2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben öğrendim canım 32. haftadayken çalışır raporu alırsan 37. haftada tekrar çalışamaz raporu alıyorsun yada 32.haftada çalışamaz raporu aldığında işyerine kesinlikle gitmiyorsun (çalışmak için) bence tarihi sakın kaçırma doktorunu ara sor hangi tarihte gelecektim diye

kızlar karın sertleşmesinin sebebine magnezyum yazmışsınız. benım doktorum kasılma sıkıntın yoksa kullanmana gerek yok dedi magnezyumu. bende kullanmadım hiç sizler hangi marka kullanıyorsunuz? veya tavsiye edermisiniz

kızlar karın sertleşmesinin sebebine magnezyum yazmışsınız. benım doktorum kasılma sıkıntın yoksa kullanmana gerek yok dedi magnezyumu. bende kullanmadım hiç sizler hangi marka kullanıyorsunuz? veya tavsiye edermisiniz .

canım ben öğrendim onu 32. haftada çalışabilir raporu alırsan kesinlikle işe gitmiyorsun sonra 37. haftada tekrar çalışamaz raporu alıyorsun ama sen 32. haftada çalışamaz raporu aldıysan bir daha rapor almana gerek yok ama sen tarih konusunu mutlaka doktorunu ara sor canım hangimizde kafa kaldı ki unutkan olduk iyice ben herşeyi not alır oldum tencereleri ocakta unutup yakar oldum

canım ben 2 aydır magnezyum kullanıyorum. geceleri bacaklarıma kramp giriyordu canım çok yanıyordu bunu kullanalı geçti bende. ben Magnorm markasını kullanıyorum ama sen doktoruna sor yine de belki durumun farklıdır farklı bir ilaç markası önerir.

canım ben 2 aydır magnezyum kullanıyorum. geceleri bacaklarıma kramp giriyordu canım çok yanıyordu bunu kullanalı geçti bende. ben Magnorm markasını kullanıyorum ama sen doktoruna sor yine de belki durumun farklıdır farklı bir ilaç markası önerir.

Senin için dua ediyorum canım. Allahım içine kat kat sabır versin inşallah.. Biz seninle beraber karar vermiştik hamile kalmaya, senin açtığın konuyla.. Allahım ne derse o oluyor. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah. Seni takip edicem, güzel haberini birgün bu forumda okuyacağım inşallah..

Canım ben öğrendim onu 32. Haftada çalışabilir raporu alırsan kesinlikle işe gitmiyorsun zaten 37. Haftaya kadar izin veriyor doktor. Sonra 37. Haftada çalışamaz raporu alıyorsun ve izne çıkıyorsun. Eğer 32. Haftada çalışamaz raporu alırsan birdaha rapor almana gerek kalmıyor tarih konusunu mutlaka doktoruna sor zaten hangimizde kafa kaldı ki tencereleri ocakta unutup yakmalar neler neler

doktorm özel diye, beni bir hastaneye yolladı, direkt gittim aldım.. tabii bir miktar para da ödedim sanki o hastanede bakılmşım gibi para aldılar..[/QUOTE]

teşekkürler canım

canım bir önceki doğumundan bahsediyorsun dimi erken doğum oldumu peki bende çok korkuyorum

canım nerelerdesin kaç gündür? Hala giremiyor musun iş yerinden? Bence doğumda güven önemli eğer benim için farketmez doktor doktordur güvenirim diyorsan hastanede yap, ya da o hastanede çalışan bir doktora başla muayenelerine de orada git, doğumu da o doktorda yaparsın canım..

canım nerelerdesin kaç gündür? Hala giremiyor musun iş yerinden? Bence doğumda güven önemli eğer benim için farketmez doktor doktordur güvenirim diyorsan hastanede yap, ya da o hastanede çalışan bir doktora başla muayenelerine de orada git, doğumu da o doktorda yaparsın canım..

Merhaba Kızlar,
Ağustos anneleri bir dua paylaşmış bende sizlerle paylaşmak istedim.Bebeği sürekli ağlayan bir anne bu duayı okumuş bebeğe ve bebek sakinleşmiş şimdi.. hatta yazıp muska gibi beşiğe de asabilirsiniz diyor..dua bu:
Eizuke bi kelimatillahi-t tammeti min külli şeydanin ve hammetin ve min külli aynin Lammetin.

bol bol okuyup üfleyin.hatta arapçasını bulup yazıp bi kağıda muska şeklinde başucunada koyabilirsiniz.anlamı da şu şekilde:

"Allah sizi şeytanların,zehirli mahlukların,ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun".

kızlar ben magnezyum içtikçe kramplarım arttı sanki. onun yerine her gün kabak çekirdeği yiyorum bir çay bardağı kadar. günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyormuş çünkü hakikaten de ilaçtan daha fazla fayda etti bana.

canım onun da planlı sezeryandi ama sancı çekmen halinde sütünün gelmesi ve bebeğin hazırlıklı olması söz konusu olduğundan vermişler, sezaryan oldu zaten normal yapmadı ama sen çekme tabi ki canım, hayırlısı olsun her şeyin inşallah.

canım Allah sana sabır versin, en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.. Dualarımız seninle, rabbim sizi korusun, her şeyin hayırlısını versin..

GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ

canım bende iğnenin doz olayını doktoruma sormustum oda yeterli bu doz bu iğneler cok da masum değiller dedi en son kontrolde. bebeklerimiz allahımıza emanet sağ slaim alırım hepimiz kucaklarımıza inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…