2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun , güneş mi çarptı kızları acaba ?

Heyyy benimde günüm belli veeee bende Allah izin verirse 10 ekimde bebisimu kucagima alicam
Hayırlı olsun canlar, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)

Canım üzülme benim 31+5te 1670 gr.dı Dr problem yok dedi. Ben de 2 haftada sadece 600 gr alabildim üstelik şeker falan da yok bende

Merhaba kızlar sizde de et beni çıkıyor mu özellikle karın ve göğüs bölgemde arttı. Biraz araştırdım doğum sonrası gidebilirmiş ancak kaladabilirmiş..
Sizde ben durumları nedir?
Koltuk altımda çıkıyor inşallah gidenlerden olur bizimkiler :)

Kimler geliyor peki şuanda? Acaba haftaiçi birgün mü düzenlesek ki bilemedim ben? Herkes doğum iznine çıkınca yada gecen gğn herkes buluşalım edelim diyordu simdi tık yok valla
Ya evet hafta içi yapın, haftaya Perşembe ya da cuma yapın da ben de gelebileyim :)

Kızlar y acaip moralim bozuldu. Sanki sol bacağımın altındaki damarlar daha bi görünür hale gelmiş gibi Şiş değil de ne bu şimdi Varis mi olacağım ben!!!
Hamilelikte oluşan varis doğum sonrası geçermiş merak etme:)
Hadi hayırlı olsun, hayırlısıyla bebişinin içinde uyuduğu zamanlar da gelecek. Benimkiler de yarın geliyor. Ben de çekip koyarım buraya

Yurt dışındaki kuzenim ilk bebeği tüp bebek idi ve normal doğum yaptı , burada yapmıyorlar her şeyde sezeryan

Böbrek
Canim uzulme sakin moral eniyi ilac neden ciğer geliştirici igne yapildi erken doğum riskinmi var[/QUOTE]
CNm böbrek ağrısı çekiyorum erken doğumu başlatır diye bide şeker olanlarda ciğer geç gelişiyormuş bende istedim.

E="burcim, post: 36645369, member: 422001"]Böbrek

Canim uzulme sakin moral eniyi ilac neden ciğer geliştirici igne yapildi erken doğum riskinmi var[/QUOTE]
CNm böbrek ağrısı çekiyorum erken doğumu başlatır diye bide şeker olanlarda ciğer geç gelişiyormuş bende istedim.[/QUOTE]
Boyle bişeyi bilmiyodum canım öğrenmiş oldum ozaman iyiki yaptırmışsin insallah erjen gelmez bebegin gununu bekler çok geçmiş olsun

CNm pırıltılaşma iğnesi vuruluyorum normal doğum olmadan alınacak kanama olmasın diye 37 gibi doğarsa ciğerleri gelişmesine yardımcı olur diye istedim...

bnm akılda uçtu.cmrtsı olmasın dıcektım.cmrtsı olmaz da dıer gunlerın hepsı bna uyar,kocışin dgunu partısını bırakp gelemem kızlr cmrtesı

Ahh bu dondurma hasta ediyor çocukları , camı açmadan yatmakta ne mümkün . sıcak bol biberli çorba yedir dicem ama yerlermi ki

Istahi yok canım midesi kabul etmiyor normalde buyuk kızım acı yer ama şimdi yemek bile yemedi öteki zaten daha kucuk 2.5 yasinda o acı yemiyor artik ilaçlarla düzelecek yoksa benimde kocakari tariflerim var ama iciremem zor yani

Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak

Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak
CNm 3000 tl oradan doktor olunca fiyatımı... Pakette ne var acaba bide daha uygun olcak demişsin ama bana 4000-5000 fiyat söylediler...

CNm 3000 tl oradan doktor olunca fiyatımı... Pakette ne var acaba bide daha uygun olcak demişsin ama bana 4000-5000 fiyat söylediler...
Hastanenin muhasebe bölümü tel de 3 binli bir fiyat söyledi , ama doktorum paket fiyatı verdiğini duydum daha uygun fiyat haftaya konuşacağım . Sana fiyatı kim söyledi doktorun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…