Çok geçmiş olsun , güneş mi çarptı kızları acaba ?Kizlar sizler neguzel planlar yapıyorsunuz bende çocuklarımla uğraşıyorum biliyorsunuz bikaç önce küçük kızım hastaydi cok şükür iyileşti simdide buyuk kızım cayır cayır yaniyir gündüz hafif ateşi vardı simdide çok yükseldi kusmasida var ılık duş yaptırdım ama düşmedi eşimi bekliyorum doktora goturcez.
Inaninki arkadaşlar hamileyken yaşadıklarımiz hicbisey boyle cocuklar hastalaninca insan daha perişan oluyor suan en rahat sizsiniz tadını cikarin asil isiniz bebekler dogduktan sonra baslicak
Çok geçmiş olsun , güneş mi çarptı kızları acaba ?
söylesen belki anlar seni hassas dönemimizdeyiz daha fazla ilgi bekliyorum falan de.. demişsindir belki de ama işte bazıları böyle..hergün öyle.. hatta şimdi de uyuyor.. tabi önce tv ye gözünü diker.. yabancı film ve dizi izler.. ..
Heyyy benimde günüm belli veeee bende Allah izin verirse 10 ekimde bebisimu kucagima alicam
Hayırlı olsun canlar, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)Teşekkür ederim canım,inşallah sağlığı kilosu falan yerinde olur bebeklerimizin... sonucta muhtemel doğum tarihinden 8-9 gün önce alınacak. .. aaa evet inan 10.10 diye hiç düşünmemiştim gercekten güzel bir tarih olacak :) seninki de aynı tarihte olabilir bu arada normal doğum tarihune çok yakın çünkü. ..belki aynı gün anne oluruz :)
Canım üzülme benim 31+5te 1670 gr.dı Dr problem yok dedi. Ben de 2 haftada sadece 600 gr alabildim üstelik şeker falan da yok bendeKızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
Koltuk altımda çıkıyor inşallah gidenlerden olur bizimkiler :)Merhaba kızlar sizde de et beni çıkıyor mu özellikle karın ve göğüs bölgemde arttı. Biraz araştırdım doğum sonrası gidebilirmiş ancak kaladabilirmiş..
Sizde ben durumları nedir?
Ya evet hafta içi yapın, haftaya Perşembe ya da cuma yapın da ben de gelebileyim :)Kimler geliyor peki şuanda? Acaba haftaiçi birgün mü düzenlesek ki bilemedim ben? Herkes doğum iznine çıkınca yada gecen gğn herkes buluşalım edelim diyordu simdi tık yok valla
Hamilelikte oluşan varis doğum sonrası geçermiş merak etme:)Kızlar y acaip moralim bozuldu. Sanki sol bacağımın altındaki damarlar daha bi görünür hale gelmiş gibiŞiş değil de ne bu şimdi Varis mi olacağım ben!!!
Hadi hayırlı olsun, hayırlısıyla bebişinin içinde uyuduğu zamanlar da gelecek. Benimkiler de yarın geliyor. Ben de çekip koyarım burayaEki Görüntüle 1227155 Kizlar bugun besigimiz geldi aslinda biz 10 gun so rasina bekliyoduk ama erken getirdiler bende gelisi guzel nekadar esya sigar diye bi yerlestirdim yaninada yatakodasinin komidinini koydum uzerine biberon falan koymaya iyi olur diye cok sukur tam istedigim gibi oldu okadar cok dua etmistim ki yillardir suraya bi besik kurmak nasip olmasi icin bugun cok duygulandim hala inanamiyorum hatta Rabbim isteyen herkese buguzel duygulari nasip etsin insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin simdi heyecanla gardolabi bekliyoruz oda haftaya gelir kismetse
Yurt dışındaki kuzenim ilk bebeği tüp bebek idi ve normal doğum yaptı , burada yapmıyorlar her şeyde sezeryanYaaa deme öylee damlacımmm ben cok korkuyorumm sezaryen den( evet normali cok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalımm hangisi olursa mecbur kabulumüz:)
Bugun kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor amcamız durumumuzla ilgili:)
Canim uzulme sakin moral eniyi ilac neden ciğer geliştirici igne yapildi erken doğum riskinmi var[/QUOTE][QUOTEim, post: 36642520, member: 422001"]Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
Ya haftaya Perşembe ya da cuma yapsanızKızlar kadıköy mü bağdat caddesi mi? Seçin :) bir de cumartesi mi pazar mı?
CNm pırıltılaşma iğnesi vuruluyorum normal doğum olmadan alınacak kanama olmasın diye 37 gibi doğarsa ciğerleri gelişmesine yardımcı olur diye istedim...merhaba, benim bebeğimin kilosuda iki hafta geriden geliyormuş, bende de şeker olduğu için kilo yapacak şeyler yiyemiyorum, doktorum bebeğimiz biraz narin olacak diyor, protein ağırlıklı beslen dedi, bizde erken doğum riski yokmuş çok şükür, iğne için neden ısrar ettin ? bizimki iğne felan vermedi, ben doğum 30 eylülde olsun istedim doktor 2 ekim daha iyi olur ne kadar ciğerleri gelişse kardır dedi,2 hafta sonra tekrar muayenemiz var
Ahh bu dondurma hasta ediyor çocukları , camı açmadan yatmakta ne mümkün . sıcak bol biberli çorba yedir dicem ama yerlermi kiDışarı cok cikmiyorum canim genelde evdeyim dondurma yemislerdi ve gece bütün camlar açık heralde usuttuler bogazlarim ağrıyor diyo
Ya haftaya Perşembe ya da cuma yapsanız
cumartesi kadıkoydeKızlar kadıköy mü bağdat caddesi mi? Seçin :) bir de cumartesi mi pazar mı?
Ahh bu dondurma hasta ediyor çocukları , camı açmadan yatmakta ne mümkün . sıcak bol biberli çorba yedir dicem ama yerlermi ki
Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak
CNm 3000 tl oradan doktor olunca fiyatımı... Pakette ne var acaba bide daha uygun olcak demişsin ama bana 4000-5000 fiyat söylediler...Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak
CNm pırıltılaşma iğnesi vuruluyorum normal doğum olmadan alınacak kanama olmasın diye 37 gibi doğarsa ciğerleri gelişmesine yardımcı olur diye istedim...
Hastanenin muhasebe bölümü tel de 3 binli bir fiyat söyledi , ama doktorum paket fiyatı verdiğini duydum daha uygun fiyat haftaya konuşacağım . Sana fiyatı kim söyledi doktorun mu ?CNm 3000 tl oradan doktor olunca fiyatımı... Pakette ne var acaba bide daha uygun olcak demişsin ama bana 4000-5000 fiyat söylediler...
PiffCanım ben çalışıyorumama dediğim gibi herkese haftaiçi uyuyorsa siz buluşun akşama kalırsanız ben de uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?