2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım ne kadar da büyüdüler Biran da :) rabbim kucagımıza almayı dansin etsin inşallah hemencecik. Hersey temiz çıkacak inşallah merak etme annesi

19 eylülde ayrılıyorum canım, ben iş günü sayıyorum bu cumartesi 32 haftalık raporumu alıcam inşallah, bir de iş yerimle izin olayımı konuşacağım, bana şans dile inşallah bol izin verirler
Ben doğum yapcam sen hala çalışıyor mu olacaksın :) dualarım seninle inşallah bol bol izin verirler

erken değil mi ama yaa kaç haftalık doğum yapıyor ooo

Annecikler ya internette sophie diye bir oyuncak gordüm bebeğin ilk oyuncağını aldım ben gerçi ama bu oyuncakta cok ödüllü bir oyuncakmış. Alan, kullanan, bu oyuncağı duyan varmı?

Kızlar selam. Burada muhabbetler baya bir kurulmuş. Ben yeni fark ettim tabi bu başlığı. Biraz okudum son sayfaları da panikledim. Sizler tüm hazırlıkları yapmışsınız. Ay ben giysi dışında herbişeyini aldım ama daha kıyafet hiç yok. Aldıklarımı da hiç düzenlemedim bile. Geç mi kaldım ben yahu

Maşallah canım ne kadar da büyüdüler Biran da rabbim kucagımıza almayı dansin etsin inşallah hemencecik. Hersey temiz çıkacak inşallah merak etme annesi

AYNEN CANIM YAA EN SON GİTTİĞİMDE 1200GR DI 1 AYDA 1 KG ALMIŞ YAVRUM :) AMİN CANIM ZAMAN AZALDIKÇA DAHA DA SABIRSIZLANIORUZ BİAN ÖNCE ZAMAN ÇABUK GEÇMELİ ALALIM KUZUCUKLARIMIZI KUCAKLARIMIZA.... İNŞ ALLAHIN İZNİYLE TEMIZ ÇIKICAK CANIM.

kızlar 32+ 4 haftadayım veee bebeğim yan duruyo hala dönmemiş sizin bebeişler döndümü? yoksa sezeryan diyo dr um(
Yani benimkinin en son başı aşağı taraftaydı. Yüzü de arkaya dönmüştü yani sadece yan profilden görebildim. Bana da doktorumun dediği kafası dışarıya değil de iç tarafa yani benim sırtıma doğru dönük olmalıymış. Ama bu durumda ben doğana kadar yüzünü göremeyeceğim demek ((

Annecikler ya internette sophie diye bir oyuncak gordüm bebeğin ilk oyuncağını aldım ben gerçi ama bu oyuncakta cok ödüllü bir oyuncakmış. Alan, kullanan, bu oyuncağı duyan varmı?

yok duymadım da şimdi sen söyleyince baktım. çok tatlı birşeşmiş.. zürafacık:)
herşeyi ağzına götürüyorlar ya:) götürsün bakalım onu.. yalnız fiyatının da hatırı sayılır :)

canım sen hayırlısıyla 10 eylülde doğum yapacaksın ya peki o gün bize haber verebilecek misin yoksa ancak eve gelince mi haberimiz olur.. Ama yok face var değil mi.. eşin yüklerse seni de etiketlerse görürüz oradan değil mi..

ayy çok heyecanlandım..

kızlar 32+ 4 haftadayım veee bebeğim yan duruyo hala dönmemiş sizin bebeişler döndümü? yoksa sezeryan diyo dr um(

Yani benimkinin en son başı aşağı taraftaydı. Yüzü de arkaya dönmüştü yani sadece yan profilden görebildim. Bana da doktorumun dediği kafası dışarıya değil de iç tarafa yani benim sırtıma doğru dönük olmalıymış. Ama bu durumda ben doğana kadar yüzünü göremeyeceğim demek ((

HADİ YA PEKİ BİŞİY Mİ VAR ERKEN DOĞUMA ALICAKLAR. BİZİMDE SENİN GİBİ BİŞİY HAZIR DEĞİL BU HAFTA HALLETMELİYİM HEPSİNİ.
Suyu gelmiş bebeğinin. Zaten erken gelme sinyallerini verdi önceden. Hastanede yattı. Ciğer geliştirici iğnelerini vurmuşlar.

