme iş yeri ceza yer eylül15ten sonra dedi onu net hatrlıorm da.. Allahm ne unutkan oldmmm
bilmiyorum ki hiç:S ben 32+2de aldım raporu, hastanedeki kadın 32 haftalk gösterelm paranı tam al gibi bşy söylendi ama hçbşy anlamadım ne dediyse onu yaptık valla =) 15eylülde de tekrar gel mi demşti,aaa unuttum valla bak..kesinlikle işe gtme iş yeri ceza yer eylül15ten sonra dedi onu net hatrlıorm da.. Allahm ne unutkan oldmmm
kızlar karın sertleşmesinin sebebine magnezyum yazmışsınız. benım doktorum kasılma sıkıntın yoksa kullanmana gerek yok dedi magnezyumu. bende kullanmadım hiç sizler hangi marka kullanıyorsunuz? veya tavsiye edermisiniz .
kızlar karın sertleşmesinin sebebine magnezyum yazmışsınız. benım doktorum kasılma sıkıntın yoksa kullanmana gerek yok dedi magnezyumu. bende kullanmadım hiç sizler hangi marka kullanıyorsunuz? veya tavsiye edermisiniz .
Senin için dua ediyorum canım. Allahım içine kat kat sabır versin inşallah.. Biz seninle beraber karar vermiştik hamile kalmaya, senin açtığın konuyla.. Allahım ne derse o oluyor. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah. Seni takip edicem, güzel haberini birgün bu forumda okuyacağım inşallah..Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.
K
Dikkat edin kızlar ben bu sertleşmeleri önemsemedim magnezyumu sallıyordum. Erken doğum riski çıktı adalat kullandım hatta36.haftaya kadar. 32. de ayrılmak zorunda kaldım korkusu yetti bitti yavrum küçük doğacak diye.
Kızlar benim gittiğim doktor özel muanane hastane, doğum içinde Central Hospital da anlaşması var . Yani ben doğum için hem hastaneye hemde ayrı yeten doktorumu oraya getirtmek için 1,000 TL ödeme gerek yani normal doğum ki oda olursa , 2,500 TL ama eğer o doktoru çağırmaz orada herhangi bir doktorda yaparsam 1,500 TL öderim . Ben diyorum ki hiç doktorumu çağırma yayım gidip Central Hospital da doğumu yapayım ne dersiniz bana bir fikir verin
Kızlar benim gittiğim doktor özel muanane hastane, doğum içinde Central Hospital da anlaşması var . Yani ben doğum için hem hastaneye hemde ayrı yeten doktorumu oraya getirtmek için 1,000 TL ödeme gerek yani normal doğum ki oda olursa , 2,500 TL ama eğer o doktoru çağırmaz orada herhangi bir doktorda yaparsam 1,500 TL öderim . Ben diyorum ki hiç doktorumu çağırma yayım gidip Central Hospital da doğumu yapayım ne dersiniz bana bir fikir verin
Ben suni sancı istemiyorum. O adamı öldürüyormuş :/ Annem de diyor zaten, hiç riske girme sezeryan ol diye. O sancıyı çekme diyor. Plesenta yolu kapatmışken normal doğuma girişemem ben. Bebeğime bir şey olur Allah korusun.
Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.
canım inşallah birşey olmaz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..
bana dr iğneyi bir gün öncesinden bırak vs demedi.
limon kan sulandırır ama o yinede dikkat et. en azından yemekle falan al.. çünkü midene zarar vermesin canım.
canım bende iğnenin doz olayını doktoruma sormustum oda yeterli bu doz bu iğneler cok da masum değiller dedi en son kontrolde. bebeklerimiz allahımıza emanet sağ slaim alırım hepimiz kucaklarımıza inşallah ...benimde son kontrolde doktor iğnemsi 0.6 ya çıkardı.acaba etki sureleri aynimi.bende 32 gibi aspirinin kesecem o yüzden dozu artırdı diye dusunuodum ama bu 0.6 da inanılmaz canımı acitior.0.4 e gore..hic 0.6 ya gecen pihtili hamisi varmı benim gibi.bence sen artik aspirin icmemelisin.çünkü benim doktorun açıklamasına gore aspirin ile clexan etki mekanizmaları farklı.aspirin kandaki trombositlerin etkilediği için etkisi ilacı kestikten bir haftaya kadar ancak duzeliormus.ama clexan da senin dedidigin gibi 24 saat öncesinden kesilmesi yeterli dedi.çok mu karışım yazdım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?