2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

allah bebeğini analı babalı büyütsün canım,sen de daha geniş bir insan olmaya çalış.
Evet gelinim haberlerini bekliyorum.
First nerdesin hemen gel yaz buraya :)merak içindeyiz oğlumla.

yok canım artık kiloya felan takılmıyorum, oturdum şafak sayıp hazırlık yapıyorum, bende doğduğumda çok zayıfmışım napalım bana benzemiş demekki

maşallah ne güzel, şansıyla yaşasın inşallah

Aynen canım olabilir aynı tarih :) bizim tarih sürpriz bakalım hanımımız ne zman gelmek isteyecek :)

Kimler geliyor peki şuanda? Acaba haftaiçi birgün mü düzenlesek ki bilemedim ben? Herkes doğum iznine çıkınca yada gecen gğn herkes buluşalım edelim diyordu simdi tık yok valla

Sen ben simla bi de belki denizyıldızı ve lakito.. Ben doğum iznine 19 eylülde ayrılıyorum canım sen gelebilir misin ki? Ya da siz haftaiçi yaparsınız ben online bağlanırım :)) evet ya iş ciddiye binince kaçtı herkes :)

Kızlar y acaip moralim bozuldu. Sanki sol bacağımın altındaki damarlar daha bi görünür hale gelmiş gibi Şiş değil de ne bu şimdi Varis mi olacağım ben!!!

Neeyyy buluşma mı var , kambersiz düğün olur mu

Kizlar bugun besigimiz geldi aslinda biz 10 gun so rasina bekliyoduk ama erken getirdiler bende gelisi guzel nekadar esya sigar diye bi yerlestirdim yaninada yatakodasinin komidinini koydum uzerine biberon falan koymaya iyi olur diye cok sukur tam istedigim gibi oldu okadar cok dua etmistim ki yillardir suraya bi besik kurmak nasip olmasi icin bugun cok duygulandim hala inanamiyorum hatta Rabbim isteyen herkese buguzel duygulari nasip etsin insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin simdi heyecanla gardolabi bekliyoruz oda haftaya gelir kismetse

Hayırlı olsun canım , çok güzel .

teşekkür ederim canım önemli değil düşünmen yeter sağolasın. evet bebiş çok mutlu etti bizi teyzesi içimdeki korkularım bitti Allahıma binlerce şükürler olsun...
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşun sana çok güzel bir hediye vermiş maşallah

Merhabaaa , maşallah kocaman adam olmuş oğluşun . Resmine bayıldım . Harcamaalrın çok az tutmuş çok iyi , benim 1,200TL gibi birşey tuttu üstelik oda da yapmadığım halde

Kilosu çok düşük değil ki canım üzme kendini , protein ağırlıklı yemeye dikkat et kilo yapar diye biliyorum

bide doğumum central hospitalda olcak kısmetse. Doktorum dışardan. Orda doğum yapçak olan var mı? Sezeryan ücreti ne kadar acaba... Muhasebeci 4000-5000 civarı dedi...
Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak

Kizlar sizler neguzel planlar yapıyorsunuz bende çocuklarımla uğraşıyorum biliyorsunuz bikaç önce küçük kızım hastaydi cok şükür iyileşti simdide buyuk kızım cayır cayır yaniyir gündüz hafif ateşi vardı simdide çok yükseldi kusmasida var ılık duş yaptırdım ama düşmedi eşimi bekliyorum doktora goturcez.
Inaninki arkadaşlar hamileyken yaşadıklarımiz hicbisey boyle cocuklar hastalaninca insan daha perişan oluyor suan en rahat sizsiniz tadını cikarin asil isiniz bebekler dogduktan sonra baslicak

Canım iyi doktor çok önemli , iyice araştırın doktoru sezeryanda uyutuluyoruz ve doktorlara kalıyor hepsi aman diyim

Hakikaten nerde :) sadece gün belli Cumartesi kadıkoyde sanırım ee kaçta Kadıköy'ün neresinde bunları konuşmadık. Gül sende gel de 5 kişi olalım :)
İnşallah canım bende çok isterim gelmeyi . Yazıları okuyorum da doğum gününüz belli olmuş ben çok sevindim maşallah kilosuda iyi gidiyor ayy hadi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…