Olsun canım çok hızlı veriliyormuş doğumdan sonra .Ben biraz zayıftım sanırım hamile kalmadan önce keşke popom ve bacaklarım böyle kalsa çok sevdik onların yeni hallerini:)ama gider sanırım.
Aa neden kimse gelmiyor herkes çok istekliydi ,sonuçta illaki bir şeyler çıkacaktır ,herkes işini ertelesin bakimm :)bence buluşun doğum sonrası da çok destek olabilirsiniz birbirinize .
Biz diğer şehirlerden olanların gözü kalmış olabilir ,nazardan yani:) 4 kişi 5 kişi de olsa buluşun zaten daha çok olunca herkes yanındaki ile kaynaşır az olursanız herkesle konuşma imkanınız olur bence
Meral Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş ya maş. senin öyle oldu .o kadar mutlu oluyorum ki iyi haberlerine .Hem seninle aynı gün beklenen tarihlerimiz seni yakından takip ediyorum foruma girip yazmadığım günler senin imzanı okuyorum .teşekkür ederim canım önemli değil düşünmen yeter sağolasın. evet bebiş çok mutlu etti bizi teyzesi içimdeki korkularım bitti Allahıma binlerce şükürler olsun...
öyle diyorlar canım bakalım artık kısmet :) sen de verme doğumdan sonra tüm kilolarını o zaman8 kilo falan gidiyor doğumda kalanlar sana kalsın :)
bu gidişle zaten ben damla ve simla buluşucaz :) başka gelen yok nazarınız değdi hakikaten :)
kızlar bu da son halimiz 33+6 .ben 9 kg aldım oğlum 2500gr
Evet nazar olabilir :)Olsun canım çok hızlı veriliyormuş doğumdan sonra .Ben biraz zayıftım sanırım hamile kalmadan önce keşke popom ve bacaklarım böyle kalsa çok sevdik onların yeni hallerini:)ama gider sanırım.
Aa neden kimse gelmiyor herkes çok istekliydi ,sonuçta illaki bir şeyler çıkacaktır ,herkes işini ertelesin bakimm :)bence buluşun doğum sonrası da çok destek olabilirsiniz birbirinize .
Biz diğer şehirlerden olanların gözü kalmış olabilir ,nazardan yani:) 4 kişi 5 kişi de olsa buluşun zaten daha çok olunca herkes yanındaki ile kaynaşır az olursanız herkesle konuşma imkanınız olur bence
Teşekkür ederim canım,inşallah sağlığı kilosu falan yerinde olur bebeklerimizin... sonucta muhtemel doğum tarihinden 8-9 gün önce alınacak. .. aaa evet inan 10.10 diye hiç düşünmemiştim gercekten güzel bir tarih olacak :) seninki de aynı tarihte olabilir bu arada normal doğum tarihune çok yakın çünkü. ..belki aynı gün anne oluruz :)aa sen de mi gün aldın canım? hadi hayırlı olsun, inşallah bebeğin güzelce büyür o zamana kadar ve sağlıkla doğar :) 10 ekim güzel bir tarih ben de bugün düşünürken 10 ekimde doğsa güzel olur dedim 10.10 olacak çünkü, benim doğum günüm de 07.07 :)
bugün sanırım 12 de elektrik gitti ancak geldi.
doğum günü olanlar iyi ki doğdu. nice yıllara..
kontrole gidenlere maşallah güzel haberler var..
maşallah canım.. 33+5 iz.. yakınız ..gerçi benim sezeryan olacak . kilosunu öğrenemedim. artık eylülde.
bu arada çok güzelmişsin.. fotoyu açınca tuba büyüküstün mü bu:) dedim.. maşallah güzel bir hamile olmuşsun.. yakışıklı oğlun olunca yandı kızlar.. :)
allah hepimizi tamamına erdirsin..
Kimler geliyor peki şuanda? Acaba haftaiçi birgün mü düzenlesek ki bilemedim ben? Herkes doğum iznine çıkınca yada gecen gğn herkes buluşalım edelim diyordu simdi tık yok vallazayıf hamile kalmışsın bir de anladığım kadarı ile. Ben tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım
valla kimse gelmiyor ki canım buluşmaya :/ benimle birlikte 4 kişiden ses çıktı sadece o kadar..
hergün öyle.. hatta şimdi de uyuyor.. tabi önce tv ye gözünü diker.. yabancı film ve dizi izler.. ..Evet biraz sıkmış canını ama çok mu çalışıyor acaba o uüzden uykusu ağırdır belki .. benimde o gün ağrım oldu eşim çok çalışmıştı o gün ne oldu dedi uyku arası sebebini anlatırken bir baktım uyumuş:) hep yapıyorsa kötü tabii de tek tük olur sende takma canım.en azından bebeğin için.
