2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba
canım niye öyle olumsuz bakıyorsun.. insan başına gelince herşeyi yapıyor. zaten bebeğin gelmiş olacak sen ona ıkınmalarla yardım edeceksin..dr lar zaten yönlendirir olmayacak gibiyse zaten sezaryan yaparlar..
ama tabi sonuçta senin kararın..

daha boya mı yapılacaaaaakkkkk bu rahatlığının hastasıyım bu hafta boya işini hallet bence canım, alınacaklar bir günde de alınır ama boya önemli, kokuyor..
Evettt daha boya var:) bide duvar kagidi secicem bi duvar icin gerci duvar kagidinda henuz kararsizim burdan bulabilirsem alicam yoksa internetten hic bakmicam...oda takimi ay sonu gelcek diger buyuk parcalar annemlerle gelcek park yatak,sepet besik, sterilizator flan...istanbuldan gelcek battaniye bornoz pike flan var... eee bikac battaniye ve nevresim de ben siparis verdim dun bikac gune gelir:) geride kalan ivir zivirlari da artik ebebekten hallederimm haa tabii perde ve hali konusunda en ufak bi fikrim yok:)

Görünce yazmak istedim. Benimde ayaklarım ve hatta bacaklarım aşırı şişiyor o kadar ki derimin yırtılacağını hissediyorum bazen. Yürümekte zorlanıyorum hatta. Doktor da idrar tahlilime baktı. İdrarımda biraz bakteri, lökosit falan çıktı ama ilaç vermedi bol bol su iç dedi. Şişlikler içinse protein değerine baktı önemli olan o demişti. Yanlış anlamadıysam idrardaki enfeksiyon değil de protein değerinin normal çıkması çok önemli.

Merhaba kızlar...
Bizim mimar yıllık izinde olduğundan mecburen işler yoğunlaştı. Bende evden çalışıyorum yazacak fırsatım pek olmasa da takip etmeye çalıştım.
Bu cumartesi son eksiklerimi tamamlıcam inş.Bebeğimin elbiseleri herşeyi hazır çok şükür nevresimini sericem sadece...
Damlacım sen de ser bence üstünü tozlanmasın diye örtersin için rahat etsin ben öyle yapıcam içim öyle rahat olur :)
Sizde de hazırlıklar tam gaz devam ediyor süper.
Firstfb rahatlığına hayran kaldım :))boya işini bence de daha fazla geciktirmemelisin :)
Kdrdmr doğurmaktan korkan yeni arkadaşım bende de ilk başlarda böyle bir korku oluşmuştu. Hamile bir arkadaşım bana doğum videosunu izletmişti çok kötü olmuştum..
Sonra dedim ki tikiler bile doğuruyorben mi doğurmaktan korkucam hıh
Umarım hepimiz bir avazda doğurucaz

KIZLAR NST İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ? YARIN RANDEVUM VAR İSTERSE BİR BİLGİM OLSUN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.​

Oda takımını aldın mı canım ? Neye karar verdin, nasıl :)

Annenler noel baba gibi gelecekler desene :)

neyse canım takım ay sonu geliyorsa acelesi yok ama sen yine de bir an evvel yaptır canım hareket kabiliyetin de olsun hem.. internetten duvar kağıdı alma bence de nasıl çıkacağı belli olmaz.. perdeyi ben bu haftasonu halledicem inşallah. Düz renk ya da puantiyeli düşünüyorum. Halıyı da sanırım English Home'dan alıcam canım.

