- 13 Ağustos 2014
- 33
- 48
- 23
- 33
Inşallah canım yarın ilk isim havuç suyu ve armut almak olucak ne kdr da yedigim zaman rahatsız olsamda alerjim oldugu icimCanim merhaba ben ibrahim saracoglundan dinlemistim suyu azalan kadinlara hergun 1 bardak havuc suyu mucize gibidir demisti onu denemeni tavsiye ederim...ins hicbi sorun olmadan bebegine kavusursunn moralini bozmaa
33+1haftalik hamileyim canım..hesaplanan doğum tarihim 8 ekim..ben avusturyada kalıyorum burda bir tane kadın doktorun oluyor ondan başkası kabul etmiyor yani başka doktora gidemem malesef..ama içim hiç rahat değil..esimede söylemedim üzülmesin diye uzerimize zaten çok düşüyor şimdi daha çok baskı yapar ve korkar diye..
Cevabın için sağol canım bende külot koymam o zaman hastane çıkışına bir tek çorap eklerimBen zibini icine giydirmesi icin vericem üzerinde hastane cikisi giyilcek zaten bebegin kilot giymesi uygun degil cunku gobek bağları oluyor ayrica corapda koyucam malum kis bebegi her nekadar alt picamasi ayaklı da olsa vucut isisini dengelemek lazim zaten bebeklerin ayakları ilk dogduklarinda soguk oluyor birde pelus battaniyesinide vericem
Herkesin doğumu aynı olmaz canım. Çatı muayenesinden sonra doktorun söyler zaten normal olup olamayacağını. Benim bebeğimin eşi rahmi kapatmıştı da o yüzden sende de mi öyle diye meraklandım..eşi bebegin önünde değil ama daha aşagıya inmiş geçen haftaya göre dedi canım yani rahmin ve bebegin önünü tıkamamış .dogum şeklini konuşmadık ama ablam önceki gün dogum yaptı normal ve aşırı zor bi dogum oldu bu durumumun üstünede çok korktum sezaryan isticem ben galiba
sizin yatağı nereden almştnz cnm ne kdrdı?yataş yatsan sitelerine vbaktm da bide işbire bakaymmgünaydın kızlar.. Park yatak için almayacaksanız, bizim yatak yarı ortopedik.. Dün de yazmıştım, Yatsan, Yataş ve İşbir en iyisi diyorlar.. Yatağın yumuşak olmamasına dikkat edin. Bu yüzden yün tercih etmeyin. Park yatak için pamuk yatak aldım ama sünger de öneriyorlar..
cnm ıbrahım saracoglu ve deneyıp suyu artmış annelerın dedıgı armut suyu artırıormus.gunde 5,6tane armut yeMerhaba teyzecikler bugün kontrolünümuz vardı ama çok da iyi geçmedi bence bebeğim haftasına göre küçükmus doktor sorun değil dedi ama benim içim rahat etmiyor birde suyun biraz az dedi üzerinde fazla durmadı doktor bende uzuntuden neden yada ne yapmam gerek diye sormadım..suyu arttirmam için ne yapmam gerek ki??
corap ve patik de koy duruma gore giydiriyolarKızlar benim bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim.şimdi bu doğum zamanı ebeye verilecek bebek esyalari var ya o posedin içine ben,iç zibin,alt_ust zibin,şapka,eldiven,bez ve battaniye koyacağım bunun dışında külot çorap ya da herhangi birşey koymama gerek var mi acaba
merhaba ekim anneleri..kulübe yeni üye oldum.inşallah 2 ekim de bebeğimi kucağıma alıcam ben de.en son doktor kontrolümde doktor suyumun üst sınırda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.hamur işinden kesinlikle uzak dur meyveyi de yavaş yavaş kesmeye başla dedi.zaten hamur işi yemiyordum ama meyvesiz duramam bu sıcakta yenilebilcek en iyi şey meyve.aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı hiç..benim gibi olan
İlk olarak aramıza hoşgeldin.Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.Suyu az olan duydum aramızda ama çok olan duymadım ya da bana denk gelmedi..Sende özellikle suyu arttıran meyvelerden uzak dur bence çünkü suyun az olmasıda fazla olmasıda tehlikeli diye biliyorum. İnşallah düzelir bu durum.merhaba ekim anneleri..kulübe yeni üye oldum.inşallah 2 ekim de bebeğimi kucağıma alıcam ben de.en son doktor kontrolümde doktor suyumun üst sınırda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.hamur işinden kesinlikle uzak dur meyveyi de yavaş yavaş kesmeye başla dedi.zaten hamur işi yemiyordum ama meyvesiz duramam bu sıcakta yenilebilcek en iyi şey meyve.aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı hiç..benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?