Aa a ne güzel. benim bir arkadasim bebisini kendi dogum gununde dogurdu,belki senin de öyle olur canim :)Benim doğum tarihim 10 ekim :))
Maşallah cok cok güzel bir hamilesin :) oğşusunda ordan cok güzel sırıtmış. Sonuclarda iyi gersey yolunda maşallah canım sizeinş. 12 kg ile biterse 8 kg doğumda gitsin gerisi de kalsın .kalmazsa da artık nasıl kilo alınır biliyorum yerim yine alırım iştahım olursa tabii.
vallahi göz kaldı ,siz gidin inş. çok eğlenirsiniz birlikte burada ballandıra ballandıra anlatın sonra iki seçenek kalıyor:
1 ) nazardan birbirinize girip bir daha görüşmek istemeyeceksiniz
2)bir sonraki buluşmaya cafe flan kapatılacak ,baya kalabalık olacaksınız
Hayatcım uzun zamandır yazdıklarını okuyorum eğer babasız kalır diye üzülmeyeceksen ben bu adamı öldüreyim:)hergün öyle.. hatta şimdi de uyuyor.. tabi önce tv ye gözünü diker.. yabancı film ve dizi izler.. ..
Canım çok teşekkür ederim senin kadar olmasak da idare ederiz sanırım.Maşallah cok cok güzel bir hamilesin :) oğşusunda ordan cok güzel sırıtmış. Sonuclarda iyi gersey yolunda maşallah canım size
Hemencecik sizinde belli olmalı tarihiniz boyle beklemek daha güzel oluyor. Ama şimdi kesin biliyorum ya tarihi o yüzden daha da heyecan yaptım geçmez zaman bana artık :)
Ne yaptı yine ben kaçırdım galiba basını olayın?Hayatcım uzun zamandır yazdıklarını okuyorum eğer babasız kalır diye üzülmeyeceksen ben bu adamı öldüreyim:)
Canımm tesekkür ederim o senin güzelliğin. Şu haline baksana karnın yok bile ne kadar güzelsin maşallah sanaCanım çok teşekkür ederim senin kadar olmasak da idare ederiz sanırım.
çok şükür bebekle ilgili hiç bir sorun yok inş. sonuna kadar böyle gider. Henamız da geliyormuş ,senin gibi bembeyaz nur yüzlü bir kız olur inş.
ya bnde gelcem dedım ya kızlar.sadeceve cmrtsı olmasa ıı olur.bnm goguslermdede et benlerı çıktı bastan berı.bır ara döküldü sonra gene çıktı.hatta bır kere kopardm kanadı ız kaldı çok acıdı.yerıne gene çıktı.bır daha ellemedm.ellemeyın sakın.inş dökülür bnmde hıc hoşuma gtmıoröyle diyorlar canım bakalım artık kısmet :) sen de verme doğumdan sonra tüm kilolarını o zaman8 kilo falan gidiyor doğumda kalanlar sana kalsın :)
bu gidişle zaten ben damla ve simla buluşucaz :) başka gelen yok nazarınız değdi hakikaten :)
maşallah canım çok yakışms hamişlik sana gobişte küçk ama kilosu guzel :) benim karnım buyk zor tasym artk :)kızlar bu da son halimiz 33+6 .ben 9 kg aldım oğlum 2500gr
Hayatcım uzun zamandır yazdıklarını okuyorum eğer babasız kalır diye üzülmeyeceksen ben bu adamı öldüreyim:)
ya canım şimdi ben anlatmayayım hayat kendisi anlatsın aslında diğer yaptıklarından çok farklı değil. İnş. düzelir bir gün Allah hidayet versin , hamile bir kadına nasıl böyle vurdumduymaz olunabilir aklım almıyor.Ne yaptı yine ben kaçırdım galiba basını olayın?
Canımm tesekkür ederim o senin güzelliğin. Şu haline baksana karnın yok bile ne kadar güzelsin maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?