2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay kızlar ben hıc öyle naz yapmadm,asermedm.yanı esıme zor gelmedı hamılelegm ama ben bıttım.bu yuzdenmı nedır 2cocuk ısteyen adam smdı 4cocuk yapalm dıor.anaaa ben artık 2.cıyı bole nasl yapcam dıye düşünürken bnm kociş 4e atak yaptı.bendemı nazlanıp su bır ay burnundan getrsemde vazgeçse ne dersınız. :)
 
Merhaba arkadaşlar...
Biraz canım sıkkın, siznle paylaşmak isterim..
Dün akşam eşimle saçma bir konu yüzünden tartıştıkk..adam özür diledikçeeee ben de sinir krizine döndü...
İlk defa böyle oluyorum birer saat arayla bağırmaya başladım, ellerimi masaya defalarca vurdum, iki gündür de ağlıyorum, sakinleştiremiyorum kendimi, içimden dua ediyorum yokkk...
Bi ara ölmek istiyorum demişimm, elimde ne varsa duvara fırlatmışım...;(
Kafayı yicemmm bana noluyorsa, şu anda da çok bağırdığım için boğazım ağrıyor, ağladığım için de gözlerim ve başım"
Basit bir olayıbu kadar abartmış olmam da garip...
Bebeğimden de özürr diliyorum sürekli ((
Ona bi zararı olmuş mudur bilmiyorum ancakkk kendimi affedemiyorum.(
 

Canım geçmiş olsun,ben de içime attığım için bu ara durup durup ağlıyorum, sen de biriktirdin mi acaba
 

Canım çok isterim ben de ama bu hsnu odamız gelecek :) siz buluşun ben 2. olursa gelirim artık en kötü oğlum kucağımda gelirim :)
 
kızlarrr lohusaa dönemimizde fazla stres yapıp sütlerimizii kaçırmıyoruzzzz bırakınn kendi kendilerine takılsınlar evde herkes fikrini beyan ederr ama biz yine istedigimizi yaparızz napalımm hehehe:))

Kesinlikle katılıyorum canım, benim zaten annemin gelip gelemeyeceği belli değil. Ablamın ameliyat olma ihtimali var, ablam iyi olsun ben iyi olurum dedim. Çevredekilere de baştan önce cevap vermeyip sonra da tamam siz merak etmeyin bana bırakın diyecem:) Zaten şimdiden yeni çıkan şeyleri takip ettğimi görünce biraz bilmiş olduğumu anlıyorlar, çok üstelemezler inşallah:)

Sorma ya bizde bir kere su yutarken ağzını açıp kapattığını gördük, nasıl da sevdiriyor Rabbim:)
canım pazar da yapabiliriz yeter ki herkese uysun
Ayy çok isterim ama eşimi ikna etmem mümkün olur mu bilmiyorum Doktor istirahat et diyince eşim ben hep yatayım istiyor. Yine de bi şansımı deneyecem ama bakalım..
 
canım seni çok çok iyi anlıyorum ama lütfen strese girme, her şey olacağına varır. Ablanın doktoruna gidecektin o noldu?
Çarşamba günü gideceğim eşimle de konuştuk iyi bir doktor gerçekten sadece sezeryan isterse diye endişemiz var o kadar ama zaten belki de sezeryan olacak zaten dönmemiş bizim mızdık hala.. hayırlısı olsun ne diyeyim en kötü karar kararsızlıktan iyi derler stres yapmak daha zor adamla konuşurum dönerse zorla da sezeryan yapmaz herhalde..
 

canım iyi bir doktorsa daha fazla düşünme. Sen normal doğum konusunda kararlı olduğunu belirt endişelerini paylaş o da anlayacaktır bence. Aynen belirsizlik daha da yorar insanı. Sen bebeğine, doğumuna odaklanmalısın..
 
Doğru diyorsun önceden sağ sol mu varmış...Ayrıca solda kalp var pek de içim rahat olmuyor..Bende öyle yapıcam Dr um sağa ya da sola yat dedi eşim ogünden beri iğne üstünde aman sırtüsttü yatmiyim :)
Bende öyle rahatım aksine
 





Soralım bakalım doktorum kabul edecek mi eşimin yanımda olmasını. Pek sanmıyorum olumlu cevap vereceğini. Fotoğrafçı girecekse eşim çekmesin fotoğraf, anı yaşasın istiyorum. Ama fotoğrafçı girmeyecekse foto da çekmiş olur.
 
Ben de hep yana yatmama rağmen arada sırtüstü uyandığım oluyor ama doktoruma sormuştum o kadardan birşey olmaz rahat ol dedi, ben de rahat oldum :)
Her Dr.başka diyor iyi oldu dediğin artık bende o kadar dikkat etmicem nasıl rahatsam öyle..Zaten artık pek de rahat uyuyamaz oldum..
 

Hoşgeldiniz canım. Kilosu az değil, sıkıntı yapma Maşallah size. Bu arada bazı doktorlar kiloyu çok söyleyip, sezeryana yönlendiriyorlarmış. Ben doğumdan önce başka doktora da görünmeyi düşünüyorum.
 
Yaa arkadaş lar valla kıskandım sizi ben iki cocukla nasil gelcem hemde ben avrupa yakasında oturuyorum cogunuz karsidasiniz bide tek cocuk bende olucak galiba bi tuhafima gidecek en iyisi siz buluşup burda fotolarinizi paylaşın
 
Ara ara bende de oluyor aşırı agrasiflik, senin ki oldukça ağır olmuş..Üzüldüm.. Kalbini kırdığın varsa gönlünü alırsın sonuçta hamilelikte bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Etrafındakiler anlayacaktır bence...
Önemli, olan sen ve bebeksin...Umarım sakinleşirsin..
Tv de izlemiştim yeni, işaret parmaklarınla kulağını tıkayıp gözünü kapatıyorsun. Sonra burnundan nefes alıp aldığın nefesi 10 sn de yavaşça yine burnundan bırakıyorsun.. Bu kişinin sakinleşmesine sebep oluyormuş...Bakalım işe yarayacak mı:)
 
Merhaba kızlar umarım tüm anne ve bebişler iyidir
Keşke bende istanbulda olsamda gelsem buluşmaya
Cuma günü kendi drmuza gittik herşey yolundaydı şükür 2300 g çıkmıştı kilosu bugünde devlet hast başka bi dra gittik o da normal dedi şükür ama kilosu 1800g çıktı şaşırdım ultrason cihazı ii değil sanırım illaki fark oluyo ama 500 g lık fark çok değil mi sizcede?
Bu arada doğum yaptığımı gördüm kumral renkli gözlü bi kızım oluyodu emzirnek için sağ göğsümü bi sıkıyorum bi fışkırdı sütüm orda uyandım zaten hayırlısı olsun
 
valla canım benim aşerme durumum olmadıda ben fazla pirpirikli oldugumdan eşime fenalık geldi adam zona geçirdi o derece yani.ben yok hareket etmio,ya erken doğarsa,ya zayıfsa yok öle yok böle derken 9.aya girdikte eşimide cok yıprattım.garibimde sana 1 cocuk yeter demeye başladı.sende dene istersen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…