Ohh hayırlı uğurlu olsun ) bende herşeyimi hazırladım. Dolabını yerleştirdim bavulumu düzenledim. Sadece yatağını kurması kaldı kızımın onu da bugun yapacagım Allah izin verirse
Sen de bitirmişsin canım bavulu bile hazırlamışsın :))) Bavulun ağzını açık bırakıcam ben hava alsın:) Yatağını kurmaya başladınız sen ve lalee:)) Beni de heveslendirdiniz :)))

SAĞOLUN KIZLAR İNŞALLAH GÜZEL ÇIKAR VE ÇALIŞABİLİR RAPORUMU ALIRIM ÇÜNKÜ OĞLUMLA GEÇİRMEK İSTİYORM İZNİMİ

ayy bende yarın çalışabilir raporu alıcam test mi istiyorlar yaa ben iki hafta önce yaptırmıştım ama nst ye de girdim bir daha ister mi acaba

Sen de bitirmişsin canım bavulu bile hazırlamışsın )) Bavulun ağzını açık bırakıcam ben hava alsın Yatağını kurmaya başladınız sen ve lalee) Beni de heveslendirdiniz ))
Ben bırakmayacağım ya toz falan olur içi. Çünkü direk kapıda duruyor fotoğraf makinasıyla beraber ani birsey olursa cat kapı çıkmaz inşallah :) yatağımızı biyandan kurmak istiyorum biyandan da kurmayayım diyorum kirlenir hemen ya gerçi 26 gün kaldı ama ne biliyim bilemedim

Canım facede bebekle ilgili sadece Hena'ma buluşmamıza saatler kala diye yazmayı düşünüyorum baska resim falan koymam nazardan cok korkuyorum Ama bilmiyırum ki belki de koyarım :)) buraya kesin koyarım ama. Eger kızım 10 eylülü beklerse gercekten doğmak için burdan naklen yayın yaparım zaten sürekli. Ben oyle duramam sus pus direk yazarım size haber veririm kesinlikle cok heyecanlı şimdi hayal ettim de gelsin o gğnler hemen ya

canım 69 liraymış fiyatı cok yüksek değilmi sence??
Yükse işte bende o yüzden tam karar veremedim. Eğer gercekten bebekler üzerinde cok etkisi oluyorsa alıyım dedim diş kaşıması için cok ideal birşeye benziyor ama yeni doğan için ne kadar gerekli çözemedim

ben okadar para vermem valla canım.Diş kaşımak için de buzdolabınada koyulan dişlikler var ne güzel onlardan alırım.zaten cocuk düşürüyo,gidilen yerlerde falan unutuyo.gereksiz bence,ama sen beğendiysen içinde kalmasın tabi:)

erken değil mi ama yaa kaç haftalık doğum yapıyor ooo
33+4 bugün Yarın doğum yapacak
Tozlanır mı acaba yatak bilmiyorum ki. 15 gün kala kurarsın olmazsa :)

bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
K
BENİM ŞUAN BİLE GERGİN SERT ANLAMADIM VALLA
Dikkat edin kızlar ben bu sertleşmeleri önemsemedim magnezyumu sallıyordum. Erken doğum riski çıktı adalat kullandım hatta36.haftaya kadar. 32. de ayrılmak zorunda kaldım korkusu yetti bitti yavrum küçük doğacak diye.
canım bir önceki doğumundan bahsediyorsun dimi erken doğum oldumu peki bende çok korkuyorum
Yok çok şükür olmadı ama korkusu beni yedi bitirdi. Kuzenimin 32 haftalık doğdu okadar zor ki bakımı Allah korusun kimseye vermesin. Tüm hamileler çok dikkat etmeli bu sertleşmelere. Ben magnezyumu salladım ama sonra korkudan çifter çifter içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…