2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın:) bende de çatlak oluşmadı inşallah sonrasında da oluşmaz. kirpiklerimde bir farklılık görmedim ama kaşlarım dökülüyor benim de

Herkese hayırlı sabahlarr :)
Bugün şafak 41-Kocaeli :)
35. haftamdayım. Allahıma şükürler olsun bugünleri gördümmmm :))))

Herkese hayırlı sabahlarr :)
Bugün şafak 41-Kocaeli :)
35. haftamdayım. Allahıma şükürler olsun bugünleri gördümmmm :))))

günaydınlar
evet ya..
çok şükür bu günleri de gördük.. allah tamamına erdirir de bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah..

Günaydın tatlı anneler ve tontiş bebişler, sonunda perşembeyi yaptık.. bu hafta zor mu geçti bana mı öyle geldi acaba

bana bu haftanın başından beri ve sonrası hep zor şu saatte iş yerinde sandalyede dahi oturamıyorum gece ayaklarıma kramp girdi hep,sırtım çok ağrıyor, gece tam uykumu alamıyorum. bu halde çalışmak çok zor( Allah kolaylık versin(

günayydın güzel annecikler 10 gün sonra izne ayrılıyorum hayırlısıyla. ama bu hafta bende zorlandım.ALLAH yardımcımız olsun.

ben evde yemek yerken sandalyede zor oturuyorum. resmen kasıklarımda hissediyorum. çok yoruluyorum.çalışanlara allah kolaylık versin.inşallah hayırlısıyla izninize ayrılırsınız.

magnezyum içiyordum.bir kaç gündür bitti içmiyorum. kramp vs oluyordu. hatta kasılma.. ama gece,sabah olmadı. inşallah da olmaz. nerdeyse düşünüyordum. nöbetçi eczane buluyum alıyım diyordum. çünkü erken doğum riskim var. kasılmaları engelliyorsa içiyim durdursun diye..

neyse yarın dr a sorarım artık...

benim şükür kramp ya da ağrım olmuyor ama uyku bende de yok.. Amin canım Allah çalışan tüm hamilelere sabır versin..

günaydın canımmmm :) evet şükür ki klimasız uyuyabiliyoruz artık. Ben geceleri çok uyanıyorum gerçi ama buna da şükür

Ben de çok uyanıyorum.Son günlerde sol kolumun ağrısına uyanıyorum hep. Uyuşma gibi bir ağrı.Herkesin daha çok bacağına kramp giriyor, benim kolum uyuşuyor :)

Bu hafta işe gelip gitmek bana da zor gelmeye başladı.Bazen eve dönüşte karnımın hafif ağrıdığını hissediyorum.Ama izne çıkmak için de daha erken.Mecbur katlanacağız canım ama iş yerindeki son günlerimiz sonuçta,bunu düşünüp mutlu olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…