günaydın:) bende de çatlak oluşmadı inşallah sonrasında da oluşmaz. kirpiklerimde bir farklılık görmedim ama kaşlarım dökülüyor benim deBenden de günaydın kızlar.
Ben bu aralar rahat uyuyamıyorum.Bi sağ bi sol ağrımda yok ama.Bende kontrol ettim dün kendimi. şimdilik çatlak yok. Ama benim kirpiklerim normalde epeyce uzundu. Hamilelikte boyları kısaldı. Başına gelen var mı?
Eskiye döner mutlaka ama badem yağı mı sürsek acaba.günaydın:) bende de çatlak oluşmadı inşallah sonrasında da oluşmaz. kirpiklerimde bir farklılık görmedim ama kaşlarım dökülüyor benim de
sanada geçmiş olsun canım .benim alalhtan çamaşırımın altında kalıo umarım bu son ayda yayılmazlar .Çok saol evet araştırıcam :) Küçük küçükler umarım işe yarar..
Herkese hayırlı sabahlarr :)
Bugün şafak 41-Kocaeli :)
35. haftamdayım. Allahıma şükürler olsun bugünleri gördümmmm :))))
sizin yatağı nereden almştnz cnm ne kdrdı?yataş yatsan sitelerine vbaktm da bide işbire bakaymm
Aminnnnnn.günaydınlar
evet ya..
çok şükür bu günleri de gördük.. allah tamamına erdirir de bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah..
Herkese günaydın arkadaşlar
Havalar serinlediği için çok şükür ben de bu aralar güzel uyuyorum,inaşllah böyle devam eder
Herkese hayırlı sabahlarr :)
Bugün şafak 41-Kocaeli :)
35. haftamdayım. Allahıma şükürler olsun bugünleri gördümmmm :))))
Günaydın tatlı anneler ve tontiş bebişler, sonunda perşembeyi yaptık.. bu hafta zor mu geçti bana mı öyle geldi acaba
Atlattık canım bundan sonra Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak bebeklerimize. Amin.günaydın şekerimçok şükür gerçekten, riskli dönemleri biraz atlattık, bundan sonra daha rahatız
Benim yarından sonra finitoooo :) Ben işleri de saldım iyice ayrılıyorum diye.Ama bugün ve yarın dosyalarımı toparlamam lazım.Günaydın tatlı anneler ve tontiş bebişler, sonunda perşembeyi yaptık.. bu hafta zor mu geçti bana mı öyle geldi acaba
bana bu haftanın başından beri ve sonrası hep zorşu saatte iş yerinde sandalyede dahi oturamıyorum gece ayaklarıma kramp girdi hep,sırtım çok ağrıyor, gece tam uykumu alamıyorum. bu halde çalışmak çok zor ( Allah kolaylık versin (
Benim yarından sonra finitoooo :) Ben işleri de saldım iyice ayrılıyorum diye.Ama bugün ve yarın dosyalarımı toparlamam lazım.
bana bu haftanın başından beri ve sonrası hep zorşu saatte iş yerinde sandalyede dahi oturamıyorum gece ayaklarıma kramp girdi hep,sırtım çok ağrıyor, gece tam uykumu alamıyorum. bu halde çalışmak çok zor ( Allah kolaylık versin (
günaydın canımmmm :) evet şükür ki klimasız uyuyabiliyoruz artık. Ben geceleri çok uyanıyorum gerçi ama buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?