Walla bu rahatligima bnde hayrandim ama simdi tutusmaya basladim cnm:)
Oda takımını aldın mı canım ? Neye karar verdin, nasıl

Annenler noel baba gibi gelecekler desene

Cilektekine karar verdim cnm cok da bi alternatifim yoktu burda zaten:) walla sormaa annemleri heyecanla bekliyorum sut sagma makinesine kdr gersey onlarla gelecek:)

daha boya mı yapılacaaaaakkkkk bu rahatlığının hastasıyım bu hafta boya işini hallet bence canım, alınacaklar bir günde de alınır ama boya önemli, kokuyor..
Evettt daha boya var bide duvar kagidi secicem bi duvar icin gerci duvar kagidinda henuz kararsizim burdan bulabilirsem alicam yoksa internetten hic bakmicam...oda takimi ay sonu gelcek diger buyuk parcalar annemlerle gelcek park yatak,sepet besik, sterilizator flan...istanbuldan gelcek battaniye bornoz pike flan var... eee bikac battaniye ve nevresim de ben siparis verdim dun bikac gune gelir geride kalan ivir zivirlari da artik ebebekten hallederimm haa tabii perde ve hali konusunda en ufak bi fikrim yok

KIZLAR NST İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ? YARIN RANDEVUM VAR İSTERSE BİR BİLGİM OLSUN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.​

canım bildiğim biraz uzun oluyor. sancıya bakıyorlar. bu yüzden sola dönüp yattıktan sonra takmalarını iste..sırt üstü yatamıyoruz ya..
gerçi 34den sonra böyle yapıyorlarmış ama bilmiyorum sen yine de bir söyle istersen.

Ayy cok kiskandimm dur bnde haliya english home dan bakiyim:) zaten duvar kagidi icin bi gidicektim neler var diye haliya da bakarim :)) perdeyi puantiyeli mi alcaksinn sen duvar kagidini hangisi secmistin ki cnm

Ayy cok kiskandimm dur bnde haliya english home dan bakiyim zaten duvar kagidi icin bi gidicektim neler var diye haliya da bakarim ) perdeyi puantiyeli mi alcaksinn sen duvar kagidini hangisi secmistin ki cnm

:) bak bak çok güzel bence English Home'dakiler. Ben duvar kağıtlarını çok beğenmedim fazla desenli geldi bana ama sizin oda sade olduğundan ordan seçebilirsin. Duvar kağıdını puantiyeli aldım canım :) o yüzden perdeyi de öyle almak istiyorum ama sanırım bulamayacağım çünkü nereye baktıysam yok maalesef.. Düz renk olacak sanırım..

canım benim bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını,annenin kasılmalarını gösteren bir cihaz.kemer gibi bişeyi annenin karnına takıyorlar bebeğin hareketini hissettiğinde tuşu var sanırım ona basıyorsun öyle ölçüm yapılıyor.bana doktorum 35.haftada yapıcak.karnının tok olursa daha iyi oluyormuş

Kızlar bir şey sorsam cevap verir misiniz? İki hafta önce idrar tahlili yaptırdım.10-15 Lökosit, bakteri çıktı. Doktorumla ancak telefonda konuştuk. Bana ilaç falan söylemedi. Bende bol bol su içiyorum. Yani ilaç vermemesi tuhaf değil mi?

canım benim bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını,annenin kasılmalarını gösteren bir cihaz.kemer gibi bişeyi annenin karnına takıyorlar bebeğin hareketini hissettiğinde tuşu var sanırım ona basıyorsun öyle ölçüm yapılıyor.bana doktorum 35.haftada yapıcak.karnının tok olursa daha iyi oluyormuş

Kızlar bir şey sorsam cevap verir misiniz? İki hafta önce idrar tahlili yaptırdım.10-15 Lökosit, bakteri çıktı. Doktorumla ancak telefonda konuştuk. Bana ilaç falan söylemedi. Bende bol bol su içiyorum. Yani ilaç vermemesi tuhaf değil mi?

Ayy cok kiskandimm dur bnde haliya english home dan bakiyim zaten duvar kagidi icin bi gidicektim neler var diye haliya da bakarim ) perdeyi puantiyeli mi alcaksinn sen duvar kagidini hangisi secmistin ki cnm

Evet bizim bebek odasi baya sade o yuzden duvar kagidiyla halisini ve perdesini biraz abartabilirim:))
Duvar kagidi puantiyeliyse bnce perde duz oluna cok guzel olabilir cnm onyuzden bulamazsan da sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…