2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada

Kızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada
Artık heran herşey olabilir.. Ben hazırlayalı 2 hafta oluyor içim rahat oturup bekliyorum şimdi. Bence sende geç kalma derim :)

500 gr fark bana da çok geldi..
Rüyan hayırlara varsın inş. Artık böyle rüyalar görmelerimiz sıklaştı sanırım. Bende oğlumu renkli gözlü görüyorum. Öyle olmasını istediğimden mi bilemiyorum :)
Bana bacak bacak üstüne atıp oturma hamileye iyi değil dediler. Bunun gerçekliği nedir acaba ? :)

Canım bacak bacak üstüne attığında bebek sıkışıyo diye öyle diyorlar sanırım kafası sıkışıyo gibi oluyo sahidende

Canım bacak bacak üstüne attığında bebek sıkışıyo diye öyle diyorlar sanırım kafası sıkışıyo gibi oluyo sahidende
Bu açıklama daha mantıklı bana açılmaya engel oluyor demişlerdi hiç mantıklı gelmemişti..Zaten genelde öyle oturmuyorum rahatsız oluyorum. Saol cnm :)

Canim ben yikadim utuledim hastaneye goturceklerimi misafir odana koydum hem benim hemde bebegin ebete verilecekleride ayrı koydum üzerinide orttum toplanmasin diye cantaya simdiden koymak istemedim kirisir diye zaten hersey hazir gerisi kolay.

hayırdır balım noldu sana? hala izinlisin değil mi? acaba evde durdukça düşünüp stresmi yapıyorsun?
bebişini merak etme inşallah ona bir şey olmamıştır, kendini üzme artık, biraz internete bebek eşyalarına bak insanı rahatlatıyor :)

yrn bende doktora gtcem.uc hafta oldu kızımdan haber almayalı.hazıran 4ten berıde kızımın yuzunu hareketlerını gormedım..yrn illa yuzunu görmek ıstedgmı soylıcm ve bekledgm gbı muameleyle karşılaşmazsam,keyıften kızımı goremezsm doktoru degıscem gene.bebek aşağı dönmüşmü dıye sorcam,doguma sızmı grceksınz dıcem,normal yapabılırmym dıye sorcam.gercı o 37de bellı olur dıcek ama.baskada bsey gelmior aklma.33+3olcm yarın.sancım yok nstye bağlamak ısterse baglanımmı acaba yoksa erkenmıdır

Bence erken değiş, ben 32 ve 34 haftalıkken girdim bile, zor birşey değil zaten, hatta ctesi girdiğim oda sıcak olmasaydı kalp atışlarını dinlerken uyuyabilirdim:)

Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?

Ben ilk zamanlar aparatif birşeyler alır ikram ederim diye planlıyordum ama hamilelil ilerledikçe ikram konusunda hevesim kaçtı.Bir de gelen oturup gitmezse, sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorm.Bir de onları servis edecek kimsem yok,eşim zaten benle ilgilenecek, ekstra iş çıkarmayım diyorum.Ama odayı süsleyeceğim, şeker,çikolata vs. koyacağım.

Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
Bizde adet gelen getirir şeklinde...Ben çikolata ve kolonyasını hazırladım..Sanırım biaz abur cubur da gerekebilir de onu da eşim ogün ayarlar diye düşündüm..

kızlar bugün benim doğum günüm ve bebeğimin kalbındeki delik için randevumuz vardı veeee deliğimizde kapanmış geçen hafta beynındeki boşluğunda normal olduğunu söylemişti ve hiçbir sorunumz kalmadı bu bana hayatımda aldığım en güzel en mutlu olduğum hediye oldu. rabbim herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyoruzzz

Canim hic gerek yok çikolatan yada lokumun olsun yeter hasta ziyareti kisa ve oz olur.ayrica benim cok isime yaratmıştı sana ve diger arkadaşlarıma tavsiyem olsun eğer hastaneye geleniniz coksa ketil goturmenizi tavsiye erderim gelenlere cay yada nescafe ikram edebilirsiniz cok iyi oluyor ilk dogumumda goturmustum simdide goturmeyi istiyorum

İstege baglı sezeryan fiyatı farklı mı canım? Bayrama denk gelsin nolurki.:)

Canim elif sen ve ben medipolde dogum yapcaz sezeryan 1600 mus diye duydum ana bi tanıdığımız da orda sezeryan la dogum yapicak hatta eylulun sonunda onlar fiyatta pazarlık yapmış lar yuzde on gibi bi rakam dusmus hatta fiyatida kaseletmisler bende pazarlık edicem nekadar dusse kardir sizinde aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…