Artık heran herşey olabilir.. Ben hazırlayalı 2 hafta oluyor içim rahat oturup bekliyorum şimdi. Bence sende geç kalma derim :)Kızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada
Merhaba kızlar umarım tüm anne ve bebişler iyidir
Keşke bende istanbulda olsamda gelsem buluşmaya
Cuma günü kendi drmuza gittik herşey yolundaydı şükür 2300 g çıkmıştı kilosu bugünde devlet hast başka bi dra gittik o da normal dedi şükür ama kilosu 1800g çıktı şaşırdım ultrason cihazı ii değil sanırım illaki fark oluyo ama 500 g lık fark çok değil mi sizcede?
Bu arada doğum yaptığımı gördüm kumral renkli gözlü bi kızım oluyodu emzirnek için sağ göğsümü bi sıkıyorum bi fışkırdı sütüm orda uyandım zaten hayırlısı olsun
benim senden önce görünüyor normalde doğum ama 11 ekim görünüyor:) niçin sezeryan istiyorsun canım?
Canım bacak bacak üstüne attığında bebek sıkışıyo diye öyle diyorlar sanırım kafası sıkışıyo gibi oluyo sahidende500 gr fark bana da çok geldi..
Rüyan hayırlara varsın inş. Artık böyle rüyalar görmelerimiz sıklaştı sanırım. Bende oğlumu renkli gözlü görüyorum. Öyle olmasını istediğimden mi bilemiyorum :)
Bana bacak bacak üstüne atıp oturma hamileye iyi değil dediler. Bunun gerçekliği nedir acaba ? :)
Bu açıklama daha mantıklı bana açılmaya engel oluyor demişlerdi hiç mantıklı gelmemişti..Zaten genelde öyle oturmuyorum rahatsız oluyorum. Saol cnm :)Canım bacak bacak üstüne attığında bebek sıkışıyo diye öyle diyorlar sanırım kafası sıkışıyo gibi oluyo sahidende
Kızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada
Merhaba arkadaşlar...
Biraz canım sıkkın, siznle paylaşmak isterim..
Dün akşam eşimle saçma bir konu yüzünden tartıştıkk..adam özür diledikçeeee ben de sinir krizine döndü...
İlk defa böyle oluyorum birer saat arayla bağırmaya başladım, ellerimi masaya defalarca vurdum, iki gündür de ağlıyorum, sakinleştiremiyorum kendimi, içimden dua ediyorum yokkk...
Bi ara ölmek istiyorum demişimm, elimde ne varsa duvara fırlatmışım...;(
Kafayı yicemmm bana noluyorsa, şu anda da çok bağırdığım için boğazım ağrıyor, ağladığım için de gözlerim ve başım"
Basit bir olayıbu kadar abartmış olmam da garip...
Bebeğimden de özürr diliyorum sürekli((
Ona bi zararı olmuş mudur bilmiyorum ancakkk kendimi affedemiyorum.(
yrn bende doktora gtcem.uc hafta oldu kızımdan haber almayalı.hazıran 4ten berıde kızımın yuzunu hareketlerını gormedım..yrn illa yuzunu görmek ıstedgmı soylıcm ve bekledgm gbı muameleyle karşılaşmazsam,keyıften kızımı goremezsm doktoru degıscem gene.bebek aşağı dönmüşmü dıye sorcam,doguma sızmı grceksınz dıcem,normal yapabılırmym dıye sorcam.gercı o 37de bellı olur dıcek ama.baskada bsey gelmior aklma.33+3olcm yarın.sancım yok nstye bağlamak ısterse baglanımmı acaba yoksa erkenmıdır
erken dogum riskim var gecenlerde hastanede yattım başka yapacak kimsede yok bende yatınca mecburen yapacak yoksa erkek milleti gönlüyle iş yapmaz peklekelerde çıkar inşallah
İstege baglı sezeryan fiyatı farklı mı canım? Bayrama denk gelsin nolurki.:)normal doğuma dayanamam gibi geliyor,
birde bayrama denk gelirse diye korkuyorum
İstege baglı sezeryan fiyatı farklı mı canım? Bayrama denk gelsin nolurki.:)
Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
Bizde adet gelen getirir şeklinde...Ben çikolata ve kolonyasını hazırladım..Sanırım biaz abur cubur da gerekebilir de onu da eşim ogün ayarlar diye düşündüm..Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
İstege baglı sezeryan fiyatı farklı mı canım? Bayrama denk gelsin nolurki.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?