heehe..
izlediğidiziyi açtım. fxde bones.. daha doğrusu en azından birlikte izlediğimiz diziyi, yine uyanmadı.. bugün erken geldi bir tanıdıklarının cenazesi varmış..
ben acıktım gidiyim birşeyler yeyim.
bu arada first kontrole gitmiş sanırım.. gelin kızın nasılmış bakalım..
Canım bende de gebelik şekeri var ve ben de sıkı diyetteyim.Ama protein ağırlıklı besleniyorum.Bebeğe en fazla kilo aldıran şey proteinmiş.Vajinada baskı bende de var ama ara ara oluyor.Fazla ayakta kaldığımda ve yorulduğumda oluyor.Dikkat et kendine canım, bol bol dinlen ve proteinini eksik etme.
Tatlım bebeğe kilo yapan şey protein.Sen kilo versen de bebek kilo alabiliyor.Ben gebelik diyabetinden sonra kilo verdim ama bebeğin kilo almasına engel olmadı bu durum.
merhaba arkadaşlar,
bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimin başı iyice aşağı inmiş ama erken doğum riskim yok sadece çok hareketli olduğum için olabilirmiş.13 günde 500gr almış bebeğim 2500gr olmuş. ben de şimdiye kadar 9 kg aldım. maksimum 12 kg ile kapatırım diye düşünüyorum son aylarda bir iştahsızlık gelmezse.
Bunun dışında bebeğin her şeyi tamam gibi çok kısmetli bir bebek bir çok şeyi arkadaşlarım getirdi,bazıları hiç kullanılmamış bile .odasını saymazsam 300tl ancak harcamışımdır ama kısmetiyle geliyor oğlum 8 ayda parasal anlamda dünyaları getirdi bize ,ama çok az bir miktar harcadı ,1000 verip 1 alıyor maş.
Sizlerin nasıl gidiyor ?
Teşekkür ederim canım,inşallah sağlığı kilosu falan yerinde olur bebeklerimizin... sonucta muhtemel doğum tarihinden 8-9 gün önce alınacak. .. aaa evet inan 10.10 diye hiç düşünmemiştim gercekten güzel bir tarih olacak :) seninki de aynı tarihte olabilir bu arada normal doğum tarihune çok yakın çünkü. ..belki aynı gün anne oluruz :)
Kimler geliyor peki şuanda? Acaba haftaiçi birgün mü düzenlesek ki bilemedim ben? Herkes doğum iznine çıkınca yada gecen gğn herkes buluşalım edelim diyordu simdi tık yok valla
Neeyyy buluşma mı var , kambersiz düğün olur muSen ben simla bi de belki denizyıldızı ve lakito.. Ben doğum iznine 19 eylülde ayrılıyorum canım sen gelebilir misin ki? Ya da siz haftaiçi yaparsınız ben online bağlanırım :)) evet ya iş ciddiye binince kaçtı herkes :)
Hayırlı olsun canım , çok güzel .Eki Görüntüle 1227155 Kizlar bugun besigimiz geldi aslinda biz 10 gun so rasina bekliyoduk ama erken getirdiler bende gelisi guzel nekadar esya sigar diye bi yerlestirdim yaninada yatakodasinin komidinini koydum uzerine biberon falan koymaya iyi olur diye cok sukur tam istedigim gibi oldu okadar cok dua etmistim ki yillardir suraya bi besik kurmak nasip olmasi icin bugun cok duygulandim hala inanamiyorum hatta Rabbim isteyen herkese buguzel duygulari nasip etsin insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin simdi heyecanla gardolabi bekliyoruz oda haftaya gelir kismetse
Neeyyy buluşma mı var , kambersiz düğün olur mu
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşun sana çok güzel bir hediye vermiş maşallahteşekkür ederim canım önemli değil düşünmen yeter sağolasın. evet bebiş çok mutlu etti bizi teyzesi içimdeki korkularım bitti Allahıma binlerce şükürler olsun...
Tabisiiii çok mutlu oldum nerede pekalaGüüüül nerdesinnnn sensiz olmaaaz
Merhabaaa , maşallah kocaman adam olmuş oğluşun . Resmine bayıldım . Harcamaalrın çok az tutmuş çok iyi , benim 1,200TL gibi birşey tuttu üstelik oda da yapmadığım haldemerhaba arkadaşlar,
bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimin başı iyice aşağı inmiş ama erken doğum riskim yok sadece çok hareketli olduğum için olabilirmiş.13 günde 500gr almış bebeğim 2500gr olmuş. ben de şimdiye kadar 9 kg aldım. maksimum 12 kg ile kapatırım diye düşünüyorum son aylarda bir iştahsızlık gelmezse.
Bunun dışında bebeğin her şeyi tamam gibi çok kısmetli bir bebek bir çok şeyi arkadaşlarım getirdi,bazıları hiç kullanılmamış bile .odasını saymazsam 300tl ancak harcamışımdır ama kısmetiyle geliyor oğlum 8 ayda parasal anlamda dünyaları getirdi bize ,ama çok az bir miktar harcadı ,1000 verip 1 alıyor maş.
Sizlerin nasıl gidiyor ?
Merhaba Havva taşınma bitti galiba iyi günlerde oturun , her şey yolunda değil mislm kızlar nasılssınız bayadır giremiyordum ancak fırsatım oldu 30 ağustosta evime gidiyorum artık rahaca girebilirimm buraya ee sizden naber kızlar
Kilosu çok düşük değil ki canım üzme kendini , protein ağırlıklı yemeye dikkat et kilo yapar diye biliyorumKızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacakbide doğumum central hospitalda olcak kısmetse. Doktorum dışardan. Orda doğum yapçak olan var mı? Sezeryan ücreti ne kadar acaba... Muhasebeci 4000-5000 civarı dedi...
Hakikaten nerde :) sadece gün belli Cumartesi kadıkoyde sanırım ee kaçta Kadıköy'ün neresinde bunları konuşmadık. Gül sende gel de 5 kişi olalım :)Tabisiiii çok mutlu oldum nerede pekala
Canım iyi doktor çok önemli , iyice araştırın doktoru sezeryanda uyutuluyoruz ve doktorlara kalıyor hepsi aman diyimNapıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?
İnşallah canım bende çok isterim gelmeyi . Yazıları okuyorum da doğum gününüz belli olmuş ben çok sevindim maşallah kilosuda iyi gidiyor ayy hadi bakalım hayırlısı olsunHakikaten nerde :) sadece gün belli Cumartesi kadıkoyde sanırım ee kaçta Kadıköy'ün neresinde bunları konuşmadık. Gül sende gel de 5 kişi olalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?