2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben de çok uyanıyorum.Son günlerde sol kolumun ağrısına uyanıyorum hep. Uyuşma gibi bir ağrı.Herkesin daha çok bacağına kramp giriyor, benim kolum uyuşuyor :)

sorma canım bugün benim de sol kolum inanılmaz uyuştu, sol tarafa yatmaktan sol yanımız zayıfladı :) bir de bir yudum bişey içsem hemen tuvalet.. Tutayım desem bu sefer ağrı yapıyor..

Günaydın güzel anneler bebeklerinizin hareketleri ne alemde. Doktor dedi ki her bebek aynı olmaz kimi az kimi çok hareket eder. Sen bebeğini tanıyorsun hareketleri azalır ya da şekerli birşeyler yediğin halde hareket etmezse hastaneye gel dedi. Ben tanıyamamaktan takip edememekten korkuyorum. Bazen az bazen çok hareketli seyrediyor. Acı yada şekerli yediğim zaman daha çok hareket ediyor sanırım

Günaydın canım :)
Dediğin gibi bazı günler çok hareketli, bazı günler daha az hareketli oluyor. Keyiflerine göre hareket ediyorlar :) Aman hareket etsinler de içimiz rahat olsun. Hergün hareketini hissediyorsak problem yok:)

Günaydın canım, yani ben öyle çok takip etmiyorum hareketlerini.. Tabi ki uzun zaman hareket etmezse elimi falan koyup bi süre bekliyorum vuruyor rahatlıyorum. Bazı günler çok hareketli oluyor dediğin gibi..

sorma canım bugün benim de sol kolum inanılmaz uyuştu, sol tarafa yatmaktan sol yanımız zayıfladı :) bir de bir yudum bişey içsem hemen tuvalet.. Tutayım desem bu sefer ağrı yapıyor..

Benim de kolum uyuşuyor. Yalnız değilsin.

Rahatladım sizlerde de olunca, daha önce kimsenin bahsettiğini hatırlamıyorum kol uyuşmasından. Sanırım sola yatmaktan dediğin gibi Snowcum.

Bu arada tuvalet olayı ilk 3 aya döndü değil mi :) Akşamları eşimle film izleyelim diyoruz,10 kere dondurup lavaboya gidiyorum :)

aynen canım ya akşam su içmeye korkar oldum :S hayır bu kadar hızlı çalışabilir mi sindirim sistemi? İçtiğim anda sanki 8 saat tutmuşum gibi geliyor :)

ya canım bende yatrken sağ tarafım belimin altına yastık koyuyorum ancak öle yatabiliorum .gece daralıorum arada herşeyi atıoyurm yataktan yastık,çarşaf sırtüstü yatıroum.çok zorlaştı artık uyumlarımız allah yardımıcımız olsun.

canım benim bebeğim önceden pek hareketli değildi.ama su özelliikle son hafta çok hareketlendi maşallah.göbeğimin üzerindeki kumandayı yerinden oynattı.:)ama ben tatlıya cok aşırı düştüm engelliyemiyorum kendimi çok fazla yiyorum ondanda olabilir.

canım ya sana doktorun aspirini ne zaman bırak demişti ??

Bende Coraspin alıyorum. Ama benim almamın nedeni tüp bebek tedavisinde ne olur ne olmaz pıhtılaşmaya karşı kullanmaya başlamıştım. Bana doktorum 36. haftada bırak dedi bilgine. Gerçi her gün düzenli de almıyorum.

İnşallah canım. Bende uzanıp bekliyorum hareketini vuruyor miniğim rahatlatıyor annesini:)
Günaydın canım, yani ben öyle çok takip etmiyorum hareketlerini.. Tabi ki uzun zaman hareket etmezse elimi falan koyup bi süre bekliyorum vuruyor rahatlıyorum. Bazı günler çok hareketli oluyor dediğin gibi..
Normal demekki canım. Yerleri iyice daraldı zaten. Bekliyorum bende senin gibi sonrasında rahatlıyorum. Bir porsiyon üzüm yada yoğurt yiyorum uzanıyorum vuruyor hemen
Maşallah, zaman zaman değişiyor hareketleri işte canım.hareket etsin problem olmasın yeterki.. yiyosun tatlıları yerinde durmuyor çocuk tabi

offf ne güzel yaaa valla özeniyorum sana.. Benim 1 ayım var daha sonra bir de dönüş çilesi.. Ben de saldım şimdiden :)
Özenme Snowcum. Ne güzel oldukça kurumsal bir yerde çalışıyorsun. Senin yerine olsam bende işi bırakmazdım ama dediğim gibi bizim iş yerinde başka saçma sorunlar da var. Hem bana da izindeyken iyi bir iş fırsatı görüşmesi çıkarsa kesin giderim.

Kızlar selam internetten bebeğin kilo almasıyla alakalı bir yazı okudum sizinle de paylaşayım..
süt,yumurta,et,balık ve özellikle pekmez ( dut veya üzüm ama içinde hiç şeker olmayacak) bunlar çok faydalıymış.Müslide yiyebilirmişiz. Özellikle son aylarda patates kızartaması ve cipsin bebek üzerinde olumsuz etkilerinin olduğu görülmüş.Kek,beyaz ekmek vb.şeylerde artık hiç yememek lazımmış.Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yememiz bebeğe faydalı şeyler arasında.. Kaşar peyniride bebeğe kilo aldıran önemli gıdalardan..Aklımızda bulunsun hepimizin doğumuna az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

saol canım .senin durumun biraz farklı,düzenli alsan keşke..

aynen canım ya akşam su içmeye korkar oldum :S hayır bu kadar hızlı çalışabilir mi sindirim sistemi? İçtiğim anda sanki 8 saat tutmuşum gibi geliyor :)

Aynen ya, lavaboya gidip gelmekten yoruluyorum :) İş yerinde daha da komik tabi, sürekli gidip gelen biri :)

Canım ben hiç sormadım, dr da birşey söylemedi,30 ağustos'ta randevum var,sorarım canım.Ama iğneyi son 1-2 gün kala bırakacağız, aspirini daha önce demişti.Aspirinin sulandırma etkisi iğneye göre daha fazlaymış...

valla canım ben hareket etmediği zaman kafayı yiyodum resmen.psikolojim bozulucaktı nerdeyse,şimdi maşalalhı var da ben kilo alıorum tatlılardan artık yapıcak bişey yok :))

tamam canım bende pazartesi doktora gidicem ama alttan ultrasonla bakıcam dedi?? baktırmasammı acaba bilemedim ya kafam karışık???bens ezeryan yapıcam nie alltan bakıoki

canım benim özendiğim şey, bebeğinle geçireceğin zaman yoksa çok şükür tabi ki seni çok iyi anlıyorum ve haklısın.. Ama hazır ayrılıyorken 1 yıl en azından bebeğinle ol bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…