2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim merhaba ben ibrahim saracoglundan dinlemistim suyu azalan kadinlara hergun 1 bardak havuc suyu mucize gibidir demisti onu denemeni tavsiye ederim...ins hicbi sorun olmadan bebegine kavusursunn moralini bozmaa
Inşallah canım yarın ilk isim havuç suyu ve armut almak olucak ne kdr da yedigim zaman rahatsız olsamda alerjim oldugu icim
bebeğim için değer son zamanlarda geldik bir şey olsun istemiyorum.

Isin zormus canim nekadar katı bir kurallari var Allah yardimcin olsun bikaç arkadas tavsiyede bulunmus bence onlari dene belki faydasi olur

Cevabın için sağol canım bende külot koymam o zaman hastane çıkışına bir tek çorap eklerim

Herkesin doğumu aynı olmaz canım. Çatı muayenesinden sonra doktorun söyler zaten normal olup olamayacağını. Benim bebeğimin eşi rahmi kapatmıştı da o yüzden sende de mi öyle diye meraklandım..

sizin yatağı nereden almştnz cnm ne kdrdı?yataş yatsan sitelerine vbaktm da bide işbire bakaymm

İyi geceler tatlı anne adayları
Umarım sağlıklı bir uyku uyursunuz...
Benim başım çok ağrıyor umarım geçer..

cnm ıbrahım saracoglu ve deneyıp suyu artmış annelerın dedıgı armut suyu artırıormus.gunde 5,6tane armut ye

corap ve patik de koy duruma gore giydiriyolar

Herkese günaydın :)
Hamile duası kabul olurmuş öyle tatlı uyudum ki misss :)) Umarım herkes rahat uyumuştur. Havalar az da olsa serinledi çok şükür...

Günaydın Anneler ,
Dünki çatlak konuşmasından sonra eve gidip kendimi inceledim ve sanırım kimsede olmayan bir bölgemde çatlak keşfettim.Benim bacağımın üst tarafının iç kısımlarında çatlak olmuş karnıma krem sürüyordum şimdilik orada yok ama bacaklarımda olmuş üzüldüm ama bebeğimden hatıra diyorum bende:)

merhaba ekim anneleri..kulübe yeni üye oldum.inşallah 2 ekim de bebeğimi kucağıma alıcam ben de.en son doktor kontrolümde doktor suyumun üst sınırda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.hamur işinden kesinlikle uzak dur meyveyi de yavaş yavaş kesmeye başla dedi.zaten hamur işi yemiyordum ama meyvesiz duramam bu sıcakta yenilebilcek en iyi şey meyve.aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı hiç..benim gibi olan

Herkese günaydın arkadaşlar

Havalar serinlediği için çok şükür ben de bu aralar güzel uyuyorum,inaşllah böyle devam eder

Gebelik diyabeti olanlarda su artışı oluyor canım.Benim gebelikte diyabet çıktı o nedenle 24. haftadan beri yediklerime dikkat ediyorum,daha doğrusu sıkı bir rejimdeyim.Sen şeker yüklemesi yaptırmışmıydın, acaba şekere bağlı bir artış mı ki ?

İlk olarak aramıza hoşgeldin.Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.Suyu az olan duydum aramızda ama çok olan duymadım ya da bana denk gelmedi..Sende özellikle suyu arttıran meyvelerden uzak dur bence çünkü suyun az olmasıda fazla olmasıda tehlikeli diye biliyorum. İnşallah düzelir bu durum.

yaptırmıştım canım alt sınır 70 miş şeker yüklemesinde benim de zaten 80 çıkmıştı.kendi doktoruma değilde başka bir doktora gitmiştim bu sefer 4 boyutlu ultrasona girmek için o doktor öyle dedi haftaya kendi doktoruma randevum var gidince bir de ona sorcam bakalım o ne diyecek

Benden de günaydın kızlar.
Ben bu aralar rahat uyuyamıyorum.Bi sağ bi sol ağrımda yok ama.Bende kontrol ettim dün kendimi. şimdilik çatlak yok. Ama benim kirpiklerim normalde epeyce uzundu. Hamilelikte boyları kısaldı. Başına gelen var mı?

günaydın herkese kızlar :) benim yaramaz kızım gecenin 3 ünde annesini uyandırdı.sanırım ciğerlerime baskı yaptı nefes nefese kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…